World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A #17129-ben ott a link az adatokra, ki tudod bogarászni.

Azt nem tudták törölni, mert nem az õ szerverükön van :)

http://glui.x10.mx/scripts/item_defs/vehicles/

ximix
Találtam egy ilyen oldalt bár én nem értek a lóhoz miközben próbálom megtalálni a xml-t.
http://forum.xentax.com/viewtopic.php?f=21&t=4962&start=0&sid=4f14d0033e4361f9cb12fa0968a1a7a8
Angolul tudóknak ez továbbra sem segít, mert egyik kifejezész se lehet a tank vmelyik részegységére ráhúzni. Tényleg max találgathatunk ahogy Cifu tette :)

Ide a rozsdás bökõt, hogy az a nagytudású Wot fejlesztõ google translateval fordította orosztól angolra... :(

Amúgy nyitottam rá egy topikot, hátha az angol anyanyelvû tankbuzik rájönnek... eddig egy 3 napos read only lett kiosztva :)
Mondjuk azért is nyitottam, mert igy többen észreveszik az eredeti topikot.

link

ximix
Kár hogy törölték, mert volt egy olyan sor valami shot Dispersion az is érdekes volt. A JgdPIV néztem 21 volt T-34 meg 28

Ha valaki modot akar csinálni esetleg
http://lead-games.com/

Annak az XML mi volt a neve nincs fent valahol a neten
Szerintem az IS-7 frontpáncélja nem sokkal erõsebb mint az IS-4-é. Azt is simán átlõtték a tier 10-es nehéztankok, de 9-es szintû ágyúk is eredményesek szoktak lenni. Az hogy milyen szinû a célkereszt azzal általában nem törõdök. Kitudja, lehet az is annyira prímán mûködik mint a parancsnok benyögései.

A T-54 páncélzata a szintjéhez képest nem OP. Szerintem jól adja vissza a WoT, hogy mennyire átlõhetetlen volt szembõl a valóságban. Ha mozog a T-54-es az jó. Ugyanis, ha a lánctalpát találod el akkor a sebessége miatt befordul és a csapattársak már oldalról tudják lõni. Ha egyedül vagy akkor szívás. Akkor van baj ha áll és a frontpáncélját mutatja feléd, akkor megint szívás következhet be. Amúgy az afk-s tesztnél nem tudtam gyenge pontra célozni, mert egy bokor köztünk volt. Csak azt tudtam meghatározni hogy a testet vagy a tornyot találta el.

Szerintem nem az a baj az orosz heavy tankokkal és a T-54-el, hogy OP a pánclézatuk. Egyszerûen ennyire erõsek voltak, elég jól tükrözik, hogy mennyire nehéz volt/lett volna kilõni õket. Érdemes összehasonlítani az IS-4 és mondjuk az E-100 páncélzatát, látható hogy mennyivel többet hoztak ki az oroszok 60 tonnából, mint a németek 140 tonnából.
A baj az hogy a szemét WoT-osok a német nehéztankok páncélzatába még direkt gyengítik, raknak gyenge pontokat: gyengített lövegpajzs, szembõl soha nem pattan le a Henschell-torony oldaláról lövedék. Biztos valami személyes elszámolni valójuk lenne a Tigristankkal és így állnak bosszút rajtuk.
Hát, ez jellemzõ... azt hitték mindent megcsinálhatnak, mert úgyse jön rá senki. Csak a sok dekadens kapitalista, némelyik nem hülye és dekriptálni tudta a játék fájljait :)

Amúgy nem ban-t kapott... "csak" 14 nap RO - read only, azaz nem tud irni a fórumra.

Viszont érdekes ötletem támadt: miért tárol a játék kliens oldalon ilyen adatokat? (gondolom a csávó nem törte meg a szervert) Elméletileg a láthatóság szerver oldali számítás, a kliensnek tehát nem kéne ezeket az adatokat tudnia. Vajh mi történik ha kliens oldalon módosítjuk ezeket az értékeket? :)

[NST]Cifu
Hub+....

Jobbat mondok, Itt is mindent EULA miatt töröltek.

