Charlie Sheen kiszáll a sorozatából?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit tennétek? Írták már hogy a 8. szezonra 1milla fölött fog kapni nem? akkor még mit akar
Az ég pedig nem zöld, hanem kék. Ez is evidencia, és ennek sincs köze ahhoz, amire válaszoltál.
Szerény véleményem szerint szívesen feltornászná kerek egymillióra. Ha õ a legfizetettebb, ha nem. És miért ne tenné? Volt már rá példa, hogy egy-egy színész ingyen vállalta némelyik szerepet, sõt, arra is, hogy nyíltan kimondták (a sajtónak, aztán hazamentek a villába ugye), hogy a saját munkájuk ennyit nem ér.
Persze simán lehet, hogy tényleg kilépne, de tekintve, hogy ez a fõállása... nem tudom, a pénze ugyan megvan, de azok, akiknek sok pénzük van, általában egy dologban egyeznek meg tökéletesen: még többet akarnak.
Szerény véleményem szerint szívesen feltornászná kerek egymillióra. Ha õ a legfizetettebb, ha nem. És miért ne tenné? Volt már rá példa, hogy egy-egy színész ingyen vállalta némelyik szerepet, sõt, arra is, hogy nyíltan kimondták (a sajtónak, aztán hazamentek a villába ugye), hogy a saját munkájuk ennyit nem ér.
Persze simán lehet, hogy tényleg kilépne, de tekintve, hogy ez a fõállása... nem tudom, a pénze ugyan megvan, de azok, akiknek sok pénzük van, általában egy dologban egyeznek meg tökéletesen: még többet akarnak.
ne irigykedj. nem a munka minõsége, milyensége határozza meg az árat, hanem annak a nyeresége. ha valami 5 milliárd dollár haszonnal kecsegtetne, te is kifizetnél érte 4,9 milliárd dollárt.
Ennyi pénzt nem ér a színészi munka. Ez nevetséges.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
emberileg nulla lett, sorozatbeli karaktere meg csakerre emlékezteti minek akarná folytatni lóvé van azt kész
Én meg arra hogy mire tudja elverni a pénzét hogy ennyi sem elég neki, illetve tudja-e hogy ha ezt abbahagyja, akkor utána õ már szinte biztosan eltûnik a süllyesztõben 😄
kiváncsi vagyok a másik két fõszereplõ mennyi pénzt kap
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info