19
  • M2 #19
    - Flashből élek, de a telefonomon nem kérek belőle.

- Egy oprendszer pont akkor jó ha a felhasználók nem veszik észre, használják és működik, gördülékenyen mintha ez lenne a természetes. Nekem ha használnom kell más telefont, akkor döbbenek rá, hogy létezik akadozás, lag, lassú nehézkes mozgás és másodperces várakozások.
  • CamelX
    Backgrounder progival így is van multitask, persze csak aki nem riad vissza a jailbreaktől ;) nem csak tört app-okra valo ugyebár
  • narumon
    Pont erről szoktam beszélni az iphone fikázóknak a fórumokon, hogy papíron bármit le lehet írni. Ha valakinek ez megfelel mint használhatóság akkor hajrá! Persze az anti iphone bandának semmit nem lehet elmagyarázni....
  • narumon
    "Vagy nagyon gyorsan sokkal lassabban jon be egy menu mint egy olcsobb SE "

Ezt nem értem mire gondolsz, de iphone messze az egyik leggyorsabb telefon.
  • narumon
    "ja, mint a DOS :)"

Inkább mint a win 3.1
  • tomonor
    A nokia régen nagyokat alkotot. Ám a touchscreen témában egy ideig az Apple lesz a nyerő.

Tudom, mert van egy iPod Touch-om (ami lényegében ugyanaz mint az iPhone) és meg kell mondjam le vagyok nyűgözve. Még játékplatformnak is jobban használható, mint a nokia Ngage-je. >_<
  • Ability
    Kommentár nélkül. Ha gondolkodtok, kitaláljátok milyen szándékból linkeltem be.
  • kvp
    "Nekem a gyorsaság sokkal fontosabb mint a multitask, és ebben jelenleg verhetetlen az iphone."

Nagyon gyorsan nem futtatja a flash-es oldalakat. Vagy nagyon gyorsan sokkal lassabban jon be egy menu mint egy olcsobb SE telefonon. Igazabol nem olyan jo a rendszer, csak a felhasznalok ezt nem veszik eszre, mert nekik mindegy vagy igy is jo.
  • M2 #11
    Nekem a gyorsaság sokkal fontosabb mint a multitask, és ebben jelenleg verhetetlen az iphone.
  • Dynamic
    Jah látom, közben másoktól is megkaptad az oltást... hát ez van:)
  • Dynamic
    Valamit nagyon benéztél, mert a zenelejátszás azon kevés alkalmazások egyike ami multitaskban is MŰKÖDIK iPhone-on:P
  • Oláh Herkules
    ja, mint a DOS :)
  • TomecK
    De, biza van Iphone -ban multitasking csak fel kell rakni rá a egy progit, és annyi taskot futtatsz amennyit akarsz.
  • Mcsiv
    erre csak ennyit: +1:))
  • narumon
    Ezek szerint nem volt iphoneod.... ekkora failt :D :D
  • passatgt
    zenelejátszó megy a háttérben, így nuygodtan tudsz képeket nézegetni mellette
    játékoknál meg a beállításokban be kell állítani hogy ha kétszer nyomod meg a home gombot, akkor az ipod-ot hozza be, így elindítod játékot, megnyomod kétszer home gombot, és bejöna play/pause/next/prev gombok

de elhiszem, neked volt iphoneod:d
  • netfilmek
    Nekem volt iphoenom és egyszerre nem lehet pl zenét hallgatni meg képeket nézni vagy zene + játék egyben.Ez szerintem hátrány egy telónál..
  • narumon
    Teljesen jól használható "multitask" nélkül is.
  • netfilmek
    Hát ideje már bevezetniük a multitaskingot, mert nélküle nem igazán "okos" telefonnak mondható!