Sõt, az általam bemásolt Overlord, BigBadVuk és steppen_wolf idézetek is törölve lettek, mint "unfounded accusations at staff". :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

piszok komcsi disznók! Elmehetnek ám a ****! Náluk ez a módi, h ahelyett, h csinálnának valamit, inkább törlik a topikokat/posztokat meg tologatják a dátumokat ide-oda, össze-vissza hazudozva.

ximix
Az angolul tudok itt kibogarázhatják, hogy mit jelenthet a
http://www.thefreedictionary.com/foraged

forage <ˈfɒrɪdʒ>
n
1. (Life Sciences & Allied Applications / Agriculture) food for horses or cattle, esp hay or straw
2. the act of searching for food or provisions
3. (Military) Military a raid or incursion
vb
1. to search (the countryside or a town) for food, provisions, etc.
2. (Military) (intr) Military to carry out a raid
3. (tr) to obtain by searching about
4. (tr) to give food or other provisions to
5. (Life Sciences & Allied Applications / Agriculture) (tr) to feed (cattle or horses) with such food

szabii98
lol :D

I met God. She's black

iván rossz néven vette hogy a világ elé tárjátok e szigorúan bizalmas adatokat? :D
Eagle16
Emlékeztek még a múltkori álcázási értékekre? :D

Ez lett belõle: link

EULA megsértése, 14 nap BAN.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Remélem ezen változtatnak ,elég sokan panaszkodnak ,mert állandoan felbasznak agyilag... ha igy marad felejtös<#levele>

hát ilyet még nem éltem. 13-9-re vezetünk ensken tõlünk egy tigris cappel tõlük mindketten. a többiek messze voltak én jó helyen visszarobogok is-el a bázisunkra. meg is látom az egyiket, kv 3 kecsesen táncol a zászló körül mintegy 7 km/h-val. 8%-os a srác na gondolom a capjüknek annyi szépen becélzom 100 milis d10t-vel rálövök épp a seggét mutatja 90 % körül van a cap. erre. rikosé. kijött a szemem mint a csigának. mialatt töltöm a következõt persze mindkét cap végigmegy, döntetlen elkeseredettségemben még azért bele tudtam lõni mégegyet dögöljön meg a rohadék. és. rikosé. megint. <#duma>
[NST]Cifu
Elnézést, én csak a szó fordítását nézem, csak most kattintottam a linkre, úgyhogy az elõbbi elhamarkodott volt. :)

A Forage jelent egyfajta sapkát, amelynek a teteje elõrefele lejt (forage cap), ez esetben a tetejének elejét jelentheti. De ez csak egy tipp.

Én is pont ezért adtam el az IS7-et és vettem vissza az IS4-et. :)
Elegem lett abból, hogy a 100mm ágyú sebezte.
Eagle16
Szerintem az Is-4 erõsebb oldalról, de gyengébb szembõl. Az Is-7 frontja kb. 200m-rõl a Párduc II Ausf. B ágyújával teljes pirosban pompázott :)
Míg ilyen távolságról lényegesen több esélyem van az Is-4-et átlõni.

Oldalról viszont vagy minden lepattan az Is-4-rõl, vagy csak ellövöm a talpát és 0 sebzés. Szóval el lehet dönteni hogy erõsebb front kell vagy erõsebb oldal, én az erõsebb frontot választanám.

Páncélzatban nem OP a T-54. Aha. Mihez képest? Párduc II-re, Pershing-re elég az auo-aim akár még L/71-el is, ezt nem tudod megcsinálni T-54-el, 150m-nél távolabbról szó szerint nem tudom sebezni egy elit Párduc II-vel.

f24sg
thank you, yours sincerely,

és akkor az incursion meg a raid az adott kontextusban még mindig mi? :D (hullamindegy, talán akkor "beszögellés," lehet de tényleg mind1)
Forhead-et meg szimplán hülye kifejezésnek találtam ide. (persze, kb. sejthetõ)
Cifu, ezt a forage-t még igy se tudom értelmezni a szövegkörnyezetben: Turret forage, meg side forage. Mi az magyarul?

Tanúlságos, jó komment - de a nem OP témával: ÁLLÓ T-54-en 40% lepattanási rátád volt, és tudtál rá pixelszintû célzást nyomni a feltételezett gyenge pontokra.

Ezt nem csinálod meg egy mozgó T-54-nél, márpedig a T-54-eknek van egy olyan ronda tulajdonságga, hogy mozognak.

A másik, hogy a T-54-nek csak 7%-al keveseb HPja van egy fullos IS4-nél.

