25
-
#25 Tuti hogy szar film lesz.. because: Stallone rendezi, tul sok a (ex)sztár, atomgagyi minden. De azert varjatok.. :) -
#24 azér Stallone a Rambo 1ben és a 4ben is odatette magát.a sok kultmovie-vá vált mozijairól pedig ne is beszéljünk. -
CaptainRumi #23 Hát abban egyet érthetünk, hogy vannak jó filmjeik. Meg nyilván ehhez a filmhez nem Shakespear-i színészek kellenek :)
-
CaptainRumi #22 Kössz szépen. Hamarosan remélem az is elérhető lesz. -
Daza500 #21 Ők hárman, meg még hozzájuk csatolni Van Damme-et, azt ez a csapat lenne igazán ütős. :) -
scagnetti #20 Na ez jó lesz!
De hol van Csak Norisz, Steven Seagal vagy mondok jobbat, Michael Dudikoff?
Na még ezeket is elnézném egy hasonló kaliberü filmben.
-
Daza500 #19 Amúgy Eric Roberts-et is érdemes megemlíteni a szereplők között. ;) -
Daza500 #18 Arnie mi a francért lépett politikai pályára, tudna ő még játszani bőven... -
solikka11 #17 Leginkább arra gondoltam, hogy szeretem a filmjeiket.
Azon, hogy ki jobb-rosszabb színész szerintem felesleges vitázni, mert szerintem a nagyobb nevek közül mindenki hozza amit kell. -
kringo #16 Shinedown-tól v a Diamond Eyes, v Expendable. De ahogy nézem egyik sem jött még ki. -
#15 Cameo ide vagy oda, B. Willis, de legfőképp S. Stallone és A. Schwarzenegger 1 jelenetben: maga a Kánaán azoknak, akik a filmjeiken nőttek fel [közéjük tartozom].
-
Loverman #14 Sajnos már nem követem annyira figyelemmel a rock/metál "szcénát". De az biztos hogy nem már létező Metallica szám és nem is Hetfield énekli. E két halmazt ugyanis rögtön megismerném :) -
CaptainRumi #13 Passz. De engem is érdekelne.
Szóval Lover ha már tudod, hogy melyik banda nem, akkor esetleg azt is tudod, hogy melyik igen? -
Loverman #12 nem Metallica -
magyarszurke #11 Valaki biztosítson,hogy a Metallica játszik az előzetes végén:S:D
-
sandor8206 #10 Stallone is teljesen rendben van színészileg, most az hogy nem játszott sose bu*it vagy fogyatékost? ez van
De ha olyan volt a szerepe, akkor odatette magát, Rocky 1 vagy a 6., Copland, Assasins
most annyi, hogy nekik ilyen szerepek jutottak, ilyen a karakterük
Robert de Niro-ra is simán azt mondjuk, hogy jó színész pedig "faarcú", talán az Ébredésekben villantot valamit, de amúgy egész életében ugyanazt a figurát hozta, csak jó szerepeket kapott
vagy Jack Nicholson, sztem egész életében saját magát "játszotta" a vásznon
DE persze igazad van olyan szinten a legtöbbet nem a színészi játéka miatt :-) szerettük -
winnie #9 úgy érti, gondolom, hogy jó arcok:)
ez megint azon 3 film közé fog kerülni az évben, amitől a népek már premier előtt elájulnak (én is, nagyon várós), hogy aztán, ha nem sikerül jól, akkor ne legyenek hajlandóak elfogadni, hogy nem lett jó. -
CaptainRumi #8 jó színész? kire gondolsz? xD
egyedül Willis-t nevezném annak de hát ő csak cameozik, akkor legyen talán Statham, de ő is csak a "jobb mint a többi" kategória szerintem.
ha arra gondolsz,hogy jó akciószínész akkor ok. -
Szefmester #7 bocs.. nem néztem meg a trailert.. ez a semmitmondó bizbasz trailer még nem volt :P -
Szefmester #6 nah ez most egy új trailer, vagy ezt lehet már látni hónapok óta? -
solikka11 #5 Van egy pár jó színész benne, az biztos :) -
#4 jaj de jó lenne ha nem csak cameozna bruce meg arnie. na az odabaszna. így is jó, de úgy...:):) -
#3 Ez odab@asz. -
sandor8206 #2 :-D moziban tuti ott leszek ezen, nagyon de nagyon várós! Végre egy kis tökös akció-film, szinte érezni a tesztoszteron szagot :-) -
#1 Az első olyan DVD-m lesz, amit nem a film története, hanem a szereplői miatt vettem meg.