A digitális csábítás művészete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
Túl sok a kommunikációs platform, az sem segít. Vagy egyesíteni kell õket, vagy ignorálni.
Túl sok a kommunikációs platform, az sem segít. Vagy egyesíteni kell õket, vagy ignorálni.
https://twitter.com/foodlfg
Nem tudom, számomra újdonság volt, hogy egyáltalán BÁRKI vásárol az amazon által extra felajánlott könyvekbõl, vagy egyáltalán valaki elolvassa a facebook/wiw/akármi által kirakott infókat másokról. Ez nálam a spam kategóriába tartozik ás hasonlóképpen is reagálok rá. Ezek szerint nem mindenki viselkedik így... Növelnem kell a greasemonkey által kiszûrt dolgok tartományát 😊.
Nemsemmi...erre mind egyedül jött rá a bácsi?
Szerintem ezek mindegy magától értetõdõ dolgok.
Mellesleg én pont ezek miatt nem közösségi oldalazok.
Sem iwiw (vagy 650 "barát" után elkezdtek jönni a mindenféle f.szom tagsági meghívók meg ajánlatok, és simán töröltem magam), sem facebook meg twitter...
Már így is túl sok idõt vesz el a hírolvasás és a levelezés.
Szerintem ezek mindegy magától értetõdõ dolgok.
Mellesleg én pont ezek miatt nem közösségi oldalazok.
Sem iwiw (vagy 650 "barát" után elkezdtek jönni a mindenféle f.szom tagsági meghívók meg ajánlatok, és simán töröltem magam), sem facebook meg twitter...
Már így is túl sok idõt vesz el a hírolvasás és a levelezés.
\"nincs fekete vagy feher, csak minden a ketto kozott\"
Nem az a baj, hogy szeretnéd tudni, hogy az ismerõseiddel mi történik.
Nem is az, hogy jobban informált leszel.
Hanem az, hogy a óriáscégek már most rácuppannak erre, és ott támadnak, ahol a leginkább sebezhetõ vagy. A mobil a legszemélyesebb eszköz, folyamatosan az embernél van. Nem olyan mint a tévé, aminél ha reklám van elkapcsolsz, vagy az internet, ahol meg egyszerûen letiltod. Ha kitalálják hogyan tudnak ezen át befolyásolni, nyert ügyük van. És nagyon sokan gondolkoznak manapság ezen...
Nem is az, hogy jobban informált leszel.
Hanem az, hogy a óriáscégek már most rácuppannak erre, és ott támadnak, ahol a leginkább sebezhetõ vagy. A mobil a legszemélyesebb eszköz, folyamatosan az embernél van. Nem olyan mint a tévé, aminél ha reklám van elkapcsolsz, vagy az internet, ahol meg egyszerûen letiltod. Ha kitalálják hogyan tudnak ezen át befolyásolni, nyert ügyük van. És nagyon sokan gondolkoznak manapság ezen...
Még mindig azt állítom, hogy pl. a fészbúk sokkal jobban összehozza az embereket. Én azért szeretem mert csak egyszerûen jó hülyére röhögni magam a sok baromságon amit haverok/havernõk linkelnek.
Meg ugye ott van az info áramlás, sokkal hamarabb megtudhatom hol lesz vmi jó buli, vagy milyen filmre érdemes várni, a többieknek köszönhetõen.
Meg ugye ott van az info áramlás, sokkal hamarabb megtudhatom hol lesz vmi jó buli, vagy milyen filmre érdemes várni, a többieknek köszönhetõen.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Az emberek szeretik tudni, hogy az ismerõseikkel mi történik. Nah meg trendi, hiszen mindenkinek van, és trendi hozzá kapcsolódni. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!