World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..csodalom a kitartasod. ritka frusztralo lehet egy ilyen sorozat.
Baromi érdekes hogy 17 veresztes csatát sikerült összehoznom egyhuzamban, vagy ha úgy nézzük, az elmúlt 25 csatámból 3 volt gyõztes...
És elkezdtem újra használni az efficiency modot is, mert kezdtek "kicsit" gyanúsak lenni a dolgok. Milyen meglepõ, hogy sorozatban nálunk 1-2 zöld van (1 minimum, mert MÉG az vagyok), az ellennél meg 5-6. Náluk top pozíciókban, nálunk valahol az alsó harmadban. Az ellen és a mi top tankunk között rendszeresen 800-1200 eff pont különbség van az övék javára! Ennyi 600 eff alatti tier9-10 tankot még nem láttam, mint ma meg tegnap...
De mindennek nyilván semmi köze ahhoz, hogy a T32-vel 61-62% volt a winrete-em kb 140 csata távlatában, és mindezt mára sikerült letornásznia a játéknak 56%-ra, hiába csinálok majdnem 2k átlagsebzést csatánként egy tier8 tankkal...
Nem egy olyan játékost tudnék mutatni, aki tier10-zel sem csinál ennyit és mégis jobb a winrate-e... persze szigorúan véletlenül <#levele>

Igor Galaj, Programiszt. 😊

Sztopposz vagyok, tankiszt.

Az elég régi videó, ebben az újban már értelmesebben néz ki a fizika (6perctõl):
Dolgoztam egyszer ukránokkal, a kolléga szerintem simán csak másnapos. 😊

patchaou
Az a backflip komoly a videóban 😄 Ha ilyen lesz akkor biztos lesznek stunt versenyek is 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

pointer4
Remélem nem olyan lesz mint CSében, hogy ha a vízbe zuhansz, akkor nem sebzõdsz 😄
Nagyon úgy néz ki. <#nevetes1>

Végülis, ha a Szovjetuniót vesszük alapul, ott tuti a birodalomnak szurkoltak. 😊

..a videobana kialvatlan programozo kollega mogott az ablakban tenyleg palapatine csaszar bekeretezett kepe van??

Új fizika.

Lesz új, ahol már mindenen át tudsz hajtani. Ne kérdezd mikor jön, valahol van egy videó róla.

ezt elmentettem az utókornak

wot nick: PsychoTrooper

😄DD, nem akarják ezeket valamikor kijavitani?

Ez már egy ideje biztos érlelõdött benned. Egyébként nem rossz. 😊

Ú-ú-ú-ú-ú... A múltkor Cliffen sikerült úgy beakadni a középsõ dombba, hogy vagy magam mellett lõttem a hegyet, vagy a másik oldalon a földet.

De volt olyan is, hogy Erlenbergen a patakparton kaptam szorulást, egy hülye meg pont úgy támadott meg, hogy képes voltam visszalõni rá, miközben 60 fokban megdõlve állt éppen a tankom.

pointer4
600k free xp ? 😄
S ennek mi az értelme ?
Az olyan mintha lenne otthon 6 millió forintod, és sose használnád semmire, Ergo, mintha nem is lenne.
Csak az utolsó mondatodra reagálnék, a többi mondanivalódat értem és elfogadom 😊

Például freeXP-bõl átugorja a tankokat vagy vesz pár high tier prém tankot. Nekem is van most vagy 600k és ha "akarnám", akkor kapcsiból lehetne t9 td-m...de olyan fogalmatlan lennék vele kb, mint egy kezdõ.

Nem tudom, van-e magasabb szintû vasad, de hidd el: ott is rengeteg hülye van, annyi a különbség, hogy alacsony tierben annyira nem fájó...míg egy t10-es kezdõ (én már csak így hívnám õket, pedig lenne rájuk bõven más jelzõ is) eleve halálra ítéli a meccset.

Épp kikapunk, mert bebugolódtam egy 2 fokos emelkedõbe, csodálatos...

saslaca
Üdv Mindenkinek!
Mai elsõ csatám 😊
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. március 2. 14:18:49
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 4 581 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 798
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Elit lövész, Pusztító

Tegnap egy batmobilt kellett elzavarni mountain pass 1-es pontjának a SPG-k részére fenntartott kakasülõrõl, mert onnét akarta védeni a hidat.

Meg is kaptam a lebaszást, hogy nincs semmi taktikai érzékem, mert arra nem számít az ellenfél hogy egy top médium fog az spg-k helyén kempingezni.

http://wiki.worldoftanks.eu/images/d/d5/Mountain_Pass.jpg

wot nick: PsychoTrooper

Újrafogalmazom. Nagyobb az átütése, kevesebbet pattan.

