World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert meghibbantam. :)
Tudja akinek szól :D

Igen, mint a tankok 99%nál van gyenge pont. Találd el 100-200 méter felettrõl (mert most azt sérelmezik hogy messzirõl is látszik), persze úgy hogy õ ne tudjon visszalõni (szóval ez nem úgy van hogy kigurulok a szikla mögül,célozgatok 3-4 másodpercig nyugodtan, leadom a lövést és még vissza is tolatok).

Ezt miért nekem írod?

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ja, azt ilyenkor kapom meg utána hogy féreg vagyok, mert én azzal a tankkal megyek amelyik OP :D

T6 nyilván nem, de T8ak már viszik a lower hullját akárcsak az E-100nál.

Itt is az érvényesül mint minden más tanknál: Ellenségként nehéz átütni meg húú de erõsnek látszik, azt ha megszerzed azt tapasztalod hogy nem is olyan jó meg könnyen átütnek.
Jelenleg sok hibája van és használhatatlan, ezt overlord is elismerte szóval próbáld ki aztán mondj véleményt róla így könnyû levegõbe beszélni meg adatlap alapján ítélni, akik kipróbálták mind szidják.

Az meg nem mentség hogy megkapta a nagy alfát, ha egyszer a ferdinél is kisebb DMPje van.
ISU a nagy alfás T8ben de ennek ellenére a DPMje közel áll a többiekéhez. Kíváncsi vagyok orosz fanok elégedettek lennének e 2,4es roffal. Ez 1800 DPM, a ferdinek meg 2400 van. Ha követnénk az T10es TDk koncepcióját akkor ez lenne a normális, mivel az obj 268nak 600al van nagyobb DPMje mint a jgpz E-100nak.

WoT: Nishizumi77

Sose gondoltam, hogy egyszer belefáradok a JpzE-100 körüli picsogásba...

Forduljon, mint T-62, rejtõzködjön mint Obj. 704, fusson mint a Batchat, töltsön mint BT2...
... de vegyék le a sebzését pl. 700-ra. Mi lesz nektek? Undorító nerf...

... ha már ennyit farmoltatok rá...

pointer4
Lassan a JagdPantheren kigyûlik az XP, merre menjek tovább, Ferdi vagy JagdPanther2 ? Mik a vélemények?
Azt látom, hogy jp2 kevésbé páncolozott (bár egész jól döntött) ugyan avval az ágyúval, de gyorsabb, talán még fordulékonyabb is ?
Ja, hogy te sérthetetlen tankot akarsz? Akkor miért nem azt írod oda ahelyett hogy keresed az a 132 tonna páncélzatot....

Eagle16
Minden nemzetnek más feladatkörre jók a tankjai? Mifene...

Ha ezt többen is megértenék akkor esetleg nem nyílna sok olyan topik hogy XY tank használhatatlan.

De mindig csak azt látjuk hogy miben jobb a másik tank ugye...az jobban rejtõzik az enyémnél, az nagyobbat sebez az enyémnél, annak erõsebb a frontpáncélja az enyémnél, stb. stb.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mi van bolondgombát ettetek? vegyél már vissza paraszt

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Aha. Mert a objectet nem lövik át oldalról a tier -6osok mi? Vagy mégis hogy van ez?

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

gyakorlóban 2 T34-85. nem szembõl.oldalról hátulról .

Ezért van az, hogy mehetsz ISUval is, meg mehetsz E100-al is. Senki nem tiltja meg hogy szerezze olyan tankot amelyik neked tetszik.

Komolyan, most azt szeretnéd hogy fogják meg az ISUt, copy paszteljék a német ágra és nevezzék E100nak?

Az E100 attól E100, mert arra az alvázra épült. Ergó nagy, páncélozott és lassú.

Nem lopakodik, de szembõl igyencsak áttörhetetlen (bár ugye épp most hangzott el hogy akár egy t6 is átlövi, loál), tehát ennek megfelelõen kell használni. Nem bozótban rejtõzve hanem fedezékesdivel.

Ha nem tetszik mert te lopakodóTDt akarsz, akkor vegyél ISUt és élvezd.

Ugyanúgy ahogy ha revolvertáras tankkal akarsz menni akkor francia medet kell szerezned, ha áttörhetetlen frontút akkor USA TDt, ha meg rammolgatni akarod a ruszki tankokat akkor E50-et.

Egy valamit magyarázz meg. Hogy lövi át egy tier 6-os, mikor tier 6-ost nem rak az MM egybe a E100 TD-vel? Na?Vagy tán csak dumálsz a levegõbe?

"nincs az a tank ami ne lõné át tetszése szerint. még 1-2 t6 is lazán ki lyuggatja"

Ja persze...

