World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
Szived joga azt csinálni,amit akarsz,de hidd el feleszleges sírni,õk is azt csinálnak amit akarnak.Ha a fizetõképes kereslet megcsappan amiatt,amit te is írsz,akkor elgondolkodnak.

Egyébként is ez egy MMO a T34Vs Tiger meg egy ugyancsak orosz offline szimulátor.

Eagle16
"Most sincsen egy olyan német tank sem,amelyik ütné a vele egy kategóriájú orosz vagy usa tankot."

Huh? Igen, mindenki tudja hogy a német tankokkal sokat lehet szívni, mert több a hátrányuk mint az elõnyük, de azért nem kell túlzásokba esni :D

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

XenHai
Az volt csak késõbb t-10 lett a neve!
Eagle16
Jah, azt hittem hogy úgy papír, hogy gyenge páncélzatú.
Meg a T-10 amúgy sincs benne a WoT-ban :)

Mitöl lenne jobb az E-széria?Most sincsen egy olyan német tank sem,amelyik ütné a vele egy kategóriájú orosz vagy usa tankot.Az E-szériával sem lesz másképp,hidd el!
Részemrõl biztos nyomok neki egy F8-at,ameddig ez így marad.
Ha meg nagyon tankozni akarok,felteszem a T34 vs Tigert.
Forolto
De nem IS-10 néven.:P De én is ezt írtam,papirtankok inkább a német oldalon vannak.

Forolto
Ez az üzletpolitika.Aki fizet,annak nyalnak.Te sírhatsz,de amig nem tejelsz addig rád se néznek.:) Nem kell meglepõdni...kökemény kapitalizmus.:)

Eagle16
Abból egy csekély 8 ezer darab épült :D Szerintem olvasd el még egyszer amit írtam.

Igazából ha a tankok a tank-1-2-3... neveket kapták volna és a három nemzet a Zöld a Szürke meg a Barna lett volna,akkor nem hiszem,hogy ilyen különbségek lettek volna.
Túl mélyen beléjük ivódott,hogy szarrá lõtték õket a Németek.Legalább is amikor már megjelentek a komolyabb tankjaik.
Másrészrõl tényleg nem lenne okos dolog a teljes realitás.A mûszaki problémás Német tankok elég idegesítõek lennének egy idõ után.:D
Még akkor is,ha egy egyhelyben veszteglõ Tigris még mindig veszélyesebb lenne mint mondjuk három T-34/85.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

[NST]Cifu
A munkahelyi gépen meg volt nyitva a WoT fóruma, és mielõtt bezártam volna a fület (leléptem a WoT fórumról az RO után, nem érdekel többet), látom, hogy az egyik mod (Eide) válaszolt még priviben. Azt hittem lehidalok, amikor végigolvastam. Elagyarázza, hogy ezek az adatok nem teljesek, és feltehetõen rosszak (nem azok, amit tudtunk leteszteltük, és stimmeltek a ZiggyDeath féle képlet alapján), de ettõl a résztõl dobtam egy hátast:

But this is Beta testing. You do not need those numbers. People need to play this game and find out bad things like bugs, technical issues and generally attempt to screw over the game, and at the same time enjoy what works well. I will be first the to admit that WN has taken a very unorthodox way of testing, but remember that much of that is due to our Russian friends paying for this game and WN cannot develop along 2 paths. As an additional though, considering that the game is in beta, any numbers are likely to change, especially when the visibility bug gets fixed.

Tömören a lényeg: Ez csak egy béta teszt, neked nem kellenek azok a számok. A cél az, hogy játszanak a játékosok, felfedjék a bugokat, kompatibilitási hibákat és hasonlókat. Azt õ is elismeri, hogy a Wargaming.net szokatlan módon végzi a béta tesztelést, de ne felejtsük el, hogy az oroszok már fizetnek a játékért, és nem lehet két ágon külön fejleszteni. Ráadásul azok az adatok nyilván változni fognak, fõleg ahogy a láthatósági bug javítva lesz.

Ez után jött ez:

You are not working for the community at the moment. You are testing the game for Wargaming.net. That you attempt to do community work as well is admirable, but even you must understand that tampering with files cannot be accepted.

Szóval én nem a community-ért dolgoztam a láthatósággal foglalkozó tesztekkel és az azt lebontó topiccal. Én egy teszter vagyok a WN.net számára.

A böngészõ fülét bezártam, részemrõl a WN angol nyelvû fórumát látogatni felesleges. Ha érdekel valami, akkor az orosz fórumban úgy is elõbb és részletesebben lehet informálódni róla...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Forolto
IS-10?

Forolto
A fenéket!10 dodó 1 hónapra,még te is kigombolod inkább,mint szenvedj,fõleg,hogy az EU emberek sokkal fizetõképesebbek,mint az oroszok.

Ugyanezt fogod látni élesben is,csakhát idõvel,mert a hardwipe más,mint a soft.

Eagle16
Melyik tank volt ami csak papíron létezett? Most így hirtelen inkább csak német tankok jutnak eszembe, amikbõl még prototípus sem készült.

