World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Írok az arty témához. Nemek T6-tól felfelé pozitív tapasztalatom van velük. Persze ha nem engem nyírnak ki! Szerintem reálisabba játék velük. És izgalmasabb.
Amikor vki 200 méteren harcol az ellennel, vajmi keveset számít a pontosság.
'IS-7' purchased successfully. You have spent Credits: 6 100 000.
na ez is eljött.. :D
Nekem ami megdöbbentõ, hogy a lényegesen pontosabb német csövekkel sincs sehol sem 73%-os találati arány. S mivel közelharcban totál béna vagyok a legtöbbször tisztes távolságról (2-3kocka) csipkedem az ellent. Kivéve a városos pályákon, ott csiki-csukizom.
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
Esetleg ha használsz vmi szert ami ilyen hatással van az emberi teljesítményre, oszd meg velünk a receptet, berakom a FAQba ;)
Mindenki jó valamire, én ebben a játékban az elrettentõ példa vagyok.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Hacsak nem 24 órában tolod a játékot, gyanítom hogy nem vagy még a közelébe 100 meccsnek se IS3al... A %os értékeket akkor érdemes nézni ha kellõen nagy mennyiségû csatáról beszélünk.
Amíg 1-2 nap alatt akkorákat változik egy %os eredmény, addig nyilvánvalóan nem alkalmas semmiféle következtetés levonására. A statisztika ugyanis a nagy számokról szól.
Érted, most én is beírhatnám hogy 100%os winratem van D1-el, PZ2-vel, M2-vel meg T2-vel.. én vagyok a low tier isten akkor?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Majd egy mási topikba már lehet is fogadásokat kötni, hogy 1 hét/hónap vagy bermaban jár az ötletért :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Valami orosz csinálta, akit azóta már banoltak is állítólag :D
Nekem jobban tetszik mint a mostani...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
I met God. She's black
Ha egyenlõ számú jármûvet pusztítottatok el, akkor az kapja meg, aki több tapasztalati pontot ért el a csata során (beleszámolva a prémium fiók bónusz tapasztalati pontját). Egyenlõ tapasztalati pont esetén senki sem kap.
WoT: Nishizumi77