5
  • lapaleves
    érdekes, hogy ezt említed. múltkor olvastam a lenovo blogot, hogy milyen autó lenne a thinkpad. persze mindenki a volvora tippelt. aztán elgondolkoztam és nem kis meglepetésemre rájöttem, hogy sok apró részlete szinte 1:1 megegyezik a kedvenc osztrák traktorommal. az meg már 30 éve ugyanolyan szép. majd lebloggolom.

én a pöcköt sose használtam, nem tudok scrollozni rajta.
  • chuky123
    Ráadásul Thinkpadok formavilága is vagy 10 éves már. Ami bün ronda.
    Egyedül a "pöcökegér" ami jó benne.
  • lapaleves
    én ettől az egész thinkpad tematikától nem vagyok elájulva úgy ahogy van. se a dokkok, se a töltők nem kompatibilisek az adott szérián kívül. a dc töltő kész röhej. dokkon kell járatnom a gépet, hogy a tévével (dvi vagy hdmi) meg az erőlködővel (spdif) össze tudjam kötözni. bezzeg a lófasz füllhallgató csati a hasamat böködi.

a baj csak az, hogy ez megint nem a lenovot, hanem az egész ipar helyzetét minősíti, és a többiek "még jobban tudják mi kell a vásárlónak".
  • n0k0m
    Uj fejlodesi szakasz? Ez egy kicsit tul hangzatos lett. Jopar eve mast se csinalnak a cegek, mint a mobilnet kore epitgetnek.
  • Celeborn
    Az a baj, hogy amióta az IBM eladta a PC részlegét, a minősége rohamosan romlik, az ára viszont változatlanul magas. A laptopjaik anyaga egyre gyengébb, hajlanak össze-vissza, ráadásul a legutóbb vásárolt T400-as gépek (nálunk a cég vezetősége ugyanis IBM/Lenovo párti) között nem egy tönkrement egy hét alatt. Lehet, hogy jól megy a Lenovonak, de amit csinálnak már nem az igazi.