World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja akinek szól :D
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Itt is az érvényesül mint minden más tanknál: Ellenségként nehéz átütni meg húú de erõsnek látszik, azt ha megszerzed azt tapasztalod hogy nem is olyan jó meg könnyen átütnek.
Jelenleg sok hibája van és használhatatlan, ezt overlord is elismerte szóval próbáld ki aztán mondj véleményt róla így könnyû levegõbe beszélni meg adatlap alapján ítélni, akik kipróbálták mind szidják.
Az meg nem mentség hogy megkapta a nagy alfát, ha egyszer a ferdinél is kisebb DMPje van.
ISU a nagy alfás T8ben de ennek ellenére a DPMje közel áll a többiekéhez. Kíváncsi vagyok orosz fanok elégedettek lennének e 2,4es roffal. Ez 1800 DPM, a ferdinek meg 2400 van. Ha követnénk az T10es TDk koncepcióját akkor ez lenne a normális, mivel az obj 268nak 600al van nagyobb DPMje mint a jgpz E-100nak.
WoT: Nishizumi77
Forduljon, mint T-62, rejtõzködjön mint Obj. 704, fusson mint a Batchat, töltsön mint BT2...
... de vegyék le a sebzését pl. 700-ra. Mi lesz nektek? Undorító nerf...
... ha már ennyit farmoltatok rá...
Azt látom, hogy jp2 kevésbé páncolozott (bár egész jól döntött) ugyan avval az ágyúval, de gyorsabb, talán még fordulékonyabb is ?
Ha ezt többen is megértenék akkor esetleg nem nyílna sok olyan topik hogy XY tank használhatatlan.
De mindig csak azt látjuk hogy miben jobb a másik tank ugye...az jobban rejtõzik az enyémnél, az nagyobbat sebez az enyémnél, annak erõsebb a frontpáncélja az enyémnél, stb. stb.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Komolyan, most azt szeretnéd hogy fogják meg az ISUt, copy paszteljék a német ágra és nevezzék E100nak?
Az E100 attól E100, mert arra az alvázra épült. Ergó nagy, páncélozott és lassú.
Nem lopakodik, de szembõl igyencsak áttörhetetlen (bár ugye épp most hangzott el hogy akár egy t6 is átlövi, loál), tehát ennek megfelelõen kell használni. Nem bozótban rejtõzve hanem fedezékesdivel.
Ha nem tetszik mert te lopakodóTDt akarsz, akkor vegyél ISUt és élvezd.
Ugyanúgy ahogy ha revolvertáras tankkal akarsz menni akkor francia medet kell szerezned, ha áttörhetetlen frontút akkor USA TDt, ha meg rammolgatni akarod a ruszki tankokat akkor E50-et.
Ja persze...
I met God. She's black
Az object ugyanúgy látható ha durrant egyet és ugyanúgy imádják az artik ha megspottolódik.
Megkaptátok a nagy alfát meg a páncélzatot, legyen már elég....
Amúgy sztem a camo skill rengeteget számít, nem teszteltem ugyan de úgy tûnik hogy a háló szinte semmit, a skill viszont sokat.
Attiska: mi, az Obj. 704? Az ISU nem gond Tier 8-ban? Abba inkább bele lehetne kötni.
Ja jó, akkor szerintem meg az Jagd. E-100 is túl nagyot sebez, ahhoz képest hogy milyen páncélozott...
Ha nagy alfa sebzés van egy szovjet tankon az OP, ha nagy alfa van egy német tankon az használhatatlan.
ilyen csodás körök vannak vele:
Vereség
Csata: El Halluf 2012. augusztus 5. 9:08:47
Jármû: JagdPz E-100
Szerzett tapasztalat: 313
Szerzett kredit: 16 554
Ha 2 sebzéses lövést be tudok vinni már boldog vagyok és jó körnek mondható. Pl tegnap fight egy IS-8 ellen: rálõttem 3at ebbõl az 1. trackelte 0 sérülés, 2. lövést benyelte az oldala, 3. lövés sebzett 788at mindezt 2,33 rof mellett. Arról nem is beszélve, hogy kicsit pontatlan, és ekkora rof mellett gáz ha mellé megy, dpm meg egy vicc. És még sorolhatnám a rengeteg hasonló köröket.
Arty meg hab a tortán, õk elõször rád fognak hajtani, most is kimegyek fedezék mögül hogy segítsek egy társnak, erre T95 levesz 1600Hpt, aztán 4 másodperc múlva jött a GW tiger lövése, és halott voltam. Persze jöttek az "OMG jgE-100" kommentek úgyhogy köszönöm szépen de nem kérek belõle. JTt sajnálom hogy eladtam azzal legalább élvezetes körök voltak, na majd visszaveszem valamikor.
Addig is ott az M48 ami legalább fun.
Nem olyan drámaiak a különbségek, ha számszerûsítjük.
Pl. 400m látótávolságú tankkal egy Obj. 704-est 42m-el késõbb spottolnak mint egy Jagdtigert. Ez azért nem olyan óriási különbség, mert egyesek fejében úgy él ez az egész hogy a JT-t be lehet spottolni 400m-rõl, míg az Object egy 30m-re lévõ bokorból tüzelés után sem látszik...nem :)
És ez a 40m plusz megéri azt hogy akár Tier 6-os tankok is átlõjék? Hm.
T10 medekrõl annyit, hogy láttam M48A1-et szembõl átlõni IS-4et 300 méterrõl, kétszer egymás után. :D
Egyébként 8 napos távollét után visszatértem kishazánkba. Ahogy látom, lezajlott a peccs. Valaki összefoglalná nekem néhány szóban, hogy hogy sikerült az új tier10-esek debütálása élesben és mik a visszhangok?
Illetve érdekelne, hogy került-e napvilágra valami érdekesebb infó a játékkal kapcsolatban az elmúlt héten?
Amúgy kár hogy az új Jagdpanther2 még a JPnél és a Ferdinél is gyengébben rejtõzik.
Erõsen páncélozott tankokra fölösleges a sok álca, de azért egy TD-tõl ne sajnáljuk már amin amit minden átlõ.
http://drongo-lab.ru/archives/31827
és így még menõn is néz ki:)
490 effel leghátul kempelte végig a meccset(ráadásul városi pályán) ST-1el, bizonyítva hogy mit el nem lehet érni ebben a játékban, ha a hülyeség szorgalommal párosul. Poén amúgy hogy a leggyengébb játékosokat az artyk után a nehéztankok vonzák a legjobban, annó Mátyáshun is egy E-75ben bénázott.

Victory!
Battle: Widepark 2012. augusztus 5. 8:35:45
Vehicle: KV-5
Experience received: 5 814 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 120 723
Battle Achievements: Steel Wall, Confederate, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"
Na ennyit a KV5 kiváló rejtõzködésérõl :)