Augusztusban mozikba kerül az Avatar-paródiafilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan ennyien hiszékenyek itt egyesek? :):)
ez egy rakás sz*r lesz. reeferenciaként hozni a bazi nagy filmet meg a csajozós filmet?? muhahaha! még letölteni sem érte meg õket, nem hogy moziban megnézni.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
filmjeikben max 2 jó poén van.s annyi. Pár napja néztem -már sokadszorra- a Haláli fegyver-t...hát az vmi fergeteges
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Nekem is leesett Norbi, szal nem vagy egyedül :)
hát igen az avatar is szinte egy paródia :DD
Jason Friedberg és Aaron Seltzer valamilyen parodiát csinál az Avatarból... az lehet hogy most csak tréfa a cikk irójától... de nagyon is valoszinû hogy egy blokkot csinálnak belöle valamelyik filmjükben ala Bazi nagy film stilusban.... grat sg.hu még viccelni se tudtok.
Senki nem jön rá, hogy április 1 van ? :)
a történet 1:1 az avatar a cím meg visszafelé az avatar
a történet 1:1 az avatar a cím meg visszafelé az avatar
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
"készítõk között ott lesznek a mûfaj értõi, Jason Friedberg és Aaron Seltzer, akik olyan alapvetésekkel jelentkeztek eddig moziban, mint a Katasztrófafilm, a Spárta a köbön, a Bazi nagy film és a Csajozós film."
Sztem ez igen erõs fogalmazás, hogy a mûfaj értõi. Ennek a párosnak csak 2 valóban vicces filmet sikerült csinálniuk: Horrorra akadva 1 és 2. De azok is csak azért lettek jók, mert a Wayans fivérek is benne voltak a produkciókban.
Ha már parodia filmek, akkor Wayans fivérek.
Sztem ez igen erõs fogalmazás, hogy a mûfaj értõi. Ennek a párosnak csak 2 valóban vicces filmet sikerült csinálniuk: Horrorra akadva 1 és 2. De azok is csak azért lettek jók, mert a Wayans fivérek is benne voltak a produkciókban.
Ha már parodia filmek, akkor Wayans fivérek.
"Ratava"<<---ha a poénok is ilyen eredetiek lesznek...simán nem nézem meg.
Amúgy remélem csak április elsejei tréfa...
Amúgy remélem csak április elsejei tréfa...
Na erre aztán nagy szükség van. Gondoltam, hogy jön majd egy ratyi banda és megpróbálja meglovagolni a film sikerét. Én a Zûrhajó óta lenézem az össze paródiagyártó "nem írom ki micsodát".
Készítenének inkább a pénzbõl egy önálló vígjátékot.
Készítenének inkább a pénzbõl egy önálló vígjátékot.
"Jason Friedberg és Aaron Seltzer"
KILL ME NOW!!!!
KILL ME NOW!!!!
Valóban sokmindent megtudtunk a sztoriról, az újdonság erejével hatott tényleg.
IGN: Zaraki