Készül a Dracula 4 és a Syberia 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na akkor most mi van?

every damn day

Syberia 3: Vmi kép nehogymár ne legyen, 2 hónap múlva meg kéne jelenni...

every damn day

Still/Life második része valóban nem lett valami jó játék, eléggé le is húzta mindenki. Syberia 3 csak akkor jöjjön ha amögött is Benoit Sokal lesz. Különben kb olyan lesz mint a S/L 2... Amúgy meg tényleg megkezdõdött a fenti játékok felújítása, a Syberia 1 és 2 nemrég jött ki gog.com-on (ahol mindig minden játék XP és Vista kompatibilis, ezáltal elvileg Windows 7 kompatibilitás is megvan). És már ott is az Anuman van feltüntetve kiadóként..

Nekem a Still Life 1. része nagyon tetszett, de a 2. nagy csalódás volt.
Microids nem szûnt meg, nem tudom ez honnan jön. Blikk? A Syberia 3-t PC-re pedig már egy éve bejelentették...

Úgy tûnik, hogy hajbakaptak a SONY-val, ezért alakultak gyengébben az eladások.

ffxi
Microids-hoz kötõdik még a still life, nem? Az naon yó, fõleg 2. része is van. Nem tudták eladni? :S

Fákjúal!

Syberia 3-at a nepnek!.... 1. es 2. resz egyike azon keves jatekoknak amit akarhol,akarmikor szivesen jatszok..megunhatatlan....
Syberia 3 jöhet <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Remek hírek - ezt szeretem!
A cikk illusztrációjaként szolgáló képet nagy méretben be lehet szerezni valahogy?
Mondjuk 1680*1050-ben...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A Microids mikor és miért szûnt meg? Ennyire rosszul ment a szekér? :S
A Syberia 3 nagyon várós...

Syberia rulez, nagyon tetszett.
Zomil
Remélem a Syberia 3 megtartja azt a szinvonalat amin az 1 és a 2 volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"