World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
hát azért számít ha nem üti át és a kupolát kell célozni :)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Azt mondjátok meg nekem h ha elõre tudom h mi fog történni akkor miért megyek bele mégis abba a szituba? Azt h hülye vagyok aztnem ér mondani:) Egy filmben volt h egyik szreplõ azt mondta, h ez csapda, mire a másik, h akkor sétáljunk bele....és én folyamatosan ezt csinálom. Fõleg ha top tank vagyok. Elõre tudom h ha ott kimegyek szétszed az arty, erre mit csinálok? Naná h kimegyek.
Jó, hogy írod lammaer, én dm-t hittem nem centit.. Olvaslak titeket és röhögök magamon, hogy bizonyos dolgokban mennyire mást gondoltam mint a valóság. A játékban is ez a nevem, csekkoljátok le a statomat (ha még nem tettétek meg eddig). Olyannyira megszerettem ezt az IS-3-at, hogy a párhuzamosan futó E-50 húzást abba is hagytam.
Írok az arty témához. Nemek T6-tól felfelé pozitív tapasztalatom van velük. Persze ha nem engem nyírnak ki! Szerintem reálisabba játék velük. És izgalmasabb.
elsõ kör 13 lövés 13 találat, 20 bekapott, 2 kill, és nem én lettem a steel wall :D de legalább a másik Is 7 et lenyomtam..
Azért mert 100 méterenként 3-5 centi difi a pontosságban (a német csövek javára) csak a "snipereknek" (érts fragvadász aki ellopkodja a killeket 600+ méterrõl azok elõl akik effektive harcolnak és véreznek a csapatért) számít valamit. Persze ezt "taktikának" állítják be.

Amikor vki 200 méteren harcol az ellennel, vajmi keveset számít a pontosság.

Nekem is jobban bejött annak idején a BL9 mint most a hosszú 105-ös. Távolról mazsolázni és közelrõl pofozkodni is jó vele. És nagyobbat üt mint a fricc ágyú. Persze pontatlanabb de nekem a bétában soha nem volt vele bajom az esetek 90%-ában eltaláltam amit akartam messzirõl is.
Purchased:
'IS-7' purchased successfully. You have spent Credits: 6 100 000.

na ez is eljött.. :D
:)

Nekem ami megdöbbentõ, hogy a lényegesen pontosabb német csövekkel sincs sehol sem 73%-os találati arány. S mivel közelharcban totál béna vagyok a legtöbbször tisztes távolságról (2-3kocka) csipkedem az ellent. Kivéve a városos pályákon, ott csiki-csukizom.
Pozitív hullámok. Tedd a kezed a monitorra.
Nem :) Max kávé-cigi kombó. Én sem értem ezt a javulást, mikor beregeltem ide 2-3 hetes shitperiódusban voltam, és nagyon hirtelen jött a javulás mértéke.
ezt aláírom. a nagy gunnal szépen nõ a wint ratém nekem is.

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

Ebben az esetben gratulálok, úgy látszik te akkor játszol jól ha kifáradsz :)

Esetleg ha használsz vmi szert ami ilyen hatással van az emberi teljesítményre, oszd meg velünk a receptet, berakom a FAQba ;)

De, most kb 24 órában tolom, 235 meccset játszottam eddig. Azért írtam be mert sokat prüszköltem vele az elején, aztán amióta megvan a BL9 ennyit változott a játékélményem. Sose leszek a legjobb a WOT-on, nem is ez a célom mert ettõl sem a kenyér sem a benzin nem lesz olcsóbb. De ha csak a császárok írhatnának ide akkor üres maradna a fórum. Vagy akkor felesleges lenne beírni, hogy ki milyen csatákat nyom mert mindenkinél van jobb.
Mindenki jó valamire, én ebben a játékban az elrettentõ példa vagyok.
Nekem inkább egy gomb kéne a csatában ami ilyen funkcióval bír...

Ha jól emlékszem, nem igazán nyerte el Ovi tetszését az ötlet :D

Overlord Q@A rovatába nem is olyan rég feldobták ezt a témát, az egyik srác a hangzatos stalinator nevet adná a kitüntetésnek.:D

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

"Péntek óta feljavítottam az IS-3-al a gyõzelmi arányomat 33%-ról 45%-ra, az 52%-os találati arányt pedig 73%-ra."

Hacsak nem 24 órában tolod a játékot, gyanítom hogy nem vagy még a közelébe 100 meccsnek se IS3al... A %os értékeket akkor érdemes nézni ha kellõen nagy mennyiségû csatáról beszélünk.
Amíg 1-2 nap alatt akkorákat változik egy %os eredmény, addig nyilvánvalóan nem alkalmas semmiféle következtetés levonására. A statisztika ugyanis a nagy számokról szól.

