World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Két és fél éve itt vagy és még nem olvastál bele ebbe a topikba?
Errefelé különösen szeretik az artystáka fõleg ha replay-t is raknak fel ahogy alázzák a tankokat.
Nem tudtad? xD

Master91
1. tipp:

MINDEN lövés után mozogj 10 métert minimum vagy elõre vagy hátra, ezt majd te tudod

2. tipp:

itt arty-t nem szabad fényezni, szét szednek a fórumozók :D :D sokan nem szeretik hogy 1 lövésbõl ki szedik õket... ( nyílván én se ) szépen nyomtad ,de inkább csssss

Értem, köszi!
gratulálunk, fogyatékos
Elég korrekt lett szerintem. :)
az újratöltési idejére neheztelnek sokan bár lehet hogy õk Kv-ból lett artysok azért szokatlan
Ezért te mit fogsz kapni :))

Sziasztok!

S51 et nemrég fejlesztettem ki és megvan rá a B4 es löveg. Egész pofás köröket lehet vele menni, igazi élvezetes jószág és ajánlom mindenkinek. Kedveskednék nektek egy videóval amit 1 óra alatt sikerült összehoznom mai nap.

Íme!

http://www.youtube.com/v/i_cQURk4qvw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
saját erõbõl ennyi a max ha más spottolja gyönyörûen lehet lõni 600méterrõl is

Master91
lehetséges lenne 500 méternél nagyobb a látótávolság? Én úgy tudtam ,hogy akármilyen képességet és modult teszel a tankra, maximum 500 méter lehet. És pont.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

sziasztok azt szeretném megkérdezni mennyibe kerül a KT top csövébe 1 lõszer? thx
Sold:
'T95' sold successfully. You have received credits: 1 923 875.

Végreeeeeeeeeee! Nem hittem volna hogy valaha is eljön ez az örömteli pillanat :D Nem kell többé azt a mocskot bámulnom a garázsban :D.

Purchased:
'T110E3' purchased successfully. You have spent credits: 6 100 000.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hát eddig bejött nekem mind a bdr mint az arl csak hát sokan szidták :P, és m4 nél konkrétan mi a borzalmas benne? páncélzat vagy gyengét lõ? :O

It\'s a trap!!! :)

..beteg ezen a kis tankon eza rohadtnagy agyu.. kov patchben tuti nerf:

Victory!
Battle: Sand River 2012. augusztus 5. 16:48:29
Vehicle: ELC AMX
Experience received: 4 674 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 33 739
Battle Achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Nem csak az m4 a borzalmas.
Az arl 44 is borzasztó.
Sokan a Bdr-t is szidják, illetve odáig mindent.
De ha de ha lejutsz T8ig, kapsz 1 lórt ami max 50km/h gyorsul, nincs neki semmi páncélja, így csak támogató tanknak való. Cwre sem viszik, mert gyorsan haló tankok.
De ha rám hallgatsz, akkor húzd ki, mivel a globál winrátája a t10esnek valamiért a top 5ben van. <#zavart1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
Remek, köszi!
A rammer a töltésgyorsító. A ROF=rate of fire=tûzgyorsaság.

Master91
Áá, rof a rate of fire.
Master91
Rammer a nagy repesz páncél? :D és mi a ROF rövidítése? Mostanában kezdtem találkozni ezekkel a 2 kifejezéssel, még nem igazán tiszta...
Venti, rammer, periszkóp. A távcsõ felesleges, inkább a rammer jobb a max ROF érdekében, úgyis ebbõl élnek a német TD-k.

Eagle: Na igen, nyilván szeretni kell hozzá TDzni. Viszont szerintem a gyenge mozgékonyságot bõven visszahozza a felépítmény páncélozottsága, ha eldugják a hasát, azzal egy 8as tank se tud mit kezdeni. Másrészt biztos hogy õ a leginkább költséghatékony prém tank jelenleg. Meg úgy ár/érték arányban is õ jön ki a legjobban szerintem.

Eagle16
Azt akartam én is mondani, csak lehet hogy nem mindenkinek jön be a TD stílus. Torony nélkül meg minden :) Meg elég lassú is szegény. Amúgy az olcsó lõszer miatt még prémium nélkül is jó profitot adhat.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Master91
Ferdi-JT-Jagdpz E100

Mi lenne az a 3 modul amit rá kéne hogy tegyek?

Szellõzés-távcsó-periszkóp?
És akkor legénységnek lenne 100% álcázás.
vagy szellõzés helyett álca háló esetleg töltés gyorsító.
Én javasolnám a prém JT-t. Õ is tier limites, filléres lõszer árral, meg mivel TD olcsóbb a javítása is. A ROF-ja is magas, szóval nagy DPM, na meg olcsóbb a Löwénél.

bujcsik555
köszi. Hú, hát igen,. a patch is kijött közbe :D 1 órája értem haza fesztiválról, 4 órás haza úton még elfogyott 2 üveg "földrajzi jelzés nélküli vörösbor", szóval még a fogalmazásgátló hat :D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Eagle16
És a patch is kijött közben, azt kifelejtetted :D

Amúgy az 1800 üzenetbõl 1000 az sírás a Jagdpanzer E-100 miatt, a többi meg a maradék új Tier 10-es miatt :D

Amúgy csak a szokásos, SPG vita, német <--> szovjet vita, aztán még egy kis SPG vita, néhány hasznos információ, majd német vs. szovjet vita.