[NST]Cifu
Szabadjon megjegyezni, hogy az Oxford Advanced Learner's Dictionary helyett inkább forgasd a katonai szleng szótárakat, többre fogsz menni vele. ;)

Forage = Military a raid or incursion

A Forehead szót pedig használják arra, hogy valaminek az elejét jelöljék.

ximix
Ha a szót google hiper fordítóval oroszra majd azt Magyarra fordítom
ezt kapom
1. fõnév 1. fõnév
1. корм 1. élelmiszer
2. фураж 2. takarmány
3. фуражировка 3. takarmányozás
2. ige 2. IgE
1. фуражировать 1. takarmány
2. добывать продовольствие 2. takarmány
3. грабить 3. rabol
4. опустошать 4. rombolás
5. добывать что-л. необходимое 5. kap vmit. szükséges
3. melléknév 3. melléknév
1. фуражный 1. takarmány
popey8
Beszarás, h mostanában hova fejlõdnek a WoT játékosok. Egyre több csatában megtörténik, h a fene sem marad a bázison védekezni. Aztán meg csodálkoznak, ha nyer az ellen, pedig õk aztán támadtak rendesen. Kár, h lassabban jutottak el a zászlóig.
Másik meg, ez az egész csapat a bázison kempel dolog. Úgy tud idegesíteni. Most jövök egy meccsrõl. Én unok kempelni, de egy kicsit muszáj volt, mert az ellennél 15-bõl 10 8-as Tier volt. Egy kis idõ múlva megindulok. OK, kilõnek. Mondom a többieknek "noob kemperek menjetek már támadni". Visszaválaszol az egyik nagyokos heavys: "def" A tököm ki van, nehogy már 12 percig def. Akkor mondja azt, h bazd meg kempelek, mert nem akarok megsemmisülni a magas fenntartási költségek miatt. Így azért korrektebb lenne szvsz.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Már egy ideje meg van az IS-7. Nem sokat játszottam vele, de azt vettem észre mintha könnyebben átütnék a páncélját mint az IS-4-nek. Mivel tegnap többször is átlöttek olyan tankok amiknek elvileg nem nagyon kellett volna, ezért hirtelen felindulásból tesztpályára vittük az IS-7-est. Az orosz 100 mm D10T ágyúval lõttünk rá. Szembõl ezt a tankor se vitte át 100 méteres távolságból. Oldalról viszont 50%-os eséllyel átlõhetõ a 100 mm D10T ágyúval. A lánctalp és a felépítmény közötti terület (tehát még a teknõ), illetve a felépítmény felsõ része sebezhetõ. A torony oldalról elvileg 210 mm vastag, de csak az alsó pereme, felvelé elvékonyodhat. A vöröscsillag feletti rész már átüthetõ. Ugyanezekre a helyekre lõttünk IS-4-nél is és sokkal kevesebbszer sikerült átlõni.
Annyival rosszabb az IS-7 helyzete hogy tier 10-es, tehát minimum egy tier 10-es az ellenfélnél is van és biztosan van 1-2 tier 9-es gép is. Tehát több olyan tankkal találkozhat ami könnyebben lövi ki.
Összességében szerintem az IS-7 nem éri meg. Baromi drága a javítása (+25000) és semmivel se jobb a védelme mint az IS-4-nek, jóval nagyobb célfelület is. Kicsit mozgékonyabb és gyorsabban tölt újra/fordul a tornya és +400 élete van.
Most hogy a garázsban áll jobban szemügyre tudtam venni. Elég ostobán néz ki a torony azzal az 5 felesleges géppuskával, ráadásul olyan puffasztott zsemle a torony formája is. A futómú szép, de összességében nálam már nem egyértelmû hogy jobban néz-e ki mint az IS-4.

Pár nappal ezelõtt véletlenül sikerült tesztelnem a T-54 homlokpáncélját. Ruinbergen csatáztam amikor belebotlottam egy afk T-54-esbe, öt lövést adtam le rá az IS-3 122 mm BL-9 típúsú ágyújából. Az elsõ lövés nem volt célzott, akkor még nem tudtam hogy afk. Ez lepattant, valószínûleg a toronyról. További négy lövést adtam le 105 méteres távolságból, a hossztengelyéhez képest pár fokkal balra állva. Mind a négy célzott lövés volt a homlokpáncélra, a négybõl három átütötte, egy lepattant. Egy ötödik célzott lövést már nem tudtam leadni, mert egy csapattársam oldalról kilõtte a T-54-est. Véleményem szerint páncélzat terén nem OP a T-54. Sokkal inkább az fordulékonyságban, kicsit a tûzgyorsaságában és a lánctalpjavítás idejében, de utóbbiban nagyon. 1 vs 1 harc esetén addig nincs baj amíg motog és nem közelít 100 méteren belülre, annál távolabbról ritkán talál el ha mozog, mert a nagy sebessége miatt nagy a célzóköre is. A baj akkor van ha megközelít 50 méterre vagy ha kempel. Akkor szinte bármi esélytelen ellene.

