Végre egy gladiátoros játék PC-re!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a késektõl kezdve a mesterlövész puskákig"
A modern idõt meg a fegyvereket leszámítva, kicsit beleélhetjük magunkat a spartacus vér és homok címû sorozat gladiátorharcaiba 😊
A modern idõt meg a fegyvereket leszámítva, kicsit beleélhetjük magunkat a spartacus vér és homok címû sorozat gladiátorharcaiba 😊
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Kicsit ilyen Waterworld mármint történetre leszámítva h világháború után meg h nem vízivilág 😊 és a kereskedés sem jellemzõ de 1ébként ^^
Hát azért a Rise of the Argonauts sok minden volt, csak nem gladiátoros. Shadow of Rome és Colosseum. Azok igen. Egy ringben csapnak össze a harcosok és ennyi. az Argonauts pedig mitológiai feldolgozás volt - annak is elég pocsék.
A Gladiator: Sword of Vengeance pedig 2003-as.
A Gladiator: Sword of Vengeance pedig 2003-as.
Kissé... Rise of the argonauts ugye...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akkor a cikk címe félrevezetõ?
Merthogy tavaly is volt "gladiátolos" játék PCre....
Merthogy tavaly is volt "gladiátolos" játék PCre....
Ezt szerintem rajtam kívül kevesen tolták csak végig, pedig akkoriban egy végigjátszást mindenképpen megért, igaz piszkosul nehéz darab:
Gladiator: Sword of Vengeance

Gladiator: Sword of Vengeance

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.