World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
az ilyen köröket alt+f4-el szoktam kezdeni

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Nocsak, használhatatlan ócskavasak?
A patch elõtt attól zenget a fórum, hogy tier-X heavy-k kuka, mert jönnek az atom TD-k és titán med-ek!
Az új pályák, hát? érdekesek. Különösen az a bazi nagy, vagy öt kilométeres'nem tudom a nevét' sztem a kv típusoknak kevés a 15 perc hogy átérjenek az ellen bázisához.
Azt meg nem hinném hogy ennyi arty lenne online, egyszer betesz ilyen horrort mint neked is, aztán meg tier 9-10-ben 1db kis szart festéket karcolgatni.
Kibaszás! Nem tudok más magyarázatot, mert bonyolult nem lehet, egy normális mm kidolgozása.

Gottfried
Ezzel csinálnának valamit ezek a buzik,ne használhatatlan ócskavasakat meg új mapokat adjanak havonta! 7 arty....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Solten
Derek... Neked is 10 olyan szokott lenni a csapatban? :)

Saor Alba

Solten
Will do ;)

Saor Alba

Solten
Dehogy, tobb. Pl. 10 ilyen minimum szokott lenni a csapatomban :) mikor trollkodok mar nekik kinomban a cseten, nem reagalnak. Gondolom magamban wtf, nem tudnak olvasni!? :DD Komolyra forditva a szot, nem 4-5 eves gyermek a hibas. Apjaban anyjaban van egy jo nagy adag hiba, engedik a csemetejeuket olyan jatekkal jatszani (targy, virtualis tokmind1) amihez meg nincs meg az intellektualis (es sokszor fizikai) fejlettsege. Masik hogy nem kellene interakcioba kerulnie egy online kozosseggel ilyen zsenge koru gyermeknek, szerencse hogy nem tudnak relative olvasni :)

Saor Alba

T110E4 1 lövéssel kiszedett 2000hp-ról, M48a1-el. A Patton 1100 meccs alatt egyszer sem pukkant ki ammorack-el.

Hát mégis hagytad magad elcsábítani az Erõ setét oldalára?! :))

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Master91
Ferdivel ùj àgyùval stabill 2-3 kill / kör meg van,örülök hogy hagytam magam ràbeszèlni magam az itteni sràcokra,tényleg gyilkolò gép. Vagy 3-4 percet èlek,mert arty 1 hitbõl kiszed ( <3 S-51), de mèg ilyenkor is van 1 killem. JgPantherral sokat sebeztem,de max. ks-elni tudtam vele emlèkeim szerint. Nekem az jobb hogy lomhább,pàncèlosabb (ahhoz kèpest sokszor àt lövik a hìres felèpìtmènyemet). Vègig imàdtam a nèmet td-ket,ferdivel a 64k-s àgyùig volt bajom.most szeretem,amìg jön 1 patch ès szèt szedik....
A póker óta ez a legjobb szerencsejáték

Löveg kitéríthetõség valóban nem a legjobb, de még mindig nem egy arl v39 xd.. Mozgékonyság pedig a páncélzat rovására ment, de szerintem ezt lehetett sejteni, én inkább egy JP 2-t mint egy Ferdit választanék. Különbözõek vagyunk:).

Mozgékonyságával nem is volt gond,de a löveg kitéríthetõsége 0,páncélzatról már ne is beszéljünk.Lehet,h jó vas de nekem abszolút nem jött be.

apam , itt lakok a szomszedban szoljatok ha jottok .... :-)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Kisgyereknek venni kell egy MicroMaust, azzal el lehet lenni a homokozóban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

<#taps>
Aranyos.

Szerintem meg nagyon jó tank, kellõen mozgékony, nincsen velem semmi baj szerintem.

Az én nem egész négy éves fiam játszik így. Olvasni nem tud, néhány gombot ismer, azok közül is egyszerre csak egyet nyom le, de elõtte meg kell keresni a billentyûzeten, az egér gombot is eltéveszti. Fingja nincsen semmirõl. Megy elõre kicsit, lõdöz, házon, dombon keresztül a pirosak irányába, nézeget jobbra balra... ilyesmi. És élvezi. Úgy kell elrángatnom a gép elõl.
Simán el tudom képzelni, hogy a néhány százezer játékosból van mondjuk ezer ilyen, aki életkor és/vagy értelmi képességek hiányában nyomatja.

