World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De a másik kedvencem a Ferdinand playerek. Gyakori az hogy egy kilõtt ferdi felháborodva ugat vissza hogy gold ammo noob meg hogy bírták átütni. Az a baj azt hiszik hogy az mindenhol 200mm megfeledkeznek a 80mm lower hullról.
Voltam már gold ammo noob mert 4 lövésbõl kilõttem szembõl ferdit T34el, és 1 se pattant.
Voltam már hacker is mert amx 50 100al 1 tárat belelõttem az aljába és kipurcant.
Ezeken csak nevetni tudok 😄
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Valaki a kv-13-ról kérdezett - Olyan gyorsan még nem lett nálam másik tank az. Eddig fõleg heavykkel toltam (és ez nagyjából így is lesz amíg el nem fogynak) így furcsa volt eleinte, de Én nagyon megszerettem, ha dúskáltam volna a kreditben, nem fogtam volna bele a szovjet TD-kbe és nem gyûjtenék pár nagy heavyre akkor meg is tartottam volna. Az tényleg gáz hogy kell a lánctalp a torony/ágyúhoz, de addig legalább szoktam a sebességet 😊 Utána pedig a KV-13 lett az artyvadász tankom. Szembõl meglepõen sok dolgot lepattint, ha felülre kerül akkor pedig nem nagyon van ellenfele. Amíg toltam addig használtam az effi... modot, egyedül meg lehet fingatni vele simán két T7-es sárga heavyt 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Egyébként, nem kell egyetérteni velem. Ugyanúgy voltatok Ti is kezdõk ebben a játékban, és valószínûleg Ti is feltettétek a hasonló kérdéseiteket - gondolom, megtalálnám a válaszokat a régi hsz-ek között (1337*100 hsz). Azt én is tapasztalom, hogy manapság nem olvasnak eleget a fiatalok, sajnos.
A FAQban kitûnõ leírás van arról, hogy mit érdemes csinálni. Én azon "akadtam ki" (kb. a 3 mondatnál esett le, hogy a leírtak nem komolyan veendõk), hogy a FAQhoz hasonló, tényszerû, frankó kinézetû (profi) listát ír ide a topictárs, és sehol semmi jele annak, hogy kamu téma - nem volt egyértelmû, aztán jól lebaxott itt hirtelen 4-5 fickó, amikor rákérdeztem.
A kezdõ =/= alacsony szint összefüggés nekem nem logikus: hogyan lehet magasabb szintû tankja a kezdõnek, ha elõtte nem játszott minden szinttel legalább 100-150 csatát?
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nyugodtan írj.Lammaer is segít,ha épp nem trollkodik<#alien2>#alien2>,de segít,ahogy más is,szal nyugodtan írj és dobd el a sértõdött büszkeséged,azért van a fórum,h megbeszéljük a dolgokat.<#wave>#wave>
3 nap is 250 arany 😄
zsír
így már jobban tetszik prémiummal 😛
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. március 2. 11:54:26
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 4 818 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 49 506
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
barátnõm meg 5 killt csinált spg-vel 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Mondom ezt úgy, hogy a véleményeddel még egyet is tudnék érteni, ha nem tudnám pontosan, ma az olvasás (pláne az értõ olvasás) luxus. Gondolom te is sejted: a kezdõnek nem az lesz az elsõ dolga, hogy az sg fórum wot topikjának 328. oldalát elolvassa instrukciókért, amikor annyira nem képesek sokszor, hogy 2-3 hsz-t visszaolvassanak. Nem, inkább felteszik ugyanazon az oldalon 4x ugyanazt a kérdést.
Amúgy a itt fent, a nagy zöld FAQ menüben nagyon szépen össze van foglalva, hogyan is kellene játszani 1-2 típussal, visszajátszásokkal megerõsítve. Ha az nem elég, akkor menthetetlen a delikvens.
