World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

2 egymás utáni csata:
Ezt még nagyjából kompenzálta a sok Tier8... de így is sima win lett, azután jött egybõl ez, amit végképp nem értek:
De legalább most nem én vagyok szopóágon :))
Szerintem annyira nem lesz rossz a qonquerol t9-ben, pont annyit tud majd mint az m103. Kicsit erõsebb front(forgatni is lehet majd, az m103-ról ezt nem tudom elképzelni), gyengébb torony, valamivel rosszabb mozgékonyság, az ágyú meg ugyan az. A t34-et sem magáért a tankkért szeretjük, az m103-at sem azért fogjuk, hanem egyedül az ágyú miatt. Összességében szerintem a játékban a qonquerol valamivel jobban fog teljesíteni, mint az m103.
Én sem értem mit akarnak az a39-el t8-ban, mert szembõl nem sokban maradhat el a t95-tõl. A gyengébb frontját meg oldalát meg bõven kiengyensúlyozza a 1,5x-es sebessége.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ehhez képest a VK36 simán szétszedi a T-34-et, meg 34-85-öt is.
Erre mondom, az hogy a valóságban milyen jó volt egytank és hogy a WOTban mit csinálnak belõle.. két teljesen különálló dolog :)
Mikor az oldalát mutatta még töltött. A hamradik lövés tényleg a hasára ment, mert a elõzõ kettõ a beforgatott oldaláról pattant.
A hetesnél már nagyon nem érdekelt a dolog.
Abból a szögbõl meg ahonnét lõttem nem ismerek gyenge pontot.
De majd visszanézem késõbb.
wot nick: PsychoTrooper
A KV-2 nem harckocsi volt, hanem önjáró löveg, az ennek támasztott követelményeknek próbált megfelelni. Az már más dolog, hogy kénytelenek voltak harckocsiként alkalmazni. De voltak sokkal rosszabb szovjet harckocsik is mint a KV-2, például a T-28, T-35 típusok.
Amennyiben az "egyik legjobb" minõsítéshez az kell, hogy iszonyatosan drága, túlsúlyos, megbízhatatlan legyen egy harckocsi, akkor a Tigris valóban az egyik legjobb volt. Inkább egy fejlesztési zsákutca volt.
Ez esetben az ellenfélnél alig volt vki platoonba, viszont én kaptam két erõs fredinándot is. Gondoltam sima menet lesz. Az volt, lose.
Ugyanis az idióták is szeretneknek egymással platoonba menni.
Szépen kivárták a sarokban, amíg mindenkit kinyírtak, középen.
Visszatolattam az utcába, amit "fedeztek" hátha kihasználom, azt hogy kempelnek.
Mikor sikerült odatolatnom az arcomban 5-6 tankkal, kijöttek onnan és mindenkinek az oldalukat mutatták.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Már nem azért, de a markecoló felmenõit az Deveknek, ez övön aluli volt.
Erre a játékosra viszont büszke lehet a PB klán :P (chat)
Az építõ jellegû kritikát köszönettel veszem.
A bázison annyian voltak már hogy egymást zavarták. Ezért nem maradtam ott.
Nagyából tudom mit hol kell lõni, de mire gondolsz konkrétan?
A hetesrõl lepattan 1-2 ott már nem nagyon volt idõm célozni. Meg nem is érdekelt nagyon.
Nekem is 1300 körül van, de mindig van mit tanulni, ráadásul más másképp látja a dolgokat.
1. Picit nézz utána, h hol kell lõni a tankokat.
2. Legyen saját taktikád minden pályára, de tudj alkalmazkodni a szituhoz a csapattársak viselkedése alapján.
Arra gondoltam konkrétan, h véleményem szerint neked is a bázison kellett volna maradni, még ha utálsz is kempelni. Valószínûleg így is kikaptatok volna a sok noob miatt, de más helyzetben lehet, h ez jelentette volna a gyõzelmet.
Azért ne vedd készpénznek, amit mondtam. Nem vagyok profi játékos ("csak" 1350 az efficiency-m). Vannak itt tõlem jobb játékosok is, akik talán még jobb tanáccsal tudnak ellátni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. február 20. 19:32:34
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 3 038 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 547
Ezt imádom a legjobban csinálni <#eplus2>#eplus2>