World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 perc alatt... elképesztõ <#falbav>#falbav>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szerintem azért van ennek is közönsége, meg annak is. Valaki jobban szeret létezõ tankokkal játszani, nem pedig kitaláltakkal.
Az meg a másik, hogy a kezdetleges wot tehctreeben ugyanúgy panther2 volt a top med a németeknél, és a t-54 meg a szovjeteknél. Amúgy simán lehet, hogy pl a Maust még berakják.
Emlékeztek tegnap írtam, hogy 5/25 volt a nyertes csaták aránya egész nap alatt. Most eddig 9/16. Szóval egyszer fent, egyszer lent.
Vagy egyeseknek úgy, mint egy sorozat magyar címe, vagyis Egyszer fent... inkább lent 😄 (Eastbound & Down)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
am ja.... régen amikor nem volt fizika wot-ban hányszor szorultatok be egy kiálló szikla darabba vagy háztörmelékbe stb.???
úúúúúú azon mindig mennyire felbasztam az agyam anno <#zavart1>#zavart1>
azért az elég "durva" volt ahogy a stug fejreállt egy sziklától, de még kezdeti formában van az a game
emlékezz vissza milyen volt a WOT zárt béta idején.....(ha nyomtad akkor)
tetszõs az a game, grafikára über brutál és legalább nem HP sebzéses rendszer van.
még két és fél hét és indul a béta, akkor már jobban összelehet majd hasonlítani a wot-tal
visszasírod Te még az M7-et <#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Jajj hozom a popcornt. Na ezért nem mondunk ítéletet valami felett ha fogalmunk sincs hogy mûködik fõleg ha több ezren látogatjuk a blogunkat mert komplett idiótát csinálunk magunkból. <#eplus2>#eplus2>
"FrankyK tried to test the camo factor of the new 8.9 tank destroyers on the test server. As a spotter, he had a Löwe with 100 percent crew and optics installed (so that the viewrange is beyond 400 maters).
Here’s what he found:
“Sichtbar Freies Feld” means “visible on open field”
“Sichtbar Busch” means “visible when hiding behind a bush”"
wowp release date
The release of World of Warplanes, which was previously scheduled for September 26th, will be postponed until November 13th.
szóval kb 7440 token

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ki kellene matekoznom,hogy meglesz-e az 1 hónap prém.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én szóltam is neki ne csinálja <#miaz>#miaz>
Aztán mikor visszakapta az accountot csupaszon ráírtam megkérdezni tõla na hogy megy a játék a SU100Y-al? (volt vele már 3 csatája) Hát valahogy szerintem nem volt boldog mert azóta sem válaszolt. <#zavart1>#zavart1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
1. Arty buff
2. TD nerf
<#idiota>#idiota>
Tudjuk, tudjuk... itt mindenki hülye, és egyedül te vagy damage panel...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