World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lobbyban várakozók fele t8-as. Utána pörgeti a homokórát másfél-két percig, hogy bevágjon az alsó négy tank közé 10-es csatában.

Körbenyalhatják a heréimet.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Köszönöm, nagyságrendekkel jobb lett.
A legnagyobb probléma számomra a kategóriák ilyenfajta keverése.

Kifejtettétek ti is elõttem, és lehet, hogy a várakozási idõk miatt van,én nem tudom, de akkor is szemét módon idegesítõ, mikor a nyomorult T34-esemmel (ruszki), V-ös lévén bedobál VI, és VII-esek közé. 2 perc alatt, bármilyen szituban úgy kapnak szét, ahogy nem is akarnak. Ennyire béna már nem vagyok, a többi vassal egész jól megy, de ezzel totál szívás... A büdös életben nem lesz XP-m a továbblépéshez. Az elõdje, a T50-es még durvább volt, VIII-asok között szinte mindig!
Ha ez, és az össze-vissza teleportáló tankok nem lennének, a világon semmi bajom nem lenne a WoT-al...
Bocs, a sok sirámért.
ma 10kört mentem a chito-val 21 tankot lõttem ki és még nem sikerült leduplázni...komoly
"a tény, hogy a tanknak specializált legénysége van-e (ss. vagyis, ha egy parancsnok lövés is egyben, a való életben nem tudná egy idõben megfelelõen ellátni a két posztot) vagy sem, a jármû jellemzõiben látszik"

Akkor ezért van az, hogy bár a számok nem erre utalnak, de mégis rosszabb az Indien a Panther II-nél. Elõbbinek eggyel kevesebb a legénysége.

"SerB egy író, írnia kéne és nem játékokat fejlesztenie, vegyen fel hivatásos játékfejlesztõket!"

SerB inkább úgy néz ki, mint egy alkoholista maffiózó vadállat, aki megölte az elõdjét, és most élvezi az olcsó kurvákat.

"Azt kívánom (mindannyian), hogy bár ilyen könnyû lenne. Ha csatlakozási probléma lép fel, az mindig összetett. Lehet internetszolgáltatói oldali gond, lehet a játék/csomag forgalombani változások, és sok más dolog. Bármelyik lehetséges problémát is elég nehéz orvosolni."

Vagy inkább le kéne szokni a vodkáról, és helyette új szerverekbe fektetni a bevételt. Nem?

"A forgalom X-szer több lett 2011 óta és már más a helyzet. A forgalomban hataémas ugrás következik be minden frissítéskor, ami túlterhel néhány/sok hálózatot és internetszolgáltatót. Néha nehéz kideríteni, hogy melyik oldalon van a hiba."

Biztos még 2011-ben elveszett a szerverszoba kulcsa, azóta is keresik, azóta sincs server upgrade.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Délután nem voltam gépnél, így csak most tudok válaszolni 😊
Az új az benne, hogy sokkal szigorúbban büntet minden nemû csapat sebzést, mint eddig. Ezért akár egyetlen ilyen kis szefós kilövéséért is banolhatnak. Ráadásul ezek platoonban voltak, szóval szinte biztos, hogy ha az egyiket ki is lövöm, utána a másik csinálta volna ugyanezt, akkor pedig már tuti, hogy kivágtak volna...

Lucifer001:
Az idegeim egyáltalán nem jók, de a 3x legénység xp-t nem szerettem volna a banamákon tölteni 😄
Egyébként a csapatról is elég szomorú képet fest, hogy még így is én lettem a top sebzõ, hogy az a kis kretén végig elõttem táncikált, és még a kezdõkört sem tudtam elhagyni...

Gondolom T8-al mentél, annál mostmár feature hogy sokat kell várni. Így próbál révenni a WG arra hogy játsz magasabb tierben, mert valamilyen oknál fogva az emberek nem akarnak feljebb menni.

