World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként is ez egy MMO a T34Vs Tiger meg egy ugyancsak orosz offline szimulátor.
Huh? Igen, mindenki tudja hogy a német tankokkal sokat lehet szívni, mert több a hátrányuk mint az elõnyük, de azért nem kell túlzásokba esni :D
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Meg a T-10 amúgy sincs benne a WoT-ban :)
Részemrõl biztos nyomok neki egy F8-at,ameddig ez így marad.
Ha meg nagyon tankozni akarok,felteszem a T34 vs Tigert.
Túl mélyen beléjük ivódott,hogy szarrá lõtték õket a Németek.Legalább is amikor már megjelentek a komolyabb tankjaik.
Másrészrõl tényleg nem lenne okos dolog a teljes realitás.A mûszaki problémás Német tankok elég idegesítõek lennének egy idõ után.:D
Még akkor is,ha egy egyhelyben veszteglõ Tigris még mindig veszélyesebb lenne mint mondjuk három T-34/85.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
But this is Beta testing. You do not need those numbers. People need to play this game and find out bad things like bugs, technical issues and generally attempt to screw over the game, and at the same time enjoy what works well. I will be first the to admit that WN has taken a very unorthodox way of testing, but remember that much of that is due to our Russian friends paying for this game and WN cannot develop along 2 paths. As an additional though, considering that the game is in beta, any numbers are likely to change, especially when the visibility bug gets fixed.
Tömören a lényeg: Ez csak egy béta teszt, neked nem kellenek azok a számok. A cél az, hogy játszanak a játékosok, felfedjék a bugokat, kompatibilitási hibákat és hasonlókat. Azt õ is elismeri, hogy a Wargaming.net szokatlan módon végzi a béta tesztelést, de ne felejtsük el, hogy az oroszok már fizetnek a játékért, és nem lehet két ágon külön fejleszteni. Ráadásul azok az adatok nyilván változni fognak, fõleg ahogy a láthatósági bug javítva lesz.
Ez után jött ez:
You are not working for the community at the moment. You are testing the game for Wargaming.net. That you attempt to do community work as well is admirable, but even you must understand that tampering with files cannot be accepted.
Szóval én nem a community-ért dolgoztam a láthatósággal foglalkozó tesztekkel és az azt lebontó topiccal. Én egy teszter vagyok a WN.net számára.
A böngészõ fülét bezártam, részemrõl a WN angol nyelvû fórumát látogatni felesleges. Ha érdekel valami, akkor az orosz fórumban úgy is elõbb és részletesebben lehet informálódni róla...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ugyanezt fogod látni élesben is,csakhát idõvel,mert a hardwipe más,mint a soft.
ÉÉÉS EZ SE MINIMAUS!
Jelen pillanatában a játéknak,én már csak az E szériában bízom.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A kláncsatákba normál lõszert viszel?
Okés el leszel az alacsony tierrel,de nagyon gyorsan megunod a farmolást,mert még platoonba se fogsz tudni játszani.Ki van ez találva.
Rettentõen látszik,hogy ruszki játék ez. (1954-es T54 tank nekik.. jó hogy nem T-80 vagy T-90 Eagle..) Meg a tömérdek csak papíron létezõ ruszki és usa tank jól feltápolva persze ...
Nemakarnak túllépni még mindig ezen a német= szemét náci, népirtó stb
ruszki,usa = a "hõs felszabadító" stb teórián
"Hülyítsük, butítsuk csak le a végletekig õket, úgy is vesztettek anno"
Na meg a német tankok valódi adatokkal lennének a ruszkik nemtudnának nagyon mit felmutatni... ahogy az egykoron is volt.
Mert ugye mit ért a T34/76 meg 85 pl a Tiger és Tiger II vel szemben.. Inkább a könnyû(semmit se érõ) és közepes(elégséges vagy picit jobb szintû) tankok. Nehéztankok meg nem annyira gyakoriak ott.
