Megvan, ki rendezi az Amerikai pite 4-et

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ami tuti, az, hogy veszélyben a Föld!
Rosszul vagy épp pont jól megírt szerzõdések? 😄
Szolnokboy1
tájékozottnak csak lehet lenni azért, nem? 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Ennek ellenére azért látom elég jól értesült vagy 😉
Narxis
Na, sorold srác.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
megfuckollak senslessen!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

csak a címekre utaltam, a trükkös magyar címadásra, ami sokakat megvezet olyannyira, hogy késõbb hivatkoznak is rá, az teljesen mindegy, hogy van-e köze. (nem mellesleg nincs, nem tartozik a franchise-hoz.) hadd ne soroljam azokat a legitim folytatásokat, melyeknek amerikában is második rész a címük és mégsincs semmi közük az elsõ részhez.
Zombee
Azt azért be kell látnod, hogy most baromságot mondtál. Annak, amit nálunk Armageddon 2 címmel adott a tévé, köze sem volt a Michael Bay filmhez, sõt, ha egyre gondolunk, akkor azt egy évvel korábban csinálták (Space Impact a címe). Ezzel szemben az American Pie Presents sorozat mégiscsak a franchise-hoz tartozik.

az armageddon 2 is volt már az rtl klubon. akkor most mi van?
hát akkor ti tényleg hülyék vagytok😄 az amerikai pite 1-3.része ment a mozikban! vagyis csak három rész ez lesz a 4. mozis amerikai pite rész,ami az elsõ 3 után jött az az amerikai pite bemutatja c.filmek,vagyis nem folytatás.
TEHÁT EZ A !:RÉSZ ÉS NEM A 8. Az okostojások kedvéért
sapkafej
már amikor elolvastam a címet, elõre tudtam hogy azon fogtok okoskodni, hogy ez nem is 4. rész

György

sapkafej
buták vagytok basszameg

György

ugyértik a 8. részt? mivel 7 már készen van amcsi honban

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Hát a hazai filmesek nem tom hogyan máshogy tudnák elnevezni hacsak simán kihagyják a sorszámot
JaSoN HuNTeR
Ez akkor a Pite 8 lesz =D

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

LOOOL. Valakit nagyon átvertek!
Jrex
3D-?Ezigen...

akyyy
mégös több köze van a pitéhez

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Chocho
3D? Kijön a mûbroki a vászonból, vagy mi? 😄

Mindenesetre szerintem jópofa "tinivígjátékok" (aúú!!!) voltak. A 3.-at nemrég néztem meg a tévében újra, elõtte még moziban láttam. Hát mit mondjak... nagyon súlyos. 😊

Gaming is believing.

Szolnokboy1
az nem a pite 4, max magyarhonban hívták úgy.

az amerikai pite szériát a filmtörténet egyik legnagyobb moslékának tartom (az elsõ részt láttam sajnos) és azt, hogy a 3D-ben gondolkodnak, akkora röhej, hogy jelzõ nincs rá.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

sonance
Mikori ez a hír? A Pite 4. 2005-ös film 😄

Most komolyan: egy ilyen filmnél minek egyáltalán gondolni a 3D-re? Itt nem a látvány a lényeg hanem a történet(szerintem legalábbis, mer az elsõ rész nekem elég pixeles de vmiért nem zavar mer Nadja csöcsei elterelik róla a figyelmet