Az új patchben adott magyarázat meg több mint szánalmas - most is, 1xxx T8as tank mellett van összesen 50 T9 meg T10, szóval pont azzal gyorsítanák fel az MMet hogy a T8akat gyakrabban rakják össze magasabb tierrel? Átlátszó ez kérem....

Isten tudja, de 2 hónappal ezelõtt (amikor kicsit félretettem a WOTot), marhára nem emlékeszem hogy a T8ban várni kellett volna. MOst meg hogy elvben felgyorsították azzal hogy a T8at töbször dobják nagyob tierbe, hirtelen megnõtt a várakozási idõ. Nyilván azért mertkevés a T9 T10, és meg kell õket várni.

96* és 60
én is 1440*900ban tolom
69 és 60-at adtam meg értéknek, most jobb mint volt
1440x900 (16:9) beállításokkal ezeket az adatokat számolja ki:
Desired horizontal FOV: 90
Calculated vertical FOV setting: 65

Átírtam de nem változott semmi. Olyan az egész, mintha húznák vissza a tankjaimat.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/355299-0811-how-do-you-change-the-fov-back-to-normal-solved/

szivat a rendszer
Nektek mûködik ez a FOV megváltoztatás? Megcsináltam azt amit a weboldal ír, de nem változott semmi.
azzal még nem próbáltam ,de most töröltem a modokat.Megnézem akkor kidob e.
patchaou
Hazufgság akkor lenne ha azt állítaná a wg, hogy történelmileg/technikailag hiteles. Ilyet viszont soha nem állítottak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

na most nézegetek mindenféle speddtest oldalt, igaz hogy 100Mb/s helyett csak a fele van, de ettõl nem hiszem hogy lagolna.
amugy a melohelyemen is akad, pedig ott 120megás fiberpower van
Hazug a játék, ha nem raknak bele egy olyan játékot ami létezett a valóságban akkor az egész játék egy nagy hazugság. World of some tanks.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nekem ez a TisBACK-féle hangmodtól volt, miután letöröltem, rendbe jött.
Köszönöm az ismertetõt😄

És mai:
- olasz heavy ág? "No comment"
- biztosan lesznek olasz hajók a WoWs-ben, és lehet, hogy olasz gépek WoWp-ben
- a szórás a távolsággal egyenesen arányosan növekszik (SS: azaz ha egy ágyúnak 100 méteren 0,3 méter a szórása, 1000 méteren 3 méter lesz)
- “Miért nem veszi figyelembe a játékosértékelésetek a spot sebzést, mikor ez az alapja a könnyû tankos játékmenetnek?” A: “Mindjárt leírom. És a csúnya nézést se felejtsétek el!” (SS: ez egy vicc, általában ha valaki olyasmit reklamál a játék jutalmazási rendszerébõl, ami SerB szerint lényegtelen, így válaszol: "Azért ne jutalmazzon a játék, ha csúnyán nézel az ellenfélre?")
- van rá esély, hogy lesznek tankok, amelyeknek lesz kiegészítõ páncélzatos (SS: például kötények) alternatív testük
- SerB szerint az olasz med-ág top tankja egy auto-loaderes Leopard I lenne (SS: ezt Raptor_Fulcrum találta), de ez még nincs eldöntve
- nem lesz WoT a Playstationre, mivel a WG-nek Microsoft-exkluzív szerzõdése van
- WoT Unix és Linux alatt? "Van egy kis gond az OpenGL-el. Majd meglátjuk, de pár hónapon belül biztos nem."
- A japán szupernehéz tankok még mindig tervezési fázisban vannak
- A Hellcat statisztikái rendben vannak
- nem mondunk semmit az idén megjelenõ prémium tankokról
- a Sturmtiger T10 lesz (SS: valószínûleg még nem 2014-ben)
- SerB nem biztos benne, hogy a Chi-Ru projekt nem csak egy háború utáni alaptalan kitaláció-e, de ha nem, akkor bekerülhet a WoT-ba
- SerB szerint a RU251-gyel kapcsolatos problémák egy részét már megoldották
Sunsetjoy
Én is pont ezt akartam mondani.

