World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten

Saor Alba

Hol tudom megnézni egy adott tanknak a javítási és lõszer költségeit?
Baszogattam õket mint szoktam miután 3szor miattuk veszített a csapat szépen elkezdtem õket basztatni. Meg abban amiben buktunk is kinyílvánítoma véleményemet miszerint kis suniy köcsögök.
Erre ált írják riport. Én meg hogy: report this: fuck you you fucking faggot arty shit. Vagy vmi iylesmit.
Sajnos nemj tudom elnézni, amikor jön randomba 3 egyébként zöld stat lengyel IS-7 -tel (mindhárom azonos klánból) aztán hátul kempelnek. Hárman kilõnek 2 medet, mindkettõt 40-80 HP-rõl, aztán ennyi.
Megvárják míg körbeflankolják õket és forgatják a tornyot vadul.
Legrosszabb fajzat tier IX és X-ben. Mind magabiztos (Táááááááámadáááááááás!) vagy az elenkezõje, hátulról osztja az ész top tankkal (Vééédd meg a bááááázist!). Egyik sem próbál csapatban játszani és mindegyik kibaszottul sértõdött amikor felkérem õket, hogy válasszanak már másik játékot mert másokkal basznak ki.

Na ez a jó példa arra, hogy lehet valaki akármennyire rutinos, egymaga nem fogja tudni a csatát hozni. Vagy ha igen, az nem általános, nagyon nagy szerencse kel hozzá.

fsb1000
Mit tettél? Kilõtted az ellen artyjait?

Ez igazán "geci" manõver volt. Gratulálok. <#eljen><#taps><#taps>

skilled teamet kaptam :D

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hm... buzi artik feljelentettek már sokadjára. Január 15. kuss van ráadás "Final Warning!" LOL
Ez így igaz... <#eplus2>

Egyébként nem várok el sokat. Magamtól sem, mert tudom milyen hülye vagyok és nem is csak néha, hanem gyakran, de néha olyan faszán fel tud menni az agyvizem a hülyeségeken. Amikor a csóka a T-43-mal az A1-ben pocol Abbey-n és mikor megkérdem mit is csinál a válasz, hogy õ scoutol. Erre nem lehet mit válaszolni. :)

Vagy, hogy nem állunk be öten foglalni encounter módban steppes-en a csata elején, mert legyakják a többieket és vége a meccsnek. Ugyanígy elfoglaljuk a nyavalyás hegyet Himmelsdorfon, különben minden irányból özönlenek majd a kis piros pöttyök. De, hogy ilyen alapvetõ dolgokat hogy nem lehet felfogni párezer csata után, az számomra érthetetlen.

Ritkán sikerül ilyen szépen hanyatt lökni valakit, avagy "100 tonnás az én cicám sejhaj". :)

Replay
fsb1000
hehe... igazad van. De nézzük el lengyel barátainknak.
És a lányaik is nagyon kedvesek voltak 20-30 éve a Balaton partján.
Tankozni azt nem tudnak, de helyes népek.

Mert lengyelek baszki.
Az ilyenek lõnek át téged hátulról, ha elõtted van egy piros pont.
És megpróbálják hegyen vagy házon keresztül is.
Mindezt 9k csatával a hátuk mögött tier IX- ben!

Mostanában azon gondolkodom, hogy ezek a moszat lengyelek a II. VH alatt hogyan segítettek a szövetségeseknek? Vagy azóta hülyültek el...

Ennyit ír ki nekem is csak nem mukodott a num.
3-4 óra... 500kb-al jött... addig cod4eztem :D
Neked is óra alatt jött le a 6G?
fú ez a Warthunder tényleg nagyon állat :D
csak egy jobb gép kéne hozzá<#gonosz3>
Rég nem játszottam a WT-eel, nem tudom, hogy valamiben a repülõgépfejlesztés változott-e azóta, de abban akkoriban jobb volt a WoWp.

QuentinT
Ha arra gondolsz, hogy meg tudod-e szerezni a teszten és úgy kipróbálni, akkor a válasz nemleges. Akinek már van accján az persze használhatja.

