World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

es meg szamos egyeb jotulajdonsagarol en is beszeljunk:
- csoemeles korlatozott
- ket loves kozott az ido borzalmas
- camo mint olyan nem letezik - el-halufon tuloldarol elsonek spottolnak be.

ossze sem merheto az amerikai aggal.
Savaran
Nekem olyan csillagháborús starwars jedi tankoknak tûntek, star trek vagy starship troopersbe illenének leginkább :D csak a rekesztár miatt szeretném kipróbálni, még sosem volt rekesztáras tankom, havernál kipróbáltam amúgy és ott tetszett :)

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Sunsetjoy
Én is úgy voltam vele, hogy szinte kifejezetten szerettem a francia nehéz ágat- tier 7-ig. Utána olyan erõs váltás van szinte minden téren...
A francia nemzet egyéb tankjaival amúgy is hadilábon állok :)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Savaran
Én minap kezdtem el a flanszia nehéz tank ágat, de valszeg 8-asnál megállok, fun tanknak jó lesz :)

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Egyrészt. Másrészt ezzel az ágyúval nem lehet supportolni. Baromi lassan szûkül, és irtó pontatlan. Szóval ha el is akarsz találni valamit, akkor szépen álldogálsz fedetlenül ameddig be nem szûkül, aminek általában az a vége, hogy a leadott 300-as sebzésû lövésért cserébe (100-as ágyú) úgy ezer dmg értékben kaptál pár sallert. Remek biznisz.
Hát én hírbõl tudom hogy az egy megosztó cucc. Írtó nagy és papír valamint a legjobb löveghez csak 4 lövedék dukál... Az elõdjét várom mert azzal egy tárból lehet alkotni, de emez only support. Csak ugye hogy supoortolj ha 1-2 arty csapás kivégez :D
Én ma vettem meg az AMX 50-120-at, többnapos, vért izzadós, prém nélküli T34 farm után, de el is ment pár hétre a kedvem a WoT-tól. Nem tudom, hogy kéne játszani ezzel a tankkal, hogy élvezhetõ legyen, de az tuti hogy nem úgy, ahogy én próbálom. Pedig elég sokféleképp próbáltam. Az undorítóan retardált csapattársakról, és a gusztustalan, aljadék artykról már ne is beszéljünk. Jót fog tenni egy kis szünet.
Na én is jókor akarok újra ezzel játszani...:D Ezeket a kommenteket olvasva kezdem úgy érezni hogy van kékosztriga mód (plot twist: mindig is volt:D )
Pedig az E75-SüTI páros kellene...
Következõ kör, épphogy csak pozícióba érek, kikukkantok a fedezék mögül, puff az ezres pofon a GW Féregtõl, meg a moduljaim kétharmada. Vissza se tettem a láncot, a többit már elintézte az elõrenyomuló ellenség. Visszataszító.

Igaz, teljesen jól vannak így a férgek, sõt, még sok skill is kell hozzájuk. Gondolom nem kell magyaráznom meddig éltem, igyekeztem hátul maradni, takarásban, a nagyobbak mögött, de persze így is megtaláltak, rám szálltak, és mielõtt még visszatehettem volna a láncot, már meg is zabáltak. Puliszom az összes aberráltat, aki ebben leli örömét.
buzi az összes artista
azt latom , de a tul sok info kozott elveszik a lenyeg

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Gépem bírja látod...
Count Adyn
Ez milyen ûrhajós játék?:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zegi Norbi HUN
Ha a topik témájának megfelelõen írtál kommentet, akkor tényleg ökölszorító a dolog...

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Kapott sebzést nézzétek.
http://kepkezelo.com/images/x78e7kkqf72qfya3441.jpg
buzi az összes artista
mijki
R-N-G

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Az én csapatom valamiért mindig csak zöldekbõl áll, az ellenség meg mind csak vérvörös piroska, mégse gyõzünk mindig... Nem értem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Múltkori akcióba megvettem az IS3-at, de még nem mentem vele egy kört sem.
Annyira utáltam ellenfélként fostalicska gépekben ülve, hogy már nem kívánkozik...
Lõni viszont szeretem az IS-3-at. Látják sárga statom és kiállnak elém.

suba én most húzom az elsõ TD ágam. 2 nap és T30. Proto elég szívás arty csemege gép. Kötsög kempelõs csapatba beállok én is. Ennyi artyval nem lehet nehéz tankkal normálisan játszani.
Had kérdezzem már meg, melyik faszarcú törli állandó jelleggel a hozzászólásaimat?
Miért nem inkább anyád csecsével játszol ahelyett hogy normális emberek normális kommentjeit szedegeted le az oldalról???
Ez valami kibebaszott privát oldal lett itt? Azt hiszem ideje az ráírnom az SG-re. (ugyebár azonos nevû fórumokat nem tolerálnak, ide pedig nem lehet kommentezni)
kérsz róla képet privibe vagy mi??

az sg fórum annyira 2014

OP TD-k

Ami nem lenne baj, ha nem lenne 10-10 mindkét oldalon.

Ma ilyen TD dömping van?

Van barátnõd?
Sokat játszok T69-el és 4-bõl 3-szor biztosan viszem az IS-3 frontját 173-as pennel, de inkább 4-bõl 4-szer. Annyi a trükk, hogy nem az alját kell lõni, hanem ott, ahol a lánctalppótlók vannak vagy nem tudom mi az a két fekete az elején, de az sima weakspot rajta valamiért. Ettõl függetlenül nagyon jó tanknak tartom az IS-3-at, de nem a páncélja miatt, hanem az ágyúja és a mozgékonysága nagyon jó. Illetve arctámadózni kell vele.

