World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze a fizetõsöknek cumi.<#alien2>#alien2>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Akiknek benne a pénze(prém)az szopi.Én már nem fogok költeni erre,szal panaszkodnom sem szabad többé.<#alien2>#alien2>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
nekem a patch óta rengetegszer fordul elõ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

AT-15-nek epic DPM-je van!!!
úgy levertük a németeket hogy csak úgy füstöltek :D:D
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

nekem nincs az az isten, hogy kihúzzak egy X-es tankot!!!!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
'FV207' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 2 730 000.
nah!!! ez is megvan! 30. tier 8 <#finom>#finom>
na most aztán nem fejlesztek már semmi új tankot!!!
várom a peccseket :D
más kategória, csak a lassúságuk közös
az AT-8-at sajna már könnyebben szétkapják, viszont a fullos gunnal távolról nagyon tud darálni
de epic sniper gun van rajta :D
AT2 vs AT 8?
Ezt most alakítottam. Ha gyorsabb a kicsike visszaérek a foglalást nullázni és talán lehozom.
Szóval ez gyilkos kis jószág, érdemes szintet váltani?

angelus1991ster.blogspot.hu
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Toldi Marder hasonlít rá. Habár a Toldi sebessége 50 km/h.
nagy gun-ra sok szopás kell, vagy sok free exp
de azé!!! képzelj már el egy 128mm-es állat átütésû sebzésû gun-t ha berak top tiernek :D:D
de 9-eseket is szarrá szeded vele.... igaz papír szegény mint a barom és lassú is
141 csatám van vele, mellé 223 kill, ami sztem nem rossz :D
Na és errõl érdemes lépni tovább? Többen szidják a következõ tier VII TD-t, mint a bokrot. Ez remek szúrásokat visz be háttérbõl.
AMX-re valami tanács?
igaz csak tier 4-5ig kb. :)
és még jól is néznek ki :D
most veszem vissza a Marder 38T-t... amikor kijött a peccs hamar túlmentem rajta, adok neki még egy esélyt :)
úgy is most adtam el azt a kurva awfull panther-t!!! 94k exp-t szedtem rá
csak elég lesz már a RU251-re....