World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a fehér csillag a TP ugye? 165 van jelenleg, az elsõ toronyhoz 40 kell a másikhoz 100 de azokat sem tudom megvenni...
polluxware
így van kompenzálva az OP-sáága(baromfipulykamellfilé)

am Iváncsa city :)
Okés! Akkor a képzeletedre bízom milyen lehet!<#nevetes1>
Gondoltam Pákozd miatt.
Meg mer szereted sz itókát csak itteni legényke lehetsz ;))

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Tank ász napom van ma úgy tûnik. Ez a tank tényleg nagyon OP. Teljesen fullos, mert a med ágat már végignyomtam így rögtön rá tudtam tenni a jó fegyvert. Egyetlen nagy baja van ennek a jármûnek, hogy prémium nélkül 95%-ban mínuszosak a csaták. Gondolom nagyon drága a lõszer bele, illetve 1-2 mindig mellémegy vele, de nekem más 8-as tankom tuti pluszos. Szóval ez nem túl jó hír, fõleg mert nagyon jó vele menni.

Nem, nem szolnoki vagyok..... Gárdony nincs messze... múlt héten jártam arra ;)
Na meg ugye pénz is kell majd hozzá, nem elég csak kifejleszteni! Mindkét adatot ki írja ha rá viszed a nyilat a modulra. Ennyi!
Bocs de annyira röhögtem hogy benéztem a kérdést.
Sry bro.

hali! Meg fogod tudni majd venni õket ha elég csatát lenyomtál ahhoz hogy össze gyûljön a megfelelõ mennyiségû TP-d azaz tapasztalati pontod! Az hogy mennyi tp-re van szükséged az adott modul megvásárlásához, ki írja neked a kis ablakban ha rá viszed a nyilat például.
Én Gárdonyban :)

A garázsban a tank alatt található 3 ikonra kattintva tudsz vásárolni ha van credited ill a tank teherbírása megfelelõ.
Ha nem kiírja hogy fejleszd ki a nagyobb teherbírású láncot.

Fox Szolnokon lakik, én meg Miskolcon <#nevetes1> (Ha jól tudom)
Mivel mi szerintem közel lakunk egymáshoz küldhetnél belöle nekem is.
Csak elötte még megyek verekedni máshova ezért lehet hogy csak holnap tudnék odaérni

Hali! Még újonc vagyok. Hogyan kell modulokat (torony stb) venni a tankra? A boltban van 3 fajta de nem tudom megvenni/kifejleszteni õket. Nincs mire rányomni...
Küld el priviben ha gondolod, semmi hátsó szándékom nincs vele hidd el!<#wink> Akkor valóban küldök neked egy kis birs pálinkát hogy meg kóstold mi milyet iszunk ha olyan kedvünk van!<#awink> tudom hogy szereted a jóféle lõrét!
hát ha nem viccelsz én megadom a címemet! :)
De hülye vagy!<#nevetes1> Én kapnék az alkalmon és küldeném a címet!<#nyes>
óóóó feljelentelek bioritmus izgatásért!!!! <#finom>
Köszönöm! Pontosan erre voltam kíváncsi!
Szeva barátom!<#eljen><#nevetes1> Van jó birs cuccom! Mondjad a címet küldöm a kóstolót!<#hehe>
No én így gondolok ezekre a játékostársakra is, akiket említettél. Áll a tank elõtt már a hetediket lövi bele és csak pattog, el se találja, de tolja neki rendesen mehát ott az a dög le kell nyomni. Ha nem megy elsõre majd lemegy huszadikra. "READY TO WORK! WORK, WORK!"

Ma délelõtt 18k-s kék m103 Erlenberg duplazászlós menet. Obj704-el egyedül feltett felsõ hídhoz, lemming hadsereg elindul lefelé, spammelem az F7-et veszettül, jön is a segítség az említett játékos robog felém. Becampelek a ház mellé me három arty van az ellennél, tapasztalt társam megállás nélkül átrobog a hídon hatalmas taktikai érzékrõl téve tanubizonyságot, hiába írom neki ne menjen át maradjon ezen az oldalon úgyis csak itt tudnak átjönni, csak beássa a túlparton lévõ házak közé magát. Ahol ugye arty tudja lõni, két oldalról tudják lõni, meg úgy mindenki. No meg is jött e100 barátunk, két pajtásával együtt egy t54e1-el meg egy m103-al, ki lõtténk hõsünket, akit még csak fedezni sem tudtam me ugye házak közé beállt senkire nem láttam rá. Majd megjegyzi azért ölte meg az E100, mert nincs meg neki a legnagyobb motor és nem tudta leforogni és hát lehet nem jó ötlet átjönni heavyvel a hídon, mert zsínórban hatodszorra lövik itt ki.....<#violent>

Lehet erre bármit is mondani?
Megnéztem két sorozat részt inkább.....

Az elit alakulat mindenre ad 5%-ot (akár egy venti), de minden legényednek kell, és csak akkor mûködik ha mindegyiknek 100%-os.
pálinkafõzõgép használatának a képességét! :)
Olvasd át ezt.
Jé lammaer bátyó<#wink> Te mindent tudsz az ilyenekrõl, az elõzõ kérdésemre (elit alakulat) tudsz válaszolni? Köszi!
Hali!

