106

World Superbike Racing 2010
  • norbimotard
    #106
    Vki nem vett a Tesc0ba az 1500ft-os SBK X-böl? Van benne multi? Mert a dobozon/dobozhátulján nem irják.
  • Palinko
    #105
    nekem nem indul:
  • egyhengerBt
    #104
    Sbk generations
    http://cdgalaxis.hu/PC/19773/sbk-generations.html
  • bralph
    #103
    Kösz! Kipróbáltam, jónak tűnik, bár nincs általános "controller" opció, a joystick-et joypad-nek látja. Csak a tengelyeket lehet átállítani a gombokat nem... :( A játék amúgy tetszik!
  • RYO21
    #102
    Szerintem az SBK 09. Demót innen lehet letölteni.
  • bralph
    #101
    Srácok, melyik szép, újabb sbk hasonlít leginkább a 2001-re? Melyik a legjobb szimulátor mind a beállításokat, mind a motorozást tekintve?
    Joystickkel, sisaknézetből szeretném azt kapni mint a régivel csak jobb grafikával. Vagy felejtsem el az újakat és még mindig az a legélethűbb, legprecízebb?
  • gigamen
    #100
    NEM
  • RYO21
    #99
    És a 09el szoktál multizni?
  • gigamen
    #98
    2011
  • RYO21
    #97
    Melyik játékban SBK X vagy 2011??
  • gigamen
    #96
    Van itt rendszeresen multizó "versenyző"?
  • norbee46
    #95
    Sziasztok!
    Szerintem nem olyan rossz ez a game! Menü lassú az igaz! De nekem tetszik hogy lehet motorozási stílust választani benne, az első keréken vavaló kerekezés! kiváncsi lennék hogy még milyen special opponents-ek vannak! Irányításra csak annyit mondanék hogy tényleg egy kicsit erőtlen a startnál de nekem már sikerült megcsúsztatni a farát kigyorsításnál! És van különbség a géposztályok között is irányításban. A grafikát illetően én nem mondok semmit mert 1280*1024-be nyomom mert a monitor ennyit tud! Jó játékot mindenkinek!
  • RYO21
    #94
    Hát én is kipróbáltam a játékot...
    Az első dolog amit észrevettem, hogy megint nincs 4:3-as képarány. A játék menüje kicsit lassú, de azért használható. Soundtrack nincs. Ezután kipróbáltam egy versenyt. A motor hangja maradt ugyanaz, mint az előző 2 évben, és javulást nem lehet észrevenni rajta. A grafika gyönyörű, a sebességérzet is jó. Viszont az irányítás megint árkádos lett. Ugyanolyan mint az SBK X. A motroknak nincs erejük. Még kifarolni se tudnak. 1. sebességben úgy viselkedik mint egy robogó. Nemtudom, hogy hogy viselkednek az ilyen motrok a valóságban, mivel csak egy robogóm van, de hogy semmi köze hozzá, az biztos.
  • atkaq
    #93
    Engem kidob mindig mielőtt betölti a pályát.Valami ötlet?
  • zuro
    #92
    Nekem nincs hangjuk a motoroknak :(
    Valaki tud segíteni?
  • egyhengerBt
    #91
    na...engem meggyőzött. grafika kicsit szebb, irányithatóság jobb.
  • egyhengerBt
    #90
    úgy tűnik hogy kijött a game. legalábbis a RELOADED verzió már tölthető.
    remélem működik.
  • RYO21
    #89
    Jah, a hülyék nem tudják megcsinálni 4:3-ra a játékot!
  • genric
    #88
    "Screen: 19" LCD Wide Screen or bigger"

    Ez komoly? Nem mindegy a monitor mérete?
    Az egerem színe maradhat fekete? :)
    Viccet félretéve,a gépigénye majdnem ugyan az,mint a 2010-es SBK-é.

  • egyhengerBt
    #87
    Minimum requirements:
    Operating System: Windows XP SP2, Windows Vista or Windows 7;
    Processor: Intel 2.4Ghz or similar;
    Hard disk space: 3 GB;
    RAM: 1GB;
    Video Card: NVIDIA Geforce 7600 or ATI X1600 or higher (it must be able to manage Pixel Shader 3.0) with at least 512MB of display memory;
    Online Gaming: Broadband internet connection;

    Recommended requirements:
    Processor: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2 or higher;
    RAM: 2 GB on Windows XP, 3 GB on Windows Vista and 4 GB on Windows 7;
    Screen: 19" LCD Wide Screen or bigger;
    Video card: NVIDIA GeForce series 8800 or higher, ATI Radeon HD4850 or higher (it must be able to manage Pixel Shader 3.0) with at least 512MB of display memory;

    Laptop versions of these cards are not fully supported.

