World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki nagyon WG ellenes :D

Tudom, hogy nem egyesek ellen irányulnak ezek a dolgok, és mindenkit érintenek. Meg azt is aláírom, hogy amit egyik meccsen "elvesz" a játék, azt ha nem is egybõl a következõn, de elõbb-utóbb visszaadja. Csak itt egy csatán belül volt túl sok a negatívum az idegeimnek, ezért ki kellett írnom magamból.
De utána lenyugodtam, sikeres volt az ide irkálás általi stressz-kezelés :)

Bár az is lehet, hogy "WORK,WORK" volt? <#hawaii>

Egy klasszikus játékból idéznék: "CHOP,CHOP! ÖHÖ"

Egy szóval sem mondtam, hogy hamisítottad, csupán egyszer megnéznék egy elcsalt meccset, mert sokan írták már, hogy az volt, de eddig egy ilyen replayt nem láttam. Jó lenne látni mire, milyen távolságból, milyen szituációban lõttél. Nekem is vannak nullások, mellélövések, de amikor célzok látom a célkört, tudom, hogy azon belül bárhová mehet a lövedék, ha távoli a célpont akkor benne van, hogy mellé megy, lepattan, vagy csak lövök egy sima 0-ás criticalt. Leoval is lõttem sok 0-ás sebzést, hiába a 263pen, de ez nem elcsalt meccs, ez benne van a játékban, nem pontlövések vannak mint a cod-ban. Quickfingers egyik videojában is hátúlról rálõtt egy td-re, tiszta célpont volt, 0-ás sebzés, vissza játszotta, lassítva, egy kilõtt tank csöve picit belógott a td mögött, azt találta telibe. Ilyenek vannak, de ez nem összesküvés ellened, ez sajnos benne van a játékban, a +-25%random faktorral nem tudsz mit kezdeni, tudomásul kell venni. Azzal, hogy esetleg szopat téged a wg, mit fog elérni? Nincs semmi haszna belõle, a 0-ás lövések meg mindenkit érintenek, azt meg tudjuk, hogy a wg malmára hajtja a vizet.
Nos, azért azt is vedd figyelembe, hogy rendes harci távolságból (2-300 méter) a kupolát még akkor sem fogom eltalálni, ha tudom hogy azt kell lõni :) Fõleg hogy abban a tierben pl pár dedikált perverztõl és gazdaggyerektõl eltekintve sokan nem 100%os legénységgel rohangálnak... szóval még nehezebb eltalálni azt a pontot.

Ami viszont nekem szokatlan, hogy azt nemtanulták meg az emberek, hogy ha nem tudom áttörni afrontot (mert már 6. dingelek), akkor otthagyom és keresek más célpontot. Csomóan leállnak face-2-face verekedni az ilyen TDkkel ahelyett hogy megkerülnék.
És ez nem low tier probléma - épp tegnap voltam TierX meccsben az IS2-mmel, és egyszem T95 sandriveren a kezdõdombon szembõl feltartott egy VK45, IS8, E74, JTiger combót. EGyiknek sem jutott eszébe hogy megkerülje, mind lõtte a frontot, 3at ki is nyirt mire az IS2vel megflankoltam (!!) és szétlõttem. Közben persze folyamatosan írtam (volt rá idõ) hogy bújjatok el, kerüljétek meg vagy várjatok amig körbeérek.. nem, mind a 4 vadul lõtte az átlõhetetlent.

Nem értem minek kell ilyenkor leállni szemtõl szembe verekedni....

JeffDunham
Miért érzem azt hogy valaki morog, káromkodik és elkeseredetten dühöng magában a LUCKY medál miatt?! <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Jó kis Td ez az At2. Nemrég kezdtem el vele játszani, de eddig csak tüzér szedett ki. Hihetetlen, hogy senki nem tudja, hogy a kupolát kéne lõni, és akkor szétszedhetnének pillanatok alatt.

Amúgy mi a véleményetek a tier 9-es Patton-rõl? Nemsokára meglesz, hogyan kell vele játszani? Kb mint a Pershinggel? Mik a fõ elõnyei és hátrányai a tanknak?
Utolsó elõtti csatám, de az utolsót is így fogom lenyomni vele. Nem érdekelt semmi csak mentem elõre. 5-en ugráltak körülöttem és az ellenfél arty odalõtt. Csak ennyi kell a lucky medálhoz. Ez már a hatodik amúgy. :-)

"Néztem is, nem bújt-e Szergej a tábla alá" <#nevetes1>

Még nem volt az arty nerf, majd lesz a következõ patchban :)

De a kicsiket nem nerfeli, inkább buffolják. Nekik pl a hpjük jelenleg is arányosan több mint amennyi ideálisan lenne, mert nem birom õket oneshotolni t5-t6-ben :)

Nekem is volt már ilyen, meg sztem másnak is, hogyha megfeszülök akkor is sorban jönnek a dingek meg 0-s criticalok, még ha stuartra lövök BL10-el is :)

Annyi van, hogy én ezt úgy élem meg, amikor a fiammal "ki nevet a végén-t" játszunk, és én nem tudok 6-ost dobni hogy egyáltalán kiálljak az elsõ bábúval, õ meg már a harmadikat vitte be a célba.

