17
-
caprocorno #17 Nem hát! Félpercenként átröpül egy fecske a monitorokon, és ez távol tartja a legyeket. Plusz a bal felső sarokban logóként egy keresztes pók látható :) -
pasi29uk #16 Gondolom a legyek nem fogják telibe sza... -
caprocorno #15 Miért? A távirányító nem a teheneknél van? -
bleifrei #14 Esetleg oda lehetne adni a távirányítót is a teheneknek... -
bleifrei #13 Be lehet költözni? Félre a komolyságot! Az a szerencsétlen tehén is ugyanúgy a természet része, mint bármi más az ég alatt, amit nem az ember rakott össze. Van egy bioritmusa, amit ha bolygatnak, nyílván megsínyli szegénke. Legfeljebb hamarabb "kikönyököl" a pára.
Mindenből automatát akarunk csinálni... -
caprocorno #12 Még egy videó a "Nap Széna Eper"-ből, sajnos nem magyarul, de érthető így is minden. Az említett filmben is alkalmaztak képi elemeket, csak nem LCD TV, hanem falra szögelt plakát fromájában, szóval egyértelmű az ötlet lanyúlása. A tejtermelés fokozását bemutató rész 4:32 -től. A hatás lenyűgöző!!! Videó itt >> -
caprocorno #11 Az ötlet egyáltalán nem eredeti. 1984-ben forgatott Csehszlovák filmben már próbáltak énekelni a teheneknek a jobb tejhozam érdekében, aztán jött Pepa, aki a studióból nyomta a zenét a marháknak (sajnos arról nem találtam videót). Mellesleg a tehenek kedvének fokozására, talán az inszeminátor fotóját kellene mutogatni a TV-ken ( a normál tehén sexet már úgy sem ismerik szegények) -
#10 Nekemadják az összeset:D -
#9 az ötlet egyértelműen innen jött: katt (: -
gemihu #8 De nagy marha vagyok mégse kapok lcd-t, igaz tejet se adok:)
Arra volnék kíváncsi mi lesz a tévékkel ,ha sikertelen lesz a kísérlet..
-
Laci82 #7 Berakják nekik a forma 1-et és kicsúszik az egyik Torro Rosso.
Mire az egyik boci:
Ki esett ki?
Buuuuemi -
#6 brit tudósok szerint -
Blacktom #5 -.-"
Náluk két tehénre jut egy ilyen bazinagy tv, nálunk meg... mondjuk nem is nézek tv-t
"A cél a tejtermelés fokozása"
Csak az, ami ezen a videón van kerülhetett pár millióba, forintban. Ha ez a tucat tehén napi +1000 forintnyi tejet produkál ettől (csak írtam egy számot) akkor is három év mire behozza az árát. Villanyszámláról nem is írtam. Megéri? És még webkamerák is vannak.
"Mindenesetre ezt a programot nagyon érdekesnek találom, de a pozitív eredményt illetően szkeptikus vagyok"
Hát remélem marad is ennyiben a dolog:D -
Daza500 #4 Ezek hülyék, nemis oda néznek a bocik. -
Freddy TNT #3 Néhány ügyes kezű festő olcsóért ráfesthetné a karám oldalaira a szép zöld füvet.... Nesze neked környezetvédelem.
Ráadásul hogy látják a szerencsétlen marhák mikor világ életükben lefelé néznek ?? Mikor kint vannak akkor sem 3 méterre a fejük felett van a szép zöld táj. -
#2 le se szarják a tehenek a tv-t -
Havok #1 Nem lett volna sokkal egyszerűbb és olcsóbb egy sima plakátot kiragasztani?