80
szex közben hallgatható erotikus zenék
-
Rpeee #80 http://www.youtube.com/watch?v=8JkbxMjhxSw
---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en -
Wolfsnack #79 link -
#78 -
#77 :DDDDDDDDDDDDDDDDd -
Daza500 #76 -
andersh #75 ydfkhgolfhghh -
#74 Parancsolj:
Erotic Sessions (2CD) -
#73 Dire straits - best of... -
cenzurázott
-
#71 amúgy ezt a válogatott cuccot nem tudnád feltenni valahova? mert így, hogy nem ismerem őket, elég nehéz összekapkodni egyenként.. -
#70 sokan vagytok akik ilyen "erős" zenét hallgatnak. szerintem egy szeretkezéshez ez nem illik. ritmus sem kell, sőt néha mozogni sem...legalábbis nem látványosan :) aki érti érti.
Egyébként tanulmánynak és egy új élménynek ajánlom mindenki figyelmébe a Tantra-szexet. nem kifejezetten európai embernek való, mert nem vagyunk nagyon nyitottak ( a többség) ilyenre, de azért kis gyakorlással már elsajátítható pár dolog. ehhez semmilyen power metál vagy ilyesmi nem való, csak szólok, talán még zene sem kell mellé. a tiszta csend, az hangulatosabb, meg a kis hangok :) -
#69 egy lájtosabb power metál, vmi szerelmes ballada, amiben jó a dobszóló, hogy meglegyen a ritmus :D -
Fidolorous #68 ez mindenre jó -
#67 nem vicces a kérdés manapság már...
én magam is az első érzelmekkel teli aktus, az első szeretkezés eljöttéig azt hittem, tudom milyen a jó szex.. de rájöttem akkor, hogy addig amit addig átéltem a nőkkel, legfeljebb csak maszturbálásnak hívható, csak épp nem a kezemmel... -
#66 no, csak hogy ne érje szó a ház elejét. Nekem Karuneshből van 19 szám ami válogatott, összes albumát figyelembe véve, bár nekem a New Age jön be legjobban, de van pár ami máshonnan van. lehet válogatni, kinek mi tetszik.
pl:
Karunesh -
#65 mondjuk ha vicc ha nem, azért páran tudják még, hogy mi az a szeretkezés? vagy már ez sem divatos sem lányoknál sem fiúknál? -
#64 úristen...ez mi? ebből egy démon szól? -
#63 Szerelmes éj -
#62 Hopp :D -
#61 aztak*rva :DDDD -
Gvik #60
Asszem nem kell magyarázni...
(Remélem látszik a videó.) -
#59 De még a goára kúrás is egy alternatíva. -
#58 Valamint küldeném a Nefogazztól a Megtaposlak, megalázlak című számot mindenkinek, aki szereti. -
#57 -
#56 régen rossz volt, most már nem:) -
#55 Régen rossz, ha zene kell a szeretkezéshez... -
rumkola #54 LOOOOOOOOOOOL
-
#53 és 3:00-nál jobb alul a csaj naggyon jó pozícióban van:D -
#52 ja amúgy úgy olvastam, hogy zene szerkesztéshez:D -
#51 -
Phat Smoker #50 ez is még jó kamatyolós zene Schiller-től:
-
extramagascsaj #49 -
Phat Smoker #48 naon szekszi
-
#47 Probáld ki erre de csaj szerintem nem fog megmaradni :D
-
Neoncsoves #46 Ez, de kizárólag ütemre jó -
CUCLI #45 massive attack
vagy Apparat - Walls komplett album -
Hugh Hefner #44 ez egy informatikai fórum. ráadásul az sg. te ezt a topicot komolyan gondoltad? -
Fbn Lx #43 annyira elképzeltem erre a dugást. végigröhögtem. -
Vlala #42 Bocs, nem bírtam kihagyni. :):):) -
Mátrixból a Zion party :)