5
  • nickb
    #5
    Kémek mindig voltak és lesznek is. Mi a nyugati kultúránkat védjük, mert Kína, ami évezredekig nagyobb és fejlettebb volt, mint mi, egy kis intermezzo után most ismét lekörözni készül minket. Európa, az USA és az oroszok ugyanúgy kémkednek, mint Kína, csaknem piszkít azzal a saját fészkébe, hogy a nyilvánosság elé tárja. Az internet még mindig USA központú, sok szerverpark van ott, egy olyan országban, ahol az állam arra kötelezi a cégeket, hogy hátsóajtót építsenek a termékeikbe, szolgáltatásaikba az FBI és társai számára.
  • bigjoe
    #4
    Atomot Kínára!!!!!!!!!!
  • pasi29uk
    #3
    Kínaiak nagyon nem bírnak magukkal. 1000 támadásból legalább 800-850 az irányukból jön. Syncflood attack, PingDeath attack, és az elmaradhatatlan PortScanner attack.
    Lehet, hogy radikális vagyok... de halál büntetést szabnék ki minden hacker tevékenységet űző emberre (korra, nemre, hovatartozásra) tekintet nélkül. Szerintem emberiség ellenes tett ilyen szoftvereket fejleszteni használni... betörni hálózatokba azokat szétzilálni vagy megfertőzni, betörni otthoni gépekbe és onnan banki és személyes adatokat lopni.
    Sokan nem tudják, de félelmetes pénzeket rabolnak ezek az emberek.
  • nlght
    #2
    És az Usa a kínaiak új, gonosz ellensége? Elkezdődött?? Amióta ember létezik azóta elkezdődött a hatalom harácsolása...
  • wsvap
    #1
    Mi van? Kína az USA új gonosz ellensége? Elkezdődött??