418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #378413 Tényleg nincs a 200+, ezüstért vehető tank közt olyan amivel fun menni? :) -
Nem véletlen a G bötű sem,talán a Gamescom?:P az mikor is kezdődik?:P Nya.:P -
Majd 18.án kiderül.
Azért biztos ami biztos,egy bajnokok csomagja árát félreteszem
-
Már linkeltem a feltételeket, olvasd el....
http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/18/summer-play-aug/
5db. ot osztanak ki azok között akik megveszik hozzá a M41 90 GF-t és azzal rekord xp-t mennek
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.08.09. 12:59:12 -
el kell keserítselek aug 18-ától vásárolható lesz a 8-as grille. http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/22/august-overview/
Remélem az EUban is.
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2016.08.09. 11:54:14 -
tutyimutyi2 #378408 Engem mégha saját tierbe is dob a T28-al érdekes mód mindenkinek feltűnik a kettő kupola vagy ha ehhez túl hülyék akkor jöhet a szokásos gold spam :P -
Userx2 #378407 CDC, FCM jó, én azt mondom. :) Eddig xarul ment velük, de már kezdem érezni őket. (3. kill FCM) Az a TD tényleg kilóg a semmirekellő prémek sorából.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.08.08. 20:14:09 -
Én a prémjárgányok vásárlóira gondoltam, mert kidobott pénz a skorpion-hoz képest mindkettő
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.08.08. 19:25:06 -
Nekem tegnap volt egy jó kis csatám ezzel az lehetetlen T28 al, annyira ritka hogy sokan elfelejtik hol kell meglőni, az egész csata alatt volt egy bekapott sebzésem az O-Ni től az oldalamba, a többi lepattant, általában masszívan szopok vele mert lazán bepakol 9-10 be...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.08.08. 19:12:15 -
Bizony:-D
Egy 60nal rohangálo Rhm,márhogyne kellene :-):-) -
Userx2 #378403 Van egy könnyű tank, amelyik veszélyesebb az említett papír tankokra, a 102 penes HE lövedékével. De nem akarok neki reklámot csinálni... :-) -
Gold ammo-val tier6-van is elég durva. -
Lokker #378401 Van már egy skorpiód nem? :D Minek még egy? Tenyészteni akarod őket? :D -
Angelus1991ster #378400 Jó kis heavy a Churchminátor III, tierlimites, gyorstüzelő. Saját szintjén és t4-esek közt vérengző. -
Jah, a legénységhúzásra alkalmas járányok más szóval hulladék fostaligák amikkel nem érdemes foglakozni, csak ezt nem szokták leírni hogy mindenki a saját kárán tanulja meg...
-
A sok CDC, Revalorisé tulaj meg tökön is szúrja magát amint berakják...
-
asolyom #378397 Próbálok barátkozni ezzel a Churchill III-al, hogy húzzam vele az orosz heavy legénységet, de egyszerűen nem megy. Én ennél hulladékabb tankkal még nem játszottam. Az, hogy lassú még kibírható, de a páncél semmit nem ér, az ágyú borzasztó pontatlan, és kicsit sebez. A pontatlanságból kifolyólag távolra nem használható, a közelharc meg a páncél miatt felejtős, mert bárki, szinte bárhol belövi, akárhogy döntögeti az ember. A DMP előnyt meg baromira nem lehet kihasználni, a nagyobbat sebző, de utána a töltésre visszahúzódó heavyk ellen. Elkeserítő ez a tank, pedig baromira kellene húzni a T-150 legénységét. -
Reméljük nem lesz igazad
-
Nem fogják csak úgy kirakni a shopba, az na szerón is csak a kiválasztottak kaphatnak belőle... -
Ezt tuti megveszem majd 
Rheinmetall-skorpion-g -
endrodiz #378393 Artyra m44-el es francia 8-assal probalkozok. Amig a 14-t csinaltam, meg lett volna vagy 3x a 15 dehat akkor nem az volt a cel.
MT15-re van Indiepanzerem, Obj. 416 top agyu nelkul, T69, SP es most adtam el a Centuriont. Indievel egyszer megvolt egy loves hijan, de elhullott a csapat es nem tudtam megoldani...
-
Tuti lesz ilyen is.
Ki vannak akadva itt is az emberek,mindenki dolgozik tisztességesen,és alig jutnak egyről a kettőre. Ezek meg csak vannak itt,és az állam finanszírozza őket 18 éves korukig.Mert vannak itt sokan,mások is.Látnád,vannak fekák is,szét szoktam röhögni magamat,télen bicikliznek bördzsekibe
A múltkor kb hajnal fél 3 kor értem vissza,az a ház,mint a karácsonyfa úgy ki volt világítva,az összes szobába égett a villany,nem tudom,hogy lehet úgy aludni,vagy a f..sz tudja mi folyik ott éjjelenként,De mondta a főnököm,hogy állandóan ki van világítva minden,gondolom a villanyszámla is ingyé van
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.08.08. 14:59:26 -
Angelus1991ster #378391 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"15_16 évesek,itt ülnek egész nap jóformán,isszák a sört,és szívják a cicit vég nélkül." - aztán majd ezek pofáznak önkéntes Sharia "police" kukázó mellényben, hogy ne igyál sört, meg így-úgy öltözz. -
Tipikus kecskebaszó fejük van.