Múltkor néztem is, nem bújt e szergej a tábla alá hogy bekapcsolja a szopóáat, de nem volt ott :) Igy kénytelen voltam belenyugodni, hogy ez bizony belefér a véletlenségbe.

Hacsak nem vert át a fiam és kaptam cinkelt kockát :)

Mért, a képet talán meghamisítottam?
Tisztán látszanak rajta a számok. 10 átütõ találatból 2200 sebzés, és nem azért, mert low hp-sokat frageltem, hiszen nincs is fragem.

Replay nincs bekapcsolva, mert többször laggoltam tõle. De itt egy másik kép is, ezen is látszik, hogy 3-szor nulláztam az M103-ba, egy szer a T-62-be, és egyszer a P2-be is, csak össze kell adni a találatokat. Az pedig, hogy a sebzõk átlag alatt sebeztek, szintén látszik abból is, ha az átütõ találatokból levonod a nullásakat (10-5), és a maradékkal (5) elosztod a kiosztott sebzést (2200).

A mellélövések meg megint no comment kategória, hogy a lövéseim fele nem is talál...
Ha ez nincs elcsalva, akkor semmi!

Solten:
Vereség ez sem lett, de az utolsó megmaradt tankunk nem találta meg az utolsó élõ artijukat, és lejárt az idõ, így lett döntetlen egy simának ígérkezõ döntetlenbõl.

Solten
Na akkor nem csak engem szivatott meg a csiter sz@r Grille, azt gondoltam artyarnyekban csucsulok :) A masik kis tetvet (SU-26) mifele modon nerfeltek, nem erzem veszelytelenebbnek :)

Saor Alba

Nem volt nálad elég prémlõszer.

Solten
Tegnap igy jartam, irtam a platoontarsamnak hogy a kozelre leadott loveseim fele elszall az eterbe, de nem erzem hogy user error, megerositett hogy nala is igy van. Bar kinosan probaltak minket akadalyozni, nyertunk... Heheheheee.

Saor Alba

Na, akkor meg ne csak sírás legyen, ha tudod, hogy tud ilyet is ez a tank. :-) 8 csatám van eddig vele, egyszer szedtek ki egy lövésbõl, egy brit 10-es TD. Biztos vagyok benne, hogy sok olyan csatám lesz vele, ahol sebezni se tudok és az arty már a roncstelepre küld, de valahogy úgy érzem nagyon jó kis TD ez. Nekem az M103 volt elátkozva. Szerintem rettentõ jó tank, de azzal van a leggyengébb gyõzelmi arányom.

Rendben lammaer, két hónap múlva jelentkezem a grafikonommal. Én az Assaultot továbbra se kapcsolom addig be, majd akkor benyomom kísérletképpen, aztán meglátjuk. Nekem a WIN6-om emelkedik, az EFF-em viszont stagnál. Ez nagyon érdekes, fõleg, mert szoktam foglalni is. Gondolom a most elkezdett új ágak stock jármûvei miatt. De lehet, hogy kész ennyi most ennyit tudok. Bár nem érzem, hogy rosszul menne, érdekes.

Én még mindig azt mondom, valaki tegyen már fel egyszer replayt egy ilyen csúnyán elcsalt meccsrõl.
Rohadnának meg az ilyen szemét, elõre eldöntött meccsekkel:

20 lövésbõl 8 mellé, 2 pattan, 5 nullás, és az 5 sebzõbõl 4 átlag alatti...
Tényleg nem tudom, mért kell ennyire undorítóan elcsalnia a játéknak meccseket?!

Ejj a kicsi artik, mostanában jobban megszívatnak mint a nagy böhömök. Grille meg SU25 (vagy mi) olyan hegyek mögé belõ ahová T8+os csatákban a nagyok el se látnak és végigkempelhetNÉM az egész napot anélkül hogy rám tudnának lõni.

A tudatalattim mindig tudta, hogy ezek szinte függõlegesen lõnek, de mindíg meglepõdök hogy "még ide is te rohadék???" :)

Kedvenc utolsó mondatom (nem tudom már kivel voltam) is egy kicsi artihoz kötõdik: "nyugi, csak egy grilléjük van, nem lesz itt gond".

