418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trabant93
    Azért gondoltam többek közt az álcahálora,mert elég idegesítő ,hogy egyből engem vesznek észre kilométerekről,szval nem ártana növelni a túlélési esélyeimet:)
    Vagy mondjuk gondoltam a periszkópra is,nem jönne rosszul:)
  • Sunsetjoy
    Azt kérdezte, miket kéne rátenni (tehát akar rátenni), azért mondtam hogy álcahálóval ne kezdjen.
  • ratgab
    Elég húzós összeg az az 500k értük.... azt összeszedni elég sok idő...
  • ratgab
    Jogos, én olvastam félre!
  • Sunsetjoy
    Szerintem egy KV-ra KV-2-es toronnyal meg pláne nagyon nem éri meg (elsőnek pláne) álcahálót rakni.
    152-es trollágyú mellé meg egyértelmű a töltésgyorsító. Utána a repesz talán.
  • lammaer
    " Bocs, aki nem fizet annak miért keressék a kedvét
    - mert hátha lenne kedve fizetni. A jelenlegi felállásban (t5-t6) elkelne a prémium a fejlődéshez, de szintén a jelenlegi felállásban erre részemről nagyon kevés az esély"

+
    "a játéknak elég nagy elánnal vetettem neki magam de már van, hogy csak reggel játszok vele fél-egy órát, illetve hét végén ha kicsit több szabad időm van."

Az hogy egy csata vesztes vagy sem, hogy hány csatából van meg a duplázó meg effélék, sok köze NINCS a WG developereknek, se a matchmakingnek. Teljes egészében csapattársak és szerencse kérdése - ezen nem lehet mit változtatni.
    Ha ez miatt nem tetszik, az nem azért van mert nincs prémiumod - ezek a dolgok a prémiumosokat ugyanúgy érintik mint a nem prémeseket.
  • Trabant93
    Sziasztok!
    Most lett meg a kv fejlesztett tornya és a 152-es ágyú,és azt kérdezném,hogy milyen modulokat kellene rátenni?
    Gondoltam az álcahálot,a töltésgyorsítót,illetve repeszpáncélt.
  • zoltang
    Ez 1 db Jumbo 2 nézetből, én legalábbis így értelmeztem.
  • ratgab
    Azt nem írják, hogy milyen jármű lőtte ki, csak azt, hogy mindkét esetben 88-as páncéltörő lövedék volt a tettes!
  • zoltang
    100%, hogy "rövid" 88mm-ről van szó (Tiger I, pc. ágyú, légv. ágyú). A "hosszúnak" nem lett volna ennyi gondja vele...
  • Awakening
    Várható volt, hogy kiderül mennyire alulról-nagy szenvedésekkel-lemondással a családról-stb. sikerült elérni az eredményeket, amikhez ezúton is szeretnék gratulálni. Nem akarok neked mesélni, szüleid dolga esténként. Megnézed a kincstárból kiadott összegeket és a kiadás dátumát és máris tudni fogod ki lett vásárolva.
  • Eagle16
    Nem hinném :) 152mm azokon a részeken amit nem takar ki a lövegpajzs, lövegpajzsnál meg 178mm.

A 88-as gondolom azért lőtte át a tornyát mert ott nem volt megdöntve...90 fok. De a játékban lévő 88-asnak esélye sem lesz a torony ellen...ez is érdekes. Mármint a rövidnek, mert nem hinném hogy a képen lévőt hosszú 88-as találta volna el, bár lehet, nem írják.

Hosszú 88-as 1944 novemberében lehetett Tiger II-n, Jagdpanther-en, Nashorn-on is...
  • ratgab
    Ha történelemhű lesz, akkor a torony lesz a gyenge láncszeme!
  • ratgab
    8 db 88-as anti-tank lövedék találta el. 1 lövédek bejutott a tankba (ha jól értem akkor a sponson az egyik ágyúcsövet jelenti, tehát az egyik jobb oldalin jutott be a lövedék), amelytől kigyulladt a tank!

És most jön az érdekesség: A másik 7 lepattant a tankról (, azért ez igen szép teljesítmény).

2. képen 3 találatott kapott a tank, mind a torony közelében, illetve a tornyon hatolt be!
  • sokoo
    Ki lett goldért véve meséld el? Komolyan érdekel, ezt mégis hogy érted? A gold szerinted honnan lett? Bányásztuk, vagy mi? :D Biztosan nem fogod elhinni, de az első területeinket nemhogy gold ammo nélkül, de szedett-vetett t8-9 tankokkal szereztük, alkalmanként top tier tankokkal szemben.
  • Eagle16
    Szép, 7 db 88-as gránát nem bírta átlőni
  • Oddball29
    Pajzs: 89+89 (160 effektív)

Torony: körkörösen 152

Homlok: 64+38/47 függőlegestől (93 effektív)

Teknő lentről felfelé: 140/0-102/47

Teknő oldala:38

Test oldala: 38+38

Hát:38
  • Eagle16
    Aha, köszi.

