World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Lehet, hogy neki kéne állnom a francia TD vonalnak 😊 Szép kanyar!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az, grat.
patchaou
Beszarás komolyan 😊 Itt egyesek minden hsz után azt sasolgatják mennyi pluszuk vagy mínuszuk van? Röhej 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Most tényleg nem kéne annyira túl lihegni ezt a lengyel témát. Szerintem a magyarok jó része is okádék. Van olyan klántag aminek a láttán már fogom a fejem. A törökök pedig szintén nagyon hulladékok. A lengyelek csak annyi hogy sokan vannak, meg jellemzõ a köszönési módjuk. Pedig rengeteg jó játékosuk van. CW-n is iszonyat jó klánokat tudnak kiállítani. Elég megnézni az 1PAD vagy 1SBP klánokat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eddig még lengyel volt.
Menõ!

Ez menõ?

Lehet minuszolgatni szép magyar szokás!

Azt kívánom nagy tisztelettel Neked, hogy akkor jacekw6 védje a hátsódat a maga 700 eff-jével az IS-8-ban.
Mondjuk szép matricája és gold skinje volt...

Antimat
Pont, mire beleszoktam, adom el a SU-85B-t, ezzel az 1300 xp-vel lett meg a tp a SU-85-re:

cyka blyat

Volt is itt egy belinkelt videó, amiben egy srác darabokra szedte a T9-10 kínaiakat, õ is többször hangsúlyozta, hogy az egyetlen elõnye a T10 heavynek a T10 meddel szemben a több HP. De hát annyit fognak még ezeken alakítani a mindenféle, pár hónap múlva felbukkanó nerfek <#nevetes1>
A 10es viszont határozottan tetszik, neki jól áll az a lórugás ágyú, és tényleg van frontja. Olyan mintha fogtak volna egy más nemzetbeli TierX-et és össznyomták volna 😊 Ahogy írta is vki, nincs is értelme a kínai tier X heavynek 😊

Hát, próbálgatom a kínai 9-10 medeket, nem vagyok meggyõzve hogy akarok e én olyat.

A 9-es top ágyúja az vmi félelmetesen lassan céloz és tölt be, messzire egész használhatatlan is, kb azt az érzést adja mint a KV1S a 122-essel, csak éppen a halálos átütés nélkül (szembõl nagyon sokat pattan a tier9-10 gépszörnyek ellen).
A negatív kitéríthetõség szinte teljesen hiányzik, ilyen dombról kikukkantok és leadok egy lövést teljesen esélytelen mert NAGYON ki kell jönni és még rohadt lassan is céloz, de még hulldownozni se nagyon lehet a buckákon mert egy apró mozdulat és már az égbe áll a csõ.
Ez inkább vmi heavy játékot igényel mintsem medet.

A 10-es még keveset mentem, viszont nem agilisabb mint a T62 (malinovkán pont volt alkalmam versenyezni egy T62vel: õ jobban gyorsult, de kisebb volt a max sebessége, viszont az emelkedõket kevésbé érezte meg mig a kinai termék jobban lelassult. A dombra felérve olyan 60-70 métert vert rám). Kanyarodásban mintha egy hangyányit lomha lett volnaa kínai csoda, elõször azt hittem talán mert nehezebb, de nem az.

Most volt a csapatomban egy t95, ami himmersdorfon, sima csatában elindul fel a hegyre. Nem ért fel, mire megnyertük a csatát.😄

Mellesleg 23,5k csatát nyomott le eddig és német játékos. Top 12 legtöbbet hajtott tankja körül 7 arty...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Pontosan. A németekrõl nem esett még szó, pedig szép számmal akadnak köztük is érdekes emberek. Aztán a törökök, spanyolok között is túlnyomó részt gyenge playák vannak. Trollkodni jó a siemako-val meg ktos pl? stb de kollektíve bántani õket felesleges idõpocsékolás.
+1 le kéne már szállni a lengyelekrõl....

A Siema az szállóige lett, még én is baromkodom vele ingame, de nincs a lengyelekkel semmi gond sztem se.

ott a pont <#worship>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Azért szerintem ez a "lengyel stílusban" egy kicsit erõs. A játéktudásukat fikázza mindenki ahogy akarja, de mint tudjuk "lengyel, magyar, két jóbarát". Közel annyi büdös paraszt magyart látok a játékban, mint béna lengyelt, ha valaki caps lock üzemmódban anyázni kezd miután kilõtték, az esetek jelentõs hányadában magyar az illetõ, úgyhogy nagyon nekünk sincs mire felvágni <#smile>
Ahogy a mûvelt lengyel mondja: word!

De ez nem lengyel ficsõr szerintem. Ma éppen egy szakasz magyar srác hagyott nyakig a kakiban.
A hülye az hülye, nemzetiségtõl függetlenül.