[HUN]Kami*, kiskami*

Aki arra vetemedne,h a JP2 megvenné a Ferdi helyett,NE TEGYE!
15 csatát bírtam idegekkel,de azt is úgy hogy vénásan kötöttem be a nyugtatót.
De megoldottam:
Eladva:
A következõ tank sikeresen eladva 'JagdPanther II' Kaptál kredit: 1 285 000 kreditet.

hogy gebedne meg aki berakta ebbe a játékba

nem tudom sztem 268 papír mint állat...átüti azt minden, mondjuk a mozgékonyság miatt jó cuccnak tûnik, meg jól is néz ki, viszont igaziból meg ocsmány, mert sokkal magasabb, mint a játékban:D
Nem tudom miért írja le mindenki a Jpz E100-at. Ha beforgatják akkor nagyon sok mindent lepattint. Az álcázása tényleg borzalmas. Viszont a mozgékonyság se vészes.
Mindössze annyi a titka ennek a tanknak hogy szakaszban kell menni vele. Ha van valaki aki támogat akkor nagyon szép köröket lehet vele menni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

nálam megy
Solten
Na szvsz megfuzom Greenscape-t hogy ugorjunk le Angliaba... :)

http://www.youtube.com/v/tURbRxZQBJk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Saor Alba

xvm továbbra sem megy senkinek?

War. War never changes...

Én a jagd e100-akat már komolyan mondom hogy sajnálom. Azokkal valamit kezdeni kell, legalább rejtõzés terén mert mindegy lenne ha tennének rá egy világító táblát hogy "itt vagyok ide lõjetek".
Olyan lomha szegény hogy egyszerûen kár vele megmozdulni.
T95 feeling lehet, csak ez világít is. Szétcsapják elölrõl oldalról minden irányból. Biztos pattog is róla , de hát mindenrõl pattan le még az AMX-ekrõl is.
Az obeject 268 viszont szembõl tényleg durván pattog.
Az E50 Ausf viszont továbbra is halálos fegyver. Megy mint az õrült és menet közben köpköd jobbra balra. Vagy csak én fogom ki a profi autóversenyzõket?
Solten
Kiveszik a T-50-2 -t, legalabb is Szergej Buzikatovszki (aka SerB) developer foemperor szerint, akinek a szava ugye szent... <#alien> Erdekes interju, megtudhato hogy SerB lusta meg sz@rik ra hogy megismerje az EU/USA-kulturajat, a ruszki felhasznalok idetlen feedbackjei alapjan (mert az ottani forumon SerB qrva aktiv allitolag) pakolgatjak az idetlennel idetlenebb dolgokat a jatekba.

A T-50-2 valami "totally crazy vehichle"-vel helyettesitik, lehet hogy 90-el fog repeszteni.

Saor Alba

Alien69
Új pálya, új remények? <#idiota> Lassan be kellene kapcsolnom a felvétel gombot, néha érdemes lenne.<#vigyor5>
Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2012. augusztus 3. 21:58:15
Jármû: Hummel
Szerzett tapasztalat: 2 678 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 535
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító,
Sajna, a megszálló már nem jött össze, pedig egyedül húztam a zászlót
(63%). <#vigyor1>

Ezt a mocskos spotting rendszert mikor fejlesztik már? 100 méterre ferdi vonul le, majd látom jön vissza. Eltûnik becélzom aztán meglátom miután hátrál vissza a leadott lövés után. Hogy odment, becélzott és rámlõtt? Ugyan már, biztos romulan cloak modulja van.

Sunsetjoy
Mindegy, végülis beírtam szövegesen.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

tigrincses
g

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Sunsetjoy
Mondtam, prémre gyûlik az éji vad.
De azt mondja a result tracker hogy nem ismeri az mwreplayból a Tiger II-t.

Játékos neve: Sunsetjoy
Eredmény: Gyõzelem
Csata: Lakeville, 2012-08-03 19:49:06 UTC
Tank: Tiger II
XP: 3362
Szorzó: 2
Credit: 49896
Medálok:
Valós XP: 1121
Replay URL: http://mwreplays.com/replay/PWY0ZSB0ED2G/
Valós credit: 33264

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Utolsó mondatodból vedd ki a kérdõjelet és meg is kaptad a választ :)

Boron Power
Nem tudom milyen fejlett botok léteznek, de most egy körön belül három gyanús játékos is volt. Assault módban felmentek egy hegyre, bekempeltek, folyamatosan jobbra-balra szkenneltek a toronnyal, ha jött valami rálõttek, de alapveltõen csesztek arra, hogy foglalni kellene. Az idõ lejárt.

