418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SzocsA
    kérdezem, bocs lemaradt a kérdőjel róla. legénységet lehet vele gyorsabban húzni, ugye lesz két td ág a németeknél is. ezek szerint még jól is lehet vele keresni.
    nagyobb tierbe nem sokszor rak be vele?

hát igen a goldammo, ha az első lövés lepattan, máris tölti be az aranyat.
    maussal mennyi volt eddig a legnagyobb lehetséges szerzett sebzés?
    Nekem 20630 dmg-t sikerült elérnem vele eddig.
  • Szpecnyaz
    Nem mintha köze lenne a HUNS-hoz de mindegy.
  • TomDantes
    Ezt most kérdezed vagy mondod, hogy a 88-as JT jó-e? Mert jó. Jól hoz, és jó vele játszani is. (az nem jó, hogy nincs vele szerencsém, mert hogy a 250-es részt átütik...miatosz?goldammo? egymás után több csatában? Mindegy)
  • SzocsA
    112 prémium tankot nem igen látni! sejtem miért.
    a másik kínai tank, a meed az jobban hozza a kreditet?
    a 8.8 as JT is jó kis farmTD
    és a francia hevy prémium?

itt meg egy kis finomság. 6.5 ször meghaltam volna. Az E5 ös lőtt ki, szerintem golddal. senki nem tudott ellőni. nem is maradt lőszerük :P
    szar ez így hogy bárki megveheti az aranyat creditért, forgathatod a tankot akármerre, meg mindegy mivel mész!

• madmanic
    ha te mondod "testvér"...
  • TOMSILENT
    Majd rájössz testvér.
  • TomDantes
    Mivel mindig panaszkodás van. Én is panaszkodok, meg hát tényleg sokszor úgy tűnik marha szarul megy, és kiderül a stat szerint mégse. Tegnap is marha szarnak éreztem, erre:66%-os győzelmi arány, 1842-ws WN érték tegnapra, szerintem jó volt. Tegnap előtt meg 60%-os arány. Pedig volt hogy hajam égnek meredt. Szóval nem olyan szar ám ez a játék. Bár a mai nap az szerintem tényleg fog lesz.

Csak annyit mondok: Ensk: támadnak, védekezni vagyok én, egy rövid 105-ösel felszerelt vk36( ezt gondolom nem kell magyarázni) meg egy olyan IS3, amelyik farral támadta meg az ellenfeleket. Na? Hát ilyenek voltak ma, ebből milyen arány lesz, de mindegy, mert volt két kimondottan jó nap, csak megcsalja az embert az érzés, hogy fú de szar, épp ezért nézem már harmadik hete, napokra és hetekre lebontva az adatokat. Írtam már ezt többször is, de ezt hangsúlyozni kell, mert mind sírunk ,hogy jaj de szar nap volt, jaj de sokat vesztettem, miközben van amikor jól megy!
  • madmanic
    Ezt nem értem
  • TOMSILENT
    HUNS-copy vagy...kész...
  • madmanic

"Épp ezért arra vágyom, hogy ne vesszen el a lényegi infó a sok sírás tengerében."

Úgy délután 3 óra te ugrabugrálsz...

Mondtam, nyertél... Tied volt a végszó... stb...

• madmanic
    Nem bírsz leállni mi..?

A többit is csekkold le akkor már...
  • Bugi Misi
    1 kis szerencse is kellet hogy ezt túléljem:D

• Eagle16
    Az At15-öst átlag 1108 xp-vel fejeztem be...ennek se kell buff :D

Tortoise-t megvettem, de nem mentem még vele, úgy érzem ez már gyengébb lesz a tierjében.