Forolto
Ha jól tudom az elsõ szele ennek a VK4502-es másik változata lesz,ahol a torony elõl van.
ÉÉÉS EZ SE MINIMAUS!

I.C.ram
Mondjuk érdekes lesz, hogy a goldért fizetni kell, akkor kb Tier VII-tõl felfelé, baromi nehéz lesz akár nullszaldósra is kihozni prémium nélkül. Tehát sokkal kevesebben fognak játszani magas tierû tankokkal. Teljsen meg fog változni a matchmaking, szerintem.
Forolto
Ez is ki lett már trágyázva.A német papirtankok is benne lesznek a játékban.Nem kell aggódni.

Az Orosz szerver már éles egy ideje ugye.Azoknak pont jó így ahogy van.De ha megnyílik az USA meg az EU szerver,és jó reklámot tolnak a játéknak,akkor elözönlik ezeket is a népek.És ha azok is elkezdenek sírni a Német tankok miatt,akkor muszáj lesz csinálniuk valamit!
Jelen pillanatában a játéknak,én már csak az E szériában bízom.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Forolto
Aztán majd jönnek a kláncsaták,meg az olyan fejlesztések,ami goldbe kerül majd és akkor mit csinálsz?
A kláncsatákba normál lõszert viszel?
Okés el leszel az alacsony tierrel,de nagyon gyorsan megunod a farmolást,mert még platoonba se fogsz tudni játszani.Ki van ez találva.

Egyébként sajnos valóban nevetséges, ahogy a német tankok kivétel nélkül (le)szerepelnek benne..
Rettentõen látszik,hogy ruszki játék ez. (1954-es T54 tank nekik.. jó hogy nem T-80 vagy T-90 Eagle..) Meg a tömérdek csak papíron létezõ ruszki és usa tank jól feltápolva persze ...
Nemakarnak túllépni még mindig ezen a német= szemét náci, népirtó stb
ruszki,usa = a "hõs felszabadító" stb teórián
"Hülyítsük, butítsuk csak le a végletekig õket, úgy is vesztettek anno"
Na meg a német tankok valódi adatokkal lennének a ruszkik nemtudnának nagyon mit felmutatni... ahogy az egykoron is volt.
Mert ugye mit ért a T34/76 meg 85 pl a Tiger és Tiger II vel szemben.. Inkább a könnyû(semmit se érõ) és közepes(elégséges vagy picit jobb szintû) tankok. Nehéztankok meg nem annyira gyakoriak ott.
Így meg kb a 20vörös/5 német páncélos arány lenne, vagy több. Sejthetõen hatalmas orosz veszteséggel. Amit ugye nem engedhetnek meg ismét... No meg a botcsinálta játékos mit is tud a tankokról.. Igen nagy többsége semmit se. Higgyék csak el hogy a ruszkik valóban ilyen erõsek voltak, a németek meg ilyen kritikán aluliak.. (paraszthülyítés). Sorry,hogy hosszú lett az irományom.

Forolto
"I would like to suggest a new Community Manager for the EU Server's!

His name is Armitxes!"

Én arra gondolok,hogy Overlordról levesznek egy-két dolgot.

Forolto
kiváncsi vagyok ez ebben az esetben mennyit csúszik.:P A fejlesztések olyan 1 hónapot szokott,akkor az éles indulás pontos lesz?:P

Forolto
Bocsánat,õ nem moderátor volt,hanem kommunikációs manager.Tehát a fórumon történt dolgokért talán nem õt kellene elõvenni.
Igan egy 22 éves kis ficsur volt,de azt teljesítette amit egy ilyen vezetõnek kell,reklámozza a jõvõt de semmi konkrétum.

plusz mehetnek a retekbe, berakják az élest mindent eltolok T-IV/VII-ig és elvagyok.. egy ruppot nem fizetek be... jól járnak igazan ostoba szláv parasztok...

[NST]Cifu
Overlord nem ex-PR emberke (ha jól sejtem õ Mike Belton, a PR és Marketing vezetõ a Wargaming-nél), az említett Armistax (vagy hogy írják) emberke pedig csak egy sima Moderátor, akit az EU fórumrész fõmodijává akarnak szavazni.

Metwork
Vajon a Hard wipe-al a premium acc is törlõdik? Mert még 30 valahány napom van

I will use google before asking stupid questions.

Ideje volt már.Szarok a goldra.Másabb úgy kínlódni a farmolással,ha nem kell mindig a fél szemem azon tartani,hogy mikor vesznek el mindent.
Így legalább tudni fogod,hogy amit egyszer megcsináltál és megvettél,az már a tiéd is marad!:D

Ezt írtam én is.. ha éles van én szívesen fizetek!! de mivel jóformán német tankokkal játszom és nem is akarok mással, nem fogok.. annak akinek nem számít mivel tolja nincs gondja nyomja az orosz oldalt és kész...

De ha valamelyik fejlesztõ elmagyarázza hogy mért látszik jobban egy német tank vagy TD 3x mint az orosz, befizetek 1 év prémiumot elõre...

Eagle16
Februárban akarják kihozni.