Félreértesz. Nem kell minden (fõleg úgy, hogy még messze is vagyok a JP E-100-tól). De a játékban az van nagy elõnyben, aki késõbb spottolódik, plusz nagyot tud sebezni. De ott van a Ferdi is. nagyjából 500-at tud sebezni jó esetben, lassú, rejtõzni nem tud, páncélja van ugyan, de papíron, mert senki sem a vastag részt lövi. ISU-152, gyors, páncélja ugyan nincs, de baromi jól rejtõzik, mellette be tud verni 700-900 körüli sebzést. Na, melyik a jobb?

tényleg ez van vele! az átlag tpm vele 405!!!mintha 1 Tier 3 tankkal mennék.annak ennyi az átlaga kb.a Jt-t eladtam én is,de nagyon megbántam már! nem is kellet volna eladni. anélkül is volt cr :(. mit írt overlord errõl? ez érdekelne engem is. jelenleg a JP E-100 teljes mértékben használhatatlan. jó lenne tudni mi az a 132 tonna amit hordoz magán páncél gyanánt.(biztos ólommal bélelték ki sugárzás ellen.<#eplus2> nincs az a tank ami ne lõné át tetszése szerint. még 1-2 t6 is lazán ki lyuggatja .és még 1 srácnak fizettem 1 havi prémet hogy húzza a jt-t...hogy ez az ócskavas meglegyen.

Ennyi még kibírható is lenne.... elmélkedjünk :D

szabii98
Nagy sebzése van a JPnek, de õ mire lemegy azon a 40 méteren vége a csatának. Inkább lõjön meg az, minthogy egy orosz td (isu vagy obejct tökmind1) mellém robog, belémlõ, meglátom és akkor kezdõdik a harc. Hiába nincsen páncélja, én tegnap mégis pattantam róla 2x

I met God. She's black

Jajj már, legyen páncélozott, sebezzen nagyot és még láthatatlan is legyen. Menj már, toronyóra lánccal nem kéne? :)

Az object ugyanúgy látható ha durrant egyet és ugyanúgy imádják az artik ha megspottolódik.

Megkaptátok a nagy alfát meg a páncélzatot, legyen már elég....

Én az orosz medekkel még camo skill nélkül is nagyon jól szoktam rejtõzni :D

Amúgy sztem a camo skill rengeteget számít, nem teszteltem ugyan de úgy tûnik hogy a háló szinte semmit, a skill viszont sokat.

De, az ISU-152-el is van némi gond. JP E-100-am nincs, de ahogy olvasgatom a fórumot, nem is nagyon használható, az új T10-es szovjet TD-rõl nem ez a vélemény. Lehet, hogy nagyot sebez ugyan, de cserébe világít. Így hiába a nagy sebzés, ha a tüzérség elsõ számú célpontja lesz.

Eagle16
Nem tudom, azt nem írja wot wiki. Nem adhat valami sokat, mert a többi skill is csak pár százalékot ad.

Attiska: mi, az Obj. 704? Az ISU nem gond Tier 8-ban? Abba inkább bele lehetne kötni.

Ja jó, akkor szerintem meg az Jagd. E-100 is túl nagyot sebez, ahhoz képest hogy milyen páncélozott...

Ha nagy alfa sebzés van egy szovjet tankon az OP, ha nagy alfa van egy német tankon az használhatatlan.

jgpz E-100at meg lejegelem szerintem, nincs értelme játszani mert csak felbosszant. Majd ha 8.0ba buffolják akkor elõveszem megint ( ugye overlord szerint is underpreforming )

ilyen csodás körök vannak vele:
Vereség
Csata: El Halluf 2012. augusztus 5. 9:08:47
Jármû: JagdPz E-100
Szerzett tapasztalat: 313
Szerzett kredit: 16 554

Ha 2 sebzéses lövést be tudok vinni már boldog vagyok és jó körnek mondható. Pl tegnap fight egy IS-8 ellen: rálõttem 3at ebbõl az 1. trackelte 0 sérülés, 2. lövést benyelte az oldala, 3. lövés sebzett 788at mindezt 2,33 rof mellett. Arról nem is beszélve, hogy kicsit pontatlan, és ekkora rof mellett gáz ha mellé megy, dpm meg egy vicc. És még sorolhatnám a rengeteg hasonló köröket.
Arty meg hab a tortán, õk elõször rád fognak hajtani, most is kimegyek fedezék mögül hogy segítsek egy társnak, erre T95 levesz 1600Hpt, aztán 4 másodperc múlva jött a GW tiger lövése, és halott voltam. Persze jöttek az "OMG jgE-100" kommentek úgyhogy köszönöm szépen de nem kérek belõle. JTt sajnálom hogy eladtam azzal legalább élvezetes körök voltak, na majd visszaveszem valamikor.

Addig is ott az M48 ami legalább fun.

Nyilván igazad van, én nem számoltam utána. De tényleg jó lenne tudni hogy a camo skill mennyit javít a helyzeten.

Az rendben is lenne, hogy a kevés páncél miatt jobban rejtõzik. A baj ott van, hogy ehhez képest túl nagyot tud sebezni.

Az érem másik oldala az, hogy pont azon a 42 méteren kaphatsz egy fasza kis 900 HP mínuszt, mert nem látod a 704-et. És azért 800-900 HP egy lövésre bármilyen hk-ban ülve elég fájdalmas tud lenni.