Pontosabban igen, Löwe. :)

bujcsik555
Sziasztok, 5 napig távol voltam, 1800 új üzi, valaki összefoglalja a lényeget? Látom közbe kijött a patch.(németnerf, oroszbuff flém nem kell, inkább egy pár mondatos összefoglaló az újdonságokról) :D Látom közbe kijött a patch.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Eagle16
Olyat már nem tud venni...

KV-5.

Gottfried
csak 3%-ot de attól még rohadna meg! :D

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Úgy nézem uborkaszezon van, úgyhogy kérdés:
Melyik prémtankkal lehet a legtöbb kreditet keresni?
Tehát nem az érdekel, hogy melyik a legjobb a prémtankok közül, illetve nem az ár/érték arány, hanem az hogy átlagosan melyik hozza a legtöbb lóvét.
Most akarok venni egyet, de tanácstalan vagyok.
Löwe?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lõni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Szia.Érdekel az accunt.Hogy léphetünk tovább?
Szerintetek érdemes a francia heavy ágra rá állni vagy tényleg ennyire nem jó az amx m4 1945 ?

It\'s a trap!!! :)

Az tuti...nehogymá' a német gyújtson fel engem!

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Ez valami bug lesz, írj SerB-nek hogy nerfeljék az E-75-öst hogy ilyen többé ne forduljon elõ<#gonosz1>

Amúgy valószínûleg az üzemanyagtartály a frontpáncél mögött van, mint a T-54/62A esetében :)

Nahát . Az orosz ST-I-met felgyújtotta szembõl egy E75. Ez mégis hogy lehetséges?

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Master91
Úúúúú micsoda balance!!!!
A majdnem 5k csatám alatt Tier3 felett nem volt szerintem soha ilyen csatám.
Full TierVIII, csak a 2 top tank TierIX.

Csata után 1 - 2 percel, mire oda érek ahova akartam volna, az AMX lelõtte a lánctalpam, de 0 sebzéssel.Gyanús volt ,hogy még mindig állok...oldalra nézek, látom a modememen 1 led villog, fasza, megint restartolja magát. 15 másodper múlva kb. vissza tértem csatába, az AMX lövi a seggem, szembõl 1-1 löwe + kt, mögöttem 1 (!!!!) kockányira 2 csapat társ, 1-1 löwe-kt, és NEM segítenek. Ha leszedik rólam az AMX-et, túl élem. 700at csaptam az ellenfél KT seggébe, ennyi volt az álom balance :(
Ha már a T-44 is téma lett:
Valami ötlet arra, hogy ne láncoljanak le vele állandóan? (azon kívül, hogy csak a tornyot mutassam az ellennek)
Most erõsített felfüggesztéssel próbálkozok, hátha..
Ha pedig kapnék a T44-hez pár tippet trükköt, azt külön köszönöm elõre is :)
(nekem a T43 sokkal jobban bejön a 7.5 óta a 88assal, mint elõtte a 100assal)
Morfi
Ez van ha az ember 12 órázik és most ébred fel :) Köszönöm az információt.

Eagle16
Az nem a tank szintet jelöli hanem a csata szintet. De ez rá van írva. Battle tier.

A tank szintek a bal oldalon vannak kiírva.

Az a battle tier.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

http://mwreplays.com/replay/ZVM1HL3BD4ME/
<#nemtudom>

#157110 van hát már egy jó ideje csak még kell rá a torony meg a gun, az oldalát nem kell mutogatni. Ma azzal szórakoztam egy ST1 meg T34-el hogy kidugtam csak az elejét az a két marha meg nekiált lövöldözni és persze hogy pattogtak :D

#157113 hát az IS8-nál biztosan, mert azzal megvoltak a problémáim de nem volt egy rossz masina. Nálam a favorit az M103 marad.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Morfi
És ezen a táblázatban lévõ 11 és 12-es tierû tankok mik is?

A random megsegített minket...

Ezt a két lövést egy fullos JT-tõl kaptam kb. 60-100 m-rõl.

Természetesen a legkeményebb pontomon átlõ, a gyengén meg eltalálja a weakspotot is, onnan meg lecsúszik... =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Pedig a a E75 sokkal jobb tier 9-es , mint a ruszkik. De hát...na mindegy

Eagle16
Nem...

Itt van a táblázat: link

ezek szerint....
neked van tiger 2õd? o.O???
az vmi kegyetlen.... kis szögben is simán lõhetõ az oldala....
Morfi
Felderítõknél és atyknál is +-2? :)

Azok már megvannak csak gondoltam tiga 2 után kipróbálok egy E75-öt is majd a távoli jövõben de ezek után hogy így szétlõttem kell a fasznak.