A tegnapi IS-7 teszt után az IS-3-ast is újra teszteltük 100 mm D10T és 90 mm M3 ágyúk ellen. Srég pozicióban állt az IS-3-as. Mert arra voltunk kíváncsiak, hogy a két síkban döntött homlokpáncélját mennyire lehet átütni ilyen pozicióból (a csiki-csuki harcok általában hasonló szögben játszódnak le). Mind a két ágyú a homlokpáncél alsó részét (hull front upper alsó részét) mindig átvitte, a felsõ részérõl viszont többnyire lepattant. Máshol is lõttünk és úgy néz ki megtaláltuk az ammo rack helyét. Haverom gyanította hogy hol van, mert párszor volt már lõszerrobbanás nála. Háromszor teszteltük, a gyanított helyre célozva. Kétszer történt lõszersérülés, mindkettõ már az elsõ találatnál. Sajnos azonnali lõszerrobbanás nem történt. Egyenlõre még nem közlöm, hogy hol van ez a terület, mert egyáltalán nem biztos, lehet hogy csak hatalmas szerencsénk volt kétszer. Ezt még tesztelni fogjuk. (OFF: Noname23 legközelebb szólunk neked is, fõleg az IS-ed és az IS-3-asod érdekel a lõszer sérülés pontosabb meghatárózása miatt.)

Persze a kritikus találatok esetén megint össze-vissza pofázott a parancsnok, jó ha háromszor mondott igazat az 5 teszt alatt, márha méltóztatott mondani valamit a kritikus találat esetén.

Bocsánat ha túl hosszúra sikeredett.
Eagle16
Én mindig is szerettem volna, ha az SPG-k megállnak Tier 5-nél (Hummel, Su-8). Ha a nehéz tankok ellen rakták be ezeket (márpedig igen), akkor nem hiszem hogy annyira hiányzik mindenkinek az, hogy egy lövéssel 1000-2000 HP-t kapjon le valami rólad ami a pálya másik sarkában gubbaszt a bokorban és csak arra vár hogy egy picit kilógjon valamid a ház vagy szikla mellõl aztán durr. A Hummel 10-20%-ot vesz le egy lövéssel (attól függ hogy Tier 8, 8 vagy 10), szerintem ez még oké.

Tegnapelõtt kicsit ideges lettem mikor 1600 HP-ról egy lövéssel szedett ki a Párduc II-bõl egy Su-14 Himmelsdorfon. (igen álltam egy helyben, mivel azon a pályán nem lehet éppenséggel száguldozni)

Boron Power: majd összeírom már egyszer az egyes nemzetek elõnyeit hátrányait, csak el ne felejtsek a németeknél jó sok helyet hagyni a hátrányoknak :)

f24sg
Az a baj, hogy monopol helyzetben vannak. A tankos téma amúgy elég rétegjáték kategória. De lett rá egy 'szott nagy ötletük, egy potenciálisan geTSZijó game, de jön hozzá a "keletbaltiaktól" megszokott megbízhatóság + ezek az elég lényeges balance issue-k.
Ki kéne adni ugyanezt valaki másnak a kezébe, aki normálisan megcsinálja. Hüpp.
ezek az artymajmok teljesen hazavágják ezt a játékot:S

Boron Power
Én is német tankokal tolom, de én most is és soha nem fogok ruszki tankkal játszani azért, mert elbaszták az egyensúlyt. Inkább letörlöm a játékot, vagy a következõ patchig megint nem játszok. (

Én speciel elvagyok az OP orosz tankokkal, nincsen semmi ideológiai kifogásom ellenük. De amikor az OP orosz tankjaimmal (T44, IS4) konkrétan semmit sem tudok egy T-54 ellen kezdeni, még segítséggel se, az már jelent valamit.
Az hogy ez még az OP orosz ágon belül is OP.

