World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A változást elismerem, és nem is vagyok ellene. Nem ide való, ezért nem is húznám a részletezést, de a lényeg, hogy a magyar nyelv (változásai ellenére) van olyan szép nyelv, hogy néhány, a szépségét igencsak tépázó kifejezés ellen felvegyük a harcot.
És itt nem az élõnyelv szlengjeire gondolok (bár gondolhatnék, de túl gyorsan változik szerencsére), hanem pl. a smiley-k elhelyezése papíron, vagy bárhol nem digitális környezetben.
De hogy ON is legyek: szegény ELC nem lesz letriplázva ahogy látom, pedig már az x.-ik kört mentem vele...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
No comment...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Már így is teljesen nevetséges, AP lõszerrel, 400m+ látótávval...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Forrás.
És mozogni kéne.
Meg fedezékbe lenni
Egyszerre.
Meg különben is.
És még egyébként is
Namárpedig.
Ezek voltak a sziklaszilárd arty-sta érveim.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
És "szerencsétlen" Csatáry bácsit vonják pellengérre aki csak gettóparancsnok volt, nem pedig téged akinek bûnei az égig hatolnak??????
Ugye pl ezért van az, hogy ma már nem szót mondjuk "szümtükhel" hanem hogy "szemetekkel" :D
Az egy érdekes beszélgetésre adhat alapot hogy az kinek a hibája ha valahogy egy-egy nyelvtani szabályt vagy szót macerás úgy használni ahogy elõ van írva.
A "hagy" az sztem egyszerûen azért terjed el, mert a magyar alapvetõen "úgy írja ahogy hallja" nyelv, nem olyanok vagyunk mint az angolok, akik azt írják "zongora" és azt ejtik hogy "palacsinta".
Nem véletlen hogy azon a nyelvterületen miért nagy dolog ha valaki megnyeri a gimnáziumi betûzõversenyt :) (sokáig nem értettem a sok filmet ahol ez nagy dolog, hiszen nálunk még a hülyegyerek is ki tudja betûzni hogy autó )
... Hogy pontosan idézzek... :)))
Ebbõl nekem az az értelmezés, hogy "legalább 40 métert hadd guruljak"
De új távlatokat nyitottál azzal, hogy a leírtakat egyszerûen másképp kell értelmezni, mint ahogy oda van írva, és akkor jó lesz... :)))
Egyébként nem baj, és nem csak ez nem baj... ;)
A "nem-e" kifejezés az igazán, amitõl sírva rohanok a falnak... :)))
De gondolom a macskák kínzásában azért meg volt az örömed meccs közben....:D
SAjnos amikor pár éve kinn voltam 2 hónapot londontól nem messze, hülye voltam és nem használtam ki a lehetõséget hogy elugorjak.
Bár ehhez nagyban hozzájárult hogy valami 6 óra lett volna a vonatozás (csak oda), úgyhogy talán azért se bírtam elszánni magam....
Van valami rövidebb megoldás is? Esetleg repülõvel nem london hanem vmelyik más város?
3 gyozelem
1 dontetlen
15 vereseg
.. a draga tankos csapattarsaknak igencsak kitettek magukert..
jó az abban a mondatban: "..40 métert hagyják gurulni..." (és nem 'hadják') ;)
Ettõl durvább dolgokat rövidítenek/írnak le/el. Pont ez a baj? :)
xfire: kistekila
Neeem, én sem tudtam tegnap se duplázni egy csomó tankot... statjaim zuhantak is rendesen...
Tegnap valami szerverhiba, ma meg gondolom 3-as szorzó, és hétvége...
Vagy lépj be egy klánba... :))
Szerintem ne add el, enni nem kér.
Nekem is van három, sajna igaz lett amit itt írnak, randomba már nem nagyon érdemes elõvenni õket, így hát nem is veszem... :)
De elférnek, így ELC-vel, t50-2-vel, meg t62A-val szórakozom...
Már a T-54-et is szerettem, féltem is, hogy el kell adnom, de nagyon megérte! A csaták végét nem nagyon élem meg :) de kevés dolog van, amit nem lehet vele megcsinálni. Van Bat-em is, arra nagyon figyel mindig az ellen, de ezt le se szarják, mert ez nem táras. Aztán, az 5.46-os töltés meglep pár embert... :)))
Elõször letöltött filmek feliratában láttam, de gondoltam oda elmegy, mégis csak valaki lelkesen lefordított valamit ingyen, ne legyek már szõrszálhasogató...
Aztán ahogy hallom és látom ahogy terjed, gondoltam utána járok, hogy hova tûnt a helyes "hadd", és miért lett belõle futótûzként "hagy".
Nem adom fel... :))
1. Menjetek pár kört artyval és meglátjátok,hogy milyen nehéz vele játszani és hogy mennyi skill kell hozzá!
2. Ismerjétek meg a mapokon az arty mentes helyeket és ott mozogjatok!
3. Folyamatos mozgásban legyetek,mert úgy nehezebb eltalálni!
4. Húzódjatok fedezékbe,ahová nem tudnak belõni!
Ezek voltak már?<#hehe>#hehe>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
- Overlord, what is your opinion on current JP E-100 perfomance/stats?
- Somewhat underperforming.
WoT: Nishizumi77
Nem sok TP-t kellene összegyûjteni velük , de az is idegesítõ kínszenvedés.
Már olyan sok embert kérdeztem aki használja, de senki nem adott megnyugtató választ...
Nos T7 francia Td nálam átok ül,T8 csatában kikaptam õt(Tiger(P)),egy suicide Type playert,egy majdnem stoct Kt-t,és talán az arty-n(1 darab) egy T29 és egy Vk3001 kivételével mindenki stock tankal volt egész véletlenül,csak hogy könnyítsen a helyzeten...
8-8 arty tegnap én sem voltam boldog, hiába, én is artyztam.
A támadás védekezés mod sztem. jó, csak nem lassú járgányokkal, és itt tényleg csapat munka kéne, ami ritkán van.
Században pl. nagyon faszányos.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Bizonyára lehetetlen ezen is változtatni.
Szarháziak!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Sztem. tier szerint érkezési sorrendben rakja össze a csapatokat, típustól független.
Elvileg lehet pl. 13 arty + 2 maus a másik oldalon pedig 13 arty + 2 t-54