Én újabban azzal szórakoztatom magam csata előtt,hogy beírom:
We fuck goat S:A!
Ezután egész jo el szoktunk lenni,néha ki is lövöldözzük egymást
-
WoT-os fejlesztő sír a chaten a "gold" ammo miatt. -
Angelus1991ster #378388 Gondolom a pofájuk bizalomgerjesztő. Ősszel majd csukjában ügetnek. -
Elképzelhetö.
Pl itt ahol dolgozok/auszztria/ a mellettünk levő 3 szintes házaz a tulaja kiadta az önkormányzatnak. Ök ideraktak vagy10 migricet
15_16 évesek,itt ülnek egész nap jóformán,isszák a sört,és szívják a cicit vég nélkül.Azért hogy délelőtt elmennek nyelvtanfolyamra csak ezért kapnak 700eur/bukósisak
.A többiröl még nem is tudok,de szinte biztos kapnak még másért is.
Az egyik megvette a főnök fiától a rollerét,igaz nem akarta eladni,de miután 300eurt adott érte megenyhült a kis szaros
Fingjuk sincs a pénz értékéröl,mert csak ugy kapják.
Ujj ruhákban járnak,féltégla méretű telefonjaik vannak+a höna alatt tablet,stb.
És ezt látom minden nap
-
Ezt én viszonylag egyszerűen oldom meg,igaz nem tartok a 260nál,mert a T55 Mt15 másodlagossal szívok már fél éve kb.
Szóval,amíg töltök addig a jobb egérgombbal nézem a tipikus arty helyeket.Ha meglátom,hogy honnét lőtt,akkor még nem lövök oda,szedem a többit addig,Majd ha a 2. is onnét engedi el,a harmadik lövése után azonnal mehet is a garázsba.Obj261-el rendszeresen ezzel szorakoztatom magam,igaz ott a 27+töltéssel nem nehéz.
Ha van táras BC-érdemes nézni,mert ök állt nem mennek sehová kitárazás közben
Nagy splassel meg a német csigákat érdemes,mert mire odébbállna,addigra nyekk
-
András77 #378385 Az M44-nek az arany lőszere most még nagyon jó. Várható egy nerf valamikor a sand box alapján (persze az általános lesz, ki tudja még mi minden változik), szóval sokat nem érdemes várni vele. Eddig legalább 5x megcsináltam vele az obj260 SPG15 szintet, mert javítani is kellett. Szóval elméletileg ha oda jutok, akkor menni fog. Ezért is akarom gyorsan ledarálni az arty küldetéseket, mert ha lesz nagy sandbox átalakítás, akkor szerintem nehezebb lesz az IM, nem könnyebb, de ez csak találgatás persze.
Ugye itt azt kell tudni, hogy melyik pálya jó igazán erre a célra, de bármelyiken összejöhet. Malinovka encounter, a hegyet megszórni. Murovanka szintén ott középen meg oldalt tobzódnak. Redshire oldalt. Olyan pályák a jók, ahol van némi állóharc.
Az MT15 a T28HTC-hez 2e sebzést kér TD-n. Tier9-10 jobb lenne, de max tier8-ig kéred. Ugye itt az a feladat, hogy specifikus tank osztályba kell relatív sokat sebezni. Ehhez gyors tank kell, lehetőleg táras, mert egy táras tank képes sokat sebezni egy ellenfélbe, ha sikerül elkapnia.
Valószínűleg azért nem sikerül neked, mert a medeknek tipikusan kicsi az alfa sebzése és nagyon sok lövésből jönne össze a 2e, amit nehéz egy specifikus tank osztályba kiosztani.
Az a gond itt, hogy med és táras és tier8 max, nem nagy a választék. Van a t-25, chi-ri meg a t69. A t69 jó lehet, de kicsit lassú, tehát jól kell vele helyezkedned nagyon, de 1 tárból megvan 1e sebzés. Ha látod, hogy sikerülhet a küldetés és van rá lehetőséged, akkor tölts aranyat, ilyen esetben nem kell ezen gondolkodni.
A chi-ri-t jó szívvel nem tudom ajánlani, elméletben azzal is összejöhet. A t-25 viszont érdekes kérdés. Csak tier6 tehát elég kevés a lőhető hp a csatában, viszont gyors, jó gun dep és nagyon gyorsan betölt. 1 tárból viszont csak 330 körül tud kiosztani, cserébe gyorsan betölt, úgyhogy talán 2x is ki lehet tárazni egy TD-re, ha megkerülöd. Az arany lőszere talán elég tier8 td ellen is. 2e sebzést elég gyakran el lehet vele érni és nem reménytelen, hogy elkapjál vele több TD-t. A t-25 nagyon jó tank, tervezem, hogy visszaveszem, mert jókat szórakoztam vele.