A T69-es kicsit az agyamra ment tegnap, de még tartom vele a 2k-s átlagsebzést...nagy nehezen.
  • EmR3
    Én elkezdtem, de tier2-nél elegem lett belőle. Nincs az az Isten hogy újra nulláról nekiálljak.
  • pointer4
    Bakker, akkor nem jól saccoltam effet beírás alapján
  • pointer4
    Nekem mindegy ha skoda motor is van benne, csak szórja az áldást, és patintson a fém :D
  • Fefe82
    Soha az életbe nem kezdeném el újra kihúzkodi a tankokat!Csak azért ,hogy épp jobbak legyenek az eredményeim!Randomban ugyan úgy kilövöm a lillapausékat mint a zöld sárga piri bandát!Csak a zöldtől felfele,már van komolyabb válasz is,de ott inkább szitu függő úgy gondolom!
  • Szpecnyaz
    Epic fail :D.
  • JeffDunham
    Ezért a hozzászólásért már 100 "+"-t kaptál. Úgy érzem ez a boxban felért egy K.O.-val.
  • atee73
    Lol
    De utalom az ilyen ujrakezdett acc-os gamer-eket.....azt a szaja mindegyiknek hatalmas

Ment a + Bee
  • pecaboy
    Kösz - de szerintem nem ezekből fogok megélni :)
    A dolog egyébként úgy indult, hogy van egy... khm... rendkívül szerény képességű laptopom, amin nem megy a WoT, viszont videók lejátszására alkalmas. Csináltam hát egy videót a sima gépemen a tier5 tankokról - lefekvés után, elalvás előtt vagy simán punnyadáskor legyen mit nézni :) De ha már elkészült, raktam alá zenét, aztán fel Youtube-ra, "öcsémhaddlássa" alapon. Ennyi a sztori :) Csodát nem kell tőle várni, életem első YT videója, így is elcsesződött az első zeneszám.
  • Maala
    "apparently the 3 caliber rule will be cancelled for HEAT shells in 8.9"

Mwahahaha még több lepattanó a HEAT lőszeres nyomorékoknak. :D:D:D
  • Pares
    Én például nem szégyellem, úgy mint te...
  • Malarki
    Jaaaa, értem. Azt hittem ez is benne van a programban. Kösz az infot.
    És sok sikert a videókhoz.
  • pecaboy
    ...a VK 30.01(H) skinjét meg teljesen összerandította Lásd videó.
  • pecaboy
    Jaaaa, értem :) Az egy ilyen weakspot skin, külön kell felrakni a szokásos res_mods mappába. Koreanrandom vagy ilyesmi a neve, de a pontosságáért nem vállalok garanciát, pláne, hogy 1. 8.7-hez vagy még korábbi verziókhoz készítették, 2. biztosan tudok olyan pirossal színezett részt, ami valójában nem weakspot, máskor meg nem jelöli az igazi weakspotot.
  • Bangaro
  • pecaboy
    Azt nem tudja valaki, mitől lehet pl. AT-2-t sebezni majdnem szemből, távolabbi lánctalp lövésével, úgy, hogy a lánca leesik? Hiszen a lánc mögött nincs páncél. Vagy ilyenkor az van, hogy lánctalálat után a lövedék útja megváltozik, és így csapódik be az oldalába?
  • Malarki
    Igen, tudom, ismerem ezt a programot. Nem erre gondoltam. Hanem arra, amikor Undamaged nézetben vagy, és akor neked ott mutatja ilyen szines bisz-baszokal hogy a tankok moduljai(ammo, motor, személyzet, stb) hol vannak. Na ezt hogy lehet megoldani? Nekem csak az alap skint mutatja.
  • pecaboy
    A jövőben sztem duplájára gyorsítom a videókat - manuálisan nem bánok elég gyorsan az egérrel :)
  • pecaboy
    A tankviewer tulajdonképpen elsősorban erre szolgál (mint a netes gamemodels3d.com, csak ez nem fizetős magas tiernél sem, viszont utóbbi fizetős verziója annyival többet tud, hogy mutatja a modulokat és legénységet is). Tank options ablak, és "undamaged" (alap kinézet) helyett "collision" (ezt az elnevezést nem tudom, honnan szedték, de a lényeg, hogy ez mutatja színekkel a páncélzatot). A videóban látható, mikor rákattintok, ott van jobb oldalt alul. Hotkeyt sajna nem találtam hozzá, csak a hálóhoz van, F6/F8 ki/be.
  • Malarki
    Jogos, én vagyok a vaksi

