World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Új adatok a rejtõzködési képességrõl.

A %-os adatok azt mutatják hogy az adott tank mennyivel csökkenti az ellenséges tankok látótávját, egy helyben állva, mozgás közben és lövéskor. Minél kisebb ez az adat, értelemszerûen annál kevésbé tud rejtõzködni a tank.

linkú

Oroszok teszt alapján csinálták meg, korrektnek tûnik. A Jagd. E-100 durva, azt szerintem még a Holdról is észreveszik :D

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez ilyen letekert tank event lehet. AMX-12-öt kivéve "az erõsebb lett"
Visszavettem a wolverin-t úgy emlékszem egy tök jó kis TD volt, löveg tekintetében mindenképpen.
Mit tapasztalok ahhoz képest amilyen volt? lassú, vak, "mindig engem látnak meg elõbb" és a legpontosabb gun ami valaha volt nekem "M1A2" már ruszki szintû pontossággal rendelkezik, + alacsony sebzés értékkel. Páncél nincs "mondjuk az nem is volt sosem" és elvétve pattan róla bármi.
Szóval szar lett.

Tényleg nem lenne hülyeség! <#eljen>

Eagle16
Fogadok hogy ha visszavenném a T-50-2-esemet akkor 10b-õl max. 1-szer raknak ilyen csatába...nehogy valami veszélyeztesse szegényeket :)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Unalmas már..
Köszi!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
Franc a mobilokba....

Szóval,4es mellett èlek,sok a hülye,fõleg pilis-albertirsa közt.ha integetsz,mèg õ van felhàborodva.
Környèken laksz?
Master91
4es vonalàn indu
Itt.

Magyarul is megvan, csak a benti gépen.

Én arra gondolok hogy egy adott csatában végzett tevékenységedre hogy számolja ki.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha mutatsz és más sebzi, az is XP.

Valaki nem tudja hogy az XP számítás mi alapján történik? Én speciel annyit tudok hogy sebzésre figyelembe veszi a távolságot. Valaki tud valami egyebet?
Csak mert nem értem hogy a Jgpz E100-al 5000 sebzésre miért csak 1300 XP-t kapok. Az Obj 704-el hasonlóan sovány XP jön. Most kaptam 780 XP-t 3000 sebzésre. Persze ezek prémes adatok.

Gottfried
Az is szemétség hogy nem javítanak az MM-en de hogy egy tierX csatában már a top tankok sem egyforma számban vannak,na ez már túlmegy a jó ízlés határán!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ma este szereztem meg. Még majdnem stock, de imádom. Gyors, kemény a feje, jól lehet vele helyezkedni. Kinek milyen tank jön be.

Gvozgyika beach :))))

Solten
A leanyzorol keszithetnenek mar inkabb 8 perces videot, nem ezekrol a baromsagokrol... :) Mikor ugrat a tank egy bukkanon olyan kecsesen siklik mint valami vitorlazo gep :DDD Remelem csinalnak ezzel valamit mert ugy nez ki mintha 2000 heliumos lufi tartana fenn a levegoben.

Saor Alba

Solten
Lorainne volt a kedvencem T8-ban, 9-ben mar lassunak/lassabbnak ereztem (az is) eladtam. Batmobilt probalgatom, egyelore oralszex van nem randomba kellett volna vinnem solo ahol szinte csak Assault modba tett be vele az idetlen MM. Az uj agyu hozza mindenesetre botranyjo.
Kellemes meglepetes szamomra a 12t, megkapta a 13-75 top agyujat, regi szep (nerf elotti) idoket eleveniti fel, jol lehet vele trollkodni. A 13-90 eddig is a nagyok ellen ment, kapott buffot is.. Mi kell meg? Eddig is szerettuk... :)

Saor Alba

Solten
Nem lenne hulyeseg. Londonnal kozelebbi varosok a muzeumhoz: Bristol es Southampton, vannak jaratok Budapestrol (Bristolba pl. Ryanair). Elobbi 90, utobbi 63 km-re van Bovingtontol.

Saor Alba

Most õszintén mikor tapasztaltad azt a sokezer csata alatt randomban hogy a chatet az aktuális csatához köthetõ taktikai elemek megbeszéléséhez használják? Legjobb lenne nem is lenne chat.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Esküszöm,hogy nincs még egy ilyen szar tank a játékban ,mint a t-54.Ez egy fos hulladék.50m-re az ellen,teljesen összeszûkülve,a test közepébe célzok,ÉS NEM TALÁLJA EL!!!!Ha lepattan az mondja,de meg sem szólalt az a fasz.
Ezt a tankot gyûlölöm.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

szabii98
büszke vagyok rá, ha nyerünk az olimpián egy aranyat , ha jól játszik a loki meg a vidi a bl/elben. de itt a játékban, inkább levenném, ha nem gond. aki ismer az úgyis tudja hogy hogyan keressen.:)

I met God. She's black

Szegény KV-1-et ma beteszi a top gyökerek közé.
Mondjuk alulról is jönnek a zúzmók: 390 eff értékû Marder az elsõ pillanatban seggbe lõ és nem érti, hogy miért rosszallom ezt. Aztán 3x keresztbe áll...

Hát srácok én egyszerûen sírnom kell mikor egy magyar szégyelli, hogy magyar neve van és le akarja venni a neve mögül a HUN jelzést.
Egyszerûen ez már borzasztó büszkének kéne lenni rá hogy magyar vagy a többi meg azért írja a hülyeségét mert irigy.

World of Tanks hírek, cikkek érdekességek magyar nyelven. www.wothun.com

KV-1 200%-os credit szorzóval.
Ühüm, csak azt nem mondják meg a kurva fehérorosz köcsögök, hogy közben tekertek egy kicsit a háttérben rajta. Teljesen beszûkült célkereszttel 120 %-os legénységgel éppen csak maga mögé nem lõ a tank.

