World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- csoemeles korlatozott
- ket loves kozott az ido borzalmas
- camo mint olyan nem letezik - el-halufon tuloldarol elsonek spottolnak be.
ossze sem merheto az amerikai aggal.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
A francia nemzet egyéb tankjaival amúgy is hadilábon állok :)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Pedig az E75-SüTI páros kellene...
Igaz, teljesen jól vannak így a férgek, sõt, még sok skill is kell hozzájuk. Gondolom nem kell magyaráznom meddig éltem, igyekeztem hátul maradni, takarásban, a nagyobbak mögött, de persze így is megtaláltak, rám szálltak, és mielõtt még visszatehettem volna a láncot, már meg is zabáltak. Puliszom az összes aberráltat, aki ebben leli örömét.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
buzi az összes artista
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Annyira utáltam ellenfélként fostalicska gépekben ülve, hogy már nem kívánkozik...
Lõni viszont szeretem az IS-3-at. Látják sárga statom és kiállnak elém.
suba én most húzom az elsõ TD ágam. 2 nap és T30. Proto elég szívás arty csemege gép. Kötsög kempelõs csapatba beállok én is. Ennyi artyval nem lehet nehéz tankkal normálisan játszani.
Miért nem inkább anyád csecsével játszol ahelyett hogy normális emberek normális kommentjeit szedegeted le az oldalról???
Ez valami kibebaszott privát oldal lett itt? Azt hiszem ideje az ráírnom az SG-re. (ugyebár azonos nevû fórumokat nem tolerálnak, ide pedig nem lehet kommentezni)
az sg fórum annyira 2014
Ami nem lenne baj, ha nem lenne 10-10 mindkét oldalon.
Ma ilyen TD dömping van?
A WN8 sem a legjobb mérõszám, hiszen gyakorlatilag a sebzés alapján osztályoz. Itt van két köröm, ahol nem a sebzésem volt a lényeg, hanem a spot; mégsem kaptam epic értékelést:

az sg fórum annyira 2014
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
WoT: Nishizumi77
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
-mozgékony
-nagy alfa (barátságos 225 pennel, reload se borzalom)
-erõs oldalpáncélzat amivel kivállóan lehet alkalmazni a sidescrapert (így nem a frontra hagyatkozol)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Harom gyozelem utan a 4. csata ez lett: REPLAY
Mondjuk meg kellett dolgozni erte mert majdnem 6km-t mentem a csata alatt.
Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.