Készül a Dracula 4 és a Syberia 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na akkor most mi van?
every damn day
Syberia 3: Vmi kép nehogymár ne legyen, 2 hónap múlva meg kéne jelenni...
every damn day
Still/Life második része valóban nem lett valami jó játék, eléggé le is húzta mindenki. Syberia 3 csak akkor jöjjön ha amögött is Benoit Sokal lesz. Különben kb olyan lesz mint a S/L 2... Amúgy meg tényleg megkezdõdött a fenti játékok felújítása, a Syberia 1 és 2 nemrég jött ki gog.com-on (ahol mindig minden játék XP és Vista kompatibilis, ezáltal elvileg Windows 7 kompatibilitás is megvan). És már ott is az Anuman van feltüntetve kiadóként..
Nekem a Still Life 1. része nagyon tetszett, de a 2. nagy csalódás volt.
Microids nem szûnt meg, nem tudom ez honnan jön. Blikk? A Syberia 3-t PC-re pedig már egy éve bejelentették...
Úgy tûnik, hogy hajbakaptak a SONY-val, ezért alakultak gyengébben az eladások.
Úgy tûnik, hogy hajbakaptak a SONY-val, ezért alakultak gyengébben az eladások.
Microids-hoz kötõdik még a still life, nem? Az naon yó, fõleg 2. része is van. Nem tudták eladni? :S
Fákjúal!
Syberia 3-at a nepnek!.... 1. es 2. resz egyike azon keves jatekoknak amit akarhol,akarmikor szivesen jatszok..megunhatatlan....
Syberia 3 jöhet <#eljen>#eljen>
Remek hírek - ezt szeretem!
A cikk illusztrációjaként szolgáló képet nagy méretben be lehet szerezni valahogy?
Mondjuk 1680*1050-ben...
A cikk illusztrációjaként szolgáló képet nagy méretben be lehet szerezni valahogy?
Mondjuk 1680*1050-ben...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Microids mikor és miért szûnt meg? Ennyire rosszul ment a szekér? :S
A Syberia 3 nagyon várós...
A Syberia 3 nagyon várós...
Syberia rulez, nagyon tetszett.