Végre egy gladiátoros játék PC-re!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
"a késektõl kezdve a mesterlövész puskákig"
A modern idõt meg a fegyvereket leszámítva, kicsit beleélhetjük magunkat a spartacus vér és homok címû sorozat gladiátorharcaiba 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Kicsit ilyen Waterworld mármint történetre leszámítva h világháború után meg h nem vízivilág 😊 és a kereskedés sem jellemzõ de 1ébként ^^
Hát azért a Rise of the Argonauts sok minden volt, csak nem gladiátoros. Shadow of Rome és Colosseum. Azok igen. Egy ringben csapnak össze a harcosok és ennyi. az Argonauts pedig mitológiai feldolgozás volt - annak is elég pocsék.

A Gladiator: Sword of Vengeance pedig 2003-as.
Tinman
Kissé... Rise of the argonauts ugye...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Akkor a cikk címe félrevezetõ?
Merthogy tavaly is volt "gladiátolos" játék PCre....

Tinman
Ezt szerintem rajtam kívül kevesen tolták csak végig, pedig akkoriban egy végigjátszást mindenképpen megért, igaz piszkosul nehéz darab:

Gladiator: Sword of Vengeance

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zola2000
Pcre is lesz az még oké, de azért nem ártana leírni a cikkben hogy azon kívül mire jön, mert nincs kedvem guglizni.

A