Ha esetleg nem vagy messze tőle, akkor obj416 + arany lőszer, bevisz mindent még tier10 TD-t, brutális és egész korrekt alfa, kb 7-8 betalált lövés kell vele. Drága a használata meg speciális tank, de egy elég ügyes ágyú van rajta és elég fürge. IM-re megengedhető vele az arany, egyébként inkább sniper tank és flank mert az alap átütés kevés lehet.
Nagy alfás med a kínai t34-2 van, de az az ágyú büntetés azon a tankon szvsz.
Ha nem tudsz táras tankot vagy az obj416-t, akkor meg mindenképpen nagyon gyors tank kell, hogy oda tudjál menni a TD fészekhez és meg tudd őket kerülni. A gond tényleg az, hogy a társak is leszedik az ellenfélről a hp-t elég hamar (ezért jobb egy táras, az pillanatok alatt kiszórja a 3-4 lövést), ha ott kerülgeted.
Sniperkedéssel szerintem gyakorlatilag esélytelen megcsinálni ezt a küldetést. Arra hiába vársz, hogy 2e életerő TD felvonul veled szemben és az alacsony alfás ágyúddal eleget tudsz sebezni. Elképzelhető, de nagyon ritkán.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.08. 14:04:04 -
Az biztos nem a kliens oldalon lenne tárolva :) -
Angelus1991ster #378383 Nincs ezeknél valami beállítás a pálya gyakoriságra valamelyik szöveges .xml-nél?
pl. ilyen
<J24_Mi_To_130_tons>
<map_load_chance> fiery_salint=0,75, himmelsdorf=0,05 </map_load_chance>
.
.
.
</J24_Mi_To_130_tons>
Vagy ilyenek.. játékfejlesztéshez dunsztom sincs. -
Hihetetlen, már mentem az O-I-val legalább 60 csatát, de nem emlékszem, hogy kétszer is városi pályára tett volna. Kizárólag Fiery Sailent, Sand River, Malinovka. Mintha direkt szopatnának! -
Angelus1991ster #378381 Wz-120 top fegyverrel. Nekem avval sikerült, igaz a wg azért "rámküldött" egy kivégző AMX 13 90-est, hogy ne legyen meg a másodlagos. Mintha megérezte volna. De aztán a csapattársak kivégezték nekem, onnantól meg biztonságos helyre mentem. -
Szerintem MT15-höz a tier8 a minimum, az alatt kevés td-vel akadhatsz össze (dettó itt is), főleg ha úgy sorsol az MM. A TD-s játékosok magas tierben szeretnek tobzódni, ott van rajtuk HP is, lehet lőni őket himnuszosan (jókedvvel, bőséggel).
SPG15-höz széles kitéríthetőségű arty kell, 700 feletti sebzésátlaggal, jó(!) legénységgel, tehát T7-T8 inkább. Az M44 viszont tényleg megfelelő, mondjuk én gwpantherrel nyomtam le. -
Angelus1991ster #378379 Egyszer egy kecskebaszó éltette a csata közbeni chat-ben barbár államot/hordát.
Nyugat-európai (fehér) unatkozó embereket nem értem, akik ehhez csatlakoznak. Kalandvágy és ölni vágyás, mivel csak egy kiteljesedni vágyú pszichopata? Tudja, hogy szarfészekbe megy, ahol kis esélye van a túlélésre. ..............
-
endrodiz #378378 Nekem konkretan a T28 MT15 nem jon ossze honapok ota es mivel az SPG15-el meg csak kb 3 hete szivok, hat elakadtam rendesen. Ehhez nincs valami jo taktika max T8-ig? -
Toweliee #378377 Köszi mindenkinek a választ! -
Rammsch31n #378376 Pont ezt írtam. xD
Egyébként mivan basszák meg... már a migránsok is az EU-n wotoznak, vagy mi... vagy ezek ISIS-esek? :D ->
Tegnap egy szerinte iráni rám írt, hogy szeretne a barátom lenni... ma egy iraki írogatott a chatbe... toboroznak a WoT-on a szélsőségesek, mert gondolják a CIA egy ruszki játékot nem figyel? :DDD -
Angelus1991ster #378375 Legjobb mikor LT-15-ös missziót csinálsz és egyből 4-4 light-os csaták jönnek és nem látod Prolihovkát/Campinovkát egy hétig. Bezeg más típussal azonnal odadob.
Már majdnem visszatértem a Bulldoghoz, de adtam még neki egy utolsó esélyt.
http://wotreplays.com/site/2861975#sacred_valley-angelus1991ster-t49
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.08. 12:47:20 -
Rammsch31n #378374 jaj, mikor bemennél scoutos küldihez... körökön át sehol egy malinovka, prokhorovka (ha fedeznek, és nem spotolódsz gyakran, elég egyszerű itt...)... majd átváltassz egy bitang nehéz heavyre és megkapod ezt a két pályát, az a rage felbecsülhetetlen. :DDDD