World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha már kv4:

minden nagyzástól mentesen, oktatófilm lehetne h kell lelõni egy 4es foglalást.. mert ebbõl már kb elegem van h ha meglát egy szobanövény egy piros pontot, addig lövi míg bele nem hal.

Nekem inkabb egy ilyen csavo jut eszembe. Igy nez ki mikor veletlen kilo egy tankot. <#eplus2>

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

evvel az erzessel nem vagy egyedul. pedig az 50-100at most vettem vissza mert szerettem, es ezt csak megerositette azutan h visszavettem.
nem hiszem h ezen rugozott volna. nem vagyok õ, de kb annyit lathatott az egeszbol, h van egy masu es õ a jatek vegere. nem latja mennyi dameget vittel be, vagy eppen max a killjeid. probalja kihuzni vereseg nelkul, mire jo izes magyarsaggal elkuldik melegebb eghajlatra. ezutan mar tuti h azert sem adtam volna be magam a helyeben. de szerintem ez is ertheto.

nem szoktam en sem dontetlenre jatszani, de meg mindig jobbnak tartom mint egy vereseget. ez is pszichologia. semmi kitolasi elkepzeles nem szokott bennem iylenkor lenni, max a vesztesegim minimalizalasa.
Mondjuk egy második franci heavynek,med vonalnak én is örülnék a stock 50-120-al nem vagyok valami harmonikus kapcsolatban.

védõ,megszálló

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Az utolsó elõtti tank egy E-75 volt...azzal semmi bajom hogy harcolt, és nem adta fel. Helyesen tette, mert neki volt esélye fordítani( még ha nem is sikerült) Ha az E-75 maradt volna csak, és akár még le is gyõzött volna, az nem is zavarna .

sajnos nem igazan:

- Polish and Italian tanks of tier 8 and 9 have been found by the devs, they are missing tier 10

igazabol az faj,h hiaba gyujtogettem xpt arlre meg m1945re.. amugy ket sorral lejjebb ez jott..

- second French heavy branch is not planned for 2013
Nézd, nem csak az a lényeg, hogy nekem virítson ott a gyõztes felirat a nevem mellet. Ez úgy van a esélytelen csapatnak nem rosszabb a vereség mint a döntetlen.
Az esélyesnek meg rosszabb.

Szó nincs arról ,hogy adják fel ha van legalább 0,1% esélyük fordítani a végeredményen.

Én bizony a másik helyében hagytam volna az egészet. Most csak azért játszak 5 percig bújócskát, hogy a másik csapatnak rosszabb legyen?
Attól nekem nem lesz jobb semmivel. Akkor meg minek?

Lehet én gondolom rosszul ,de ez a csakazértistoljunkkiamásikkal dolognak nem látom értelmét.

A KV-4-gyel 176 csata alatt nem jott ossze a tank asz, de meg egy top gun sem. Az ST-I egy isten hozza kepest.

Victory! Map: South Coast 02 January 2013 17:11:01
Vehicle: ST-I
Exp: 1,975 + Credits: 66,432
Achievements: : Steel Wall, Top Gun, Sniper, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Amúgy ez jogos! Dragon Ridgen artyval<#alien2> voltam, T10-es battle volt, utolsó játékosunk is kihalt, szemben egy Maus, meg egy másik lassú arty maradt, a pálya másik végén! kb 1:30 perc volt már csak vissza, kérték, hogy öljem meg magam! Megtettem, megküzdöttek érte, én meg balfasz voltam, ennyi. Így korrekt!
Fel lehet fogni így is, meg úgy is, hogy amíg megy a meccs, addig bármi megtörténhet.