Elképzelhetõ, hogy ezek botok voltak? Mit tudnak a wot-os botok?

Vagy ennyire hülye emberek léteznek?

Isteni a wot.Kb 4óra játék után ismét a negatív jött össze.
A vége,össz csata alatt -10 a statnak.Teljesen mindegy volt mivel megyek.Ha su85(kicsi),ha az új tier 5 francia,ha Object 704,nem számított,Lorraine sem.Sima 15-5ös bukók voltak.Ha nyertünk sem számított mit csinálok,nélkülem is nyertünk volna.Kb 30csatából 20bukó volt,1 élmény az egész.Mindegy mit teszel.
A top az volt amikor 2-en kilõttünk 10tankot,de ez 1 csata volt a 30ból.
Kúrva jó...Az össze többiben mintha ott sem lettünk volna,akár nyerõ,akár bukó volt.

Tudom,hogy utálod õket,azért is lepõdtem meg elsõ olvasásra :D

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

az egész wot egy szopó-ág, mmonak álcázva:)
MatchDiabolo
Okosak voltak és ügyesek, én is találkoztam hasonlóval de ott az arty betudta lõni a splash-et.

Tudom hogy nem játékoshiba,csak fejbe vágott a dolog,hogy "kis" hátránnyal kezdek eleve szopó-ágon.:)

Eagle16
Kevés volt a 30 a 100mm-essel, elég csak arra gondolnom mikor 30 lövésbõl 27 találatom volt és vesztettünk :D

Most így 390-es sebzéssel még nem fogytam ki, de nem is játszom vele igazán mert nagyon drága.

TiborTamas: ááá én nem SPG-zek, Hummel volt de eladtam már vagy 2-3 hónapja. Nem is tervezem hogy folytatom.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

nem játékos hiba,volt valami szerver gond mert kláncsatán se tudtunk most jópáran betölteni a csatába
Zsinórba 7 vereség után a T7 francival kicsit agyvérzést kaptam amikor megláttam ezt:

Most komolyan nem bír több Disconnectes játékost hozzám dobni?
(oké isteni csodával nyertünk,túléltem de majd elfüstölt az agyam...)

este 8, a retardáltmutató túllépi a vörös zónát a baj csak az hogy kell még 1k XP a panther 2 ig

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az elõbb meglepõdtem,mikor megláttam a neved egy GwPanther felett,aztán rájöttem,hogy csak rosszul olvastam. Eagle81 volt a játékos neve :)

Harácsolom én folyamatosan,van már 13 millám,de már szeretném elkölteni félárú felszerelésekre :) Na mind1,hétvégére visszaveszem a Pz4-et + a Wolverine-t,mert kreditbõl sosem elég...

Mindig is kevésnek tartottam azt a 30at. Már többször is eljutottam odáig hogy az utolsó táram volt betöltve mire vége lett a csatának.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

szabii98
+ugye, hülye csapattársakkal nem könnyû túlélni sem.

I met God. She's black

Eagle16
Én se, fõleg a BatChat-be. Annak 30 AP lõszere van, ha olyan csata van éppen ahol a csapattársak nem csinálnak semmit akkor hamar kifogyhat.

Elméletileg 11700 sebzést tud kiosztani, ez 2700-al több mint amikor a 100mm-es ágyú volt rajta. Elégnek tûnhet de 30 lövésbõl nem fog mind találni és lehetnek 0%-os találatok is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szerintem csak szimplán hülyék. Én nem is teszek HE lõszert a revolver táras tankokba.

AMX1390-nél és Batchatnél is többször látom hogy repeszrombolóval lövöldöznek heavykre. Csörömpöl mintha sörösüveget dobálnának rájuk de semmi HP-t nem vesz le. Artyért indultak azért tárazták azt?
Ez hatalmas!<#taps><#taps><#taps>
Sírtam a röhögéstõl, mire végignéztem.
Köszi, hogy megosztottad!