World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errefelé különösen szeretik az artystáka fõleg ha replay-t is raknak fel ahogy alázzák a tankokat.
Nem tudtad? xD
MINDEN lövés után mozogj 10 métert minimum vagy elõre vagy hátra, ezt majd te tudod
2. tipp:
itt arty-t nem szabad fényezni, szét szednek a fórumozók :D :D sokan nem szeretik hogy 1 lövésbõl ki szedik õket... ( nyílván én se ) szépen nyomtad ,de inkább csssss
Értem, köszi!
S51 et nemrég fejlesztettem ki és megvan rá a B4 es löveg. Egész pofás köröket lehet vele menni, igazi élvezetes jószág és ajánlom mindenkinek. Kedveskednék nektek egy videóval amit 1 óra alatt sikerült összehoznom mai nap.
Íme!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
'T95' sold successfully. You have received credits: 1 923 875.
Végreeeeeeeeeee! Nem hittem volna hogy valaha is eljön ez az örömteli pillanat :D Nem kell többé azt a mocskot bámulnom a garázsban :D.
Purchased:
'T110E3' purchased successfully. You have spent credits: 6 100 000.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
It\'s a trap!!! :)
Victory!
Battle: Sand River 2012. augusztus 5. 16:48:29
Vehicle: ELC AMX
Experience received: 4 674 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 33 739
Battle Achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Az arl 44 is borzasztó.
Sokan a Bdr-t is szidják, illetve odáig mindent.
De ha de ha lejutsz T8ig, kapsz 1 lórt ami max 50km/h gyorsul, nincs neki semmi páncélja, így csak támogató tanknak való. Cwre sem viszik, mert gyorsan haló tankok.
De ha rám hallgatsz, akkor húzd ki, mivel a globál winrátája a t10esnek valamiért a top 5ben van. <#zavart1>#zavart1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Eagle: Na igen, nyilván szeretni kell hozzá TDzni. Viszont szerintem a gyenge mozgékonyságot bõven visszahozza a felépítmény páncélozottsága, ha eldugják a hasát, azzal egy 8as tank se tud mit kezdeni. Másrészt biztos hogy õ a leginkább költséghatékony prém tank jelenleg. Meg úgy ár/érték arányban is õ jön ki a legjobban szerintem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mi lenne az a 3 modul amit rá kéne hogy tegyek?
Szellõzés-távcsó-periszkóp?
És akkor legénységnek lenne 100% álcázás.
vagy szellõzés helyett álca háló esetleg töltés gyorsító.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Amúgy az 1800 üzenetbõl 1000 az sírás a Jagdpanzer E-100 miatt, a többi meg a maradék új Tier 10-es miatt :D
Amúgy csak a szokásos, SPG vita, német <--> szovjet vita, aztán még egy kis SPG vita, néhány hasznos információ, majd német vs. szovjet vita.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Melyik prémtankkal lehet a legtöbb kreditet keresni?
Tehát nem az érdekel, hogy melyik a legjobb a prémtankok közül, illetve nem az ár/érték arány, hanem az hogy átlagosan melyik hozza a legtöbb lóvét.
Most akarok venni egyet, de tanácstalan vagyok.
Löwe?
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lõni... Mégis mindig szétbasz az arty...
It\'s a trap!!! :)
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Amúgy valószínûleg az üzemanyagtartály a frontpáncél mögött van, mint a T-54/62A esetében :)
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A majdnem 5k csatám alatt Tier3 felett nem volt szerintem soha ilyen csatám.
Full TierVIII, csak a 2 top tank TierIX.
Valami ötlet arra, hogy ne láncoljanak le vele állandóan? (azon kívül, hogy csak a tornyot mutassam az ellennek)
Most erõsített felfüggesztéssel próbálkozok, hátha..
Ha pedig kapnék a T44-hez pár tippet trükköt, azt külön köszönöm elõre is :)
(nekem a T43 sokkal jobban bejön a 7.5 óta a 88assal, mint elõtte a 100assal)
A tank szintek a bal oldalon vannak kiírva.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
<#nemtudom>#nemtudom>
#157110 van hát már egy jó ideje csak még kell rá a torony meg a gun, az oldalát nem kell mutogatni. Ma azzal szórakoztam egy ST1 meg T34-el hogy kidugtam csak az elejét az a két marha meg nekiált lövöldözni és persze hogy pattogtak :D
#157113 hát az IS8-nál biztosan, mert azzal megvoltak a problémáim de nem volt egy rossz masina. Nálam a favorit az M103 marad.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ezt a két lövést egy fullos JT-tõl kaptam kb. 60-100 m-rõl.
Természetesen a legkeményebb pontomon átlõ, a gyengén meg eltalálja a weakspotot is, onnan meg lecsúszik... =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
az vmi kegyetlen.... kis szögben is simán lõhetõ az oldala....