Miért ez jobban hangzana?
- alternative French med and heavy lines will most likely come after the Polish tree😄

Arról még nem tettek le igaz?
en elhiszem h kurva szar erzes, es le a kalappal a teljesitmenyedert, de ezert szerintem tovabbra is a csapattarsaid a hunyok, nem Õ.

es lehet elmondod neki h ez eleted kore, es nem elkuldod a faszba, meg az is lehet bealdozza magat. lehet. talan.
Pff, ember, ezt most komolyan kérdezed? Komolyan azon idegeskedsz hogy nem jött ki önként eléd megdögleni, csak azért, hogy neked legyen egy jó köröd?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem, én nem. Ha van esélyem, persze harcolok, amíg lehet. De amikor már elméleti esély sincs, mi a fenének? Hogy döntetlen legyen? Nem kapok rá több creditet se xp-t, gyõzni sehogyan se lehet, akkor csak azért legyen döntetlen, hogy a másik csapattal kibasszak? Annak mi értelme? Csak annyi ,hogy nekik is rossz legyen ha nekem rossz?

Van replay, kíváncsi lettem!😄😛
- alternative French med and heavy lines will most likely come after the Japanese tree

pfff...
Nem azt mondtam, hogy az ellenség lõjje ki önmagát, had nyerjek én. Egy hat hp-s AMX ugyan miben reménykedik? Hogy azért hátha nyer? Esélye nem volt arra hogy nyerjen! Érted? Ez a lényeg! Nem volt esélye. Most miért jobb neki a döntetlen? Csak pusztán azért, hogy akkor is kibassszon a másikkal!

Szó nincs arról hogy önként veszítsen bárki is! Ha hangyafasznyi esélye lett volna arra hogy nyerjen, akkor semmi gond ha harcol. De esélye nulla!

Többet sebeztem mint az utánam következõ 5 tank együtt véve, nem a melldöngetés miatt, de szinte egymagam megnyertem volna.

Nem azt mondom hogy bárki adj fel. De olyan izében ül, amivel sehonnan semmivel nem tud sebezni, a nagy teljesítménye az volt, hogy elbújt egy ház mögé?

A döntetlen tudod sokkal szarabb annak a csapatnak amelyiknek volt esélye a gyõzelemre!

XD
Orosz fórumon:
- a player asked about the return of the Type 59 and about the arty nerf. Answer: 42 days of RO ban

WoT: Nishizumi77

plane azutan, h vegiog szidnak mint a bokrot... ezutan megis mirefel kene jofejnek lennie?
Elhiszem, hogy neked rosszul esett, de hasonló helyzetben ugyanezt tetted volna te is valószínûsítem, meg én is, az meg tuti. Ha már nem nyerhetünk, egy döntetlen még belefér.

Sajna nem tudsz...
Angolra fordított orosz Q&A topic
Az orosz topicot fordítja valaki,nekünk ugye nincs....
és ez a "Mínusz gyök kettõs idióta" jobb volt nálad <#taps>
nagyon szar érzés lehet...
itt volt: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/164377-developer-qa-the-russian-answers/page__st__2300#top

de ide felesleges. nem hivatalos topic.
Ez hol volt mert van egy fölös accountom arról írok neki egy szépet max kimoderálják meg megint kapok pár nap bant.

miert? o talan nem szeretne nyerni? az a szanalom ahogy viselkedsz. elkuldod az anyjaba csupan azert mert te nem nyertel. de te elvarod h o veszitsen. a kedves csapattarsaidat kellene baszogatni, akik ket szalmaszalat nem tudtak a nyeresert tenni, nem azt aki a masik csapatban legalabb annyit megtesz h nem adja fel.
Jaja valami ilyesmi😄

Mi a szánalom ebben? Hogy nyerni akartam? Te talán szeretsz veszíteni? Na ne mond már!

az alja az lesz, ha benyogi, h ha nem tetszik, csinalj magadnak jatekot..
..szerintem eppen magadat jellemzed ezekkel. miert adta volna oda magat? miert kellett volna megis bevallalnia egy vereseget? csak h te jobban erezed magad? es ezert meg o a goreny meg a tetu.. szanalom vagy.
Ez eléggé a gödör alja.. remélem kap konkurenciát mihamarabb hogy ez a faszfej le szálljon a magas lóról....

