21
Paddy and the Rats
-
lord nihilus #21 -
#20 Új album.
Fuck yeah!:D -
#19 ma Kesztölcön lesz, elkéne menni :D -
#18 Május 29. Paddy and the rats koncert Dunaújvárosban FUCK YEAH -
#17 youtube downloader:) -
#16 Valaki nem tudna adni egy linket hogy hol lehetne letölteni az Auld Lang Syne című számot plíz fontos lenne + nincs rajta az albumon :( -
#15 És Sopronba?:D -
lord nihilus #14 május 5-én ki jön Egerbe? -
#13 Nem ismertem Őket de hallgatva, szintén Fav+ -
#12 Fav+ Kedvencem tőlük (A videó kicsit morbid így inkább linkelem) -
#11 Igen jó.Nálunk nemrég voltak,már bánom,hogy nem mentem. -
#10 pont pénteken lesznek Szentesen :o akkor lehet, hogy elnézek ha már ennyire dicséritek -
lord nihilus #9 én is hasonlóképp voltam :DDD Mystery gang koncert után után jöttek én maradtam és egy őrültnagy buli lett a vége...a másnaposság kiheverése után le is szedtem az eddigi zenéjüket xD
#7: :DDDDDDDD -
Lacc 88 #8 Most hallottam róluk először, de annyira megtetszett a zene amit játszanak hogy le is töltöttem az eddigieket. Remélem jönnek az újak is minél gyorsabban. -
#7 hegyalján egy koncertjük után nem tudtam eldönteni, hogy magyarok e, vagy nem. az énekessel találkoztam később egy sörsátorban, angolul mondtam hát, hogy jól tolták, erre ő csak részegen vigyorgott bólogatva. -
artschi2 #6 Komolyan tolják, jók nagyon :D
Amikor nálunk jártak, a koncert után kis pihenő, és utána hajnali 4-ig a pulton zenéltek tovább :D -
lord nihilus #5 a kedvencem :ddddddd
-
#4 wow!
...wow.!
+fav -
geo91 #3 nagyon jó zene! kurvajól nyomják! -
#2 egy elég ismert zene az ő előadásukban, nekem nagyon bejön :D (amúgy a műfajuk Pub&Rock :) )
-
lord nihilus #1 Nem tagadom egy koncertjükön vagyok túl, de a hangulatot és a pörgést azóta hiányolom, nagyon, nagyon...
A banda "ír kocsma punk" zenét játszik, de szerintem fölösleges kategorizálni, el kell menni és multani, persze akinek ez bejön. Nekem eléggé :D
Egy interjú hogy mégis miről van szó: íme.
És egy dal ízelítőnek.
Myspaceük