Egyébként azt hogy érted el, hogy ezt a hitbox skint is mutassa? Nekem mindog csak az alap kinézetet mutatta.
  • pecaboy
    ...arról meg nem is beszélve, hogy pár tankot nagyon is érdemes megnézni lánctalp nélkül is, pl. Churchill VII-et lehet ütni szemből lánctalptalálattal is.
  • mijki
    Ment a + Sherlock.
  • pecaboy
    Kösz a kritikát!
    1. A leírásban már benne VAN, h melyik tank mikor kezdődik :)
    2. Jogos, szerintem a többin gyorsítani fogok. Csak az a helyzet, h pl. különböző lövegeknél máshogy néz ki a lövegpajzs, néha a mögötte lévő 0 mm-es "lyuk" is. Emiatt megmutatom minden löveg sima kinézetét, minden löveg collision modelljét, aztán minden löveg pajzs nélküli collision modelljét is.
  • Bee
    Na akkor én, mint "kiscsávó", Szakesz nyomozót játszom, csak azért, hogy tiszta víz legyen a pohárban:
    Az új accodon a WN7-ed és effed magas a fókabébi-vadászatnak köszönhetően. A régi accodon a WN7-ed és az effed alig van 1.000 felett 5.700 lejátszott csata után. De ezzel nincs is semmi baj. Ha én is újrakezdeném, valószínűleg kék-lila lennék, mert az első 4-5000 csatám alatt tanultam meg a játék alapjait a régi, nem épp kegyes MM időszaka alatt. (Mielőtt bárki kételkedne, nézze meg a régi acc utolsó csatáját - április 21 -, és hasonlítsa össze az új acc létrehozásával - április 20; a két acc tankállománya "meglepő" hasonlóságot mutat)
    Tehát madmanic kollega kb. 11.000 csatányi tapasztalattal rendelkező játékos, akinek fontos, hogy jó játékosnak látszódjon. Most kb. 1.400 eff körül járna, ha nem kezdte volna újra, feltéve persze, ha ugyanígy statpaddol, és nem húz több ágat egyszerre.
    Ezen a fórumon sokféle ember posztol: gyenge játékosoktól (pl. Jeff :p, akinek egyébként minden T10 a garázsában pihen), az unikumokig (pl. pointer4). Senkit sem érdekel, hogy kinek milyen színe van egészen addig, amíg nem kezdi az észt osztani.
    Engem is lecsekkolhatsz: Black_Sheep_01. Mielőtt lenooboznál, kérlek nézd meg a T10-es vasaim átlagsebzését és win rate-jét (random csaták eredménye). Ezek ellenére is rengeteget kell még tanulnom a használatukról, amihez ez a fórum tökéletes. Épp ezért arra vágyom, hogy ne vesszen el a lényegi infó a sok sírás tengerében.
  • Malarki
    Belenézegettem a videóba, szerintem nem rossz, akinek nincs meg ez a program annak biztos hasznos. Két dolgot mondanék:
    1. A leírásba beleírhatnád hogy melyik tank mennyinél kezdődik, hogy ne kelljen keresgélni.
    2. Szerintem felesleges ennyi ideig mutatni egy tankot, elég egyszer miden oldalról, de akkor hosszabb ideig, aki akarja úgy is meg tudja állítani.
  • Angelus1991ster
    Kedves játékosok! Hogy fogadnátok azt , hogyha román harci járművek is lennének a WoT-ban?
  • 400V
  • FosTalicskaa
    Jah, bocs, azt a 2x30 csatát én mertem besorolni a széleskörű tapasztalatok kategóriába, de te tudod... ;)