I.C.ram
Soha nem láttam még ilyen alja szintû "customer servicet". Tisztára mintha õk tennének nekünk szívességet, hogy csináltak egy ilyen játékot, amiért perkáljuk a nem kevés pénzt. Nagyon kéne már egy kemény konkurencia ennek a mûfajnak.
ha prém fiókom van, 86 ezer creditet fizetett volna...ilyen brutális kört menni...és egy kis tetûn csúszik el...gyááááááááááááááá

Minszkben mindenre megtalálják a választ na...😄
Ezt nem hiszem el! Nem nem nem neem nem nem! Szét basz az ideg itt helyben!

Maus-al voltam, Himmelsdorf, zászlófoglás. Kiosztottam 7200 sebzést! Kilõttem, egy JPII-õt, egy E100-at, egy E75-öt, egy E100TD-t, vk45-öst! Lesebeztem egy Tiger II-õt, Löwe-t, Ferdi-t.

Eddigre mindenki megpusztult mind két csapatból. Maradtam én Maus-al, és maradt egy AMX 12 hat azaz 6 hp-vel!

Hat kibaszott hp-vel!

Himmelsen beállt foglalni a zászlót, ott középen, és mivel a Maus tetû lassú, folyton megkerülte azt a kis épületet és nem tudtam kilõni...és döntetlen! Hogy nem szakad az ég de rögtön! De hát ezzel a lassú szarral, egyszerrûen nem tudtam úgy kerülni, hogy eltaláljam, folyton a kis ház túloldalára gördült. Próbáltam ám HE-vel is lõni...a kis tetvet, hátha van némi splash sebzés, és elkapja a szele...háromszor marha közel lõttem...de persze semi...ágrgggg..és ilyen csata döntetetlen, 5 kill 7200 sebzés után egy hat hp-s AMX12 fog ki rajtam!

Amúgy magyar volt az illetõ...nem szokásom játékban szidalamzni, de õt szidtam mint a bokrot. Most mi fasz volt jó neki abban, hogy döntetlen lett?

Laci22 ha olvasod, akkor kösz szépen! Mínusz gyök kettõs idióta vagy amúgy, 3500 csata alatt 1600 kilõtt tankkal! De most büszke lehetsz magadra, hogy hû...micsoda eredményt értél el! Gratulálok...ez legyen a legyen a legnagyobb gyõzelmed ez a döntetlen!

hehe..

..elertuk talan mar a legaljat..

"- SerB's answer on the complaint of (once again) ubalanced tier 10 battles (this time flooded with scouts): "For better balanced games go play companies""

<#vigyor>

Ha Mr. Siemka visszatér mindenre fény derül.

Ha használnád a fejed és megnéznéd mivel mentem eddig a legtöbbet magadtl is rájöhetnél, hogy
1. Leginkább arty vs heavy egyik sem arról híres, hogy alkalmas védeni mivel vagy szétkapják amint a bázis közelébe érnek vagy sebességükbõl adódóan esély nincs visszaérni
2. Ha megnézed a túlélési arányomat abból meg az is kiderülhet, hogy alapból kissé balfasz módon nagy arányban nem élem meg mire elkezdenek foglalni
Tehát nem leszarom hanem egyszerûen módom nincs nagyon a védésre de hozzáteszem ha úgy hozza akkor is inkább még lövök kettõt mert azért jön a kredit plusz némi xp nem a defend-ért. Csak azért, hogy nõjön az effi-m meg nem fogok értelmetlenül feleslegesen visszamenni.

fsb1000
Bocs mellé ment.
Közben type-pal felmentem egy hidra és kiszakítottam a korlátot, majd leestem... ilyet már.

yep

#Wlanseraf

StephenKingnek kell, de köszi 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Engem aztán nem érdekel de mintha a DEF pontodat hozta volna fel..

lehet, hogy csak ki van húzva a legénységüknek a to the enemy cap base teleport skill 😊 vagy már alapból oda spawnolnak álruhában? 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Szóval kevesebb cap ponttal kétszer és kétszer akkora effi értékkel én vagyok a megfelelõ példa, amit fel tud hozni. Értem. Teljesen logikus. 😊

<#eplus2><#nyes>

fsb1000
Itt az enyém, azt használhatod: http://fsb1000.8tar.com/kepek/xvm.xvmconf

Jaja, a celebséget el kell tudni viselni 😄