és nehogy azt hidd, hogy kezdõk csak alacsony tierben vannak, elég megnéznde az Eagle16 által belinkelt Himmelsdorf minimapot....a kezdõség kérdése nem mérkõzésszám-függõ (sajnos).
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Alapvetõ dolgok kezdõknek és lassan haladóknak:
- ha véletlenül top vagy akkor menj be egy sarokba és menj ki cigizni, milyen jó lesz majd a végén kilõni egyedül az összes ellenfelet
- ha kicsi vagy akkor is elbújhatsz de sokkal jobb tanulni a nagyoktól
- ha kimegy valaki a fedezékbõl gyorsan álj be a helyére ha neki is jó volt neked is megfelel, de vigyázz mert vissza akar majd jönni ne hagyd
- ahol már legalább négyen vannak egy akkora helyen ahol csak ketten férnének onnan még te hiányzol
- ha az IS-4-es eltakarja Pz38NA-d elõl a TigerII-est nyugodtan állj eléje nehogy már az a fragvadász elvigye elõlled és tudjon lõni, ha pedig te nem tudod sebezni akkor szidd nagy hangon azt a mákos állatot
- rejtõzködö TD vagy arty mögé is nagyon jó beállni és mögülle kijõve tüzelni, nagyon sok neked szánt lövést föl tudnak fogni ha ügyes vagy
- jó szórakozás még, ha már látod hogy a lassú td hova tart gyorsan bevágsz elé és elfoglalod a tuti helyet habár tûzerõbe tized annyit tudsz
- ha jönnek az ellen lemmingjei akkor csakis akkor lõjj ha mozognak és csak is automata célzással, egy T 50-2-est nagyon hamar ki lehet így lõni
- az is elõfordul hogy ütközésnél lejön az ellen lánctalpa ezt jól begyakorolhatod az indulásnál a tömegbe
Még biztos van pár jótanács a kezdõknek de most több nem jut az eszembe de ha még így is túl izgalmas a játék akkor neked az arty való.
-ha a tornasor alján vagy nyomogasd bátran és sokszor a fallow me! zit, hiszen ismétlsé a tudás anyja és kicsi a bors de erõs!
-semmi sem hat jobban a morálra, mint, ha a tankokat go scout paranccsal bíztatod illetve scoutként 3mp alatt megöleted magad!
-a staféta taktika minden gyõzelem alapja: 5 tank felfejlõdik camp pozicióba, 1 elindul elõre miután meghal egy másik tank indul meg, mindez addig amíg mindenki meg nem hal
-campelj, sose támadj, hiszen a franciák is megnyertek 2 háborút is ezzel a tökéletes taktikával.
-sose foglalkozz a minimappal, az csak a buziknak való, ha egy ellenséges tank eltünik a térképen az nem elbujt, hanem elteleportált
- ha saját hülyeséged miatt hamar meghalsz hibáztasd a noob csapatot elvégre nem álltak körbe és védtek meg.
- ha már halott vagy akkor játsz tábornokot és mondd meg mindenkinek a frankót, aki nem azt csinálja amit mondasz az noob. Bátran mondd meg neki és még szólj is be neki nyugodtan.
- fontos megjegyezni hogy az artykról szól a játék, az összes többi tank azért van hogy megvédje az artykat!
Advanced How to:
Light:
- A legjobb, ha bekempelsz valahova hátra. A federítés a TD-k és a heavy tankok feladata. Ha õk elfogytak, tuti van legalább 3 arty, abból kettõ még mindig felderíthet.
- Ha mégis úgy döntetnél, hogy felderítést végzel, a legjobb módszer, ha az elején szembõl megrohamozod az ellenfelet. Vigyázz, még véletlenül se kanyarodj, úgy csökkenhet a sebességed.
Medium:
- Kedzj el teljesen logikátlanul bóklászni a pályán, lehetõleg középen. Ez tuti összezavarja az ellenfelet.
- Ha egy heavy elindul egyedül megvédeni egy oldalt, még véletlenül se kövesd, meg tudja védeni magát a flankelõktõl egyedül is. Kövesd a maradék 13 tankot a másik oldalra, biztos szükségük van rád.