    Supported peripherals:
    Microsoft Official Xbox 360 Controller
    Logitech Wingman Rumblepad
    Logitech Dual Action
    Saitek P880
    Saitek P2500
    Logitech Wingman Force 3D
    Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick
    Logitech Wingman Attack
    Logitech Wingman Extreme Digital
    Logitech Extreme 3D Pro
  • genric
    #86
    Szerintem ez olyan mint a 2010-es.
    A videó alapján nekem nem jön be annyira,mint a '09,ahol a motor irányítása sokkal nyugodtabb volt.
    Ezen pedig a motor fara egy kis gázra ki akar törni a hamar történő kigyorsításkor.
    Remélem a hátsó fék azért jobban fog harapni,mint a tavalyinál.

  • RYO21
    #85
    VVV Hands On

    És gameplay a full szimulációról:
    LINK

    Mi a vélemény? SBK X-re vagy 09-re hajaz az irányítás?
  • RYO21
    #84
    SBK 2011

    Csak legyen olyan az irányítása mint a 09-nek! És ne csak 16:9-ben lehessen játszani. Amúgy mit szólnátok ahhoz, hogyha többen küldenénk nekik e-mailt, a kérelmeinkel kapcsolatban?
  • genric
    #83
    Szerintem csak nevezd át.
  • RYO21
    #82
    Lesz Sbk 11. Nyissak neki topikot? Vagy nevezztessem át ezt?
  • ml85ml
    #81
    nem tudjátok lehet valahogy motor festését megváltoztatni?konkrétan egy repsol honda-t szeretnék, csak skin semmi teljesítmény tuning nem kell.
  • genric
    #80
    meg tudná valaki mondani,hogy hol találom a játék mentéseit?
  • akos
    #79
    Nah, látod, épp erről van szó, nem kell érteni a motorokhoz, még nem is kell motoroznod sem a valóságban, hogy megtaláld a legjobb beállítást!!! Igaz, kicsit próbálgatni kell, és amint láthatod, itt sok embernek ez nem tetszik, hogy egy kicsit pepecselni kell vele... :)
  • PeterWRC
    #78
    Hello! Én PS3-on játszom az SBK X-et. Ez az első motoros játék, amit tényleg tudok élvezni. Volt a TT a PS2-n, az jó volt, de messze nem ennyire. Na mindegy, ez a játék egyszerűen állat és kész. Persze minél több segítség van bekapcsolva, annál kevesebbet ad vissza, de viszont egy kezdőnek, még a low sim is izgalmas. Na de azért írok, hogy találni szeretnék olyan embereket, akik Ps3-on játszanák online. Van egy fórum a Playstation Community-n, oda lehetne jönni. Eddig ketten vagyunk csak, amit annak tudok be, hogy elég sok elszédült ember van, aki szerint az SBK nem elég jó, vagy például a MotoGP 09/10-et jobbnak találja. Szóval, ha valaki jönne, jöjjön. Persze más plaformról is lehet oda jönni, szívesen látok mindenkit, aki szereti a Superbike-ot és játszik vele.
  • genric
    #77
    Nekem nagyon tetszik,hogy meg kell találni az ideális beállításokat minden pályára.Kicsit állítgatok ezen,azon és álltalában el tudom találni a helyes beállitásokat.Nem nehéz és még nem is motorozom a játék mellett.
    Legtöbbször a felfüggesztést változtatom,hogy ne pattogjon de tapadjon.
  • akos
    #76
    Hát ahogy látom, sokak tetszését nem nyerte el ez a játék, de azt hiszem sokan azt szokták meg, hogy minden meg van adva számukra ( pl beállítások ) amivel gyors a motor, meg könnyű kanyarodás, fékezés...sorolhatnám is, hogy mik még... És ha jobban megnézzük, ezzel a kicsit fura megoldásokkal azt szerették volna elérni a készítők, hogy a használó egy kicsit a versenyző fejével gondolkodjon, ami azt takarja: Menny néhány kört a pályán, és próbáld meg saját magad megtalálni a legoptimálisabb beállításokat!!! Ez utóbbihoz pedig nem kell nagy szakértelem!!! Csak hobbi szinten motorozom, de ezt még a motorhoz nem értő személyek is el tudják könnyen sajátítani ( az optimális beállítások megtalálására gondolok ezalatt ) És nagyon is van itt ereje a motoroknak, csak beállítás kérdése... :)