T69 legénységén mit érdemes elõször kifejleszteni??? Most lettek 100%-osak! Még egy kérdés<#smile> Az elit alakulat képesség pontosan mit is csinál? Ha azt választom akkor az összes legénynek azt tegyem föl, vagy elég egy embernek kifejleszteni?<#fejvakaras>
Egy artistának add meg a címedet, valszeg ilyen korúhoz a pedók mennének :)

(tudom hogy csak vicceltél)

Hehe.. az "ÖHÖ" volt a kulcs :)

Fel kell gyújtani 5 tûzoltó nélküli maust, ammorackelni 3 is7-et. A maradék tankot meg elég, ha spotolod az artyknak :)!
Roger6
50 kg, 110 cm, na, akkor jössz? Bár én nem vagyok annyira profi mint te, hogy egy AT-t kilõjek 3 lövésbõl, ugyanis a random faktor mindig beleszól. Nálam, nálad nem, tudom. <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Elég sokat beszéltünk errõl a témáról, mutogattunk embereket különféle statisztikákkal, nem szívesen kezdeném újra a témát.

Vegyük a legyegyszerûbb érvet: ha annyira belenyúlnának a játékba hogy ha te megfeszülsz akkor sem tudsz sebezni meg nyerni, akkor nem lennének égbekiáltõ különbségek emberek teljesítményei között. Mert hát szakesz is hiába pró, ha szergej nem akarja hogy sebezzen úgyse fog, kabalaállatkánk meg autóaimmal és szét fogja lõni a t95-t.

Ezt látod?

Arra.

Hirtelen a warcraft 1 ugrik be, ara gondoltál? :)

Részvétem.
Kitalálom 273cm magas vagy 170kg és nagyon megversz mindenkit aki egy tankos játékban nem ért egyet veled?!
Stimmel?

Pales27
Megjöttek a Rezer contestes eredmények. T62-vel 1916 xpvel nyertek és a 10.nek is volt 1547 xpje. Nem tudom mit kell csinálni ekkora xphez. 10k dmg ért 1588at nekem...

Roger6
Édesapám halott (92), édesanyámtól pedig 2002-ben költöztem le. De a címemet szívesen megadom privátban.<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ne haragudj anyukád vagy apukád nincs otthon?
Beszélnék velük.....

Miért ne nyerhetnéd meg akár a 10-ket is zsinórba?
Mégis hány emberrõl tudsz akinek sikerült?
De ha te mondod biztos nem nyúlnak bele a játékba.Esetleg valamivel alá is tudod támasztani?

De hogy csak SU tankja legyen...
Még Loltrakival sem ment egy kört se. <#vigyor>

Roger6
Nyugi, õ kilövi 500 méterrõl az AT weak spotját bármivel. Õ igazi profi, nála nincs random, ezt fogadd el.

Te akkora pro vagy, hogy 10-bõl 10meccset kellene nyerned? Ha 6-ot már nyertél, miért kellene nyerned a hetedik meccset is? De ha te mondod, akkor biztos, hogy belenyúlnak a meccsekbe. Esetleg valamivel alá is tudnád támasztani?
Jövõhéten az eddigi szavazatok alapján nagy valószínûséggel a BatChat. francia közepes tankról fogjuk elkészíteni a youtube videót. A Bat mindenféleképpen egy jó választás. A videó talán majd meghozza hozzá a kedvedet. <#hamm>

Ha gondolod, akkor adj le rá egy szavazatot a wotinfo.hu oldalon. Link ebben a hozzászólásban #227479 (klikk rá)

Stream minden hétfõn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Dehogynem megy a sumákolás meg lehetne írni úgy is a találatokat hogy segbelövöd 500 sebzés minden egyes alkalommal!
Akkor vajon miért nem teszik???
Az AT7-el egymás után volt 6 nyert meccsem szerinted mi lett a 7-dik eredménye?
Vagy mondjuk lösz egy revolveressel valami tanknak a seggébe 6-ból biztos lesz egy ami nem sebez hiába löttél ugyanoda.
Persze fel lehet töltögetni replayt hogy lehessen okoskodni hogy amit a csata hevébe meglépett az mér volt hülyeség így egy óra gondolkodás után... de minek??

Montly
Sziasztok! Nemrég kezdtem még a játékot de lelkes amatõrként lenne néhány kérdésem a tapasztalt játékosokhoz. :) Jelenleg prémiummal tolom tier 4-5 környékén Amcsi heavy ágat. Szeretnék egy scoutot tier X-re. A Batchat-et olvastam a legjobbnak de a francia ág nem nagyon vonz. Van esetleg még hozzá hasonló jó felderítõ tank azon a szinten? Esetleg a német Leopard?

Nem tudom, hogy kitették-e már mások ide, de a wotinfo.hu oldalon megint lehet szavazni. Ezúttal a tier 10-es CW tankok közül lehet szemezgetni. :)

Stream minden hétfõn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Solten
De mar nerfeltek par kisebbet, volt anno egy video amiben SerB vodkagozos fejjel ecsetelte hogy ez nem a World of SU-26 hanem a WOT :)

Saor Alba

Ezek alapján nem igazán vannak buffolva a kis artyk(T4-6), nem igazán pontosak. Vagy csak én látom így?

Olvastad valahol tõlem, hogy a Löwe bevételével van bajom?
Nem ez az elsõ prem tankom, ne mutasd be, hogy nem minden körben dõl a lé.
Nekem a játszhatósággal volt-van problémám. Annyira lassú, hogy már T95 feelingem van benne.