Az USA veszítene egy kiberháborúban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Hová tüntek a fórumozók az esgérõl? Talán "kipontozódtak"?"

Én speciel unatkoztam egy ideig.
Néha itt pofázok,
néha meg pihentetem egy ideig, mert nincs napi 20-30 új és érdekes cikk O.o

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

Hát ez az!

Egyszerûen az érzékenyebb adatbázisokat le kéne kapcsolni a netrõl.

Ennyi.
És amit nagyon muszáj,
pl. lakossági közigazgatási felületek, mint a magyarország.hu is,
azoknál pedig egy az eredeti adatbázis "klónjához" kellene hozzáférést biztosítani a világhálóról.
Értelemszerûen késleltetve frissülne ezáltal a valódi adatbázis egy biztonságos és nem állandóan nyitott csatornán,
de a biztonsági követelményeket maximálisan teljesítené.

És így tovább, minden most közvetlen hozzáférésû rendszerhez kellene plusz egy közbensõ csatornát létrehozni,
ahol a világhálóval kapcsolódás nem csak "sikkbõl" van kialakítva,
ami kettõs feladatot lát el, egyrészt a tûzfalhoz hasonló védõ funkcióval, másrészt egy adatvédõ funkcióval is rendelkezik, mert nem közvetlen kapcsolattal menne az adatforgalom.

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

Hát maga az internet is tõlük indult...
Hová tüntek a fórumozók az esgérõl? Talán "kipontozódtak"?<#hehe>
A drága Rockefeller úr mégis mit szeretne, "feltörhetetlen" hálózatot? Nooormális?
A zinternetet akkor miért nem ilyenre tervezte annó a dicsõ amerikai hadsereg?<#vigyor1>
Ráadásul a tényleges károkozások az alkalmazások, szoftverek "biztonsági réseinek" kihasználásával történnek, tehát ezeket kellene biztonságosabbra megírni, drága Rockefeller úr! Ezt hívják úgy, hogy minõségbiztosítás. Mi lenne, ha a saját portátokon söpörve mondjuk a pici-puha termékeivel ezt el is kezdenétek?

iSS!

AgentKis
Ráadásul idétlenek is, mert a létfontosságú rendszereik (katonai, energia elosztó stb.) is internetrõl hozzáférhetõek. Ez a legnagyobb hülyeségük...

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...