- Ha valmelyik oldalon elakad a támadás, lövöldözz továbbra is szembõl. Nem kell flankelni, azt csak a bénák szoktak.
Heavy:
A legbiztonságosabb, ha a következõ taktikákat követed:
- A pályán van hegy: Mindenképpen mászd meg. Ha netalán felérsz, az ellenfelet telejesen össze fogja zavarni a parton lefele 23 km/h-val rohanó nehéztank.
- A pályán nincs hegy: Állj ki valami magaslatra, ahonnan messzire ellátsz. Ne feledd, a tankod fantasztikusan rejtõzik, szinte láthatatlan.
- Feltûnik egy ellenfél: Állj meg azonnal a puszta közepén ahol vagy és kezdj el lövöldözni, miközben az oldaladat mutatod. Tudod, te egy átlõhetetlen heavy tank vagy, az artyk meg tuti a TD-kre vadásznak a bokrokban.
TD:
- Ha a tõled 50 méterre álló Kingtigert kilõtted, még véletlenül se mozogj. Te egy nindzsa vagy, nem láthattak meg. Különben is az arty soha nem lõnek TD-re. Ha mégis, a brutális fejpáncélzatod majd megvéd.
- Ha 3 TD védi a bázist, maradj ott negyedikek. Nehogy elõrébb kússz, ahonnan már lõni is tudsz valamire. Még a végén visszalõnek.
Arty:
- Ne mozogj. Soha. A counter-arty csak a mesékben van.
- Próbálj meg a pálya közepén szlalomozó T-50-2-re lõni, még akkor is, ha van sokkal lassab célpont. A környékén lévõ tankok csak viccbõl vannak a pályán, nem fogják lõni a kis light tankokat. Az a te dolgod.
Ha követted az utasításokat és mégis kicsináltak, az a csapat hibája, nem a tied. Noobozd le mindegyiket, mert idióták.
- Ha platoonozol magas tierû tankkal akkor vigyél magaddal egy tier 1es tankot mert az olyan vicces. És nem utolsó sorban hasznos, mert eltereli az ellenfél figyelmét mivel õk 100x elmondott poénokat fognak irkálni.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Hazánkfiai asszociálnak...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Hát ha vki segítõkészebb mint én, az már festi magát 😄
Ha van már gyakorlatod a lassú ágyúk használatában (és ha jól gondolom akkor igen), akkor maradhatsz a 100-assal is.
Akinek nincs, annak jó ha hamarabb felteszi a 122-est, hogy ne lepõdjön meg IS3-on, hogy milyen lassú cucc 😊
Eddig ot3p kolléga hsz-i voltak a legértelmesebbek, és nyújtották a legtöbb segítséget a kezdõknek. Az összes többi annyira magas lóról beszél, hogy már nem is látják a valóvilágot.
Ennyi voltam.
Mentségemre legyen mondva, a 2. és 3. majdhogynem igaz úgy ahogy van:
Mert a jó kommunikáció tényleg fontos, és valóban max Tier5 fölött érdemes elgondolkozni a prémes tankokon ha vkinek credit gondjai vannak.
Nem láttam a szmájlit... ezt most komolyan gondoltad?
Most a D-10T használom a D2-5T nagyon pattog/pontatlan.
Papíron csak a ROF-ja jobba a TierVIII-asnak:
D2-5T:
122 Caliber (mm)
4,29-4,65 Rate of fire (rounds/min)
175/217/61 Average penetration (mm)
390/390/465 Average damage
0,4 Accuracy at 100m (m)
3 Aiming time (sec)
2600 Weight (kg)
D-25T:
122 Caliber (mm)
5,56 Rate of fire (rounds/min)
175/217/61 Average penetration (mm)
390/390/465 Average damage
0,4 Accuracy at 100m (m)
3 Aiming time (sec)
2590 Weight (kg)
Minden mást kifejlesztettem.