Ugyanúgy tud pattanni, ezért jó biznisz 😄

Nem pattan le. De a hülyeséget nem semlegesíti. 😊

Zsoltika 007
Azért a lõszer elég sokat ad.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

A prémium account esetében 1.5-szeres szorzó van xp-re és pénzre.
A prém lõszer pedig nagyobb átütéssel rendelkezik. Ott tudnak igazán szakítani, mert egy-egy csatában marha sokat lövöldözöl.

Azt ne felejtsd el, hogy ez elsõsorban üzleti vállalkozás és nem tankegyesület. Szal egyrészt be kell hozni a kiadásokat és keresni is szeretnének vele. A prémium önmagában nem ad akkora elõnyt. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy a lõszer sem.

A családi ebéd után elfogyasztott pohár bor igencsak költõivé tud tenni 😊

Utolsó mondatodra😛ontosan.+50%

premium accountot ugyanugy aranyert veszed, mint mondjuk a premium tankot viszont ezt egy meghatarozott idore kapod (1nap-6honap), ami alatt +50% xp-t es kreditet kapsz.
Ez nagyon fasza, minden tank jelölve van holvan a legénység, illetve a modulok.szuper vagy, köszönöm!😊

Úgy általában a prémiumságra.
Az elõbb értettem meg, hogy miért nem volt tiszta itt pár embernek a "kezdõ=alacsony szintû tank" téma. Így már kicsit világosabb a helyzet a "noob"-okkal kapcsolatban: nem szerez tapasztalatot, de van neki magas szintû tankja=bénán játszik.
Én biztos nem raknám egy csatába a prémium tankokat a "sima tankokkal.

A prémium account mit takar pontosan? Több tapasztalati pontot, és lóvét szereznek a csatákban?

.. mar az elozo sem volt egyszeru, de ez az "ejj" kategoria mar 😄
Vagy az "orchidea orgizáló" 😄

..most itt mire gondolsz? premium tankra vagy premium accountra?
Fiendhori
Ajánlom figyelmedbe: WOT info database nem tudom mennyire aktualizált de én próbálok az itt található infók szerint lõdözni. Már persze ha sikerül.<#nyes>

Olyan lehet mint a tulipán taposó a liliomtipró helyett.

Különösképp engem nem zavarnak a prémium felhsználok, sõt nagy örömet okoz ,ha kilövöm õket, fõleg ha alacsonyabb tierû vagyok😊

Szerintem arra a fátyolra gondolhatott, amit az arcuk elé kötnek a sejtelmesség fokozása végett 😊

Miért?

Ja, a prémium. Ez ellen is ágál bennem a lelkiismeret, de itt hiába tettem szóvá, szintén le lettem szólva.

Egyszerûen úgy érzem, hogy nem fair a nemprémium játékosokkal szemben a prémium használata.

Én kimondottan örülnék ,ha valahol (pl FAQban) összeírnák a tapasztaltabb játékosok , hogy egyes tankokat hol kell meglõni.láttam egy replayt B1be hova kell durrantgatni, sokat segített.

Gondolom olyasmi, mint a szájkörte. 😄

.. mi az a szájkötö?? 😊
Még jó, hogy a többség nem tud magyarul, és fel sem tûnnek nekik az ilyen "kultúrkitörések", és azok helyesírási hiányosságai 😊

pl:Vesz TierVIII-as prém tankot.Bármikor megteheti.
Már írtam,de 1x összeakadtam 1-el.csata után megnéztem a statját,tierIII volt a legnagyobb tankja,de cserébe megvette az összes Tier VIII-as prém tankot(végülis az oroszoknak ez a lényeg).Mondanom sem kell remekül játszott,nem emlékszek már pontosan,de nem volt 500csatája sem.

Kár,h utólag jut ilyesmi az ember eszébe,de megérdemelte volna.

Registered: 12.04.2011
armatomenos Keress erre a játékosra szerinted mivel támad!

WOT nick: tepi1

Gondolom a top100 játékos között van sok, aki goldot használ. Nekünk ilyesmire rámenne a gatyánk. 😊

patchaou
Olvasgatásból, vagy csata közben ts-en sok jó infót össze lehet szedni arról, hogy mit hol kell lõni. De ki lehet ezeket tapasztalni is, bár ez egy kicsit rögösebb út.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Most így belegondolva megérdemelt volna egy "gold tank noob" választ 😊

Ezt a gold ammozást úgy mondogatják mintha olyan népszerû lenne a használata, kíváncsi lennék egy statisztikára hogy kb mennyi gold ammo van random battleba, én még a bétában se használtam gold ammot pedig akkor ingyen kaptunk goldot.

WoT: Nishizumi77