World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T10 es csatákat kell otthagynom bassza meg 9-0 11-0 13-1...
Napközben már nem is játszom, mert annyi a kretén de ILYENKOR???
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az meg, hogy mi lóg ki nem releváns mivel a motor tüzet sem oltja el a víz a játékban. Bár lehet próbálkozni, egyszer még sikerülhet is.
ha ez neked láma módszer, akkor nincs mirõl beszélni <#szomoru2>#szomoru2>
Kör, csata, battle, tetszés szerint?
Megyek az IS-el elõre, egy JagdPanther rámlõ, de lepattan másodikra viszi a hp-m egy részét, aztán kilövöm, majd megjelenik egy Chi-Nu szembõl, és kivégez két lövéssel. Rohadna meg az összes sárga g...
:D
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

-Csak 2-3 új ág lesz 2014-ben.
-A HD kliens 2014-ben jön.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amúgy fasza kis tank ez a T-34-1.

Ha a saját számom írom be, ki ad! Ha csajomét, ki adja õt ! na meg rohadhat az egész...
Basszus ezt akkor így a Gabi nagyon benézte! :)
Ezt nem is tudtam, hogy beverem a számot a fb keresõbe és kidobja a találatot! Hasznos... :)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
kíváncsi vagyok nagyon... ma is rengeteg volt a vereség :(

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
beregiztem de nem találom
kíváncsi lennék a tegnapi 20%-os WR-emre :D
Prémium idõtartam hozzáadva: 1
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Én erre ezt mondanám: óvatosság.