World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szerver....TERVEZETT KARBANTARTAS MIATT....
Azt elore kiszoktak irni, es nem csata kozbe dob ki.
<#violent>#violent>
Na ezt akkor még egyszer....:)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Õ?
Már mitõl lenne alkesz feje? :D
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lõni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Kérdésem: KV1s Tankom van, az IS fele fejlesztek, még nem vettem meg, csak kifejlesztettem. Látom,, hogy az IS nél is gyûlik az XP csak nagyon lassan. ( a rádiót már ki tudnám kutatni ) A jelenlegi tankkal szerzett xp bõl mennyit ír jóvá a következõ tankhoz?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lõni... Mégis mindig szétbasz az arty...
:)
Dear WG,
Your one core Pentium 4@1,6GHz server just crashed.
It's about time for upgrade i guess.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Vagy nem tudom mire gondolsz.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet a játékban 2-3 személyes pályát készteni a játékban?
Üdv.:
ninja55
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"