Anyák napja

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Amúgy Anyum is mindig ezt mondja, és a pszichológia könyvek is, meg a pedagógia tanárok is, és a Bábosik féle Neveléselmélet könyv is..

[/spam]™

CattiBrie
Én mondtam! Szia! Catti vagyok! <#wave>

[/spam]&#8482;

norbre
ezt ki mondja?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

CattiBrie
3 éves koráig lehet csak egy gyereket nevelni.

[/spam]&#8482;

Pistike 007
Ez fájt.

MerlinW
Pl mert életet adott neked?

[merlinw.org]

<#worship>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

norbre
egyetértek.. hiányosan fogalmaztam.. a gyermek alatt egy szülõ, felnõtt gyermekét értettem, a felnõttként meghozott döntéseit

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Az embereket természetesen egy ideig tudják csak kontroll alatt nevelni, a bölcsödével, késõbb óvodával, iskolával kibõvül egy gyermek környezete, de az ember a magával hozottakat nehezen felejti. Régebben olvastam egy könyvet melynek címe, hogyan NE neveljünk tökéletes gyereket. Az írónõ szakmai tapasztalatokkal is rendelkezik és egyenesen állítja, hogy 6-8 éves koráig lehet csak egy gyermeket nevelni, utána a környezete fogja formálni. De egy szülõnek igen is nagy befolyása van abba, hogy milyen környezetben nõ fel a gyermeke. Tehát az állításod inkább úgy lehet igaz, hogy nem mindenért a szülõk a felelõsek. Nem véletlen ám az, hogy a kiskorúság alatt a szülõ vállal felelõsséget gyermekei tettéért. A 6-8-12 éves Gazsika tetteiért valószínûsíthetõen a szülõk felelõsek vagy legalábbis a legnagyobb részében.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

norbre
egyébként a hsz-od tartalmát is félreértettem, most olvastam el rendesen 😊
a nevelés nagyon fontos és meghatározó, de egy idõ után nem biztos, hogy egy gyermek döntéseiért a szülõk hibáztathatóak

norbre
akkor félreértettelek.. bocsi 😊

😊
Félre értettél, nem is Rád céloztam, hiszen csak úgy általánosságban mondtam és fõleg azért Neked, mert ahogy olvastam a véleményed és a hozzáállásod közelebb áll hozzám mint mondjuk #7 vagy #16 😊

norbre
mennyiben kérdõjeleztem én meg ezt az ünnepet? csak annyit próbáltam elmondani hogy nem a mennyiség hanem a minõség a lényeg

Hmm

Az Édesanya nélkül felnövõktõl eltekintve azt hiszem azok az Édesanyák akik olyan gyermeket neveltek erre a világra, aki egy ilyen egyszerû, de annál nemesebb ünnepet is megkérdõjeleznek, talán meg sem érdemlik, hogy megünnepeljék.

norbre
szerintem soha nem az ajándék a lényeg, hanem hogy a másik érezze hogy (örömmel, jó szívvel)gondolunk rá.. és ezt ki lehet fejezni egy öleléssel is vagy azzal hogy felhívod pár percre

<#eljen><#eljen>
Velõs. Kicsit kirohanós, de velõs. 😊

Kiegészíteném még azzal, hogy hogy nem kéne ez a nap, mert minden nap úgy kéne élni, mintha anyák napja lenne. És nõnap, és Valentin-nap, és Karácsony is. 😊

Goruck
volt egy rajzfilm, sokat törtem a címén a fejem, de meg van: NED varázsgõtéje! 😄 Nemtudom ismeritek-e, ott azthittem, hogy anyáknapján az anyukáját kell elajándékozni másnak. Ill. mindenki elajándékozza az anyját anyáknapján. Azóta anyummal mindig ezen poénkodom ilyenkor...😊

