A hivatalos Ong Bak 3 trailer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, hogy ez csak egy tréler, de irgalmatlan dinamikája és koreográfiája van némelyik jelenetnek. A 2. részt nem láttam, de nekem az elsõnél is jobbnak "hangzik" ez a rész...
Ez a 2. rész közvetlen folytatása. Én nagyon várom, mert imádtam nézni, amint a különbözõ stílusokat keverte a srác a bunyók alatt.
A 2. és a 3. résznek semmi köze az 1. részhez.

Bár ez a szobor-dolog lehet, hogy nem hülyeség...
Dynamic
Talán valami elõzmény-féle lehet. Gondolom a trailerben látható szobor az, amit ellopnak az elsõ részben. Bár lehet, hogy ez csak egy erõltetett belemagyarázás😊
Úristen, mi ez a fasság?
Huhuhúúú! Agyatlan zúzás! Éljen Tony Jaa!!! Õ még tud tökös bunyós filmet összehozni úgy látszik! Nagyon város!
Tyler1
ez most akk a 2. rész folytatása, de azt soha nem értettem h ez hogy ong-bak az elsõ rész után...
lett volna inkább más címe. egyébként én jobban szeretem azokat amelyik nem ilyen középkori varázslós vudus hülyeség, hanem a jelenkorban játszódik, normális sztorival.
azért 1 próbát ez is megér.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Dynamic
Tetszik. A 2. rész hiába próbált komolykodni, a történet elég gyenge és kaotikus lett. Ez egyébként a legtöbb ázsiai verekedõs filmre igaz. Legtöbb esetben képtelenek normális történetet összehozni. Valahogy a verekedésekben sem lehetett érezni azt a Tony Jaa féle dinamikát, ami miatt sokaknak kultikus figura lett. Szépek voltak a koreográfiák, de valahogy mit tudom én... Ennél a 3. résznél most mintha megint megcsillanna valami, amit hiányoltam a 2.rész harcaiból, de hát ez csak egy 2 perces trailer, majd meglátjuk...
Darth Sith
várós. ha legalább hasonló koncepció lenne a tekken múvi.. :F

Nem a lényeg, hanem a fontos!