World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A %-os adatok azt mutatják hogy az adott tank mennyivel csökkenti az ellenséges tankok látótávját, egy helyben állva, mozgás közben és lövéskor. Minél kisebb ez az adat, értelemszerûen annál kevésbé tud rejtõzködni a tank.
linkú
Oroszok teszt alapján csinálták meg, korrektnek tûnik. A Jagd. E-100 durva, azt szerintem még a Holdról is észreveszik :D
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Visszavettem a wolverin-t úgy emlékszem egy tök jó kis TD volt, löveg tekintetében mindenképpen.
Mit tapasztalok ahhoz képest amilyen volt? lassú, vak, "mindig engem látnak meg elõbb" és a legpontosabb gun ami valaha volt nekem "M1A2" már ruszki szintû pontossággal rendelkezik, + alacsony sebzés értékkel. Páncél nincs "mondjuk az nem is volt sosem" és elvétve pattan róla bármi.
Szóval szar lett.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szóval,4es mellett èlek,sok a hülye,fõleg pilis-albertirsa közt.ha integetsz,mèg õ van felhàborodva.
Környèken laksz?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Csak mert nem értem hogy a Jgpz E100-al 5000 sebzésre miért csak 1300 XP-t kapok. Az Obj 704-el hasonlóan sovány XP jön. Most kaptam 780 XP-t 3000 sebzésre. Persze ezek prémes adatok.
Saor Alba
Kellemes meglepetes szamomra a 12t, megkapta a 13-75 top agyujat, regi szep (nerf elotti) idoket eleveniti fel, jol lehet vele trollkodni. A 13-90 eddig is a nagyok ellen ment, kapott buffot is.. Mi kell meg? Eddig is szerettuk... :)
Saor Alba
Saor Alba
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ezt a tankot gyûlölöm.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
I met God. She's black
Mondjuk alulról is jönnek a zúzmók: 390 eff értékû Marder az elsõ pillanatban seggbe lõ és nem érti, hogy miért rosszallom ezt. Aztán 3x keresztbe áll...
Egyszerûen ez már borzasztó büszkének kéne lenni rá hogy magyar vagy a többi meg azért írja a hülyeségét mert irigy.
World of Tanks hírek, cikkek érdekességek magyar nyelven. www.wothun.com
Ühüm, csak azt nem mondják meg a kurva fehérorosz köcsögök, hogy közben tekertek egy kicsit a háttérben rajta. Teljesen beszûkült célkereszttel 120 %-os legénységgel éppen csak maga mögé nem lõ a tank.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
I met God. She's black
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Slovakia. :)
I met God. She's black
Slovakia? Is that a county? Never heard of it, sry. :)
Lammaer: az angoltanárom szerint jó az angolom, majd most meglátjuk :P
I met God. She's black
Ha tudsz angolul írd meg a supportnak hogy le szeretnéd venni, mivel sok inzultus ér a nemzetiséged miatt. Sztem sanszos hogy ezt elfogadják és átírathatod a neved HUN nélkülire.
Elgondolkodtató...
Csak van más is :)
Mit írjak a mellekrõl? :)
De megválaszoltad amit kérdeztem..
Azért nem, mert akkor társalog meg feltart meg zavar...de arra úgy se jó hogy taktikát beszéljünk meg ha már magyarok vagyunk.
Tisztlet a kivételnek persze
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De magyaroknál igen, látom hogy : például multkor beírja chat-be hogy most TV-zik vagy mit csinál...és ezt meg tárgyalják...gyjáháháhááá<#violent>#violent>
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
a másik, a nevem miatt amikor a szlovákok beírják hogy madarski cigáni meg mindenféle ilyesmit...ehh :D
ja és persze, mikor a sok okos beszél mindenféle lengyel horvát szlovák nyelven, az is jó...
I met God. She's black
Jövök fel a 4-es fõúton Pest irányába és megpróbálom megelõzni a IZR-420 rendszámú Ford Transit Connect furgont. Amint észrevette, hogy elõzõk elkezdett gyorsítani és majdnem felkent a szembejövõre. (Elõzés megkezdésekor volt elegendõ távolság, de a paraszt folyamatosan gyorsított).
Utána Vecsésig próbált terrorizálni hátulról (két gyerek hátul).
1. Szopjon le bõ nyállal!
2. Ennél nagyobb retardáltakon edzõdök itt a WoT-ban, nem tud meglepetést okozni.
Nem nagyon tologatom õket, a 1390 volt a nagy szerelem, az is maradt :)
A lórit már T8as korában se szerettem, T9ben katasztrófa. A Bat az sztem okés, bár õszintén szólva most hogy T10-es lett jobban szeretem a T54-et / E50et. Egy Tier 10es tanknak legyen már páncélzata :D