Amúgy 15megabites upc, Miskolc.
Az elsõ 1-2 nap borzasztó volt, azóta egy picit mintha javult volna. Bár a hétvégén kb. maximum 5 meccset játszottam.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Maala
Modnélküli játékkal is?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nemtudjátok mitõl van ,hogy az új pályánál nem enged belépni és kidob?
patchaou
Remélem nem tart örökké de ne Offoljunk XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ToCsEk
tegnapi:

- nem lesz lehetséges a Bitcoin-al történõ arany vásárlás: "Nem - és cukorkákkal sem fizethettek."
- a jelek szerint, több "régi stílusú" Szovjet prémium jármû (lassú, jól páncélozott mint pl. Matilda, KV-5, Valentine) nem lesz ("már éppen elég van belõlük)
- a tény, hogy a tanknak specializált legénysége van-e (ss. vagyis, ha egy parancsnok lövés is egyben, a való életben nem tudná egy idõben megfelelõen ellátni a két posztot) vagy sem, a jármû jellemzõiben látszik
- ha valaha lesz WoT MacOS, Android és *nix rendszerekre, akkor valószínûleg egyzserûsített grafikával fognak rendelkezni, egyelõre nincs több információ
- K: "SerB egy író, írnia kéne és nem játékokat fejlesztenie, vegyen fel hivatásos játékfejlesztõket!" V: (Ser😎: "A szavam eláll ettõl a menõ hivatásostól😊 Hogy lehetséges, hogy még nem vágtuk gajra a játékot a tanácsaid nélkül - Nem értem!"
Overlord blog:
- jelenleg dolgoznak a felderítõk újraegyensúlyozásán: "Az egyik egyensúlyozási kitétel az LT-k újboli életképessé tétele. A többi osztály elrontása nélkül. "
- a jelek szerint foglalkozni fognak a bokrok és fák álca-hatásával
- a jelek szerint a lag progbléma "nagy dolog" a Wargamingnek
- "Van egy Mester kitüntetésekkel kapcsolatos hiba. Dolgozunk rajta."
Nagyobb pályákkal kapcsolatban:
"Igazából már egy jó ideje teszteljük a nagyobb pályákat. Összetett dolog ami magába foglalja a teljesítményt és játékmenetet. Nem mondanám, hogy kész terv van rá egyelõre."
A túl sok 153 és 15-4 csatákkal kapcsolatban:
"Ezt nem erõsítik meg a statisztikák. Csak így látszik."
A lag megszüntetésérõl:
"Azt kívánom (mindannyian), hogy bár ilyen könnyû lenne. Ha csatlakozási probléma lép fel, az mindig összetett. Lehet internetszolgáltatói oldali gond, lehet a játék/csomag forgalombani változások, és sok más dolog. Bármelyik lehetséges problémát is elég nehéz orvosolni."
és
"A forgalom X-szer több lett 2011 óta és már más a helyzet. A forgalomban hataémas ugrás következik be minden frissítéskor, ami túlterhel néhány/sok hálózatot és internetszolgáltatót. Néha nehéz kideríteni, hogy melyik oldalon van a hiba."
MM egyensúlyról:
"Normál csatákban csak a top 5 jármûhöz biztosítunk egyenlõ egyensúlyt. A csapat többi tagjához engedékenyebb a követelmény."