Hackerek esetén eddig is visszadták a prémtankodat - konkrétan tudok egy emberrõl akinek szétbarmolta egy csávó az accát, és miután bizonyította hogy az acc az õvé, a prémtankokat visszaállították neki. Sajnos a creditet meg a creditért vehetõ tankokat illetve a legénységet nem, szóval azt grindelhette újra. Elsõkezes infó, nem haver haverjának a haverja.

Szóval ez a hülyéknek egy gesztus (aki egy 7-12K értékû prémtankot véletlenül elad, na az inkább "babuin" mint az 500 effesek :D. Ha szándékosan, akkor 550 effessel egyenértékû. Mondjuk én venni se vennék ennyiért prémtankot, sztem rohadtul túl van árazva, de hát különbözõek vagyunk)

Valamit valamiért? :)

(amúgy legutóbbi emlékem a WTrõl hogy még nem biztosak benne hogy nem lesz reset - persze akkor gold refunddal. Lehet azóta van frissebb infó)

Hétfõ estig oda leszek fesztiválozni. Szóval ha addig beszabadul valami troll akkor a moderátorokat tessék nyaggatni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

igen mert itt volt reset... war thunderben nem lesz :)
Na, akkor még azokat is megvehetted, ingyen.

Akkor a WOT béta azzal hogy ingyen aládraktak mindent szarabb volt mint most a WT, ahol fizethetsz ugyanezért?

Hopp aztán eszembe jutott egy ellenpróba - itt az enyém, permanensen be van kapcsolva az encounter és az assault is. Ennek ellenére megakadtam, sõt "visszesés" is van. Megyek eret vágni :)

Amúgy érdekes módon, nekem az eff és a WN6 ratingom mozgása nagyon szépen együttáll a WRel :)

de volt... Churchill III és Matilda..... PZ B2 meg PZ38h 735f.. meg talán az S35 :)
Igy van, mert ingyen rakták alád a goldot (3000 / hó volt).

Prémtank tényleg nem volt ha jól emlékszem, de minek ha mindenki permanens prémiummal játszott, nem nagyon kellett creditfarmer köröket futni :)

Érdekes lenne statisztikát látni, hogy valóban ennyit nyomna az encounter a latban.

Amit most tudnék javasolni, hogy 2 hónap múlva térjünk vissza újból a grafikonodra... ki tudja, lehet hogy lesz megint esés, encounter ide vagy oda :)

hahaha! múltkor majdnem eladtam a k.... nyát neki! 30% WR-em volt vele....
de már felhoztam 50+ra :P
tankosban béta alatt nem lehetett cuccokat venni pénzért...
De ne add el fél óra múlva ha 2x is vesztesz egymás után vele zsinórban :D

ja és ez ferdinand nem elefánt :)
Aha, béta idõszakban.. :)
Hogy is volt ez a WOT béta alatt? :)

Nyugi, õk is ráéreznek majd a free to play ízére....

harmadik vagy negyedik csatám vele full stock-ként :)
Én szeretem az assaultot és az encountert is, nekem minden be van kapcsolva.

Assaultnál a többség már rájött hogy kinek mi a teendõje, nem nagyon látok támadónál kempereket - védõknél meg ugye célszerû a kemp (ott szokták elszúrni amikor a védõk is támadnak, és az egyik oldal túl messzire elrohan elõre).
Egyébként mostanság a lekedvesebb pályám a malinovka assault, védõ és támadó oldalon is (nem véletlen csinátam a FAQba róla pályaleírást).

Encounterben meg azt szeretem, hogy ott a legrövidebb úton neki kell menni az ellenfélnek (itt a kezdõhelyek ugye általában közelebb vannak egymáshoz mint normálisan). Elég sokan rájöttek már erre, szóval jó kis pörgõs csaták alakulnak ki, nem kell hosszú percig utazgatni amig action lesz :)

A játékosbázis ugyanaz éjjel/nappal, hétköznap és hétvégén is. Az hogy valaki skilles vagy nem, az nem függ se életkortól (igen, tizenévesek is tolhatják jól és 30-40 évesek is tolhatják jól vagy rosszul, aitt a fórumon vannak példák mindegyik esetre), se nemzettõl (igen tudom, sok a lengyel :) ), se bõrszíntõl.

A játékot akkor játszd amikor ráérsz, tedd oda magad, csinálj amit tudsz és ennyi. Vagy nyertek vagy vesztek, és pici esélyed lehet döntetlenre is.

Sajnos mostanában mindenki másra keni azt hogy veszt és mások statjainak ócsárolásával van elfoglalva. Érted, egy játékban ahol ha valakit az elején kilõnek és egybõl tolja hogy "noob team", nehéz megmaradni a semleges úton, de próbáld meg.