Így meg kb a 20vörös/5 német páncélos arány lenne, vagy több. Sejthetõen hatalmas orosz veszteséggel. Amit ugye nem engedhetnek meg ismét... No meg a botcsinálta játékos mit is tud a tankokról.. Igen nagy többsége semmit se. Higgyék csak el hogy a ruszkik valóban ilyen erõsek voltak, a németek meg ilyen kritikán aluliak.. (paraszthülyítés). Sorry,hogy hosszú lett az irományom.
His name is Armitxes!"
Én arra gondolok,hogy Overlordról levesznek egy-két dolgot.
Igan egy 22 éves kis ficsur volt,de azt teljesítette amit egy ilyen vezetõnek kell,reklámozza a jõvõt de semmi konkrétum.
I will use google before asking stupid questions.
Így legalább tudni fogod,hogy amit egyszer megcsináltál és megvettél,az már a tiéd is marad!:D
De ha valamelyik fejlesztõ elmagyarázza hogy mért látszik jobban egy német tank vagy TD 3x mint az orosz, befizetek 1 év prémiumot elõre...
Bele kell törödni,megszoksz vagy megszöksz.Majd ha az EU esetleg az US szerókon többet keresnek a fejlesztõk és lesz sírás talán más lesz a helyzet.
Csak olyan,mint ha csináltak volna egy autóversenyt,ahol csak zaporozseccel lehet nyerni audik,meg ferrárik ellen.
I will use google before asking stupid questions.
Szívük joga unbalanced játékot gyártani, nekem meg eldönteni hogy fizetek vagy nem....
Mondjuk én ennek speckó örülök.Végre lesznek ujra nagy fun csaták loltraktorral..:D
csak azt kellene tudni,mikor is lesz ez,mert ha heteken belül,akkor nem küzdök a T-54-ért.:P
(idézet Overlordtol, a játék ex-PR emberétõl)
Mindenesetre 3 Maus egy csatában szép teljesítmény,akárhány százalékon is voltak.
Grat!
és
"We are steadily approaching to the release. So, the full wipe is coming."
Szóval már szerintem csak hard-wipe lesz hamarosan, bár ezt eddig is sejtettük.
Körberághatjuk jobbról, körberághatjuk balról,hogy miért ekkora páncélzat,miért ekkora ágyú,miért ilyen olyan tier.Beszélhetünk róla heteket,hónapokat,akkor is ugyan az a vége!Pofátlanságig felbuffolt orosz és usa ág,és teljesen lehülyített német tankok.
Meg kell,hogy mondjam hatalmasat csalódtam a játékban!Az ötlet tényleg kiváló,a játékmenet is,le a kalappal!De könyörgöm miért kell elvenni azoknak az embereknek a kedvét,akik a német ággal szeretnének játszani??
Persze,ne legyen történelmi hûség,mert akkor valószínûleg a másik két oldalnak lenne játszhatatlan.De ez amit csinálnak már nevetséges!
Ez az a tipikus majd mi megmutatjuk hozzáállás egyáltalán nem ide való kéne,hogy legyen!Föleg,ha már egészséges balance kidolgozásáról regélnek.Kicsit mint ha átestek volna a ló tulsó oldalára,vagy csak én érzem így?Arról nem is beszélve,ahogy észrevettem a csapat összeállításoknál,a játékosok közel 50%-a német tankkal van.Viszont ha élesben fog menni,kiváncsi leszek hányan fognak közülük ezért akár egy fityinget is adni.
Bocs,ha hosszúra sikerültem. <#confused>#confused>
Mûködött az "egérfogóm" :) <SU152>
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
Ezen kívül minden lövegnek adva van egy minimum és egy maximum páncélátütési értéke.A találat függvényében ebben a tartományban fog mozogni,a páncél átütésének a mértéke.Ez gránátfajtánként változó.
Az elsõ a sima AP lõszer, a második az APCR vagy HEAT lõszer, a harmadik pedig a HE értéke. Ugyanez vonatkozik a sebzés (damage) listára is. Megjegyzendõ, hogy egyes ágyúknál nincs AP, vagy HE lõszer, ilyenkor csak két érték van, de olyan is akad, hogy több féle HE lõszer van (pl. artyknál).