Car Detailing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
fejemet ne nézzétek 😄 valamié elbambultam vagy lehet direkt vágtam ilyen fejet mert pózolás volt 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
tényleg szép amúgy az A3.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mert a Turtle-nek annyi, már megnéztem.
Feldobok én is az autónkról pár képet ha lehet. Nem rég fényképezgettük az új fényképezõgéppel. (az a baj hogy nem mostuk le😄)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
1.lépésm😞felkészítés(kivéve a Plasticshine-t,azt utoljára))
2.lépés(mosás):
3.lépés(szárítás):
2-3 hetente polír:
van Turtle Black Pearl/?/-öm de sztem lejárt a szavatossága, mert pont ma csiszmákoltam és olyan csak mint a víz...
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Megpróbálok majd minden második héten egy-egy képes-leírást berakni,hogy egyrészt a topikot életben tartsam és hogy más ember is kedven kapjon hozzá.
Én nem mondanám magamat profinak,inkább csak hobby-ból csinálom minden hétvégén.
Néha-néha fogok egy teljes "write-up"-ot írni,amikor minden egyes lépésrõl fogok képeket csinálni leírással alatta.
Illetve,nyugodtan rakhattok be képeket ti is a kész autóról vagy írhattok kérdéseket is amikre majd megpróbálok válaszolni.