418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #12939 mi a gond?:) -
MENJENEK A JÁTÉK KÉSZÍTŐI VISSZA AZ IDŐBEN ÉS S....ÁK LE A LENNINT.... -
PzIII egy kínszenvedés??? LOL.
Ha kicsit közé rakott be akkor kiszedtem átlag 3 tankot, ha nagyokhoz akkor scoutot kaptam szinte mindig és volt hogy nagyoknál kiszedtem vele Hummeleket, iskolabuszt pedig egyszer.
Szerintem nagyon jó kis tank a maga kategóriájában. Próbáljátok ki a többi Tier4es médiumot. Mondjuk mi a jobb nála? M5 stuart? xD...vagy a Lee ami egy TD?
Szovjet részről annyi hogy az A 20 marha gyors csak nem fordul, míg a T28 megy 40el és fordul.
Szerintem meg pont hogy Tier 5 PzIV lesz a rossz, bár attól függ mivel mer én 10,5est használom. De Tier 5 közt a legjobb a KV...egyértelműen. (mióta a T34 le lett bomlasztva roncs halommá) -
Mit csináljak vele? Énekeljek neki felvidéki népdalokat vagy mi?
-
Ha nagyobb a tank, mint a tiéd, akkor tölts be HE lövedéket, mert akkor biztosan betalálsz (99%) és még creditet és xpt is többet kapsz. Ha pont átvinné, az első golyó legyen he, lődd le a lánctalpát, vagy csak találd el, és már van találat (xp + pénz jár érte), majd oldalról, hátulról lődd szét APval. Kb. ez a recept. Ilyen kis tankoknál még a patch előtt elképzelhető volt, hogy valaki mazo, és scoutnak használja őket. Mostanában csak ugródeszkaként "ölik" velük a jónépet. -
Wlanseraf #12934 Verje telibe a boci faszát ez a fostömlő szarkupac... -
Mondjuk annyibol jo, hogy megy mint a veszedelem, az alap motorral is. -
Hat meg egy pz3-as is megfingatott. 15 meterrol lepattant rola minden. igaz, csak szembol tudtam loni. -
lammaer #12931 Ez a büntetésed, amiért Mausszal egyáltalán eszedbe jut leotardra lőni :) -
A Pz3-mal én nagyon jókat játszottam, a lényeg, hogy nem szabad megállni vele, hanem állandóan mozgásban kell lenni és akkor elég jól lehet vele a tüzérség közt aratni. -
lammaer #12929 A megoldás: rövidcsövű ágyút (talán a 7.5-es) rátenni, HE-t betölteni. Mindenre lőni ami mozog. -
Na ja. A PzIII-nál kevés szutykabb tank van ebben a játékba, kínszenvedés lesz vele összefarmolni az xp-t a továbblépéshez. -
Sajnos, ezen túl kell menni. Aztán a PZIIIon is. Utána már jókat fogsz játszani nagyok között is, pl. ha 10,5est pakolsz a Panzer IVre, vagy a legnagyobb ágyút a PZIII/IVre. -
Megvettem a Pz3A-t, es olyanok koze rak be, hogy KV, Chrcshill, stb. Szinte semmit zavarok ajatekban, mindenrol lepattan a lovedekem... :( -
201 tankot lőttem ki vele, majd eladtam. Jó tank, bár egy nagyobb fát v. kerítést már nem bír kidönteni, mint az öcsikéje a Hetzer, de jó tank. :D
Csak azzal fogod megszopni, hogy míg a 35tvel kicsik, a 38tvel már nagyon nagyok közé is bepakol majd. :( -
Szóval összegezve a képeket, 2011 januárjában ezek az új tankok jönnek:
T-54 - Panther II - M26 Pershing
Object 704
Geschützwagen Panther és Tiger
M12 - M40
-
HuffnagelSteve #12923 Lenni lesz, de szerintem Dummy olyanra gondolt mint a legutóbbi és ha hinni lehet a pletyónak akkor olyan már nem lesz többet. -
weissewolfe #12922 Szergej Baszkijevics Pusztafasz főprogramozó elvtárs igazán felpróbálhatná a piroskönyves anyukáját!
Kb 6 találatot kaptam 2 mp alatt úgy,hogy a környéken sem láttam senkit.