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Maala
Nem baszod, hogy putnoki vagy? Lehidalok.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala

Vixy28
Én nagyon szeretem, megtartottam fun tanknak, miután kifejlesztettem a churchill I-et. 100-as legénységgel és szellõzéssel 1.68 az újratöltési idõ. Úgy összességében gyors töltés, kicsi sebzés, jó átütés és IV-es szinten kifejezetten kiváló páncél. Négyes tankok alig ütnek át, gyakran a páncélvadászok is pattannak. Röviden ennyit tudok elmondani amit a Matiládával tapasztaltam. 😊

Még jó hogy rakott be olyat is az MM ami nem táras

patchaou
Hmmm most hallottam olyat két embertõl is, hogy 200-as a pingjük de nem lagolnak <#wilting>

patchaou
Parisat 15/2 Putnok, eddig 40-50 néha max 70. Patch óta 80-90 és néha kiakad...

Ez a Wot urológia.

Ez valami új fícsör, hogy több mint egy percet kell várni a várakozóban?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

teljesen rendben van ez az MM 😊
egyenlõen elosztja a tier X-eket <#hehe>

Ha már ilyen kurvanagy csalentin nap vót, nagyban. akkor kipróbálom Matildát. Vélemények a tankról?

Vixy28
Nálam nincs lag, szerencsére. Nekem nincs okom panaszra. 😊De egyébként ez nem szolgáltatótól függ. Nekem t-home van, barátomnak UPC, és amikor kijött a patch mindkettõnknek laggolt. Most már nem. 😊

Ki írta hogy az Objekt 430V2-nek jó a páncélja? Hadd röhögjem ki, a motorháztetõ annyira vékony, hogy autoaimerek simán belövik szembõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kérdezd meg nyugodtan. A következõ válaszok lesznek:
1. Úgy jó, ahogy van, te vagy a hülye.
2. Úgy szar, ahogy van, a wg a hülye.
3. Összeesküvés elmélet, helikopter vagyok.

Jól is néznénk ki, ha minden patch után így lenne😊 Azért van a fórum, hogy aki nem tud valamit, kérdezzen (bár ez látszik rajta a legkevésbé egy ideje).
hát nem tudom hogy mennyire lehet szolgáltató függõ, de nálam is egyértelmûen a patch óta nagyok a ping értékek
nem olyan régóta játszom, ezért nem tudom hogy ez minden új patch után így megy e?
vannak még érdekes dolgok, de azok már gondolom nem a szolgáltató miatt, és szinte rá sem merek kérdezni 😄
Nemtom, csak egy ötlet volt: mert van akinek laggol, van akinek nem, és ha a szerver ugyanaz, akkor egy másik változót kell keresni.

Nálam UPC. Ja, és Felvidékrõl.

Nekem a legutóbbi patch elõtt 20-30ms volt a ping, sose laggolt. Most meg folyamatosan 50-100-150ms a ping és a led pirosan villog. Van, amikor nem érezni nagyon, van amikor célozni és menni se tudok.

T-home 30/5,Graz-ból.100ms-es ping mellett volt kb 2 másodperces késés.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Sosem laggolt a mostani patch elõtt. Azóta többször is. A pingem régen 60 volt max, most 100 körül mozog. Játszhatatlan ugrások a patch napján voltak és most, kb. olyan 5 csatánként. T-com, ország közepe, de szerintem ez egyáltalán nem szolgáltatófüggõ dolog.

Úgy írták itt a szerverek helyét megváltoztatták.. ennyire lehet hülyeség csak 😄

Mobilnettel tolom (Pannon GSM, Hipernet), Bp, 2-es szerver. A patch elsõ napján laggolt, azóta egyszer sem.
ez hülyeség már régóta upc-is vagyok semmi bajom nem volt egész sokáig a wot-tal most szokott idõnként lagolni, másik 60 bites net nehogy már probléma legyen a játéknak
Ja, és csak hajnalban (6kor ha felkelnek a purdék) vagy késõ este (9 után, amikor elmennek aludni a purdék) játszom.

Lagprobléma: sztem érdemes lenne megnézni, ki honnan/milyen szolgáltatóval játszik. Hátha ez vmi szolgáltatóspecifikus.

Én T-com, Budapest, és a patch óta egyszer sem laggolt soha.