Ezen én is meglepõdtem, de belegondolva eléggé magas a JP2, Ferdi alacsonyabb nála.

A skill mennyit dobhat a rejtõzködésen?
Eagle16
Ott 8% a különbség. 32m...az mennyi kb, 4-5 tankhossz?

Nem olyan drámaiak a különbségek, ha számszerûsítjük.

nemtudom lehet veled azért csinálja mert nincs prémiumod,ha van akkor nincs több tippem:)
Eagle16
Azt azért vegyétek figyelembe hogy 10% különbség is csak 40 métert jelent a játékban.

Pl. 400m látótávolságú tankkal egy Obj. 704-est 42m-el késõbb spottolnak mint egy Jagdtigert. Ez azért nem olyan óriási különbség, mert egyesek fejében úgy él ez az egész hogy a JT-t be lehet spottolni 400m-rõl, míg az Object egy 30m-re lévõ bokorból tüzelés után sem látszik...nem :)

És ez a 40m plusz megéri azt hogy akár Tier 6-os tankok is átlõjék? Hm.

Mindig top tank? Az elmúlt héten nem egyszer voltam a lista második harmadában...mindig top tank...5-7 tier 9-est is bepakol elé.

Az új peccsel rontottak a meccsméker besorolásán, már gyakrabban lát T9 heavyket. Nem olyan tuti már. Plusz bármelyik T7 heavy is lerendezi könnyen ha tudja, hová lõjön.

Ahogy nézem, a legjobban rejtõzködõ hk a kis Renault UE57, ráadásul mozgásban is ugyanannyi a camo-ja, mint álló helyzetben.

Ugyan nem T10, de az új meccsméker miatt az M6 teljesen játszható, T8 heavyket is csak a csaták 1/4ében lát.

T10 medekrõl annyit, hogy láttam M48A1-et szembõl átlõni IS-4et 300 méterrõl, kétszer egymás után. :D

Szegény Maus hogy rejtõzködik...:)
Ezt úgy mondod, mintha pl. a Ferdit semmi sem lõné át. <#eplus2>

Megfelelõ idõpont esetén én is benne lennék :)

Egyébként 8 napos távollét után visszatértem kishazánkba. Ahogy látom, lezajlott a peccs. Valaki összefoglalná nekem néhány szóban, hogy hogy sikerült az új tier10-esek debütálása élesben és mik a visszhangok?
Illetve érdekelne, hogy került-e napvilágra valami érdekesebb infó a játékkal kapcsolatban az elmúlt héten?

Szép, a T-54 majdnem kétszer olyan jól rejtõzik, mint a Jagdpanther2/Ferdinand. Kicsit sem nevetséges.

Amúgy kár hogy az új Jagdpanther2 még a JPnél és a Ferdinél is gyengébben rejtõzik.

Eagle16
Az Object 704-nek meg a 268-nak KELL a jobb álca, mivel semmi használható páncélzat nincs rajtuk. A 704-est egy sima IS átlövöldözi, a 268-as meg kb. 220-ig véd csak, ahogy láttam.

Erõsen páncélozott tankokra fölösleges a sok álca, de azért egy TD-tõl ne sajnáljuk már amin amit minden átlõ.

mindig top tank,kapott hpt,és pontosabb plusz még csak nemis mindenki az artú-dí-tút lövi amit nemis értek miért:)

http://drongo-lab.ru/archives/31827

és így még menõn is néz ki:)
Na, megvan a napi ótvarmagyar játékos:

490 effel leghátul kempelte végig a meccset(ráadásul városi pályán) ST-1el, bizonyítva hogy mit el nem lehet érni ebben a játékban, ha a hülyeség szorgalommal párosul. Poén amúgy hogy a leggyengébb játékosokat az artyk után a nehéztankok vonzák a legjobban, annó Mátyáshun is egy E-75ben bénázott.

A T9 Object 704 jobban tud rejtõzni, mint a kis T1-2 cuccok, valamin az IS-7-nek is jobb az álcája, mint a JT-nek. Na persze, ugye hogy nem OP-ok a szovjet cuccok, mert rohadtul nem számít a játékban, hogy nem látod az ellenfelet.

A KV5 a király!! Igaz hogy egy évben egyszer sikerül de akkor is :)
http://wotreplays.ru/index.php/site/410185#vaydpark-orpheuslow-kv-5
A T10 Object 268 mozgásban 1%-al rosszabbul rejtõzik, mint a T7 JP állva. Ez aztán nagyon balance.

és ennyit arról hogy a kv5 szar:)

Victory!
Battle: Widepark 2012. augusztus 5. 8:35:45
Vehicle: KV-5
Experience received: 5 814 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 120 723
Battle Achievements: Steel Wall, Confederate, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"
КВ-5 2,5 0,5 0,57
Na ennyit a KV5 kiváló rejtõzködésérõl :)
kieg. még annyi 250%-os legénység + álca,kukker, rammer