Bezárták a Vasember fejlesztőit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, azért átfogalmaznám, mert hirtelen én is a filmre értettem a kritikáját, amivel természetesen én sem értenék egyet: a film az elsõ batman után a legjobb képregényes élményekkel ajándékozott meg nem kis részben Downey cimborának köszönhetõen.
szerintem a jogtulajdonos csak a kiadóba szólhat bele, abba nem hogy az melyik stúdiójának adja le a munkát. sõt, néha ahhoz sincs semmi köze hogy melyik kiadó veszi meg a jogokat. rengeteg mozifilm és sorozat lett "megjátékosítva" teljesen no name stúdiók által, de néha a kiadó is ugyanilyen no name. A Marvel pedig csak az elõzõ Vasember játék óta KEZD EL PRÓBÁLNI odafigyelni a játékok minõségére, szóval nem mondanám hogy már "annyira odafigyel a játékokra"

Zombee
Próbáld ki a 2007-es Transformers filmhez készült játékot, és átgondolod még ezt, hogy vajon érdemel-e börtönt, vagy nem 😊)))
Egyébként ha a Marvel annyira odafigyel a játékokra, akkor eleve nem értem, hogy hagyhatta, hogy egy olyan csapat fejlessze az Iron Man 2-õt, akiknek a nevéhez csak egy bénaság fûzõdik? Azért az mindent elárul a csapatról, hogy amint elkészültek a játékkal, szélnek is eresztették õket, ez valamilyen szinten már elõre jelzi hogy a 2. rész (a játék, nem a film) sem lesz jó.

úgy szokták mondani, hogy bezárnak egy (fejlesztõ)stúdiót

Ez a cím valahogy olyan tipikusan EZSGÉS.

sg... de szeressük 😊

én is erre asszociáltam, hogy börtön vagy elmeosztály.
a filmadaptáció egy filmbõl készült játék. tehát itt nem a filmre utal a szerzõ.
Szerintem inkább arra gondol, hogy a filmek alapján készülõ játékok között is a legalja volt az Iron man játék.

Csak nekem sántít a cím?: "Bezárták a Vasember fejlesztõit"
Oké, hogy rossz volt az elsõ játék, de ezért még senki nem kapott börtönt.

Én rosszat hallottam róla, de miután megnéztem, nem értettem miért, teljesen korrekt film.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Risu Führer
"mely ráadásul a filmadaptációk sorában is rosszul mutat."
ezt nem értem.én még nem láttam sajna a filmet, de mindenhonnan elismerõ szavakat hallottam felõle és úgy tudom kritikailag is jónak látták a filmet.imdb-n meg 8/10 átlagon áll.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.