Tehát a játékban akkor így kellene kinéznie:

Test: 140/76/38

Torony: 152/152/152

Mivel a stat.-ok közé mindig a legvastagabb részt írják be....nagyrészt. A lövegpajzsot meg nem szokták külön kiírni.

Jó lenne ha szemből védett lenne az orosz ágyúkkal szemben (175mm pen.), akkor igazi kis troll tank válna belőle :D
  • zoltang

M4A3E2 szétlőve...
  • zoltang
    Egy régi ma már nem létező oldalról:

Ha minden igaz M4A3E2 "Jumbo": :)

• Szpecnyaz
    Ez jól hangzik, egy amcsi KV3 az tetszene.
  • Eagle16
    Nem, sima Tier 6-os amcsi közepes tank. M4 Sherman után jön, köztes tank a heavy és a med. ág között. Ki lehet belőle fejleszteni a T20-ast és az M6-ost.
  • Szpecnyaz
    Ez prémium tank lesz?
  • FairCO
    ja, nem is nekem szólt .. semmi.
  • Eagle16
    Na mégis van valami.

Szóval az upper hull az 114mm volt, a lower hull meg 140mm. Nem rossz :)

ha lesz tesztszerver akkor ki is próbálom azonnal :D
  • Awakening
    Kettő mondatot remélem azért sikerül kibogozni...
    Melyik szót nem érted ?
  • FairCO
    8 és 8,5 rof között a különbség 0,45 másodperc.

60/8=7,5 mp
    60/8,5=7,05 mp

ennyi időközönként tudsz lőni vele. a kettő közti különbség elhanyagolható, igazából nincs jelentőssége ..

az avg pen(etration) viszont csak 175, egy T8-as med ilyen értékkel elég sovány, ezt már minden sz4r ellen berakja a matchmaker. tier 7-es az ágyú ..
  • sokoo
    Ezt nem igazán értem, hogy őszinte legyek. Kifejtenéd?
  • Eagle16
    *M4A3E2
  • Eagle16
    A Sherman Jumbo-ra (M3A3E2) szerintetek rárakják majd az M1A2-es ágyút? Esetleg a 105-ös HE-s csodát? :)

A páncélzata pontosan milyen erős volt? Mert mm-ben sehol sem írják, vagyis nem nagyon találtam pontos adatot. Valamint érdekelne az is hogy a frontpáncél milyen szögben volt megdöntve.

10k xp kéne még rá, ha vicces kis tank lesz akkor lehet megveszem :)

Frontpáncélja KV-3-as erősségű lesz, tornya erősebb, csak az ágyú lesz gyengébb, de a 105-ös HE-vel bármit kilő.

Remélem lesz tesztszerver...
  • Sunrider924
    Az a baj hogy nemhogy az adott palyan szukseges szerepet nem jatszak, de total hulyek a tankjukhoz is. Mondok egy peldat amit lattam es nem hittem a szememnek: t34-es szovjet medium tank , nyilegyenesen megy az ot lovo Patton-al szemben es nekimegy sebessegbol, Patton nulla sebzes, t34 durvan leapolodik, erre mit csinal kovetkezore, hatratolat es megint nekimegy, eredmeny ugyanaz, Patton meg is allt, nem lotte, nezte hogy mit csinal az istenbarma t34, aki addig csinalta ezt a hatratolat megint nekiszalad dolgot, amig elfogyott teljesen es felrobbant. Feltetelezem a t34es alaposan felre ertette a ramm fogalmat, es/vagy a tankok sulyat. Ugyanigy rohogok amikor felderito BT-2es nekirohan a Tigrisemnek.
    Masik pelda, amikor Tigrissel akar a masik arctamadast jatszani, en az IS-el 2 lovesbol szembol elfujtam, es meg en voltam a csiter, de azert meginrtam neki hogy long88 az sniper gun/mode, nem facehugger...
  • Eagle16
    Szpecnyaz, Desmodromic: oké...ha fent vagyok akkor a hun csatornán is fent vagyok, ott megtalál bárki.
  • Tusy
    - 5:30 - 6:30 között KV-val már maus-t is kaptam, de a héten mindig az alsó harmadba kerültem velük: [KV, KV-3, KV-1S, T-34-85]. A SU-85 ilyenkor ~fele arányban kerül top pozíció közelébe. Nagyon viszont nem mérvadóak ezek a dolgok, mert ilyenkor inkább a duplázó körökre koncentrálok, tehát ha eggyel megvan (vagy kilőttek) megyek át másik tankra. Volt, hogy 1 duplázó se lett meg fél óra alatt, volt amikor 3 tankkal is megvolt 1 óra alatt. A héten talán egyszer mind az 5 tankkal sikerült 1 óra alatt a duplázó, de nagyon nem ez a jellemző

