Itt a Stallone-féle The Expendables hivatalos előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Tuti hogy szar film lesz.. because: Stallone rendezi, tul sok a (ex)sztár, atomgagyi minden. De azert varjatok.. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Risu Führer
azér Stallone a Rambo 1ben és a 4ben is odatette magát.a sok kultmovie-vá vált mozijairól pedig ne is beszéljünk.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Hát abban egyet érthetünk, hogy vannak jó filmjeik. Meg nyilván ehhez a filmhez nem Shakespear-i színészek kellenek 😊

Kössz szépen. Hamarosan remélem az is elérhetõ lesz.
Õk hárman, meg még hozzájuk csatolni Van Damme-et, azt ez a csapat lenne igazán ütõs. 😊

Na ez jó lesz!
De hol van Csak Norisz, Steven Seagal vagy mondok jobbat, Michael Dudikoff?
Na még ezeket is elnézném egy hasonló kaliberü filmben.
Amúgy Eric Roberts-et is érdemes megemlíteni a szereplõk között. 😉

Arnie mi a francért lépett politikai pályára, tudna õ még játszani bõven...

Leginkább arra gondoltam, hogy szeretem a filmjeiket.

Azon, hogy ki jobb-rosszabb színész szerintem felesleges vitázni, mert szerintem a nagyobb nevek közül mindenki hozza amit kell.

Shinedown-tól v a Diamond Eyes, v Expendable. De ahogy nézem egyik sem jött még ki.
IMYke2.0.0.0
Cameo ide vagy oda, B. Willis, de legfõképp S. Stallone és A. Schwarzenegger 1 jelenetben: maga a Kánaán azoknak, akik a filmjeiken nõttek fel .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sajnos már nem követem annyira figyelemmel a rock/metál "szcénát". De az biztos hogy nem már létezõ Metallica szám és nem is Hetfield énekli. E két halmazt ugyanis rögtön megismerném 😊

Passz. De engem is érdekelne.

Szóval Lover ha már tudod, hogy melyik banda nem, akkor esetleg azt is tudod, hogy melyik igen?
nem Metallica

Valaki biztosítson,hogy a Metallica játszik az elõzetes végén:S😄

hát,izé...

Stallone is teljesen rendben van színészileg, most az hogy nem játszott sose bu*it vagy fogyatékost? ez van
De ha olyan volt a szerepe, akkor odatette magát, Rocky 1 vagy a 6., Copland, Assasins
most annyi, hogy nekik ilyen szerepek jutottak, ilyen a karakterük
Robert de Niro-ra is simán azt mondjuk, hogy jó színész pedig "faarcú", talán az Ébredésekben villantot valamit, de amúgy egész életében ugyanazt a figurát hozta, csak jó szerepeket kapott
vagy Jack Nicholson, sztem egész életében saját magát "játszotta" a vásznon
DE persze igazad van olyan szinten a legtöbbet nem a színészi játéka miatt :-) szerettük
úgy érti, gondolom, hogy jó arcok😊

ez megint azon 3 film közé fog kerülni az évben, amitõl a népek már premier elõtt elájulnak (én is, nagyon várós), hogy aztán, ha nem sikerül jól, akkor ne legyenek hajlandóak elfogadni, hogy nem lett jó.
jó színész? kire gondolsz? xD

egyedül Willis-t nevezném annak de hát õ csak cameozik, akkor legyen talán Statham, de õ is csak a "jobb mint a többi" kategória szerintem.

ha arra gondolsz,hogy jó akciószínész akkor ok.
bocs.. nem néztem meg a trailert.. ez a semmitmondó bizbasz trailer még nem volt 😛
nah ez most egy új trailer, vagy ezt lehet már látni hónapok óta?
Van egy pár jó színész benne, az biztos 😊

csuszi
jaj de jó lenne ha nem csak cameozna bruce meg arnie. na az odabaszna. így is jó, de úgy...😊😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Chocho
Ez odab@asz.

Gaming is believing.

:-D moziban tuti ott leszek ezen, nagyon de nagyon várós! Végre egy kis tökös akció-film, szinte érezni a tesztoszteron szagot :-)
IMYke2.0.0.0
Az elsõ olyan DVD-m lesz, amit nem a film története, hanem a szereplõi miatt vettem meg. <#alien><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.