    #73: Ami a csúszkálást illeti, az azért van, mert egy kicsit összetettebb a motorok irányítása, mint az előző részben... Legmagasabb szimulációs szinten játszom, és nem mondom, hogy az elejében nem szenvedtem, de ha rájössz, hogy mi, hogy működik, akkor nincs gond... Óvatosan adagold a gázt, úgy, hogy hol lenyomod, hogy felengeded azt a gombot, amivel a gázt adod a gépnek...És, hogy a fékezés is jól mennyem, az első és a hátsó féket kell variálnod, tehát a helyzettől függően hol egyikkel, hol a másikkal fékezel!!! Arra neked kell rájönnöd, hogy mikor, melyik féket használod... Ha mindez megvan, akkor meg fogod szeretni a játékot, meglátod!!! :)
  • RYO21
    #75
    A karrier mód és a kamera mozgása. Ezek jobbak csak az SBK X-ben. A többiben a 09 jobb.
  • lieut
    #74
    Ja, és a Legendary változatról annyi, hogy a special edition-ban van benne, ami "Special Edition is available only for Xbox 360 and Playstation 3"
  • lieut
    #73
    Nekem is az a véleményem, hogy az SBK09 a legjobb motorverseny szimulátor játék. Az X számomra csalódás volt. Billentyűzettel játszom és az alacsony szimulációs módban is nagyon csúszik a hátulja kanyarban gázadásra. Értem én hogy full gázra a valóságban is csúszkál, de billentyűzettel hogyan tartsam stabil gázon. A 09-ben ezt a finom beállításoknál ki lehetett küszöbölni. Itt meg semmi finom beállítás :-(
  • gigamen
    #72
    Igen valahogy én is ezt akartam leirni.NEKEM A 09 LENDÜLETESEBB VOLT.Itt nem lehet játszani annyira a hátsó fékkel kanyarokban.
  • Scharnhorst
    #71
    Megmondom őszintén nem értek annyira a motorokhoz hogy a beállításokon ügyködjek pedig valószínűleg ez lenne a jó megoldás, persze pályánként váltózóan. Igaz nem is a legmagasabb szinten játszom mert billentyűzettel így is megszenvedek néha. Eleinte legkönnyebb fokozaton kezdtem aztán mikor láttam h nyomomba se érnek elkezdtem szépen feljebb venni a szinteket úgy a szimulációsat meg az ellenfeleket is. Jelenleg közepes szimulációs szintnél és amatőr fokozaton vagyok de így is zavaró h a kiemelt ellenfél vagy nyer vagy második. Így nehéz a pontversenyben előkelő helyet összeszednem Két szezont toltam le a Superstock-ba (először egy Yamaha majd a Xerox Ducati motorral) most épp WSS-ben szereplek egy Kawasaki-val
  • RYO21
    #70
    Kicsit olyan a kanyar bevétel, mintha a kamera körül forogna a motor.
  • gigamen
    #69
    Az erő hiányát teljes mértékben észrevenni, mivel SBK 09-ben egy jó kigyorsításnál emelkedett az eleje itt ilyennel még nem találkoztam, eléggé elrontották ezt a részét, csak úgy mint amikor kanyarból már egyenesitenéd fel a motort dobnád át a másik ívre de a motornak elég fura mozgása van mintha nem akarna átesni, vagy mint amikor a pitben vagy a szerelő nem állítja be neked a motort úgy mint 09-ben tehát én egy az egybe átvettem a beállításokat 09-ből és még azon finomhangoltam.Sok-sok minden van ami nem tetszik de valamivel játszani kell
  • gigamen
    #68
    Billentyűzeten nem lehet nagyon finom gázt adni csak játszani vele.Ha lehet inkább lendületből menj mondjuk ez a SSP motoroknál fontos, azért egy SBK motorral nem muszály olyan lendületesen menni egy 600 as motort jobban be kell ereszteni a kanyarba később kell fékezni hogy megmaradjon a lendület kigyorsításnál mert nincs benne annyi erő mint egy SBK motorban.Ez jelenti azt hogy lendületből mész.
  • Scharnhorst
    #67
    Nem igazán értem h mit takar az erőből menés Igyekszem időben kisebb fékezésekkel fékezni a motort, nem kövér fékkel. Illetve kigyorsításnál is a gázt finoman adagolva indulok el. (billentyűzet hátránya)