A számok (jelenleg a WN8) mutatják meg, hogy mennyire fejlõdsz. Ha valamit csinál az ember, akkor próbálja jól csinálni; ha jól csinálod, és hatékony vagy, akkor jó esetben élvezed is.
A WN8 sem a legjobb mérõszám, hiszen gyakorlatilag a sebzés alapján osztályoz. Itt van két köröm, ahol nem a sebzésem volt a lényeg, hanem a spot; mégsem kaptam epic értékelést:

1v1?? most a 3. skill lesz 75%-os :D

az sg fórum annyira 2014

Goldal persze :D

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mindkettõ. KT játszva, de a T32-vel sem volt nagy ördöngösség.
A kettõ közül melyik? <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

T8 heavyk már akkor is röhögve átlövöldözték.
Mert régen mikor még nem jöttek be ezek ez elszállt 9 csillió penetrationös ágyúk akkor még jó is volta páncélzata. Kapott 2 nerfet is, egyet maga a tank meg egyet a normalizációval ha jól emlékszem.

Én azt csinálnám hogy elkezdenék húzni egy másik ágat míg össze nem gyûlik a free XP az ágyúra. Tudom lassú módszer de az a mélytorkos szopást a stock ágyúval nem tanácsolom. <#idiota>

mondjuk az is vicces h hat meccsbol tier5osokkel egyetlen alkalommal sem mentem a sajat tierjukbe..
Csak nekem tûnik fel mostanában mennyi ghost shell van? Azelõtt sosem panaszkodtam emiatt, mivel ezer csatában ha egyet láttam, de ez most már botrány. Naponta két-három alkalommal nézem végig, ahogy közvetlen közelrõl lõve a lövedékem szépen átsuhan a célponton, és becsapódik a mögötte lévõ házba/pajtába/hegyoldalba. Kritikus helyzetekben baromira nem vicces.
wz-111 még az is-8nál is gyorsabb (és jobb) :P

WoT: Nishizumi77

Savaran
Én az is8-is tekintettem "közepesnek" olyan mozgékony TT(Taktikus Tank) :)

Manapság már semmi sem elég jó :D
Count Adyn
Mintha az orrán lapítottak volna egyszer

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ha neked az is3 közepes....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Count Adyn
Namég 5k xp és végzek a csirivel:) az már csak 10 vereség:D

Én csak az akció miatt vettem meg múltkor az is3-at. Egyébként szerintem max. közepes tank, seholse szuper, és az állandó ammo rack rosszabb, mint a kt-n a motor. Egyébként csapat csatában bmikor 1-1-ben nyerek Kt-val, ráadásul kicsit messzebb is látok. Tekintve, ha azt beleforgatod az is3 lövésébe, az bizony pattint. Egyébként Sp-vel a front lemezét 50%-ban át tudom tolni ap-vel, fõleg ha picit forgatva van szembõl, akkor a merõlegesebb oldalit lövöm. Szóval azt én sem tudom, ki találta ki ezt a páncél dolgot, max sidescrapre jó az is3. De nálam Sp-nél kb az is3 a lélektani határ, ahol már tolom a goldot bele, nem szoktam veszõdni, a keresetbõl bõven telik rá, chat meg némítva van, nem izgat ki mit gondol.
Azt, hogy ha a spaced armor részt találod el, és lehetõleg nem tök merõlegesen, akkor jó eséllyel elnyeli a lövést sebzõdés nélkül.
Ez a frontpáncél mítosz ez csak ilyen urbán legenda. Az Is 3 frontja arra van hogy kb 190-200 pen alatti tankok ne állítsanak meg. Amúgy elõnyei:
-mozgékony
-nagy alfa (barátságos 225 pennel, reload se borzalom)
-erõs oldalpáncélzat amivel kivállóan lehet alkalmazni a sidescrapert (így nem a frontra hagyatkozol)

A jó ágyú hiányzik,az oldal hmmmm KV-1S-el mindig sebeztem az oldalát akkor mit jelent az a spaced armor?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ha ennyire szenvedsz vele miert nem tolod T8 company-ban? Ha jol tudom ott ha nyers kapod az ellenfel exp-jenek az 50%-at is pluszban es nem kerulsz 9-10-esek koze.

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

mijki
Mozgékony, jó az ágyú rajta. Igazából ennyi. :) Szerintem a T32 jobb, azt jobban is szeretem.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A jó mozgékonysága, jó ágyúja, spaced armor oldala, heavy viszonylatban jó álcázása, tapasztalatlan játékosok ellen kemény tornya.
Akkor milyen elõnye van egyátalán mert eddig csak hátrányokat kaptam vele.Állandóan azt hallom hogy az egyik legjobb 8-as,akkor milyen lehet a legrosszabb.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hogy ne csak siras legyen a forumban.
Harom gyozelem utan a 4. csata ez lett: REPLAY
Mondjuk meg kellett dolgozni erte mert majdnem 6km-t mentem a csata alatt.

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Az IS-3 páncélzata sosem volt erõs, nem tudom miért terjedt el ez a tévhit. Szembõl 200 feletti pennel már nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy pattanj róla.