+ lammaernek: Ezen én is erõsen meglepõdtem. A gépemen lévõ 8.2-es teszt klienst sem vette komolyan a program és leszedte a teljeset :(

patchaou
Gõzöm sincs, még nem néztem utána.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hali :D
A tankos rész mikorra várható? :)
Encounterben, ha odaérnek öten a zászlóhoz, miért kezdenek el foglalni??? Hogy véletlenül se lehessen megflankelni a másik oldalt, és visszaérjen az összes tankjuk??? <#falbav>

patchaou
Tudtommal azok :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Solten
Ha nem ruszkik a keszitok, egy kuncsaftjuk mar van :)

Saor Alba

patchaou
Grafika, gépigény, irányítás. 5 éves gépemen medium beállítással 30 alatt nem volt az fps és igen tetszetõs így is a látvány (fények, árnyékok textúrák rendben vannak). Valósághûségrõl nem tudok nyilatkozni, mivel annyit tudok a repülõkrõl mint másfél évvel ezelõtt a tankokról, szóval szinte semmit. MM eddig oké volt, tetszett hogy miután kilõttek még mehettem a csatában másik két géppel. Sokmindent még nem próbáltam ki, de már most tudom hogy többet fog menni mint a warplanes.

Minden egyszerre. :)

fsb1000
Miben jobb?
Grafika? Játszhatóság? Szabályok? Virtuális harceszközök? Valóséghûbb? MM? Rank rendszer?

Solten
Kegyetlen jo cucc, kar hogy a WG nem hagyja majd ilyen potensnek. A csajniz T10 heavy meg korberohogi az IS-7-et.

Saor Alba

patchaou
Lehet hogy visszaveszem a T50-2-t :)

csaba90
nem volt vicces csata :D

Csaby

patchaou
Most próbáltam ki a Warthundert. Ha a tankos része is ennyivel jobb lesz a wot-tól, mint a repülõs a warplanes-tõl, akkor szvsz a WG lehúzhatja a rolót.

fsb1000
Biztos vannak ilyenek. De az Õ esetükben tök mindegy mivel lövöldözgetnek, sem a saját eredményüket sem az adott csatát nem befolyásolja érdemben.
Nekem csak néhány tankomba van prémlõszer. 6-10 db ártól, tanktól függõen. Kb 1 hónap alatt annyi eredménye volt, hogy többet bosszankodtam, mert a prémlõszer sem minden-át-ható, és picit nõtt a winrátám, meg az effem.

Talán a dmg meg a kill minimális növekménye miatt, de ha õszinte akarok lenni magamhoz, akkor inkább azért mert egy 4800 kredites lõszer kilõvését jobban meggondolom
Szóval ne áltassuk magunkat, segít a prémlõszer meg a prémcucc, de ettõl senki sem fog szintet lépni játéktudásban, és továbbra is piroska vagy lilácska marad, ha az elsõ 1-2K csatájában ott leragadt.

O a fenébe, mostmár 4 gigát le kell húzni a tesztszerverhez, nincs az mint régen hogy átmásolom az aktuálist aztán egy picit patchelgetnek?

Köszönöm, jó látni hogy azért még vannak normális életszemléletû emberek is itt a fórumon. <#eljen>

Irónikus próbáltam lenni. <#nevetes1>
Van mögöttem annyi csata, hogy tudjam: ha pénz kell nem viszek arany lõszert.
Csupán arra akartam rávilágítani, hogy vannak olyan kemény 400 csatát maguk mögött tudó tankosok, akik vesznek gyorsan 1 IS6ot, vagy 1 T34et, mert õk nem akarnak alacsony szintû tankkal szenvedni.
na õk ezt megpakolják aranylõszerrel, mert látják, hogy jobb az átütése, és most tudnak már hozzá venni arany felszerelést is.
Aztán majd ott áll letolt gatyával, hogy eltûnt a pézzzz!
Ám ha törik/ha szakad, én akkor se veszek arany lõszert KV5be. (Pedig az kívánná.) Inkább keresem a puha célpontot, úgyis csak a sebzés érdekel.
Akkor van baj, amikor valami gyökér nem arra megy, amerre kellene neki, és ott találkozok átlõhetetlen tankkal, ahol nem kellene.
Pl: Himmelsdorfon T9es csatában a sínek mellett futottam össze a vk45b-vel. Anyáztam, hogy miért nem a halálútra ment. Ez van, 2x próbáltam belelõni, nem sikerül, menekülni lehetetlen volt, feladtam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tesztszerveren van Type 59?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

fsb1000
Én nem tudom bgabor miket szokott mondani, de egy véleményre azt mondani hogy hazudsz az vagy full parasztság, vagy fogalmi zavar, mert csak szándékosan ferdített tényállításra lehetne azt mondani hogy a valóságot nem fedi, azaz hazudsz délben, este, meg amikor az asszonyt nyomod.

