World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mondjuk szép matricája és gold skinje volt...

cyka blyat
A 9-es top ágyúja az vmi félelmetesen lassan céloz és tölt be, messzire egész használhatatlan is, kb azt az érzést adja mint a KV1S a 122-essel, csak éppen a halálos átütés nélkül (szembõl nagyon sokat pattan a tier9-10 gépszörnyek ellen).
A negatív kitéríthetõség szinte teljesen hiányzik, ilyen dombról kikukkantok és leadok egy lövést teljesen esélytelen mert NAGYON ki kell jönni és még rohadt lassan is céloz, de még hulldownozni se nagyon lehet a buckákon mert egy apró mozdulat és már az égbe áll a csõ.
Ez inkább vmi heavy játékot igényel mintsem medet.
A 10-es még keveset mentem, viszont nem agilisabb mint a T62 (malinovkán pont volt alkalmam versenyezni egy T62vel: õ jobban gyorsult, de kisebb volt a max sebessége, viszont az emelkedõket kevésbé érezte meg mig a kinai termék jobban lelassult. A dombra felérve olyan 60-70 métert vert rám). Kanyarodásban mintha egy hangyányit lomha lett volnaa kínai csoda, elõször azt hittem talán mert nehezebb, de nem az.
Mellesleg 23,5k csatát nyomott le eddig és német játékos. Top 12 legtöbbet hajtott tankja körül 7 arty...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A Siema az szállóige lett, még én is baromkodom vele ingame, de nincs a lengyelekkel semmi gond sztem se.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
A hülye az hülye, nemzetiségtõl függetlenül.
A baráti tûz az megy nekik...
Az elsõ piros pötty felbukkanásakor eltûnik mögüled.
Mondjuk ilyenkor legalább nem lõ hátba...
A negyedik t10nek volt egy lövésnyi sebzése.
PjetrekS
A sokatmondó nevû Ale Fantastyczny Klan tagja.
Lóf@szt Fantastyczny, inkább BALFAszyczny!
Mi a KURWA anyját keres az ilyen egy klánban amikor 7k csata után nem tudja hova kell menni egy nehéz tankkal?
Kékkel jelöltem azokat a helyeket ahol az artyk tanyázhatnak. Az 5. számúnál van egy olyan hely ami védi az oldalad és fronttal arra tudsz fordulni ahol a szemtelen spotterek vannak (B1/2), de csak akkor látod õket ha kidugják az orrukat. Ezt a helyet találtam még a legjobbnak a zavarásukra.
Jo cucc ez, KV-1S-ek frontjan megy at mint forro kes a vajon, kellemes ROF.
Saor Alba
Vehicle: M5 Stuart
Exp: 4,385 (x5) + Credits: 23,004
Achievements: : Sniper
lol
Es a mesterlovesz terrorfegyver:

Saor Alba
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Priceless
Ha jönnek a ruszkik akkor meg Job tvoj maty vagy Tovaris konyec. <#mf1>#mf1>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
„vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse”
A lõszerre nemtudom.<#shakehead>#shakehead>
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
- account transfer from RU server to other servers: "for now no comment"