Azt azért jó lenne tudni hogy ki minuszolgat lengyel stílusban itt...

Pales27
Vagy amikor object 268al úgy belém jött, hogy kiforgatta a T-62-õt mint a szart és ment tovább. Jelzés szerûen trackeltem õt. Erre rám fordult és -800hp.
A baráti tûz az megy nekik...

Pales27
Tegnapi történés, hogy egy ilyesmi siemka blokkolt a fedezéknél. Megfordultam másodjára én is blokkoltam õt, erre kapásból rám lõ, hogy miért blokkolom.

Ugye, hogy milyen apróságoknak is tud örülni az ember xD

Még egy utolsó tapasztalat a lengyelekrõl: megígéri a paraszt hogy támogat.
Az elsõ piros pötty felbukkanásakor eltûnik mögüled.
Mondjuk ilyenkor legalább nem lõ hátba...

Pales27
Ez miért meglepõ? Ma volt egy csatám 2 IS-7 meg egy IS-4 0 dmgel halt.
A negyedik t10nek volt egy lövésnyi sebzése.

Az ilyenekrõl beszélek: 530 HP sebzés egy M103-mal.
PjetrekS
A sokatmondó nevû Ale Fantastyczny Klan tagja.

Lóf@szt Fantastyczny, inkább BALFAszyczny!

Mi a KURWA anyját keres az ilyen egy klánban amikor 7k csata után nem tudja hova kell menni egy nehéz tankkal?

Oké köszi, megpróbálom.
E4 jobb felsõ sarkában található szikla nem tûnik rossznak.

Láttam már ezt, de aki odament nem élt sokáig ezért nem mertem kipróbálni. Konkrétan az 1. számúra gondolsz?

Kékkel jelöltem azokat a helyeket ahol az artyk tanyázhatnak. Az 5. számúnál van egy olyan hely ami védi az oldalad és fronttal arra tudsz fordulni ahol a szemtelen spotterek vannak (B1/2), de csak akkor látod õket ha kidugják az orrukat. Ezt a helyet találtam még a legjobbnak a zavarásukra.
Pales27
Igen, bár most hallottam róla elõször.

Ranger?
A sínek jobb oldalán lévõ sziklákhoz mész.

Pales27
Újévi szerencse

Az is, hogy kemperpálya, meg az is, hogyha gyors mediumtank bevágtat az elején a B1-2-be onnantól kezdve a felsõ csapat be van szorítva. Azt megakadályozni, hogy oda bemenjenek pedig nem tudok, hogy kell. Tipp? A
Solten
Felig-meddig stock Csorcsill:

Jo cucc ez, KV-1S-ek frontjan megy at mint forro kes a vajon, kellemes ROF.

Saor Alba

Solten
Victory! Map: Sand River 01 January 2013 18:50:35
Vehicle: M5 Stuart
Exp: 4,385 (x5) + Credits: 23,004
Achievements: : Sniper

lol

Es a mesterlovesz terrorfegyver:

Saor Alba

Rohadt nagy kemper pálya, bármerre megy az ember mindenhol megszívja. Valamelyik nap kitett ide valaki egy linket, ahol a pályákra vonatkozó statisztikák voltak, és ezen a pályán volt a legtöbb döntetlen(3%).

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Az a pálya a legalja, igazán kivehetnék...

Kevesebb igazságtalanabb és retardáltabb pálya van a Serene Coast-nál, fõleg ha a B sorról kezd az ember.
Na most lõttem BL-9-cel kétszer rikosét egy sima IS oldalába 90 fokban.
Priceless

A lõszerköltséget itt is megnézheted. Kiválasztod a tankot -> Armory-> bal szélen kiválasztod a löveget, középen meg a lövedék típusát és ott kiírja az árát, plusz az átütést és a sebzést is. Nagyon jó kis oldal ez, midne adat fent van a tankokról.
Ha jönnek a ruszkik akkor meg Job tvoj maty vagy Tovaris konyec. <#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

durak, posli domoj!

arcade mod gagyi? a wowp-ban csak az van 😊)))
Na találtam tankhoz való lõszerköltséget: válaszd ki a tankot,ott van a löveg mellett

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Fene tudja. A WoWP ben szerintem jobb az irányítás. Ebben a warthunderben az arcade mód gagyi, ami meg a felett van, az meg már repülhetetlen egérrel.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse&#8221;

Online tech tree a,itt van a FAQ felett,tartalmaz avg-repair összeget is ha jól emlékszem.

made by STOPPOS

hozzá tartozó replay:

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Háát Itt a tankok 1 részénél kiírja a tulajdonlap alján hogy menyi az átlagos javítási költség(de nem mindnél.
A lõszerre nemtudom.<#shakehead>

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

hmmhmm.. lehet siemkan kivul is uj szofrulatokat majd tanulni..

- account transfer from RU server to other servers: "for now no comment"