Az eff és a WR közti egyenes arányosság megmutatja, hogy az esetek többségében ha jó vagy, akkor gyakrabban fogsz nyerni. Nem kell összesküvés elméleteket gyártani, abból úgyis csak mindíg vita van anélkül hogy pro és kontra tudná bármelyik oldal is az igazát :)

Igazad lehet. Az Assaulttal az a bajom (bekapcsolnám én azt is), hogy gyengébb csapattal, ha támadni kell unicum játékos sem fog nyerni bármit is csinál, ha a csapat csak kempel. Csak egyedül játszom, 3-as szakasz talán már tud valamit csinálni, de még úgy is nehéz hárman támadást vezetni, ha többiek semmit nem csinálnak.

Ezt a képet pedig foxbat88fx-nek küldeném. 8. csatám a monstrummal, full stock (nincs se BIA, se hatodik érzék még, csak venti). Nem is kell erre a nagy fegyver, nekem a 200 pen már régóta elég. T-54-el már megszoktam. Valami hihetetlen jó tank ez az elefánt.

Akkor valami spéci szart szereztem... :D de legalább ingyen vó't. Tier15-ös amerikai bomber, de 200k kredit, viszont majd fosni fogja a pénzt ha sikerül összekaparni
eott
Odabasz!

http://www.youtube.com/v/VEO2reBnuYU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
micsoda? aranyért tudod megvenni mint itt wot-ban
Igen, csak ott nem az van h neked kell összefarmolni a kreditet a prém repülõre? Mert ha jól sejtem úgy mûködik félig-meddig. Szereztem egy prém repülõt (gift) de kreditbe kerül és drága... nagyon.
Randomban lehetnének kisebb létszámú csaták.
Vagy FFA az is sokat dobna a játékélményen.
Amikor kikapunk mennék pár kört mindenki ellen....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hehe war thunder mennyivel normálisabb mint a WG csapata.....

ott 23e ft-ért kapsz 5db repülõt, 2 hónap prémet, 10.000 aranyat :)
csaba90
jó az a Löwe :) átlagba tényleg a körül hoz, de azért mentem már vele 158.000-es kört is :D igaz a Type 59-el is lehet 155.000-est :D

Csaby

miért, te úgy gondoltad hogy minden köröd 100e felett hoz majd ???

löwe-vel átlag 45-e jön be, szóval így gondolkozz, ehhez ugye kellenek 25-30ezres körök is !

Löwe-vel mákos Pascucci, egyébként nem nagy szám. :)

Véleményem szerint az assault és az encounter mód is kedvez a jó játékosoknak. Mindkét esetben sokat lehet segíteni a csapatnak a megfelelõ helyezkedéssel, spotolással (és még csak scout tank se kell hozzá:D) stb. Az elején a felvonuló tankokat mutatva, nem teljesen inkompetens csapattársakkal kis szerencsével percek alatt nagy elõnybe lehet kerülni. A mostani patch-vel ráadásul az assaultos pályákon a támadó félnek is sokkal több esélye van. Én jobban kedvelem õket, mint a sima csatákat.
Egy kis érdekesség:

Pár nappal ezelõtt megfordult a fejemben a fenti grafikont látván, hogy feljövök több fórumra is és megkövetem a "szopóág" összeesküvés elmélet hirdetõit és kénytelen kelletlen, de igazat adok nekik. Egyértelmûen éreztem, hogy bármit csinálhatok nem nyerünk és lassan már egy hónapja ment lefelé a gyõzelmi arányom. De elkezdtem gondolkodni vajon mi lehet ennek az oka. A reggelek helyett fõleg estére, munka utánra terelõdött át a játék. Fáradtan játszani biztosan rosszabb. Volt két nagy event mostanában, amikor általában rosszabbul szokott menni, a sok kevésbé koncentráló játékos miatt (hogy szépen fejezzem ki magam), de nem ez kevés lesz magyarázatnak. És beugrott, hogy mi az, amit kb. egy hónapja megváltoztattam. Nem tudom van-e valakinek rá tippje, de elárulom. Már kezdetek óta kikapcsoltam az Assault módot, egy hónapja pedig az Encountert is. Csak egyetlen ok miatt, ez pedig El Halluf, ugyanis azon a pályán van Encounter is és gyûlölöm az a pályát. Gondoltam, ha kikapcsolom, kevesebbszer kapom. Ez be is jött, de kiderült, hogy az Encounter az én igazi játékstílusom. Pár napja visszakapcsoltam és csodák csodája minden a régi. Nem tudom közületek készített-e ezirányú saját statisztikát, de szerintem nálam az Encounter csaták 60-70%-a nyerés lehet ezek alapján. Szóval most még azt mondom nincs "szopóág". :-)