De már nem sok kell hozzá nekem is, még 80k XP :)

f24sg
Hát ez de baromság!
Tényleg ez a forage, miaf*sz?! Semmi értelme, megnéztem az Oxford advanced learner's dictionary-be, az se ír semmi relevánsat.
Meg ilyet szól: forehead! Hogy a homlokot? Homlokzatot? Mondjuk ha a commander homlokát belövöd, tuti lesz crew damage...
Óbazmeg. <#miaz>

Meg tényleg ez a USSR ftw... Felõlem az orosz szerón legyen minden ruszki tank halhatatlan, de nem rémlik nekik, hogy az EU-s játékosok hatalmas része germán-mániás? Legalább az EU szerveren húzhatnának fölfelé kicsit a német vasakon.
Én anno (szept. eleje körül) automatikusan német tankokkal kezdtem, csak én is láttam, hogy mi a szitu, aztán mentem zöldülni.<#szomoru2>
Ezt nem lehet értelmezni! o.O

Eagle16
Hát azt én sem tudom, de komolyan nem hiszem el, hogy nem látták hogy 120 /200-as páncéllal ez egy kicsit erõs lesz...hát ezért tesztelik ennyi idõn át?
Érdekes hogy OP német tankot még sosem láttam, csak szovjetet meg amcsit(T32 a patch elõtt). Ha kijön a teljes és kb. ilyen marad mint most akkor tuti nem fogom magam szívatni semmilyen német tankkal (ok, talán a Leopard még jöhet), még a hülye is észreveszi egy idõ után hogy a szovjet oldal sokkal több elõnnyel rendelkezik.

igen ezekkel lehet a legjobban keresni, fõleg hogy a 10 kört futom TK/IS3 meg ilyenek ellen , persze lõjem HE-vel vicc én meg oneshot:D kb olyan szint mint ez a T54 topic ... nem is tudom talán a tragikomédia illik rá...

Ez a hogyan lõjük ki a t54-et topik egy bazi nagy lol :)
És ezek ilyen gyopár hozzáállásal fejlesztik a játékot és egyensúlyozzák a tankokat....

ui: mi a tököm a forage a tank részeknél? Turret forage meg Hull forage....

Boron Power
Nekem az ilyenekkel bírják elvenni a kedvem. Most valamit kezdtek az eddigi ruszki erõfölénnyel a meglévõ tankoknál (bár még mindig megvan), erre behoznak a patch-el egy kilõhetetlen T9 közepes tankot. Lõjjem szembõl HE-vel kurva jó tanács. Az meg lazán átlõdöz bármilyen német frontpáncélt AP lõszerrel. Vajon ki döglik meg elõbb?

Legközelebb majd behozzák a T80-at, meg csinálnak ellene egy Panther III-at, kicsit nagyobb köténnyel...

A pénz szerzés legjobb modja már lentebb többstör írtátok hogy a tier 5-ösök tankok a legjobbak , és ez igaz, én legtöbbet a M4 shearmennel(105 mm ágyúval)keresek, átlag a 18k, de volt már hogy 25k is kerestem már az orosz serveren, mellete van egy T 34-em, most jön majd a pz 4 is, most napi szinten 500-600k meglehet keresni prémium nélkül kocskulás nélkül :D
Vagy esetleg nerfelnék? Áhh, ilyet még csak gondolni se szabad, me visznek szibériába. :(

Vagy qva gyorsan lehet nyomni az exit battle-t. Az idõ pézz ugyebár!

Eagle16
Külön topik arról, hogy hogy lõjünk ki egy T-54-est: Link

Na most akkor elmondom hogy hogy lõjünk ki egy Pershing-et vagy Párduc II-t.

1. Vegyél egy minimum Tier 6-os tankot.
2. Kattints jobb egérgombbal a tankra.
3. Kattints a bal egérgombra.
4. Ismételd meg a harmadik lépést addig, amíg a tank fel nem robban.