Bocs, aki nem fizet annak miért keressék a kedvét

- mert hátha lenne kedve fizetni. A jelenlegi felállásban (t5-t6) elkelne a prémium a fejlődéshez, de szintén a jelenlegi felállásban erre részemről nagyon kevés az esély

- KV-t szinte mindig kilövik (20% a túlélése), a bejövő ~10k credit néha egyben elmegy javításra + lőszerre (ennek van egyelőre csak 100% legénysége, arty fejlesztése van még vissza vele)
    - KV-3 kicsit jobb (gyorsabb is) csak azzal még kevesebb a megmaradó kredit
    - KV-1S-t nagyon nem érzem (stock közeli állapotban van még), azzal néha nem is megyek. Talán a már kifejlesztett SU-100-at kellene megvenni a helyére, de lehet előbb lesz az IS kifejlesztve és akkor azt
    - T-34-85 tiszta sportautó a KV után :) Ahova kerülök ott többnyire mehetek felderíteni, az meg úgy nem túl kifizetődő vele. De jó vele rohangálni, meg ha odajutok egy TD mellé akkor azt fejbe lőni (90% feletti a legénysége)
    - SU-85 számomra meglepő módon amivel creditet is tudok keresni, jobb körben 10k felett, ha 2 lövés után kilőnek akkor is olyan 4k-6k credit marad belőle (gondolom alacsonyabb a javítási költsége mint a KV-knak). Egyébként elit, 90% körüli legénységgel

- a játéknak elég nagy elánnal vetettem neki magam de már van, hogy csak reggel játszok vele fél-egy órát, illetve hét végén ha kicsit több szabad időm van. A zsinórban 6.-7. vesztes (vagy csak simán idióta) meccs után hamar elmegy a kedvem tőle és inkább keresek más dolgot ami szórakoztat is nemcsak bosszant :)
  • Szpecnyaz
    Hát ha gondolod, mehetnénk együtt egy párat :)
  • Desmodromic
    Amint fullos lesz a T-44 jelentkezem, hátha tudunk együtt mókázni. Úgyis lenne mit tanulnom...
  • Eagle16
    Platoon...már ha 2-en mentek együtt, akkor is drámaian javul a csaták minősége :D

Mondom ezt én, aki egyedül T-54-ezik...de azt csak azért csinálom, mert nem nagyon jön senki T9 med.-el, mert már fullos, minek húzzam, drága, izé, stb. :)
  • FairCO
    0,4 mp / lövés a különbség, észrevehetetlen. nem a roffal van baj, hanem a pennel ..
  • Amergin
    Nincs a meccsmékinggel semmi baj. Sokszor volt úgy, hogy ránézésre semmi esélyünk nem volt mégis nyertünk.
    Az számít, hogy hajlandók-e a játékosok a nekik "leosztott" szerepeket eljátszani.
    Ha igen, akkor van esélyünk, ha nem, akkor nincs.
    Arra gondolok, hogy minden pályán vannak helyek, vonulási irányok mind a TD-nek, mind a medeknek, mind a heavyknek. A TD-knek legtöbbször kempelni kéne és védeni a bázist. Ha nem így tesznek, hanem mennek a vakvilágba pláne egyedül, akkor nagy valószínűséggel cumi.
    A heavyknek nem a bázison kell kempelni ÁLTALÁBAN, hanem menni kell előre persze olyan úton, ahol van esély áttörni, nem pedig a rossz irányba (vannak pályák, ahol VAN rossz irány!) a medeknek meg menni kell spotolni, oldalról támadni, magaslatokat foglalni, stb... ha a bázison kempelnek akkor csak növelik a bukta esélyét. És persze ha hülye birka módra indul el a csapat, akkor értelmesebb játékos megpróbálja kompenzálni ezt, már amennyire tudja, hogy növelje a csapat nyerési esélyét, még ha fel is kell áldoznia magát... Példa: a birkák elindulnak egy szűk úton egy csomóban td-k medek pl. Abbey-n a keleti folyosón és te egy szem heavy top tankként egy meddel ott maradtok a bázison, akkor nem indulok el én is a többi bírkával, vagy nem idulok más úton otthagyva a bázist és az artykat védelem nélkül, hanem védekező pozicióba vonulok és megpróbálom feltartani másik irányból holtbiztosan jövő ellenséget tudva, hogy úgysem fog menni és ki fognak lőni, de talán sikerül addig feltartani őket, míg a csapat többi része beér az ellenség bázisára.
    Ésszel kéne játszani, csak ez elég ritkán jön össze csapat szinten...
  • Eagle16
    8,5-es majd a T-54-es alap ágyúja lesz. :) Az is D10T, de egy későbbi változat.
  • Awakening
    Még mindig jobb, ha így toboroz, mintha aranyért venne "klánért elkötelezett" puhatestű játékosokat és azokkal elért eredményekre(?) lenne nagy az arca.