Szóval nem kéne ez a tempo... engem legalábbis irritál.
Meg az is ha valaki helyénvalónak hiszi és/vagy mellette korteskedik.

- British arty might come after German TD's 2nd branch, German TD's introduction is not tied to the arty being pushed to tier 10, as the British arty branch is supposed to come with tier 10 arties already
- there is a chance another US branch of medium tanks will make appearance in 2013 ("when it's done it's done")
- the probability of introducing the M-60 Patton tank is "non-zero"

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

De felkaptuk a vizet. Gondolkozz már el azon, hogy néha te hogyan szólítasz meg fórumozókat, és utána legyél felhéborodva.
Ugyan már, gyere ki a klozetbõl...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

fsb1000
Persze.. ha legények húzása a cél akkor prémtankba is jó a gold lõszer, de akkor normál tankban nem mehetsz minuszba.
----

Egyébként ki ez a full paraszt R3nton?
Azt hittem haverok bgaborral és poénból írja ez a "hazudsz" dumát.
Van neki nickje a WoT-ban? Mindig kíváncsivá tesznek az ilyen mindentjobbantudok....

"mit hazudsz fent volt a teszt mikor összehasonlították a két tankot, még videó is volt, a t-62 sokkal jobban gyorsult, és a hegyre is elõbb ért fel."

- Elõször is, nem anyáddal beszélsz, úgyhogy válogasd meg a szavaidat.
- Másodszor, én a saját benyomásaimat mondtam el, nekem sokkal mozgékonyabbnak tûnt a kínai.
- Nem láttam a videót, miért feltételezed, hogy mindenki látta?

Nem feltétlenül. Ha nem creditet farmolsz, hanem legénységet húzol, akkor jobban jársz a prém.lõszerrel, mert több sebzés(magabiztosabb pen miatt) több xp-t eredményez, és bukni meg nem fogsz rajta, mert bõven jól keresnek prémium lõszerrel is. Ha pénzt akarsz farmolni, akkor meg egyértelmûen normal ammo kell bele.
Szaladok :)

nem azt mondtam hogy rossz a mozgékonysága, mert még így is jó sztem is, de azért a t-62é sokkal jobb! Itt pedig azt állították, hogy jobb a mozgékonysága mint a t-62nek ott a videó meg kell nézni
QuentinT
Affene... nem tudom szerkeszteni a hozzászólásomat és az elõbb lemaradt egy nulla. Tehát 100 millió és nem 10.

QuentinT
Kb 20 perce még volt. És már egy ideje nincs 10× xp, hanem kapsz 10 millió free xp-t és kreditet, illetve 20 ezer aranyat is, szóval azt próbálsz ki, amit akarsz.

fsb1000
Szerintem nem jól gondolod.
Nem a prémium tankokba kell a gold lõszer meg az arany cucc kreditér, hanem az ezektõl nagyobb "harcértékû" tierjében legjobb tankokba.

A prém tankba nem kell ilyen cucc, azzal kreditett kell keresni, hogy a jobb tankokat fel lehessen turbózni.

Én pont annyi gold lõszert viszik hogy 0 szaldós legyek átlag csatákban.
Kisebb vereség sorozat 200-300K kreditbe fáj. Ezért 10 csatánként kell menjek 1-2 kört prémtankkal.
(amiben nincs prémlõszer, mert csak vinné a creditet)

csaba90
ez az új kínai mednek a vitájához én is hozzászólnék.. szerintem ez egy ilyen e50m és t62 keverék... õszintén jobb egy vérbeli t62-es és egy vérbeli e50m mint egy ilyen kevert :P lehet nagyot sebez.. de nagyot egy heavy tank sebezzen már... ha bemegyek valahova meddel akkor én ott káoszt akarok csinálni megsorozni mindenkit és eltûnni :P

Csaby