Tales of Fantasy (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am mértne lehetne kezdõknek oldalt csinálni ?o.o
Szerintem pont annak lenne értelme ..
Am aries szerveren vagyok ottani magyar guildet keresek meg azt hogy kik vannak ott egyeltalán magyarok.<#vigyor>#vigyor>
Combat arms: CloudHUN Tales of fantasy: PredrogHUN (2. szerver) Flyff: PredrogHUN
Combat arms: CloudHUN Tales of fantasy: PredrogHUN (2. szerver) Flyff: PredrogHUN
★ 汤姆 李
Az igaz, hogy a béta után nem törlik a karaktereket? A játék chatben írták, hogy nem lesznek törölve(nem nagyon tudom elhinni).
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Meg tudná valaki mondani, hogy hol lehet backpacket venni?
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
★ 汤姆 李
REAL MADRID
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Húzok addig más karaktert más irányba és reménykedek,hogy megjavul.
★ 汤姆 李
REAL MADRID
Bug report-ot megírtam,lehet törölnöm kellene a karakterem és újat kezdeni?
★ 汤姆 李
REAL MADRID
REAL MADRID
Rég láttam ennyire kidolgozott,igényes free mmo-t és még csak beta lol!
De komolyak a mount-ok is meg az armor-ok.Irányítás toppos graf is profi de itt vannak még grafikai bug-ok egyenlõre.Zene szép egyéb hangok is.
Betütipus egyéb infók-kiírások változásra szorúlnak.World map így még nem az igazi minimap rendben van.
Specializálódás teljesen jó.Marksmanig meg sem állok és ha belefér béta fázisba akkor a Druidát meglesném még😛
Semmi akadás full grafon,nice:-)
Na,ma nem alszok:S
★ 汤姆 李
#31: vidd a karaktered fölé a kamerát és lemerül
GET OVER HERE!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Mûködik már??
★ 汤姆 李
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
már mennie kéne, de nálam gond van
belogolok, szervert választok, aztán semmi
van egy enter gomb, de, ha arra rákattintik, semmit nem csinál.
Nálatok mûködik ?
★ 汤姆 李