7
  • FoodLFG
    #7


    Túl sok a kommunikációs platform, az sem segít. Vagy egyesíteni kell őket, vagy ignorálni.
  • bakagaijin
    #6
    Nem tudom, számomra újdonság volt, hogy egyáltalán BÁRKI vásárol az amazon által extra felajánlott könyvekből, vagy egyáltalán valaki elolvassa a facebook/wiw/akármi által kirakott infókat másokról. Ez nálam a spam kategóriába tartozik ás hasonlóképpen is reagálok rá. Ezek szerint nem mindenki viselkedik így... Növelnem kell a greasemonkey által kiszűrt dolgok tartományát :).
  • Bitlisz
    #5
    Nemsemmi...erre mind egyedül jött rá a bácsi?
    Szerintem ezek mindegy magától értetődő dolgok.

    Mellesleg én pont ezek miatt nem közösségi oldalazok.
    Sem iwiw (vagy 650 "barát" után elkezdtek jönni a mindenféle f.szom tagsági meghívók meg ajánlatok, és simán töröltem magam), sem facebook meg twitter...
    Már így is túl sok időt vesz el a hírolvasás és a levelezés.
  • Cat #4
    Nem az a baj, hogy szeretnéd tudni, hogy az ismerőseiddel mi történik.

    Nem is az, hogy jobban informált leszel.

    Hanem az, hogy a óriáscégek már most rácuppannak erre, és ott támadnak, ahol a leginkább sebezhető vagy. A mobil a legszemélyesebb eszköz, folyamatosan az embernél van. Nem olyan mint a tévé, aminél ha reklám van elkapcsolsz, vagy az internet, ahol meg egyszerűen letiltod. Ha kitalálják hogyan tudnak ezen át befolyásolni, nyert ügyük van. És nagyon sokan gondolkoznak manapság ezen...
  • Blekk Síp
    #3
    Még mindig azt állítom, hogy pl. a fészbúk sokkal jobban összehozza az embereket. Én azért szeretem mert csak egyszerűen jó hülyére röhögni magam a sok baromságon amit haverok/havernők linkelnek.
    Meg ugye ott van az info áramlás, sokkal hamarabb megtudhatom hol lesz vmi jó buli, vagy milyen filmre érdemes várni, a többieknek köszönhetően.
  • Darth Sith
    #2
    Az emberek szeretik tudni, hogy az ismerőseikkel mi történik. Nah meg trendi, hiszen mindenkinek van, és trendi hozzá kapcsolódni. :)
  • Palinko
    #1
    jó kis cikk