Érted, most én is beírhatnám hogy 100%os winratem van D1-el, PZ2-vel, M2-vel meg T2-vel.. én vagyok a low tier isten akkor?

darki81
olyan medál kellene hogy artyk megsemmisítése, és adnának hozzá 10000 credit bónuszt darabjáért :)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Ha normálisan beszélném az angolt, isten bizony feldobnám a fórumban. <#vigyor2>

aham, akkor ezért, köszi :D

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

<#nevetes1>
fel kell dobni hivatalos fórumon, hogy stílusosan legyen Berija medál.
Majd egy mási topikba már lehet is fogadásokat kötni, hogy 1 hét/hónap vagy bermaban jár az ötletért :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Solten
Ja majd ha voros csillagok hullanak az egbol...

Saor Alba

Na, arra befizetek, hogy tényleg lesz-e ilyen.. :)

Majd kíváncsi leszek a tapasztalataidra.

Végülis mindegy, ha jó ha nem jó ez van. Bennem az a tudat élt, hogy ahhoz a járgányhoz rakja a medált amelyikkel elértem.
Arra gondoltam. Akkor így jó.
Ennyi erõvel lehetne sztálinölõ medál, 100 IS/IS2, IS3, IS4, IS7 elpusztításáért. Azt valahogy nem fogják beletenni, úgy érzem.
Majd figyelni fogom, mit produkál. Egyelõre amíg tart a prémium, belefér. Utána meg majd meglátom :)

Asszem majd lesz. Valami ilyesmit hallottam.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Undorító! Olyan medál miért nincs, hogy száz elpusztított KV, vagy IS? Diszkrimináció a német hk-kal szemben.

Én használtam 88-assal és 1058-össel is, és nem vagyok benne biztos, hogy ez utóbbi biztosan jobb... Hiba 320 a dmg a 105-ösnél, én azt vettem észre, hogy nagyon ritkán adja be a teljes sebzést, inkább úgy 250-260 körül van, de annyit meg tud a 88-as is.

Eagle16
Többi kép: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha a hunter medálra gondolsz ahol 100 macskafélét kell kiírtani akkor nem hiszem hogy a friss IS3-ashoz rakja mert összesítve öltél le 100 tankot nem pedig az IS3-al. Van belõle nekem 7 darab de csak IS3-nál mutat egyet így tankonként az külön számolja.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Eagle16
Hmmm, E-100 :)

Valami orosz csinálta, akit azóta már banoltak is állítólag :D
Nekem jobban tetszik mint a mostani...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az elõzõ csata megadta a választ, a kis sebzésen múlott a böllérem :)

Péntek óta feljavítottam az IS-3-al a gyõzelmi arányomat 33%-ról 45%-ra, az 52%-os találati arányt pedig 73%-ra. Kétszer döntöttem meg az XP-cash rekordomat. Viszont, tegnap este szereztem egy páncélvadász medált. Létezik, hogy nem mutatja az IS-3 statisztikái között csak az összesített statban?
és igazam volt jönnek a sorozatos vereségek:D
Küldj és elismerem hogy tévedtem. A tanulás sosem árt, jelen ismereteim szerint elég értelmetlen 200+mm-es armoron HEvel ügyködni. De ha gyakorlatból tudod hogy nem így van....

Ha jól számolom felfüggesztés fejlesztés nélkül is minden felmegy rá így rajtad áll mert ha L/71-es 88-ast használod ráér a 105-ös. De ha azt akarod kipróbálni akkor egyértelmûen arra felé haladj.

szabii98
örülj. tegnap szenvedtem mint állat :D ma jó köröm lesz :P

I met God. She's black

torrentet lehet nem korlátoztam le eléggé. Most meg 15-2. Meg lesz ennek még a böjtje érzem én:D túl könnyen tudom õket most le 5x-ni
JP-nél a 105-ös ágyút vagy a felfüggesztést fejlesszem ki elõbb? Tudom, hogy mindenre alapból az ágyút kell feltenni elõbb, amire lehet, de annyian mondtátok, hogy a JP jobb a 88-assal, mint a 105-össel, hogy gondoltam megkérdem.

szabii98
nagy a pinged

I met God. She's black

Na a camper td-k megszívták a kedvenc pályájukon:D:D 15-0 ezt is érdemlik:D
Sziasztok, arra lennék kiváncsi ,hogy a tankok, artyk, páncélvadászok tapasztalati és kredit szerzési lehetõségei különböznek?Pl Pz 4-el kilövök egy T-34et, több/kevesebb tp és kreditet kapok mintha Stugal löttem volna ki?Azért érdekel mert vettem egy Hetzert, elég sok tankot sebzek, de még is kevesebb a tp és kredit kör végén, mintha Pz4-el tettem volna.Köszi

szabii98
Nana, azért a KV-5bõl a KV tud csipegetni szépen, ha elé kerül és lõheti a tornyát. Igaz hogy két lövés a KV neki, de az a 5-600 dmg is sok

I met God. She's black

Igaz. :) Az ellen P38H-ja 8-at ért el.

Vagy ez volt:

Ha egyenlõ számú jármûvet pusztítottatok el, akkor az kapja meg, aki több tapasztalati pontot ért el a csata során (beleszámolva a prémium fiók bónusz tapasztalati pontját). Egyenlõ tapasztalati pont esetén senki sem kap.

WoT: Nishizumi77

Érdekes, eszerint kevesebb az eff, mint a régi eff kalkulátor alapján...