World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EU-at töltöttél le? Tûzfal?
Ja el is felejtettem😊 2x éve elfelejtettem bemenni....

legtöbb noob idiótának már sajnos van.... ezért játszhatatlan lényegében T9/T10 randomban.... mert ha kapsz 5-6 500 alatti retardot vége a meccsnek...
Tudnám mért csodálkozik az ilyen amikor a jó kurva édes anyjába elküldöm...

üdv! megfogadtam tanácsotokat, és letöltöttem mégegyszerr WOT klienst. azonban ugyan az a hiba áll fent...elindul, még csak akadá jelét sem jelzi amikor forog a fogaskerék, de a Modulok frissítésénél lefagy a kliens, és nem tölt a garázs. mi lehet a probléma?:/
Nem tudom miért gondoljátok, hogy az iskolásokkal van a probléma...

Addig jó még nincs 9-es,ne adj isten 10-es tankja nem?
("tudjuk ki-nek" már van...)
Ám én is azt hittem, hogy ma nyugi lesz, és legalább az áltsulisok nem lesznek fent, de ettõl függetlenül olyan emberekkel találkozok, mint még soha.
pl: Krovak. 30k csata, 520 eff, 45%winráta. Srácnak nincs még 9es tankja sem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Torzonborz
Miért , Te is hiányzol a suliból !? <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Juj mennyi agyhalott patkány hiányzik az iskolából ma...... sajna mindig velük vagyok....

Minap voltam egy csatában, ahol az összes játékos szakaszban volt, kivéve nálunk a top tankot. Kapta is egybõl a srác cseten mindkét oldalról a "Szegény Churchill, nincs barátja 😞", "Lehetek a barátod? 😊" és hasonló beírásokat 😊

https://wotinfo.hu

prohardver

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem, nem tudják kilõni ha beáll oda fõleg ha ott van mögötte az erõben a fedezet ellenben a kápolna túloldalát be lehet lõni minden irányból. Csak akkor lehet onnan kilõni ha a másik oldalon nagyon teret engednek az ellenfélnek de az már onnan 100% bukó akkor. Jópárszor védtem is támadtam is és a kápolnát a legnehezebb bevédeni. Most aki odamegy a kápolná falához a valóban bekap 1-2 lövést de ez tier 7 felett nem gond meg kell hoznia ezt az áldozatot mert ha odaér nyert ügy van. Az erdõben sunyulós spottolgatós rizikós csakis jó camo és látótáv értékkel rendelkezõ tankal mûködik, mert ha csak egyszer vesznek észre halott vagy és nem érsz semmit ha a dzsungelbe nem látsz senkit.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Öööööö. Ph?

Diegho irt rola ph-n.
Sajnos mobilrol nem tudom linkelni.

wot nick: PsychoTrooper

patchaou
Ez engem is érdekelne,a minap lett kifejlesztve, de sajnálnám így hirtelen egy 4. 9-esre költeni a kreditet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Urak, olyan kérdésem lenne, hogy aki játszik a második orosz TD ágon, hogy a SU122-54, milyen jószág? A SU-101 nagyon jó. Hozza azt a szintet, vagy kevés hozzá?

9000. csatámat ez a srác tette felejthetetlenné:

Sp-ben ült (prém JagTigrise is van). És végig HE-vel lövöldözött. Végig... pff.
4et lõtt, ebbõl sikerült neki 35 sebzést csinálnia.
Mondjuk nem csupán rajta múlott, mert a T34-ünknek is sikerült 345 sebzést kiosztania.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szval a játék nem ajánl fel olyan lehetõséget, hogy a hálózat ip cím, felhasználónév és jelszó beírásával tudjak játszani.
Fel szoktam menni jobbról E8-ba. Onnan jól lehet spottolni. Ha sikerül kizavarni azt az egy tankot az erdõbõl, ami ott áll, onnantól a hegyen lévõket is. Ugyanez visszafele, az erdõben fel kell csalogatni a támadót, hogy fentrõl tudjanak lõni és onnantól lehet lefele spottolni. Szerencsére a legtöbb ember ujja viszket az egérgombon és lövöldöznek, így felfedik magukat.

Rendszergazda.
Ha õ azt mondja meg lehet oldani, akkor nyertél.
De nekünk fõsulin pl nem volt megoldható, mivel a vezetõség szerint biztonsági kockázatot jelentett az, ha megnyitnák ezeket a portokat. <#falbav>

Hy! Olyan kérdésem lenne hogy valaki játszik-e koliban, ahol proxyn keresztül jön a net? Sajnos nekem csak így van lehetõségem netezni, viszont arra nem tudtam rájönni hogy hogyan lehetne proxyn keresztül játszani. Köszönöm!
patchaou
Szerintem a legjobb kivenni a pipát a játékmódok elõl.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

fsb1000
Aki a kápolnához megy támadóként azt azonnal spottolja az a védõ aki ott áll.
Ezután 2 oldalról lövik, nincs elegendõ fedezék. Csak egy egészen kicsi holttér van, ahol max 1 tank fér el, nem 4.
A hegyrõl és a falu másik oldaláról is lehet lõni.
Szerintem vesztes taktika támadóként a kápolnához menni. Az oda vezetõ ut végén már spottolódik aki oda megy.
Egy tanknak kell elmenni a pálya szélén az erdõ végéig és onnan spottolni és nem lõni. A többiek is a pályán széléhez közel sorakoznak fel, õk szedegetik le az ellenfelet.
SZERINTEM!!!