Forolto
De legalább enyém lesz az, amiért megküzdök.A gold nem érdekel,amire kell arra meglesz és legalább panaszkodhatok arra,hogy xar ez meg xar az és még pláne fizetek is érte.:D

Forolto
Erre korábban írtam,hogy amíg csak orosz fizetõ vendég van és nekik kell kedvezni,nem a német,pláne az amerikai tankokat fogják egy szintre emelni az orosszal.
Bele kell törödni,megszoksz vagy megszöksz.Majd ha az EU esetleg az US szerókon többet keresnek a fejlesztõk és lesz sírás talán más lesz a helyzet.

Uhum, amint vége a béte korszaknak, minden törlõdik (lásd a mostmár nagy piros betûs FAQ-t)

Nem,persze.
Csak olyan,mint ha csináltak volna egy autóversenyt,ahol csak zaporozseccel lehet nyerni audik,meg ferrárik ellen.
Valószinüleg mert túlságosan elnézõ volt a közönséggel szemben, és nem permabannokat osztogatott ha vki olyat irt ami nem tetszett a fejeseknek... :)

Metwork
Akkor 0-ról kell majd kezdeni mindent?

I will use google before asking stupid questions.

A hard wipe azt jelenti, hogy élesbe mentünk. Lehet fizetni a prémiumért, vége a sok goldnak :)

Forolto
De miért Ex?Túl sokat gagyogott mellé? :) Mondjuk sok konkrétumot nem mondott,emiatt nem tehették félre.:P

:) semmi gond, ha marad így a német ág, egyszerûen nem játszom a játékkal... majd még fizetek is érte... jó vicc

Szívük joga unbalanced játékot gyártani, nekem meg eldönteni hogy fizetek vagy nem....

Forolto
Ez azt jelenti,hogy soft wipe-ra nem,de hard-ra hamarosan készülhetünk.

Mondjuk én ennek speckó örülök.Végre lesznek ujra nagy fun csaták loltraktorral..:D
csak azt kellene tudni,mikor is lesz ez,mert ha heteken belül,akkor nem küzdök a T-54-ért.:P

"Az orosz ág nem op"

(idézet Overlordtol, a játék ex-PR emberétõl)

Ha a IS-4-re csak egyet lõttél,akkor a 3 Maus-ra egyenként 2 lövés jutott.Tehát nem voltak 100%-on.
Mindenesetre 3 Maus egy csatában szép teljesítmény,akárhány százalékon is voltak.
Grat!

Eagle16
"Likely there will be no wipe at all since we are quite close to the release."

és

"We are steadily approaching to the release. So, the full wipe is coming."

Szóval már szerintem csak hard-wipe lesz hamarosan, bár ezt eddig is sejtettük.

Hát srácok!
Körberághatjuk jobbról, körberághatjuk balról,hogy miért ekkora páncélzat,miért ekkora ágyú,miért ilyen olyan tier.Beszélhetünk róla heteket,hónapokat,akkor is ugyan az a vége!Pofátlanságig felbuffolt orosz és usa ág,és teljesen lehülyített német tankok.
Meg kell,hogy mondjam hatalmasat csalódtam a játékban!Az ötlet tényleg kiváló,a játékmenet is,le a kalappal!De könyörgöm miért kell elvenni azoknak az embereknek a kedvét,akik a német ággal szeretnének játszani??
Persze,ne legyen történelmi hûség,mert akkor valószínûleg a másik két oldalnak lenne játszhatatlan.De ez amit csinálnak már nevetséges!
Ez az a tipikus majd mi megmutatjuk hozzáállás egyáltalán nem ide való kéne,hogy legyen!Föleg,ha már egészséges balance kidolgozásáról regélnek.Kicsit mint ha átestek volna a ló tulsó oldalára,vagy csak én érzem így?Arról nem is beszélve,ahogy észrevettem a csapat összeállításoknál,a játékosok közel 50%-a német tankkal van.Viszont ha élesben fog menni,kiváncsi leszek hányan fognak közülük ezért akár egy fityinget is adni.
Bocs,ha hosszúra sikerültem. <#confused>

Mûködött az "egérfogóm" :) <SU152>

nem baj, köszi neked is :)

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

megelõztek.:)

az elsõ az AP gránát értéke.A második az APCR gránát értéke.A harmadik a HE gránát értéke.
Ezen kívül minden lövegnek adva van egy minimum és egy maximum páncélátütési értéke.A találat függvényében ebben a tartományban fog mozogni,a páncél átütésének a mértéke.Ez gránátfajtánként változó.

köszi, akkor ehhez tartom magam ..

[NST]Cifu
Jól. ;)

[NST]Cifu
Jól gondolod, csak rosszul írod. :)

Az elsõ a sima AP lõszer, a második az APCR vagy HEAT lõszer, a harmadik pedig a HE értéke. Ugyanez vonatkozik a sebzés (damage) listára is. Megjegyzendõ, hogy egyes ágyúknál nincs AP, vagy HE lõszer, ilyenkor csak két érték van, de olyan is akad, hogy több féle HE lõszer van (pl. artyknál).

(módosítom, a lövedék típusok fel vannak a leírás alján sorolva, nem minden esetben egyformák .. szóval azokra vonatkozik?)