Trabant93
Na akkor majd elválik,köszi a tanácsot :)

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Az M7-tel érdemes farmolni?
szabii98
ohh értem. :D akkor hát, vigyázni kell a hab testre mert bármi átlövi. a nagy löveg viszont viszi szembõl a pershing hasát

I met God. She's black

Trabant93
A Jumbo felõl fejlesztem ki,kicsit furcsa lesz száguldozni ezek után :D

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

How do retards call northern Hungary?
Slovakia. :)

szabii98
egy e8 ami gyorsabb és több a hpja. ugyan az a modor kell hozzá, ha azzal jóvoltál ezzel mégjobb leszel. de a stock tank nem olyan jó. ja és a toronyhoz kell a talp, a mocihoz nem

I met God. She's black

Trabant93
Valaki el tudna látni némi infóval a t20 felõl?kell még vagy 4k xp,és a félár miatt gyorsan le is csapok rá.

szabii98
'my grandma is older than ur country' :D

I met God. She's black

Vagy csak szimlán:
Slovakia? Is that a county? Never heard of it, sry. :)

szabii98
:D:D:D
Lammaer: az angoltanárom szerint jó az angolom, majd most meglátjuk :P

I met God. She's black

Nekünk az adóbevallásunk, nekik a történelmük fér el egy söralátéten :Ð..

Írd nekik vissza hogy hontalan kutyák. Vagy hogy a történelmük belefér egy sms-be. A fordító gép segítségedre lesz. persze engem is zavarna. Mocskos tapló banda.
Tudja valaki, mi a különbség a per-vehicle és a normál win rate között? Mostanában néha marha a nagy a különbség a kettõ között.

Ha nagyon akarod sztem meg lehet oldani a problémád és le lehet venni a nevedbõl a HUN-t.

Ha tudsz angolul írd meg a supportnak hogy le szeretnéd venni, mivel sok inzultus ér a nemzetiséged miatt. Sztem sanszos hogy ezt elfogadják és átírathatod a neved HUN nélkülire.

Neked ennyi a pozitív élmény amirõl írhatsz:)
Elgondolkodtató...
Csak van más is :)

De jó hogy végre itt vagy és írsz.
Mit írjak a mellekrõl? :)

Csá?Ennyi?Semmi de jó,h írsz a sok okos mellet?Semmi de jó,h végre itt vagy és írsz?Ennyi?Ennyi év után?Azok után..?:))))))))))))))Vége?Ennyi volt?
De megválaszoltad amit kérdeztem..

Aha, én nem köszönök visza bunkó vagyok<#eplus2>
Azért nem, mert akkor társalog meg feltart meg zavar...de arra úgy se jó hogy taktikát beszéljünk meg ha már magyarok vagyunk.
Tisztlet a kivételnek persze

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

De a többiek nyelvén nem értek...mármint a németekén még csak-csak, de ilyen szláv nyelveken...legalább nem tudom mit dumálnak.

De magyaroknál igen, látom hogy : például multkor beírja chat-be hogy most TV-zik vagy mit csinál...és ezt meg tárgyalják...gyjáháháhááá<#violent>

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ó, ezt lazán eljátszák a németek meg a felismerhetetlen mássalhangzó-túlcsordulásos nyelvû keleti népek fiai is. Nem magyar sajátosság.

szabii98
engem az idegesít, hogy ugye a nevemben ott a HUN(sajnos..) és a sok gyökér követ..beírja h csõ meg minden, és jön utánam, blokkol..
a másik, a nevem miatt amikor a szlovákok beírják hogy madarski cigáni meg mindenféle ilyesmit...ehh :D
ja és persze, mikor a sok okos beszél mindenféle lengyel horvát szlovák nyelven, az is jó...

I met God. She's black

A magyarokban azt ,,szeretem" amikor duma partit tartanak a Wot-ban, nem baj hogy közben a csapatból sajtot csinálnak(lyukacsossá lövik) õk megbeszélnek mindent a chat-en...ilyenkor kéne mondani hogy kevesebb duma, több lövés!

Egy kis off magyaridióta témához.
Jövök fel a 4-es fõúton Pest irányába és megpróbálom megelõzni a IZR-420 rendszámú Ford Transit Connect furgont. Amint észrevette, hogy elõzõk elkezdett gyorsítani és majdnem felkent a szembejövõre. (Elõzés megkezdésekor volt elegendõ távolság, de a paraszt folyamatosan gyorsított).
Utána Vecsésig próbált terrorizálni hátulról (két gyerek hátul).
1. Szopjon le bõ nyállal!
2. Ennél nagyobb retardáltakon edzõdök itt a WoT-ban, nem tud meglepetést okozni.

Csá...

Nem nagyon tologatom õket, a 1390 volt a nagy szerelem, az is maradt :)

A lórit már T8as korában se szerettem, T9ben katasztrófa. A Bat az sztem okés, bár õszintén szólva most hogy T10-es lett jobban szeretem a T54-et / E50et. Egy Tier 10es tanknak legyen már páncélzata :D

Csengesd ki a 75%-os képzést, senki se játszik 50%-os legénységgel. Jumbot akkor tartsd meg ha akarsz heavy ágra menni is. Nem rossz ötlet, M6 nagyon jó tank tankszázadba, és az új MM-nek köszönhetõen ritkán lát még T8 tankokat is, a T29 meg egy brutálisan jó tank ha megtanulja használni az ember.

Alien69
Nézd meg a statodat vele. Ha a win ratio van legalább 55%, de inkább 60%, akkor érdemes megtartani, de szerintem az 50%-os legénység értelmetlen....<#vigyor1>