12
-
syberia2 #12 na akkor most mi van? -
syberia2 #11 Syberia 3: Vmi kép nehogymár ne legyen, 2 hónap múlva meg kéne jelenni... -
Loverman #10 Still/Life második része valóban nem lett valami jó játék, eléggé le is húzta mindenki. Syberia 3 csak akkor jöjjön ha amögött is Benoit Sokal lesz. Különben kb olyan lesz mint a S/L 2... Amúgy meg tényleg megkezdődött a fenti játékok felújítása, a Syberia 1 és 2 nemrég jött ki gog.com-on (ahol mindig minden játék XP és Vista kompatibilis, ezáltal elvileg Windows 7 kompatibilitás is megvan). És már ott is az Anuman van feltüntetve kiadóként.. -
Evoluti0N #9 Nekem a Still Life 1. része nagyon tetszett, de a 2. nagy csalódás volt. -
bakagaijin #8 Microids nem szűnt meg, nem tudom ez honnan jön. Blikk? A Syberia 3-t PC-re pedig már egy éve bejelentették...
Úgy tűnik, hogy hajbakaptak a SONY-val, ezért alakultak gyengébben az eladások.
-
#7 Microids-hoz kötődik még a still life, nem? Az naon yó, főleg 2. része is van. Nem tudták eladni? :S -
cateran #6 Syberia 3-at a nepnek!.... 1. es 2. resz egyike azon keves jatekoknak amit akarhol,akarmikor szivesen jatszok..megunhatatlan.... -
Evoluti0N #5 Syberia 3 jöhet -
#4 Remek hírek - ezt szeretem!
A cikk illusztrációjaként szolgáló képet nagy méretben be lehet szerezni valahogy?
Mondjuk 1680*1050-ben...
-
Reg5 #3 A Microids mikor és miért szűnt meg? Ennyire rosszul ment a szekér? :S
A Syberia 3 nagyon várós... -
Mister #2 Syberia rulez, nagyon tetszett. -
#1 Remélem a Syberia 3 megtartja azt a szinvonalat amin az 1 és a 2 volt :)