A brit alsóház elfogadta az internetblokádokról szóló törvényt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van egy két kliensben elég erös titkositás de a trackerek nem mindig támogatják egyébként meg leszophatnak ha naplozzák az adatforgalmam 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Gyökér vagy ha ma ilyet írsz <#lama><#banplz>

Valaki tudja, hogyan lehet észrevétlenül torrentezni? TOR-ral elég lassú lehet :S

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Pontosabban: a jobbik a fidesz napközis (ifjúsági) tagozata volt, és ott gyûltek a hétvégi szalonnácik, majd a fidesznek is kezdett kínossá válni ez a kossuth teret teleszaró, tv székházat kifosztó csürhe, aztán lekoptatták õket, ahogy Hitler az SA-t, mikor már kész volt az SS. Ezek meg bevágták a durcit és saját pártot alapítottak, és mint látjuk van annyi barom akik rájuk szavaz. Mondjuk a cigányprogramjuk dícséretes, de mást nem adnék a kezükbe, max egy faszt.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Mike
jön a szép új világ
ha nem most, de elõbb után minden szart lenyomnak a torkunkon, és a végén még azt is ellenõrizni fogják ki mikor szarik

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Tetsuo
Persze, en orulok neki, hogy ilyenek, igy van lehetosegem sokat keresni rajtuk..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

B0nFire
Hogy mindenki tisztán lásson:

A kampánycsend egyes kérdéseirõl szóló 2/2007. (III. 19.) OVB-állásfoglalás 10. pontja szerint „Az állampolgárok, mint magánszemélyek közötti személyes kommunikáció – tartalmától és formájától (a többi között levél, SMS, e-mail, internetes napló /blog/) függetlenül – nem valósítja meg a kampánycsend megsértését.”

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

DjDano
Kampánycsend OFF

2002-2006 között hol volt a jobbik te nagyon idióta? A Jobbikot a Fidesz szülte, ne feledjük Vona Gábor polgári körök alapítói között volt, a polgári körök máig léteznek csak azóta radikalizálódtak, elég csak megnézni a New York-i polgári kör megnyilvánulásait.

Kampánycsend ON

B0nFire
Milyen kampánycsend megsértése?! A kommentelõk nem újságírók és közszereplõk. De még ha egy magánszemély politikai blogot vezet és ma cikket ír, akkor sem történik semmi az égvilágon.

Ez a kampánycsend úgy marhaság, ahogy van, és el kell törölni, mert a technika már túlhaladta. Nem lehet minden felhasználót a kampánycsend megsértése címszóval kimoderálni, vagy ne adj isten kitiltani az összes létezõ fórumról, és legfõképpen a weboldalaknak sem érdekük.

Csak amikor ezt kitalálták, még nem volt blog, meg webkettõ, meg közösségi oldal, ahová mindenki azt ír, amit akar. Nézz szét a fészbúkon vagy az iwiwen! Ezerrel sértik a kampánycsendet a felhasználók. Akkor most mindet rugdossák ki?

Nem gondolod komolyan!

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Solten
Ez az alsohaz szanalmasabb mint a magyar parlament:

Bar ott sincsenek sokkal tobben egy ules alkalmaval.

Saor Alba

Gondolom ha a szuper szénné cenzúrázott kínában mûködik egy VPN doboz, akkor az a ködös Albionban is fog. 😊

Hat a jobbikot az mszp hozta letre, nem tudom miert kell nekik kulon indulniuk.
nonicks
kampánycsend megsértése hmm?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

zola2000
Igen, sajnos már én is úgy látom hogy a jobbik is ugyanolyan idióta párt mint a komcsik (na jó az túlzás, de majdnem).

A

Ezek zsidók. Már megint lefizették a politikusokat. Mondjuk nem volt nehéz dolguk, mert mind korrupt.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Legend Killer
britney spears<#idiota><#hehe>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
õ dolguk.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ez az egész csak az elõjele annak, hogy a kormányok minden médium és minden ember fölött át akarják venni az uralmat.

A következõ törvény az lesz, hogy az emberekrõl egyénileg is jelentéseket kell tenni, hogy éppen mit tesznek a neten. Ezt úgy fogják elérni, hogy még felrobbantanak ezt azt, ahogy szokták. Aztán a félelem miatt az emberek többsége azt hiszi, hogy a kormány megvéd ezzel az intézkedéssel, miközben csak mégjobban az uralma alá von...

Nem részekben kéne gondolkodni, hanem egészben!

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Az lenne a brit alsóház amit a képen látunk? <#wilting>

Látszik nagyon komolyan veszik, már csak a sör hiányzik a kezébõl annak aki egyeltalán bejött...

Még szerencse, hogy kétkamarás ott a parlament.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

"én ismerem a Jobbikot személyesen"

mert ki az ?? 😄😄😄😄
Ha már az ügyvédeknél tartunk, vajon otthon (Hun) mikortól csatlakoznak a "nemzetközi normákhoz"?

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Narxis
De sértesz, úgyhogy feljelentelek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

De ugyanúgy ahogy az MSZP tevékenysége megszülte a Jobbikot, az ilyen intézkedések alapot adnak a kalózpártok létezésének és növekedésének.

Mellesleg én ismerem a Jobbikot személyesen, és a maintsream (pontosabban bármelyik komolyabban vehetõ) médiának teljesen igaza van 😄 Jelenleg az Egyesült-Királyságban vagyok, szal nem sértek kampánycsendet 😉

Tetsuo
Az angolok nem lazadnak sehova.. minden 7vegen beb*sznak, nezik a Bigbranert meg a focimeccset.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Majd feltörik a gépeiket, meg a bankszámlákat, aztán eszükhöz térnek...nem angol volt az srác is, aki felnyomta a Nasa szerverét 😊

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Legend Killer
A Digital Economy Bill (a szigetországi szlengben nem túl hízelgõen csak debill) = debil<#idiota><#hehe>.
fasság az egész. mindig is lehetnek kalózok a neten és nem tudják megakadályozni, ezzel csak azt érik el, hogy magukra haragítják a népét, azt a végén lázadás lesz, lál 😄.