World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre ált írják riport. Én meg hogy: report this: fuck you you fucking faggot arty shit. Vagy vmi iylesmit.
Megvárják míg körbeflankolják õket és forgatják a tornyot vadul.
Legrosszabb fajzat tier IX és X-ben. Mind magabiztos (Táááááááámadáááááááás!) vagy az elenkezõje, hátulról osztja az ész top tankkal (Vééédd meg a bááááázist!). Egyik sem próbál csapatban játszani és mindegyik kibaszottul sértõdött amikor felkérem õket, hogy válasszanak már másik játékot mert másokkal basznak ki.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Vagy, hogy nem állunk be öten foglalni encounter módban steppes-en a csata elején, mert legyakják a többieket és vége a meccsnek. Ugyanígy elfoglaljuk a nyavalyás hegyet Himmelsdorfon, különben minden irányból özönlenek majd a kis piros pöttyök. De, hogy ilyen alapvetõ dolgokat hogy nem lehet felfogni párezer csata után, az számomra érthetetlen.
És a lányaik is nagyon kedvesek voltak 20-30 éve a Balaton partján.
Tankozni azt nem tudnak, de helyes népek.
Az ilyenek lõnek át téged hátulról, ha elõtted van egy piros pont.
És megpróbálják hegyen vagy házon keresztül is.
Mindezt 9k csatával a hátuk mögött tier IX- ben!
Mostanában azon gondolkodom, hogy ezek a moszat lengyelek a II. VH alatt hogyan segítettek a szövetségeseknek? Vagy azóta hülyültek el...
csak egy jobb gép kéne hozzá<#gonosz3>#gonosz3>
+ lammaernek: Ezen én is erõsen meglepõdtem. A gépemen lévõ 8.2-es teszt klienst sem vette komolyan a program és leszedte a teljeset :(
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A tankos rész mikorra várható? :)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Grafika? Játszhatóság? Szabályok? Virtuális harceszközök? Valóséghûbb? MM? Rank rendszer?
Saor Alba
Nekem csak néhány tankomba van prémlõszer. 6-10 db ártól, tanktól függõen. Kb 1 hónap alatt annyi eredménye volt, hogy többet bosszankodtam, mert a prémlõszer sem minden-át-ható, és picit nõtt a winrátám, meg az effem.
Talán a dmg meg a kill minimális növekménye miatt, de ha õszinte akarok lenni magamhoz, akkor inkább azért mert egy 4800 kredites lõszer kilõvését jobban meggondolom
Szóval ne áltassuk magunkat, segít a prémlõszer meg a prémcucc, de ettõl senki sem fog szintet lépni játéktudásban, és továbbra is piroska vagy lilácska marad, ha az elsõ 1-2K csatájában ott leragadt.
Van mögöttem annyi csata, hogy tudjam: ha pénz kell nem viszek arany lõszert.
Csupán arra akartam rávilágítani, hogy vannak olyan kemény 400 csatát maguk mögött tudó tankosok, akik vesznek gyorsan 1 IS6ot, vagy 1 T34et, mert õk nem akarnak alacsony szintû tankkal szenvedni.
na õk ezt megpakolják aranylõszerrel, mert látják, hogy jobb az átütése, és most tudnak már hozzá venni arany felszerelést is.
Aztán majd ott áll letolt gatyával, hogy eltûnt a pézzzz!
Ám ha törik/ha szakad, én akkor se veszek arany lõszert KV5be. (Pedig az kívánná.) Inkább keresem a puha célpontot, úgyis csak a sebzés érdekel.
Akkor van baj, amikor valami gyökér nem arra megy, amerre kellene neki, és ott találkozok átlõhetetlen tankkal, ahol nem kellene.
Pl: Himmelsdorfon T9es csatában a sínek mellett futottam össze a vk45b-vel. Anyáztam, hogy miért nem a halálútra ment. Ez van, 2x próbáltam belelõni, nem sikerül, menekülni lehetetlen volt, feladtam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Szóval nem kéne ez a tempo... engem legalábbis irritál.
Meg az is ha valaki helyénvalónak hiszi és/vagy mellette korteskedik.
- there is a chance another US branch of medium tanks will make appearance in 2013 ("when it's done it's done")
- the probability of introducing the M-60 Patton tank is "non-zero"
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
----
Egyébként ki ez a full paraszt R3nton?
Azt hittem haverok bgaborral és poénból írja ez a "hazudsz" dumát.
Van neki nickje a WoT-ban? Mindig kíváncsivá tesznek az ilyen mindentjobbantudok....
- Elõször is, nem anyáddal beszélsz, úgyhogy válogasd meg a szavaidat.
- Másodszor, én a saját benyomásaimat mondtam el, nekem sokkal mozgékonyabbnak tûnt a kínai.
- Nem láttam a videót, miért feltételezed, hogy mindenki látta?
Nem a prémium tankokba kell a gold lõszer meg az arany cucc kreditér, hanem az ezektõl nagyobb "harcértékû" tierjében legjobb tankokba.
A prém tankba nem kell ilyen cucc, azzal kreditett kell keresni, hogy a jobb tankokat fel lehessen turbózni.
Én pont annyi gold lõszert viszik hogy 0 szaldós legyek átlag csatákban.
Kisebb vereség sorozat 200-300K kreditbe fáj. Ezért 10 csatánként kell menjek 1-2 kört prémtankkal.
(amiben nincs prémlõszer, mert csak vinné a creditet)
Csaby