13
  • Garrett27
    #13
    Tőlem ne kérj elnézést, csakis magadtól kérhetsz, a személyeskedésed önmagáért beszél és téged minősít. A bokrosodással kezdődött sokminden rossz, szerencsére megakadt egy kicsit négy évre az egész cirkusz, mégha folytatódott is utána.

    Az ártatlan emberek lelövése pedig nagyon is együtt jár a dologgal!!! (hu, nem gondoltam volna, hogy ez kérdés bárkinél is, akkor gyorsan szabadon engednék az összes gyilkost a börtönből és legyenek miniszterelnökök, nekik majd mondhatnád, hogy nyugodtan legyenek, hiszen a két dolognak semmi köze egymáshoz).
    Ha nálad ez nem számít, újból csak téged minősít! Gondolkozz el magadon mielőbb, bár kétlem, hogy bármi jobb kisülne belőle...
  • Komolytalan
    #12
    Vanek úr: ez már lejárt lemez, inkább azt rakd fel, hogy ami az elkövetkezendő 4 (8, 12, 16) évben pozitív elmozdulás lesz, azt mind a libajnainak köszönhetjük. Elvakult neolibsi.
    A Bokros csomag egy rakás sz.r volt, egy az egyben, nem több. Senki nem járt vele jól a bankokon kívül (meg is kapta érte a zsíros állását a nemzetközi bankszektortól). Egyszeri megszorító intézkedés gazdaság élénkítés nélkül nem ért többet mint egy fél köbméter ló végbélgáz. 1 évben kicsit kevesebb hitelt kell felvennünk, hát nagy eredmény. Következő évben minden folytatódik ahol abbahagytuk, csak éppen annyival kevesebb adóbevétellel, amit azok fizettek volna be, akik Bokros miatt az állásukat elveszítették. Az hogy a külföldiek mit mondtak erről az baromira nem mérvadó mert:
    1. nem ők élnek itt
    2. nem ők dolgoznak itt
    3. nem ők adóznak itt
    4. azon kívül hogy kúrják a magyar prostikat lövésük nincs az ország állapotáról (ahogy Bajúsznak sincs).

    Az Orbánék által létrehozott Széchenyi hitel nem egy ismerősömnek segített vállalkozásának beindításában. Egyik legsikeresebb ebből a hitelből lízingelte az első kamionját, jelenleg 15 járműve van, nemzetközi fuvarozó cége, egyelőre még talpon (csótány, libatolvaj minden próbálkozásának ellenére). Másik ismerősöm OV időben kezdett el társasházakat építeni. Ebben segítette az államilag támogatott lakásvásárlási hitel, ami az alacsony jegybanki alapkamat miatt vége felé már fillérekbe került. Persze ehhez kellett Járay Zsigmond, akit európa legjobb jegybank elnökének választottak meg (utána a csótányék ki is rúgták, ekkora szakértők). Na ez a vállalkozó tavaly lerakta a "vakolókanalat", mert gyf+bajnai a szocpol tönkretételével elérték azt, hogy abba kellett hagynia. 100 fő utcára - ami adó kiesik, ami segélyt fizetni kell nekik, az mikor fog bejönni a szocpol megtakarításon? Soha. Az én saját cégem 2000-2002 között 8 fővel üzemelt, a megrendelések elárasztottak mert pörgött a gazdaság 1000-el, aztán jöttek a zsenik, és fél év alatt elfogyott minden tartalék, 7 fő az utcára került (legszívesebben magam is kirúgtam volna).

    Szóval igen, k.rvára szakértő volt bajúsz, csótány, libajnai. Szakértő módon pumpálták az adóforintokat a pénzszektor külföldi tulajdonosainak zsebébe.
  • Donatello
    #11
    Hajrá Fidesz ! Hajrá Orbán !

    Hulljanak a "kommunisták" és főleg a cionisták !
  • Rexhawk
    #10
    FIZETETT POLITIKAI HIRDETÉSÜNKET OLVASHATTÁK
  • Vanek úr
    #9
    Hülye vagy (már elnézést az egyszerűségemért). A Bokros csomagra még a külföldiek is azt mondták, hogy a lehető legjobb dolog volt, amit lehetett tenni (persze, ezt azért b@szták el, mert a végletekig húzták, és csak az utolsó pillanatban lépték meg). Még a csehek (? - erre nem emlékszem pontosan, de talán Ők voltak) is azt mondták, hogy örültek volna egy ilyen csomagnak, ha elkerülhetik az államcsődüket.
    Az meg hogy lövetett, vagy nem, az más kérdés. Azért kapja meg, ami jár neki; de semmi köze a kettőnek egymáshoz.
  • Vanek úr
    #8
    Érdemes lenne utánanézned. 2000-ben már nagyon a határon voltunk, de 2001-ben már átlépték a határokat. (Persze, az, hogy Medgyesiék ezt még növelték, az más kérdés...)
  • zola2000
    #7
    Az ikerdeficit 2002ben indult, de 2005ben szabadult el igazán, 98 és 2002 között csökkent a munkanélküliség, nem tudom hogy arról miért az akkori kormány tehet hogy sokan most nem tudják fizetni...
  • Garrett27
    #6
    Hidd el, az, aki 1956-ban fegyvertelen emberekbe lövetett, majd "társával" az emberekre uszította bokros csomagját, az nem volt jobb tőle...
  • Vanek úr
    #5
    Izé. Te biztos itt éltél? Tudtad, hogy a Fidesz kormányzása alatt indult el az ikerdeficit (ha nem tudod, mi az, és miért az egyik legrombolóbb dolog a gazdaságra/államháztartásra nézve, akkor nézz utána)? Tudtad, hogy a Fidesz kormányzása alatt indult el a 'vegyél fel mindenre kölcsönt' közösségi játék (aminek sokan most isszák a levét)? Tudtad mennyit loptak el azok (csak Ők ügyesebben, csendesebben csinálták)?
    Ennyit a "60 éve legjobb kormányról" - szerintem még Horn Gyusziék kormánya is jobb volt - pedig az is egy nagy kalap .......... volt.
  • Vanek úr
    #4
    Akkor a TV-ben (rádióban, sajtóban) miért kell minden oldalt megszólítani?
  • Narxis
    #3
    Etikus.
  • zola2000
    #2
    Biztos ... mindenesetre eddig a fideszé volt az egyetlen normális kormány, az elmúlt 20 ... pardon 60 évben.
  • Vanek úr
    #1
    A kampánycsend előtt még egy utolsó kampányhír? Etikus, hogy csak az egyik oldalt szólaltatják meg, a többieket meg nem?