Csak elhalálozás után jelentek meg.Az egyiknek majdnem nekimentem,de a legtávolabbi sem volt messzebb 60 méternél. :/ -
jah tank nincs benne, viszont minden nmas...
ha nem akkor marad a camp wot-ba...gl..:-) -
Nem kell hozzá csoda sem, ha olyan szögben találod el akkor bármi lepattanhat bármiről. Leo-ról főleg akkor szokott pattanni, mikor szembejön veled és éppen amikor rálősz, elkezd élesen kanyarodni valamerre.
HuffnagelSteve: de lesz wipe, csak nem idén.
Egy kicsit a tüzérségről: Overlord elmondta, hogy a jelenlegi Tier 6-os SPG-k olyan erősek, amilyenek a Tier 8-asok lesznek majd. Szóval majd a kiadáskor lesz egy kis állítgatás. Így azért már jobban hangzik.
Már látom előre a sok S-51 tulajt, hogy fognak sírni mikor annyit fog sebezni a 203mm-es mint egy Hummel 150-ese :D -
A lepattanásokról, nem egyszer pattant már le a 12,8 as maus ágyúm lövedéke egy leopardról, szóval csodák márpedig vannak :-) -
HuffnagelSteve #12918 Állítólag nem is lesz szoftvájp. -
Az a régi cím, már nem él.
A [email protected] kell küldeni mindent. -
Ha ezt látod azonnal csinálj 1 ss-t a CTRL+PrintScreen billentyűvel
és küld el erre a címre [email protected] onnantól ne aggódj megkapja a büntetését lebannolják és kész ha midenki ezt teszi nem sokáig lesz ez a viselkedés látható a wot-ban -
lammaer #12915 Fél éve próbáltam, nagyon egysikú ratyi cucc volt. És nincsenek is benne tankok. -
http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/post/3952155/Global-Agenda-999-at-direct2drive.html#3952155
ez jo jatek ennyi penzert, erdemes sztem kiprobalni, kifizeted es nincs tobb ktg... -
davidbog #12913 Azért írtam úgy, hogy tűnik, mert azért nem olyan erőtlen. :)
Lehet hogy jó szögből vannak fényképezve azok a képek amiket az IS-4-ről néztem és azért tűnt olyan erőteljesnek a fotókon.
Nekem az IS-3 és az IS-7 tetszik nagyon, de az IS-6 se néz ki rosszul, az IS-2, IS-4, IS-5, IS-10 (T-10) nem tetszik annyira. Ezért aztán a WoT-ban nem is használom az IS-3-ason a T-10-es tornyát (fejlesztett tornyot) és nincs nagy kedvem megvenni az IS-4-et se, pedig más megoldás nem nagyon lesz az IS-7-hez. :)
Zoltang: valóban nem írnak a pdf-ben se a 122 mm BL-9-es ágyúról. Lehet kamu ágyú.
Azt a svájci "Gustav"-ot szivesen látnám a WoT-ban is, tetszik az a gép. :) -
igazad van, bocsi :) -
lammaer #12911 Hm, akkor ma is tanultam vmit. -
ez egy régi tévhit, vagy azóta változtattak, de a másodlagos skillek folyton "működnek", ahogy fejlődik. -
lammaer #12909 Főnök, sztem te nem nyomkodtad a linkeket a banner alatt.... -
Azt honnan lehet látni, hogy melyik tank kikkel kerülhet össze? Tehát, hogy pl az 1-es szintűek csak 3-asokkal kerülhetnek össze. -
EnzoSF01 #12907 Akkor lehet, hogy a srácok jól bebasztak már megint nálam tankban és vaktölténnyel lövöldöztünk :D Elvégre elég tág egy ilyen JT pár hordó sör tározására :P -
Mindegy, így jártam :) -
lammaer #12905 Mindjárt jön jeges és elsirja hogy az ISU az ilyenre nem képes :) -
Nem gold-ból vettem. -
Egyebkent goldbol premium accountot kell venni, nem tankot, az mind fos jelenleg. -
Majd megbanod ;) -
Tárgytalan. Megvettem a 38T-t :) -
EnzoSF01 #12900 Átérzem az esetet, nekem előbb egy ISUt nem vitt át oldalról a 280avg penetrationos ágyúm. :( ( Hozzáteszem, hogy az autoaimet egyáltalán nem használom. ) Ő meg vissza-pofonból levittem a HPmat a felére, én persze szemben álltam már neki, hát mit neki az armorom. :D