:)

noname23
Nah ilyet se hallottam még még hogy külön kell menni mert "ott nyomorog a másik"
persze mert te 1 lövéssel leszedsz mindenkit vagy sharmennel mész hogy 3sec 1 lövés

Platoon-nak pont az a lényege hogy 1tank 3lövés ahogy látszik a piros célpont ki is alszik így qva gyorsan ki lehet pucolni az ellent

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Nem biztos, mert én mondjuk kifejezetten rühellem ha ott nyomorog mögöttem, s nem tud csinálni semmi hasznosat. Másrészt, általában az egyik szárny mindig elesik a kettõ közül, s bár ha olykor még észre is veszem, s riasztom a többit, azok általában csak legyintenek. Általában ha már szépen megnövekedett az a vörös csík visszafordulnak, de már késõ. Viszont ha nem egy irányba megyünk, figyelmeztethetjük egymást a veszélye, mert egyrészt nagyobb területet fedhetünk le így, másrészt ha 1 a hármas Platoonból belefut egy Maus trióba, akkor a másik kettõnek még adott a lehetõsége, hogy elkerülje õket. Ha egymás seggébe vonulnánk eléjük, akkor azzal csak a csapatunkat hátráltatnánk.

Persze sok mindentõl függ, mondjuk a csapat összeszokottságától, milyen tankokkal nyomjátok, ellenséges csapat összetétele stb.

Másrészt, aki próbálta már mindkét szervert (itt a ruszki és EU/US szerverekre gondolok), megosztaná nekem milyen fõ különbségek vannak a kettõ között, ha vannak? :) (eltekintve attól, hogy az egyik OB, a másik CB)

kerla
és miért kellene eltérned, nem értelek? vagy többen nem lehet csinálni azt a taktikát? akkor nem kell platoonban menni, ennyi. <#nyes>

RatBaG
júúúj magas labda... :DDDD

Per Aspera Ad Inferi.

Nem, nekem pl megvan minden pályán a saját taktikám és nem fogok ettõl eltérni holmi platoon társak kedvéért!!! <#beka3>

kerla
Jóó, de mikor felmegyek, Te már mással tolod Platoonban, Leo, Pali is :(
múltkor játszotam másokkal is a csapatból, de anak nem sok értelme van, hogy - nem modnok neveket - platoonabn megyek be vkivel, de õ balra megy, mikor én jobbra és csak akkor szól, hogy nem velem jött, ha már harcban állok mással. Ha bemegyünk hárman platoonban, annak nem za a lényege, hoyg együtt nyomulni??

noname23
Nem használok HE-t:)
csak APCR-t

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

gvarga12
Hali,

gondoltam megosztom veletek ezt a kis okossagot a WOT hivatalos forumarol:

szoval gondolom sokakat zaklat a piros texturas hiba, allitolag majd egyszer meg lesz oldva egy tavoli patchben(hiszem ha latom).
Szal ez az urge azt mondja hogy a WOT klients mikor gepikodbol forditjak akkor nem kapcsolank be egy erdekes kis kapcsolot /LARGEADDRESSAWARE:YES,
igy a progi bele van szoritva 2Gb-s 32 bites memoria tartomanyba akar 64 bites akar nem. O allitolag talalt egy progit ami meg tudja ezt valtoztatni Large Address Aware a program neve ennek a segitsegevel akarmelyik progid tud a 32 bites 2Gb application RAM korlat fole menni...
en magam meg nem probaltam ki hogy mit tud ha nem ertesz a gepekhez elegge akkor inkabb ne kiserletezz vele tolem ne nagyon kerjetek tanacsot en is csak most talaltam ra a progira. Elmeletileg mindenkinek segit akinek tobb mint 3 Gb memoriaja van 32 bites rendszeren is. A WOT memory leak problemajat nem oldja meg de nekem pl. 8Gb ramom van es 3 ora utan szokott elojonni a hiba igy talan ki lehet tolni annyira hogy ne is vegyem eszre...
Uh de hosszura sikeredett hasznaljatok egeszseggel a progit es probaljatok meg nem kinyirni a rendszereitek <#alien2><#alien2>

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

I.C.ram
nyilván van egy szórás... A zöld pöttyökkel körülhatárolt területen akárhova érkezhet a lövedék.
ximix
Német TD-vel cél keresztel lövöldözök és azt figyeltem meg pl az ellenségen mutatja zöld ide lehet trafálni, de általában semmi ha egy kicsivel feljebb emelem akkor meg piros és betalál gondolom oda ahol zöld volt az imént kb olyan mintha nem lenne be kalibrálva az irányzék.
Mind a két tank állóhelyzetben van .
Mi variálni szoktuk, egy nagy heavy kör (T8-T9) aztán egy kisebb kör TDvel T5-T6) aztán egy nagy kör T8-T9 meddel meg egy perverz kör artyval.