Ez csak ilyen szösszenet volt 😊

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Mr_no_NaMe
debunkóparasztarcú itt némelyik...én úgy nõttem fel, hogy anyák napja van, és legalább olyan fontos mint a születésnap..ha egyáltalán ilyen hülye sorrendekbe bele akarunk menni (ne akarjunk). Egy nap, amikor az anyáké a figyelemcsokor. Szokás, kultúra, van azt kész. Jó, most lehet mondani, hogy nem kéne ez a nap, mert minden nap úgy kéne élni, mintha anyák napja lenne, de ez megint csak kötözködés.
Ha valaki inkább felbõdül, minthogy vegyen 1 szál csokit, vagy énnemtudommit az anyjának, aki miatt legalább ülhet a seggén és babmulhatja az sg-t, akkor ezt inkább az anyukájának bõdülje.
Lacee86
Írsz egy szép verset, vagy csinálsz egy fotókból összeállított montázsszerû képet stb. Vmi egyedinek lehet h örülne. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Pl. azzal, hogy nem mész haza. :-D

ja...epic lol

Gladiator
hirdeted rövid i... -.-

Gladiator
hallod, kurva reklámjaiddal húzzál már a pékbe. Mit hírdeted az aréna plázát mindenhol?

btw, lacrimabilis49 = asorabor

Május elsõ vasárnapja

Mikor van anyák napja ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sickness
anyák napja <#szomoru1><#rinya><#sir>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Hegi90
<#ticking>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rage47
de reklám :|
22 komment kozul te vagy az elso aki ajanl vmit, elszomorito, marmint az arany...

Rage47
miért érdemli meg?
Metalmilitiakid
nem is te lennél 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Lacee86
Ez nem az emlékeztetésrõl szól, de anyukád ennyit nem érdemel meg, h anyák napján felköszöntsd??

Valamibõl meg kell élni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Köszi a tanácsot.Holnap úgyis ráérek legalább van idõm szétnézni és keresgélni a kuponos akciókon.
asorabor
moderálva

Narxis
Lassan már mindennek és mindenkinek van napja. Anyák napja, költészet napja, egészség napja...halottak napja. Szerintem ez hülyeség, vagy kényelmesebb a 365 napból 1 napon emlékeztetni a szeretteidet arra, hogy fontosak neked?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bandee1987
szorri. töröltem.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Mephike
Nem sok ünnepnapot tartok számon, de az anyáknapja a születésnap és a karácsony mellett van nálam fontosságilag elkönyvelve. Szégyelném magam, ha elfelejteném.
Byzhouse, remélem majd ha szülõ leszel, a gyerekeid is ílyen mély együttérzéssel fognak viseltetni feléd... bár jobb ha az ilyen ember nem szaporodik.

pxxl

All hail the double x!

SHADOWEYES7
Baromságokat ne kommenteljetek!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Tinman
Bizony! Közeleg a mayák napja! Fusson ki merre lát!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lacee86
Hát sok érzelem beléd se szorult, azt látom...

byzhouse
miért érzékenyülne el bárki is ilyen hülye szokás miatt? O.o

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

pxxl
azt már tudja, h nagymama 😊 de nem 40 évesen lett az 😄

All hail the double x!

SigS
Közeleg nayák napja

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
Ja, pl. hogy nagymama lesz 40 évesen <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Aquir
és még így is meg lehet lepni valamivel 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pxxl
én tudom h felhívom h boldog anyák napját, majd egyszer lemegyek. 😊 se autóm, se pénzem, se idom nincs 130km-t utazni.

All hail the double x!

Közeleg Anyák napja.Ilyenkor az ember kicsit elérzékenyül és azon töpreng,mivel is ajándékozza meg édesanyját.A szokásos tulipán helyett most valami mást is ajándékozna de nem tudja,hogy mit.Rengeteg lehetõség van és tényleg az egyszerû kis mütyürkétõl a drágább ajándékig széles a sklála.Ti mit gondoltok?Esetleg tudtok ajánlani olyan helyet ahol a tanácstalan ember is talál valami elfogadhatót.
Oldal 1 / 2Következő →