Anyák napja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
a nevelés nagyon fontos és meghatározó, de egy idõ után nem biztos, hogy egy gyermek döntéseiért a szülõk hibáztathatóak
Félre értettél, nem is Rád céloztam, hiszen csak úgy általánosságban mondtam és fõleg azért Neked, mert ahogy olvastam a véleményed és a hozzáállásod közelebb áll hozzám mint mondjuk #7 vagy #16 😊
Az Édesanya nélkül felnövõktõl eltekintve azt hiszem azok az Édesanyák akik olyan gyermeket neveltek erre a világra, aki egy ilyen egyszerû, de annál nemesebb ünnepet is megkérdõjeleznek, talán meg sem érdemlik, hogy megünnepeljék.
Velõs. Kicsit kirohanós, de velõs. 😊
Kiegészíteném még azzal, hogy hogy nem kéne ez a nap, mert minden nap úgy kéne élni, mintha anyák napja lenne. És nõnap, és Valentin-nap, és Karácsony is. 😊
Ez csak ilyen szösszenet volt 😊
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Ha valaki inkább felbõdül, minthogy vegyen 1 szál csokit, vagy énnemtudommit az anyjának, aki miatt legalább ülhet a seggén és babmulhatja az sg-t, akkor ezt inkább az anyukájának bõdülje.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
btw, lacrimabilis49 = asorabor
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Byzhouse, remélem majd ha szülõ leszel, a gyerekeid is ílyen mély együttérzéssel fognak viseltetni feléd... bár jobb ha az ilyen ember nem szaporodik.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
All hail the double x!