Még lesz egy teszt 2 is állítólag.(már ideje volna...)
Szóval nem tudni.
vinki1
Tudni valamit a 8.3 rol-mikor dobják ki kb?

Valld be hogy lefizetted õket egy hordó pálinkával,nekem is jön néha t8,de inkább t10 csata.Bár T10 nem is olyan rossz ha vesztünk is sok sebzésért jön pénz.

Már hogy ne lenne ott az egész erdõ. Ha 1 tank felmegy kápolnáig a kápolna lényegében már a támadóké mert onnan bárkit anélkül szarrá lehet lõni hogy látna valamit a kápolna túloldalán megbúvó tankon kívül.

nekem t-25el detto ugyan ez. folyamatosan tier5os csatak.
hát, hogy nem tanulnak a hibáikból, az fix 😉 milliomodjára játsszák el ugyanazt és mindannyiszor be is szopták. Nagy profizmus kell ahhoz, hogy ha látod, hogy valami nem mûködik egyszer, akkor még egyszer ne halj meg ugyanott, ugyanúgy, sebzés nélkül.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Komarint visszahozzák ez jó hír,én nagyon szerettem azt a pályát.T29-el és Sluggerel is.Mikor még nem lehetett eltolni a tank roncsokat kedvenc szórakozásom volt scouttal elrobogni az ellenség bázisához és a hídjukat elfoglalni.Swamp is jó móka volt T28-al.De mással nem nagyon szerettem.

TOMSILENT
Hát igen, gondolom nem mindenki lehet olyan profi mint te....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

fsb1000
Felmentem a hegyre MAUS-al kamopinivkán. Mi támadtunk, de a túl oldal az erdõben kempelt az én oldalamon meg elhullatak a cspattagok, mert valamiért kápolnához mentek... pedig ott nincs jó fedezék a támadóknak.

2500 dmg-t lõttek le a MAus-ról, de felment támogatás nélkül.
A hegyen még 3 védõ arty volt, bespottoltam öket. Kb 100m-rõl a tökéletes célpont M40/43 oldalba lõttem prémlõszerrel.
És lepattant!!!! Vagy benyelte 0 sebzéssel.
Ezután kilõttek. A saját artyk pedig nem tudták ki lõni az ellen artyjait.
Jó kör volt. Érdemes volt felmenni.

imádlak Titeket! Arctic Regionon a szokásos lámáskodás, az összes toptier tanktól.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hmm, ez nem vall a WG-re, de ez az új MM nálam csodát tett a kreditfarmolással. T34-ben 5-bõl 4-szer top tier vagyok, sok az azonos szintû tank, több a lelõhetõ hp. Tízest meg 10 meccsbõl ha látok egyszer. Prémium nélkül is könnyedén összejön nettó 100k kredit két-három körönként.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Orosz Q&A topic fordítás
Ez ilyen Serb-kérdez felelek,az orosz hivatalos fórumon van,ez itt az angol változat.
ezeket hol olvassátok?
Hát ebben a meccsben sem a sebzésem volt a meghatározó. Elöl parádéztam, a többiek meg intézték, amit kell. Meglepõen jól pattan, ha be van forgatva rendesen.

Master91
Top3 kedvenc tankomba benne van.

Néha hiányzik a 88-ashoz olyan 20 mm át ütés, de ez van...
Megvettem végül a db-t, hogy májusig összeszedek némi xp-t vele.
Nem rossz tank ez.
Victory!
Battle: Murovanka 2013. január 6. 22:42:11
Vehicle: VK 3002 (D😎
Experience received: 1 882
Credits received: 47 437
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"

Master91
Swampot szerettem.

De Komarint.... :/
Na ez jó hír, csak tegyenek be egy feltételt, hogy
if(map == "komarin" || map == "swamp"){
number_of_artys = 0;
}

😞(((

- Komarin and Swamp again confirmed to return, when it's done it's done
- There will be tier 10 light tanks
- British Lend Lease branch in 2013? "there is a chance, but not guaranteed"

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

ah köszi
Ugyanúgy mint elõször, rákattintasz az üres felszerelés helyre, és ráteszed.
Segítsetek,ha leszedtem valamirõl a töltésgyorsítót,hogy tudoom áttenni egy másik gépre ?
patchaou
Rossz kép 😊

patchaou
Egy Fadint elloptak belõle.